ONNEA KIEKKOLEIJONILLE!

Kuvakaappaus - 2019-05-26 23-45-00.png

Onnittelut nuorille kiekkoleijonille. Mikä jäätävä turnee. Ei jäänyt epäilystäkään kuka on tänä vuonna jääkiekon maailmanmestari.

Torilla tavataan.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “ONNEA KIEKKOLEIJONILLE!

 1. Minua huvitti kun Suomipojat kävivät erityisen hanakasti Kanadan sairaanhoitajan (=NURSE) kimppuun. Sairaanhoitaja olisi saanut turpinsa jos ei linjatuomari olisi estänyt.

  20
  1
 2. Sairaanhoitaja-kuukeri näytti kovasti kerjäävän verta nenästään. Hieno voitto Leijonille.

  20
 3. Oli kyllä huimaa ilotulitusta eilinen, kiitos Leijonille! Mikä muuri siellä Suomen maalissa tökötti, onkohan Kevin Laine kaapattu jo aamun pikkutunneilla takaisin NHL:ään. Ettei venäläiset vie. Mieletön suoritus ”kaikkien aikojen huonoimmalta joukkueelta” !!! Buffalosta tullut kommentaattori kutsui heitä ”keskivertomateriaaliksi”. Piti hillitä itseään, ettei toivonut mahdollisimman ikäviä turbulensseja kotimatkalle Buffaloon :).

  11
 4. SAAKO NYT PITÄÄ LEIJONAKORUA KAULASSA JA SUOMEN LIPPUA KÄDESSÄ, OLEMATTA RASISTI????

  20
  1. Ei tietenkään!Nasima jo ehti moittimaan juhlintaa kun ”Amanda”ei kestä sellaista.Tosiasiassa kerrankin kansaa yhdisti hyvä asia ja sehän EI SOVI vasemmistolle ollenkaan!Eripuraa ja kahtiajakoa se olla pitää!”Juntit juhlii”kirjoitti ”paremmisto”!

  2. Tottahan toki. Pitihän Suomen suurin suvakki Paulakin Suomen pelipaitaa ja lauloi Finlandiaa sydämensä kyllyydestä.

 5. Missä ghetoissa nämä kanadalaiset ovat kasvaneet! Meinaan, että taktiikka ”minä lyön sinua – sinä lyöt minua – minä hyödyn” kuuluu jonkinlaisen ghettoprimitiivin peruskasvatukseen.

 6. No nyt on Kaisaniemessä porukkaa kuin paremmassakin Rasismin Vastaisessa Unelma-mielenosoituksessa – nuo jos olisi vastustamassa laittomia matuja, niin aika moni niistä pakkailisi jo kamppeitaan…

  12
 7. Suomen kiekkomestaruutta Kaisaniemessä juhlineet 50 000 ihmistä ovat kansallismielisiä. Ei siellä EU-kosmopoliitit juhlineet muutamaa poliitikkoa lukuun ottamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.