Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Leso
Leso
26.5.2019 18:01

Jos Helsingin Kontulasta ei tule yhtäkään ennakkoääntä Junekselle, vaalipetos on tosiasia.

Tapiola
Tapiola
26.5.2019 23:31

Kiitos Tiina ja Junes. Ääneni ei mennyt hukkaan, eikä teidän flaijerinne ole menneet. Ei niitä roskiin ole heitetty. Niitä on kymmeniä tuhansia tallessa ihan varmasti. Teidän kannatus on paljon enemmän kuin vaalitulokset.

Aappa
Aappa
26.5.2019 23:51

Onneksi olkoon hyvästä äänisaaliista.
Eikä muuten näy montaa matua juhlimassa Suomen jääkiekon MM-kultaa Havis Amandan patsaalla – johtuen mm. siitä, etteivät osaa uida, luistelemisesta puhumattakaan. 😉

Suomi Finland
Suomi Finland
27.5.2019 12:17

Jaa sielläkö ne on??! Olin kuvitellut, että matut istuvat insinööritoimistoidensa uumenissa suunnittelemassa Mars- kantorakettia. Mutta ne hukkaavatkin aikaansa joutavissa rituaaleissa. Olisi taas pitänyt arvata…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
28.5.2019 01:10

79 km sain liikuntaa kolistellessani postiluukkuja sekä -laatikoita ja läpsytellessäni pitkin kaupunkia. 1500 flaijeria, pino tarroja, 25 ääntä! Joista ehkä korkeintaan 2 voidaan laskea ansiokseni. Nyt jaksaa kuitenkin kävellä taas sen 20km, joka ”intissäkin” meni (tosin metsässä rensselit selässä). Paljon on nähty kokonaisia asuinalueita, joissa ei ole tullut koskaan ennen käytyä, kokemusta saatu jotain muuta hommaa ajatellen ja jauhoteltu menemään. Olo on varsin tyytyväinen, koska missään vaiheessa en uskonutkaan läpimenoon, vaikka sitä todella toivoinkin (en siis pettynyt pessimistinä).
Olisipa lisää jaettavaa johonkin tarkoitukseen, kunto laskee.