Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PERKELE!

Minua huvitti kun Suomipojat kävivät erityisen hanakasti Kanadan sairaanhoitajan (=NURSE) kimppuun. Sairaanhoitaja olisi saanut turpinsa jos ei linjatuomari olisi estänyt.

Pinlaareni

Sairaanhoitaja-kuukeri näytti kovasti kerjäävän verta nenästään. Hieno voitto Leijonille.

Anonymous

Oli kyllä huimaa ilotulitusta eilinen, kiitos Leijonille! Mikä muuri siellä Suomen maalissa tökötti, onkohan Kevin Laine kaapattu jo aamun pikkutunneilla takaisin NHL:ään. Ettei venäläiset vie. Mieletön suoritus ”kaikkien aikojen huonoimmalta joukkueelta” !!! Buffalosta tullut kommentaattori kutsui heitä ”keskivertomateriaaliksi”. Piti hillitä itseään, ettei toivonut mahdollisimman ikäviä turbulensseja kotimatkalle Buffaloon :).

Tehdäänkehitysmaayhdessä

SAAKO NYT PITÄÄ LEIJONAKORUA KAULASSA JA SUOMEN LIPPUA KÄDESSÄ, OLEMATTA RASISTI????

Mikä kysymys!

No ei tietenkään! Kysy vaikka Arvopohja-Antsulta.

K.L.

Ei tietenkään!Nasima jo ehti moittimaan juhlintaa kun ”Amanda”ei kestä sellaista.Tosiasiassa kerrankin kansaa yhdisti hyvä asia ja sehän EI SOVI vasemmistolle ollenkaan!Eripuraa ja kahtiajakoa se olla pitää!”Juntit juhlii”kirjoitti ”paremmisto”!

Pertti Kosonen

Tottahan toki. Pitihän Suomen suurin suvakki Paulakin Suomen pelipaitaa ja lauloi Finlandiaa sydämensä kyllyydestä.

Hähhähhäääääää

Missä ghetoissa nämä kanadalaiset ovat kasvaneet! Meinaan, että taktiikka ”minä lyön sinua – sinä lyöt minua – minä hyödyn” kuuluu jonkinlaisen ghettoprimitiivin peruskasvatukseen.

Aappa

No nyt on Kaisaniemessä porukkaa kuin paremmassakin Rasismin Vastaisessa Unelma-mielenosoituksessa – nuo jos olisi vastustamassa laittomia matuja, niin aika moni niistä pakkailisi jo kamppeitaan…

kanander

Suomen kiekkomestaruutta Kaisaniemessä juhlineet 50 000 ihmistä ovat kansallismielisiä. Ei siellä EU-kosmopoliitit juhlineet muutamaa poliitikkoa lukuun ottamatta.