Lokka sai enemmän ääniä kuin muutama muu puolue yhteensä

eu-712739_960_720.jpg

Eurovaalien suurin voittaja lienee Junes Lokka. Ilman minkään puolueen tukea, yhden miehen listalla ääniä paukahti enemmän kuin viidellä muulla puolueella kullakin yhteensä. Äänimäärä hipoi jo Feminististä puoluetta ja Sinisiä.

Tätä voi verrata hyvällä syyllä Kiekkoleijonien maailmanmestaruuden kaltaiseen paukkuun. Vaalikamppanja oli myös omaa luokkaansa. Lokka ja Wiik kiersivät kamppanjan aikana koko Suomen etelästä pohjoiseen. Niin ikään julisteita saatiin masinoitua lähes jokaiselle kylälle tavallisten ihmisten avustamina.
Näin ollen äänimäärä 4 064 on aika huikea määrä kun sitä vertailee mihin tahansa julkkisehdokkaaseen.
Suomen vaalitulos poikkesi jonkin verran naapurimaasta Ruotsista, jossa Sverigedemokraatit vetivät aikamoisen jytkyn. Kun Perussuomalaiset saivat vain prosentin nousun niin Sverigedemkraatit nousivat edellisvaalien 9,7 %:sta 15,4 %:iin eli nousua oli 5,7 %. Ruotsin suurin nousija siten.
Aiemmin eurovaaleissa menestyneet pikkupuolueet kuten Feministit ja Miljööpuolue taas romahtivat. Feministit menettivät jopa 4,6 % ja Miljööpuolue 3,8 %. Eivät siis olleet Ruotsin suunnalla ympäristövaalit, Miljööpuolueelta lähti peräti kaksi mandaattia parlamentista. Tosin Keskusta sai nousua 4,3 % eli tulos on nyt 10,8 %. Keskusta on uusi ympäristöpuolue.
Paikkajako Ruotsissa menee:

  • Sosiaalidemokraatit 5
  • Moderaatit 4
  • Sverigedemokraatit 3
  • Miljööpuolue 2
  • Kristilliset 2
  • Keskusta 2
  • Liberaalit 1
  • Vasemmisto 1

Ruotsin mediakentällä on ollut hauska piirre se, että Keskustan pientä nousua on juhlittu kuin voittoa. Vähän sama asia kuin jos Kanada hopeaansa. Keskusta sai siis yhden paikan lisää, eli nyt sillä on kaksi mandaattia. Kuten saivat yhden lisää KD, Liberaalit, Moderaatit ja SD.
Miljööpuolue taas on juhlinut sitä, että vihreät puolueet menestyivät muualla Euroopassa hyvin.
Juneksen voitoksi voidaan sanoa, että Lokka sai koko Suomesta enemmän ääniä kuin Ruotsin Sosiaalidemokraatit Rinkebystä.
 

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Harmi. Olishan se hienoa jos Junes olis tehny esim. Kännisriimin Drunkerin kanssa.

Heppu Korhonen

Asia on hoidossa. Hakkarainen juo Druncerin pöydän alle.

kanander

Ei ne montaa kuukautta ennätä yhdessä ottaa. Lystiähän tuo olisi, jos kättä kaulaa kulkien örveltäisivät EU:n päämajassa.

Korvenkyynel

Kielimuuri tuskin on esteenä kunhan Hakkarainen muistaa pakata potullisen mukaan ja eihän sitä tiedä vaikka Junker intoutuisi näkemään suomalaisessa kulttuurissa jotain hyvää😁

Nukkuvat ratkaisi

Suomessa vaalit voitti punavihervassari agenda journalismi. Valitettavasti.

Anonymous

Suomen itsetuhoäänestäjät innoissaan. Muslimit tulee ja tappaa.

T

Joka hallitsee mediaa, hallitsee maailmaa.

Ruotsi kansallismielisempi kuin Suomi

Ruotsissa on isänmaallisempi suunta kuin Suomessa! Neljä vuotta matukekkalointia vielä niin SD on seuraavalla kerralla suurin puolue. On ilmiselvää että mitä enemmän matuja otetaan maahan sitä suuremmaksi kasvaa kansallismielisyys, kiitos kaiken perseilyn jonka kansa näkee, kuulee ja pakosta sietää päivittäin.
Ruotsin sossut tekivät myös kaikkien aikojen huonoimman tuloksen, kiitos siitä.

fatwantarkistaja

Voihan muut puolueet yhdistää suureksi islamistipuolueeksi ja neutralisoida näin vaikka minkälaisen vaalivoiton. Ruotsalaista hulluutta ei kannata aliarvioida.

Munaa Mekkoon

Eivät Moderaatit ja kristilliset halua muslimeiksi, tokko Centerin EU- edustajakaan joka on itse sekä homo että transu, kukatis vielä muutakin.

Aappa

Jos Lokka olisi saanut näkyvyyttä mediassa, niin olisi voinut tulla vaikka minkälainen pommi – nyt saatiin näitä tavanomaisia iänikuisia täysin mitäänsanomattomia sössönsöö marionetti-broilereita. Teuvo sentään onneksi pääsi. 🙂

Puolueeton

Persuilla oli hyviä ehdokkaita myös eduskuntavaaleissa, professoreita ja tohtoreita. Persuväki äänesti kuitenkin tavallisia pulliaisia muitten puolueitten kannattajien tapaan. Ei hyvältä näytä. Ei ole ihme, että koulutettu väki äänestää vihreuitä tai nukkuu. Tietenkin se harmittaa, edistyneet jäävät äänittä, kun tollo kansa äänestää eniten itseään tyrkyttäviä omaa etua ajavia. Sellainenhan edustajasta tulee, ellei ole riittävää koulutusta tehtävään.

Aappa

Minusta taas vaikuttaa siltä, että ns. maalaisjärjen puute on ongelmien ydin – vaikka on pää täynnä koulutusta, niin ei välttämättä osata tehdä mitään, tai nähdä yksinkertaisia elämisen tosiasioita.

Åldringsrånarens mamma lensi ulos niin että ”morkonit soi”

Unohdit Paavo mainita että Ruotsin feministit lensivät KOKONAAN ULOS EU- parlamentistä. Eikä ihme kun EU-edustajana on ollut naikkonen jonka oma aikuinen tytär istuu vankilassa nimenomaan vanhojen naisten ryöstämisestä. Siinäpä feminismiä parhaimmillaan…

Yläneukutus vaiko ala?

Huhtasaarelle näköjään kelpaa Salvianon ryhmä mikä taas ei Åkessonille kelpaa.

Kaik' on patriarkaattia

Onkos femakot antaneet mitään selityksiä esim. somessa tai muualla että mites siellä nyt niin pääsi käymään? 😀

270 420

Hienoa sinänsä, että sai jopa enemmän ääniä kuin puolet persuehdokkaista onnistui saamaan (siis erikseen). Lokka olisi kuitenkin tärkeämpi eduskunnassa kuin EU-parlamentissa koska pitäisi persut ruodussa sanomalla asiat suoraan, mielistelemättä ketään. Lokan pitäisi päästä eduskuntaan nimenomaan itsenäisenä, jotta voisi vapaasti tykitellä niin kuin tekee kunnanvaltuustossa. Tämä oli kuitenkin hyvä askel näkyvyyden lisäämisessä ja toivottasti Lokka saa kerättyä näkyvyyttä sen verran seuraavin eduskuntavaaleihin mennessä, että pääsee läpi.

SuvakkineitiStadista

Paitsi että nyt Lokkaa äänestäneet antoivat äänensä vihreille ja kommunisteille.
Ja sori tiedän että se on monelle ylivoimaisen vaikeaa ymmärtää miten ja miksi niin on, siksi en edes yritä selittää.
Ja juuri tuo henkinen vajaavaisuus tulee kostautumaan.
Täälläkin liian moni on mennyt viherkommunististen trollien lankaan ja antavat ääniään kaiken maailman mikro puolueille ja ehdokkaille joilla ei ole pienintäkään mahdollisuutta mennä läpi. Syövät vain ainoan potentiaalisen pelastajan pottia.
Joo tiedän, demokratiassa jokainen äänestää miten haluaa.
Se että poista sitä tosiasiaa että juuri siksi paska tulee tapahtumaan isosti. Punaviherstallareilla on nyt enemmistö joka paikassa… huonosti kävi. Se tietää paljon köyhyyttä, kidutusta, kärsimystä, poliittista vainoa, murhia, monikultturismia, sekasortoa, anarkiaa ja lopulta täydellisen tuhon.

Jaade Jöörde

“nyt Lokkaa äänestäneet antoivat äänensä vihreille ja kommunisteille.”
Ai nekin, jotka eivät ilman Lokkaa olisi äänestäneet ketään? Nih…
Nuo pseudoanalyysit voisi oikeasti lopettaa, kun niillä ei ole MITÄÄN todellisuuspohjaa.
Itkisit persuiille, kun ei ehdokas äänineen kiinnosta. Hessuhopoilu ja tyhjänpäiväinen kitinä hukkaan menevistä äänistä on NAURETTAVAA.

270 420

Mieti asiaa näin, onko SDP/sosialismi/kulttuurimarxismi kärsinyt vasemmistoliiton olemassa olosta vai hyötynyt siitä? Toki haluaisin, että persuilla olisi 51% tai suurempi kannatus mutta tosiasia on, että kun lähtee tavoittelemaan toisten äänestäjiä joutuu tekemään kompromisseja ja omat lähtee pois niiden takia. Jo nyt Halla-aho joutuu toppuuttelemaan omiaan jotta ei tarvitsisi jatkuvasti kommentoida medialle. Muut h.c:mmät kansallismieliset eduskunnassa itseasiassa auttaisi nykyisen pehmo-linja toteuttamisessa mutta samalla pitäisivät huolen ettei se mene liian pitkälle.

fatwantarkistaja

Suvakki on oikeassa eduskuntavaalien osalta.
Näissä vaaleissa en olisi äänestänyt ketään ilman Lokkaa. Nyt kommarit saavat 12 paikkaa, persut 2. Ilman Lokkaa sama tilanne. Ilman mitään pienpuolueita sama tilanne. Ilman mitään muita puolueita persut olisivat saaneet 13 paikkaa ja myöhemmin yhden lisää. Silti paikkoja jaettiin 751, joten persut ovat taas pieru hehtaarihallissa.
Ainoastaan suuret maat voivat vaikuttaa. Ilmeisesti Ranskassa ja Italiassa tapahtui jotain kivaa. Suomi ei voisi laittaa rajojaan kiinni liittovaltion sanellessa, nyt ne eivät ehkä sanelekaan, joten rajojen avonaisuus ei haittaa. Oikeasti laitan kaiken toivoni Eurooppaan, en tähän kansaan yhtään mitään näillä äänestystuloksilla.

Särmääjä

Juneksesta olisi kyllä eu-parlamentissä paljonkin ollu hyötyä edustamaan isosti Suomea ja tuomaan julki mitä siellä hommataan. Eduskunnassa määrällä on väliä, mutta EU-teattarissa riittäisi varsinkin Suomen tapauksessa yksikin tykyittämään. Se että siellä on pari Persia vaihtamassa jostain paremmasta Eista ei hyydytä ketään kun pitäisi olla kun Farage ja kyykyttää koko pasma kumoon.

Särmääjä

Se että siellä on pari persua puhumassa jostain paremmasta EUsta ei hyödytä ketään kun pitäisi olla kuin Farage ja tykittää koko paska kumoon.

Sensuroimaton Totuus

Asia on juuri näin! #persutpettääaina #tiedustelulaki

go Junes go

Juneksen eduksi on mainittava ettei hän ole toitottanut mitään joutavia kristillisia arvoja. Monet kansallismieliset huutaa fundamentalisesti kristillisten arvojen puolesta, mutta unohtavat että kristinusko on itämaista alkuperää ja ettei monikaan koe tätä kovinkaan kotoisaksi.

Fläsy

Numeroa 270 äänestin eilen. Onnea Juneksen ja Tiinan tuleviin koitoksiin!

epäilen vain

Ei Ruotsidemokraateillakaan hyvin mene kun eivät saa äänestäjiään liikkeelle niinkuin Ps olivat käsittääkseni ovensuukyselyissä ykkösenä mihinkä kannatus hupeni aivan kuin heille parlamenttivaaleissakin. Ei voi mitään ettei mieleen tule vaalihuijaus paljonkohan on hylättyjä tai muutettuja numeroita

Aina sama petos

Äänestypaikoista puuttui SD- lipukkeita, tyypillistä myyräntyötä. Onneksi Jimmi lähetti postitse pari, vanhasta viisastuneena.

Van, Mie

Huomasitteko muuten, että Suomessa 1. varasijalle jääneellä vihreällä on poliittisena esikuvanaan 16-vuotias ruotsalaistyttönen joka pystyy näkemään hiilidioksidin ilmasta? 😀
Kuten oli YLEn eduskuntavaalikoneessa myös Turun vassari-pimu Li Andessonilla. 😀

El Comandante Cero

Greta tyttelin näkökyky onkin aika erikoinen. Suoranainen luonnonpoikkeama ehkä Ruotsissa on kaikki mahdollista tai sitten hän saattaa olla sukua jollekkin kalkkarokäärmeelle kun näkee ainoastaan infrapuna-alueella olevaa lämpösäteilyä. Mailma varmasti on hänen vinkkelistää aivan oman laatuisensa.

Särmääjä

Suomessa näyttää olevan vaalien perusteella paljon kovemmat psykoosit gretalaisille kun tämän omassa kotimaassa ja Saksassa varsinkuin kun siellä oli vielä äänestysprosenttikin iso. Lisäksi tietysti on se rakkaus äärimmäisen matuhalaamiseen ja pro-EU. Enemmin toivoisin jopa kommunisteille menestystä EU-vaaleissa kun ne sentään ei kannata EU:ta ja monessa maissa ei vasemmistopuolueetkaan, mutta nää vihreet on ihan järkyttävää sakkia.

Anonymous

Kyllä. Huh huh. Aikaisemmin tuollaisista oiisi kärrätty pehmeään huoneeseen. Vaarallista sakkia.

Anonymous

Suomessa on liikaa Paavoja jotka eivät ota asioihin kantaa eli äänestä vaan antavat suvakkien ja vihervasemmiston päättää päättää mitä tehdään?
Ruotsissa taas Paavoja on runsain määrin.
Ruotsin Paavot ymmärtävät että eurovaalit ovat potentiaalisesti jopa tärkeämmät kuin eduskuntavaalit.
Mutta ainahan voi muuttaa Viroon jos “pakolaisten” määrä, mokutus tai islamisaatio alkavat ahdistaa liikaa?