Yalla körkort – Liikenneviraston arabiankielinen ajokorttiopastus

Kuvakaappaus - 2019-05-21 16-11-20.png

Ruotsin Liikennevirasto (Trafikeverket) julkaisi hiljattain uuden opetusfilmin, jossa kerrotaan ajokortin hankinnasta – tietenkin arabiaanin kielellä, kera ruotsinkielisen tekstityksen.

Filmin nimi on ”Yalla körkort”. Koiranleuat ovat vääntäneet siitä jo rasistisen sloganin ”Yalla yallla, körkort åt alla” (ajokortti kaikille).
Filmin pääosissa ovat arabiaanot Tahany ja Mahmoud. Tahany on hankkimassa ajokorttia. Filmillä seurataan autokoulun oppituntia, jonka jälkeen niin ikään arabiaanikielinen autokoulun opettaja opastaa Tahanya ajokorttihankintaan liittyvissä asioissa. Lisäksi käydään liukkaan kelin oppitunnilla.
Filmillä siis puhutaan vain arabiaaniaa, mutta tekstitys on ruotsiksi. Liikennevirasto panostaa kunnolla uusruotsalaisten ajokorttiin. Filmi kannattaa katsoa, vaikka ei osaisikaan lukea ruotsinkielistä tekstitystä.

 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Julle Ville Wille Sulle

Herää kysymys: ruotsi on jo näin pitkälle islamisoitu?
Eivätkö tajua että muslimit näyttelevät kilttiä ja uhria niin pitkään, kunnes Koraanissa kun määrätty ylivoimatilanne on saavutettu, ja etninen puhdistus voidaan aloittaa. Siis vääräuskoisten murhaaminen.

T

200 vuotta rauhaa ja pumpernikkeleitä tekee ihmisestä sekä tyhmän että heikon. Valitettavasti.

Anonymous

ei ne tajua eikä monet suomalaisetkaan

Aappa

Onhan se hienoa, että kuskilla on kompetenssia, kun jengiläiset suhaa karkuun rikospaikalta. Silloin se on menox sano annie lennox!

jippos123

Eikös olisi näppärämpää antaa niille suoraan yhdistelmä-ajoneuvokortit? Allahu aghbar perseilyt sujuisivat luistavammin.

Ilmari

Tahany on unohtanut säkkiinsä jonnekin.

Acc358

”Filmi kannattaa katsoa, vaikka ei osaisikaan lukea ruotsinkielistä tekstitystä.”
Yritin katsoa, mutta rupesi ketuttamaan ja piti lopettaa noin 1 min 47 sekunnin kohdalla.

Carl

Ei pysty katsomaan liian hapokasta..:-)

John MacMunne

Samma här; ei tällaista sontaa selvin päin katso, jos sittenkään…

fatwantarkistaja

Voihan niitä olla tuommoisia ja onkin, ei kuitenkaan saa yleistää. Suurimmalla osalla on kakkosvaiheet mielessä, eikä edes oman vaimon kanssa.

John MacMunne

”Pakkokakkonen”?

Ahvena

Ajokortti??? Tähän mennessä on kalastuskortti riittänyt.

Carl

Tälläisista videoista syntyy ajatus, miksi pohjoiset kansat haluaa tuhota oma identiteettinsä, kulttuurin (ruotsi ja riimut, ym), lastensa tulevaisuuden ja olemassaolonsa maapallolla. Historia jo kertoo miten muslimit valloittivat euroopan lähes kokonaan (tosi sitäkin jo peitellään ja netti sivustoja poistettu) ja tämä tulee toistumaan. Ei enää riitä puolet euroopasta, vaan koko läntinen eurooppa pohjoista myöden valloitetaan eu päättäjien myötä vaikuttamisella. Pitää taas miettiä mitä puoluetta haluat äänestää. Eli äänestä että Suomi elää jatkossakin suomalaisilla vai…….