Mies syytteeseen lampaaseen sekaantumisesta

sheep-4143207_960_720.jpg
Kuvan lammas ei liity tapahtumaan.

Muuan mies, iältään nelikymppinen, istutettiin maanantaina Helsingborgin käräjäoikeuden höylätylle penkille. Uusruotsalaista epäillään eläinrääkkäyksestä.

Eikä ihan mistä tahansa kissankiusaamisesta vaan miehen epäillään harrastaneen orgiaa lampaan kanssa.
Tapahtumat alkoivat vuoden 2017 kesäkuun lopulla kun puntissa pullotti. Mies hiippaili Kagerödissä erään maatalon tiluksille ja varasti lampaan. Samaan aikaan kaksi tiluksilla ratsastamassa ollutta tyttöä huomasi kauempana pellolla omituisen tapahtuman. Nimittäin pellola oli mies ja lammas peräkkäin. Tytöt tajusivat mistä oli kyse eikä heidän mielestään lampaannussiminen ei ollut okei. Poliisisedät soitettiin paikalle.
Poliisipartio saapui paikalle ja löysikin pellolta puolialastoman miehen selällään maaten tupakkaa poltellen. Akti oli jo ohi. Mies putkaan ja lammas teurastamolle.
Lampaalla oli isoja vammoja sukuelimissään ja eläin oli selvästi shokissa. Se jouduttiin lopettamaan paikan päällä. Mies kiisti syytteen eläimeen sekaantumisesta, tai lain mukaan eläinrääkkäyksestä, mutta myönsi lampaan varastamisen.
Syyttäjällä oli kuitenkin vahvaa näyttöä aktista. Lampaan sisältä löydettiin spermaa, jonka DNA täsmäsi paikalta löydettyyn mieheen.
Sydsvenskan

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Carl

No niiiih…mitä vielä, tätä saadaan suomeenkin. Sipilä on varmaan shokissa, kuten Rinnekin hallitusneuvotteluissa!!!

John MacMunne

Joku Anna Kontulan ruotsalainen kollega sanoisi: ”kyllä ne ruotsalaisetkin raiskaa lampaita jne.”.
Noh, seksuaalinen hätätilahan ei lue lakia, aikaa, paikkaa, sukupuolta ja / tai lammasta.
Ensi kertalaisena lievä tuomio tottakai. ; )
Ps. kuka uskoo, että oli ihan ensikertalainen kyseessä??
NO, EN MINÄKÄÄN!

Ketku Juha

Se varmaan osasi ruotsiksi kysyä lampolaan tunkeutuessaan, että kuka haluaa nussia, jolloin lähin lammas sanoi määääää. Siitähän sitten lammas matkaan ja jätkltä housut nilkkoihin. Pika laaki ja huilitupakalle maahan. Lammas rassu sai kärsiä neekerin touhista, sillä arabeilla on niin pienet pilit, etteivät lampaat edes orkkuja niistä saa, siksi ählyt raiskaavatkin, että saisivat isomman mienhen tunteen. No sama se, lammas tapettiin tuon kusipään takia, mutta eihän se voi saada mit’ään tuomiota kun lammas oi selvästi kertonut suostuvansa.

Ilmari

Jos näin käynyt, silloin kyseessä on ollut ruotsinsuomalainen lammas, koska vastasi suomeksi. Lammas oli kuitenkin kielitaitoinen, koska ymmärsi ruotsia,

Suomi Finland

Tytöt pitää tuomita rinnakkaisessa oikeudenkäynnissä rasismista. On törkeää nähdä vikaa vieraan kulttuurin edustajan harrastuksissa. Sellainen ei käy päinsä ja nollatoleranssin on vallittava.
Ainakin lieventävänä asianhaarana oikeuden täytyy nähdä se, että lammasta ei jouduttu halal- teurastamaan. Muunsukupuolisista elimistä ei ole niin väliä.

xxx

Lähi-itäläiset osaavat kierrättää. Ensin lammas raiskataan, sitten uhrataan allahille ja lopuksi syödään. Vihreitä ovat, nämä ählämit.

Mää!

Ruotsalaiset lampaat pitää korvata afrikkalaisilla jotka luonnonvalinta on muokannut tällaiseen kelpaaviksi.

toni lajos

Voihan pyhä perkele..Vankilan johtajan ( jos nyt vankilaan edes joutuu )pitäisi kuuluvalla äänellä kysystä rmihin rikoseen kyseinen henkilö on syyllistynyt, kaikki muiden kuullen. Suomessa erään vankilan johtaja tiedusteli Kyöstiltä mihin rikoseen hän olis syyllistynyt, Kyösti sanoo, näpistykseen, johtaja tuimana, täällähän lukee puukotus, noh, se oli sellaista nipistelyä ja näpistely..

Hähhähhäääää

Lampaan vika. Länsimaisen kevyesti pukeutuneet lampaat ovat huoria ja täten vapaata riistaa. Jos taas lammas olisi ollut kokonaan musta ja siten täyttänyt siveellisyyden kriteerit, niin mitään ei olisi tapahtunut.

Nestori Lundahl

Näin siinä sitten käy, kun ensin ne ympärileikkaavat ja silpovat naisensa ja sitten lammaskin tuntuu jo luonnollisemmalta partnerilta.
Hulluja nuo muslimit!

Sirpa-Tuula

RAISKAA SUOMALAISETKIN LAMPAITA !!!!!!!!!!!! OLIKO LAMPAALLA HUNTU SEKÄ MIESPUOLINEN SUOJELIJA MUKANAAN ???? EI OLLUT !!!!!!!!!! TÄYSIN LAILLISTA SEKÄ NORMAALIA TOIMINTAA SIIS !!!!!!!!!! HÄPEÄ RUOTSI !!!!! HÄPEÄ SUOMI !!!!!!!!

Taas äimän käkenä

Metoo senkun uudistuu ja kehittyy, nyt vuorossa bäätoo.

Aappa

PT voisi harkita nykyaikaan päivitetyn ’Tuhannen ja yhden yön tarinoiden’ true crime version kirjoittamista…

Ask Jeeves

Kun sossumuslimi räjäyttää ei-muslimeita/normaaleja sekä itsensä ja tekee itsestään marttyyrin/partavedeltähaisevaajauhelihaa, niin ne 72 neitsyttä jotka se saa: onks pakko valita naisia, vai löytyykö myös lammas/lehmä/heppavaihtoehtoja..? Mua kiinnostaa kaikki tommonen.

Tommy the Who

Business-idea: perusta lammasfarmi, ota yhteyttä kelaan ja sovi kelan kanssa lammastilasi mainonnasta kelan tiloissa, mielellään arabiaksi. Yritä saada matuille eräänlainen ”liikuntaseteliä” vastaava etu kelan rahoittaessa koko touhun. Nikkaroi lammasfarmillasi jokaiselle lampaalle oma loosi. Sovi paikallisen linja-autoilijan kanssa kuljetusaikataulut. Hinnaksi voit laittaa vaikkapa 50€/seksuaalinen hätätila. Ja kassakone soi. Moni hyötyy liiketoiminnastasi esim. nuoret raiskauksilta säästyvät suomalaistytöt, linja-autoilija, mainontatekstit kääntänyt tulkki ja etenkin sinä. Vain veronmaksajia vituttaisi, mutta onko sillä ennenkään ollut mitään väliä.

Olli vaan

Mitä tapahtui lampaalle, kun se katosi Tehranin bordelliin? -Se tienasi tonnin, ennen kuin farmari löysi sen.

Acc358

Jos lampaaseen sekaantunut oli muslimi, niin hän ei islamin mukaan ole syyllistynyt mihinkään ja siksi kokenee tulleensa kaltoin kohdelluksi viranomaisten ja oikeuslaitoksen taholta. Islam sallii eläinseksin. Tämä selviää muun muassa yhdysvaltalaisen Ann Barnhardtin esitelmävideovideolta ”A Summary of islamic Sexuality and Evil – Ann Barnhardt”. Video on Youtubessa.
Eläin pitää yhdynnän jälkeen heti tappaa, sen lihoja ei saa myydä kotikylään, mutta kyllä naapuritaajamaan. On myös esitetty ohje, että eläin pitää polttaa. Sen maitoa ei saa juoda. Nämä molemmat ohjeet ovat Iranin ajatollah Khomeinilta.
https://youtu.be/pu_YlJdwpao?t=3154

jippos123

Lammas on ihan selvästi viekoitellut syyttömän muslimin tähän tekoon, liikaa meikkiä ja ei vaatteita ollenkaan.
Vain muslimi voi olla viaton.
Muslimiehen kiima on sellainen ettei edes oravat ja talitintit ole turvassa kun oikein panettaa.
Seksuaalinen hätätila ja se on Ruotsalaisten vika.
Indonesian musuthan ajoi otangilta karvat pois ja laittoi sen bordelliin duuniin, on noi musut vaan aika velikultia.