SKE:n kaksi tiedotetta, ja kaksi kantaa

Suomen Kansa Ensin-puolueen nimissä tulee hieman kaksitahoisia viestejä. Koska en ole perehtynyt asioiden lailliseen tilaan kerron molempien osapuolten näkemyksen, ottamatta mitenkään kantaa itse asiaan.

Puoluesihteeri Ari Lindström lähetti meilin, jossa kerrotaan, että Suomen Kansa Ensin piti 27.4.2019 sääntömääräisen puoluekokouksen, jossa valittiin uusi hallitus ja puheenjohtajisto. Tampereen käräjäoikeudessa on kuitenkin parhaillaan meneillään moitekanneoikeudenkäynti, jonka vuoksi jäsenkokouksen valintoja ei voida viedä virallisiin tietoihin eikä valittu puoluehallitus ja puheenjohtaja pääse tekemään työtään. Tästä syystä
entinen puheenjohtaja esiintyy vielä, tosin valheellisesti, puheenjohtajana.
– SKE ei puolueena kannata Geurt Marco de Wit:n ja hänen lähipiirinsä vaalikampanjointiin liittyvää uskontoihin kohdistuvaa herjaamista millään muotoa ja puolueen uusi hallitus tuomitsee sen vahvasti… De Wit:n ja hänen lähikannattajiensa teot Helsingin Narinkkatorilla 23.5 ja 24.5 ovat tuomittavia. Toivomme, että ihmiset ymmärtävät, ettei koko puolue ja sen jäsenet hyväksy de Wit:n tekoa eikä jäsenillä ole mitään tekemistä tällaisen solvaavan herjaamisen kanssa.
– Puolueen tehtävä ei ole provosoida ihmisiä, vaan uskottavalla järkevällä politiikalla ja ihmisten kanssa keskustelemalla yrittää päästä vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin. tiedotteessa sanotaan.
Marco de Wit taas vastasi kyselyyn lyhyesti:
– Ilmoitan, ettei heillä [27.4. valitulla jäsenistöllä] ole mitään oikeutta edustaa SKE:tä. Rikosilmoitus on tehty heidän laittomasta toiminnastaan. Varmuuden vuoksi ilmoitamme, ettei Suomen Kansa Ensin puolueella ole ollut mitään kokousta tai muuta toimintaa 27.4. Kyse oli puolueesta erotettujen laiton yritys päästä takaisin puolueeseen juridisesti kuvitteellisella kokouksella.
–Erotettujen johtama ryhmä yritti myös estää SKE:tä osallistumasta eduskuntavaaleihin. Tässä se ei onnistunut, mutta häirintä on jatkunut myös europarlamenttivaalien aikana. Rikosilmoitus onkin tehty myös vaalirikoksesta. Häirintäyritykset ovat onneksi epäonnistuneet ja puolueen toiminta jatkuu normaalisti.
 

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Naurettavaa spedeilyä, isot miehet, isot egot, pienet munat.

Jakob Post

PT Media voisi jättää SKE/DeWit/Lokka/muu suomalainen häröilevä pienpuolue uutisoinnin vähemmälle ja mielummin raportoida ansiokkaasti ruotsin tilanteesta, koska ne artikkelit ovat erittäin mielenkiintoisia ja sitä tietoa ei saa muualta helposti
De WItistä ja kumppaneista kiinnostuneet löytävät heidät kuitenkin heidän omilta FB/VK sivuiltaan ja YouTube/Vimeo kanaviltaan jne
Alkaa nimittäin mennä samanlaiseksi nämä SKE / DeWIt hommat kuin Turkulaisen edesmenneen yksityisetsivän ja Porilaisen MT-potilaaksi epäillyn pedotuomion saaneen keskinäinen nokittelu joitain aikoja sitten joka oli myös täysi farssi ja asettu PT mediankin negatiiviseen valoon

JS

Toimitus voisi korjata nuo kaikki päivämäärät koskemaan toukokuuta, eikä huhtikuuta…
Tämä ei siis ole kommentti juttuun, eikä tätä tarvitse julkaista.

fatwantarkistaja

Kyllä ne oikein menivät, Huhtikuussa oli kokous, jota ei ollut, mutta oli…

fatwantarkistaja

Alapeukutin itteeni, koska oli siellä muitakin päivämääriä… Varmaankin korjattu ilmoittamatta tällä kertaa. Pahoittelut mahdollisesta aiheettomuudesta.

Suomenkieltä raiskataan

”Solvaava herjaaminen”- ??? ”Kakku kakun päälle” kuten ruotsalainen sanoo eli ”kaka på kaka”.
Mites olis myös herjaava solvaaminen? Kumpi on pahempaa?

Alarik Lundin

Kaksi kantaa näyttää olevan.
Toisessa eurooppalaiset arvot ovat omia arvoja ja islamin arvot ulkoeurooppalaisina vieraita.
Toisessa islamin arvot hyväksytään omiksi arvoiksi ja niitä loukkaavat eurooppalaiset arvot ovat vieraita.

Lindströmin köyhät pihvit

Tainnut Arilla mennä kuukaudet sekaisin. 23.5 oli koraanin heittelytapahtuma. No mitäs pienistä.

Pentti Rantanen

Voihan se asia olla niin, tai voihan se olla toisinkin. Mutta olipa niin tai näin, ei siinä isoa vahinkoa tule. No, ainakaan minulle.

SKE-fanaatikko

Lindströmin on aika mennä ahmimaan suruunsa kebabia paikalliseen kebabpizzeriaan. Hän on eroitettu puolueesta, eli Lindström on ex-jäsen.

fatwantarkistaja

Onko lähdettä tiedolle? Ei meinaan taida olla oikeudessa kuulutettua tietoa vielä monilla näistä sekoiluista. Itte oon ainakin ihan ulalla. Tuosta tulee vielä surua jollekin.

SKE-fanaatikko

Lindströmillä ja Loimupalolla on kengänkuva perseessä. Viime vuonna eroitettu kumpikin. Myös Salmen perse oli liipaisimella, mutta jostain syystä SKE:n johto ei eroittanut häntä vaikka syytä oli.
Tosin nyt Salmi pääsee vastaamaan omalla nimellänsä nynnyjen sikailuista aikanaan oikeudessa ja Lindström voi keskittyä syömään triplakebabia lohdukkeeksi, kun taas loimupalo jatkaa kaljan kittaamista ja pöhöttymistänsä.
Tiesitkö, että Salmi on käyttänyt vielä lähivuosina sukunimenään kebabkansalle ominaista nimeä: Yildiz. 😀
Joka tapauksessa tämä on tällä hetkellä pelkkää viihdettä meille sivusta seuraajille ja nämä SKE:n sotkut selvitetään aikanaan oikeudessa, eli kyseessä on pitkä prosessi.

fatwantarkistaja

Kiitti lähteestä. Puoluetuki maksettiin kait eilen, nyt on Marcolla ja Marilla massia kesälomailla vähän pidempäänkin.

Carl

Eroitettu..vai..erotettu vai teroitettu vai jopa vieroitettu?

Fakin Iso Vitun Äly Kääpiö

Kiitokset mahtavasta vaalitaistelusta SKE:n porukka. Taistelitte tuulimyllyjä vastaan ja aina vain jaksoitte hienosti parjata poliiseja ja perussuomalaisia. Hiuksenhienosti jäitte muutaman äänen päähän euroehdokkuudesta sekä tripla kansanedustajan paikasta. Rajat Kiinni, Suomi Ensin, Suomen Kansa Ensin. Kyllä noilla meriiteillä ja herrasmiesmäisellä käytöksellä muita kohtaan olisi pitänyt tulla Tony Halmeen veroiseksi äänikuninkaaksi. Ei muuta kuin uusi Sirkus Sariolan kaltainen kiertue polkaisemalla käyntiin niin saadaan seuraavalle vaalikaudelle ennen näkemätön äänestysprosentti sosialisteiksi kääntyneille isänmaallisille.

Katri

Miksi mulla tulee noista maltillisista aina mieleen sininen tulevaisuus….
No, toinen puoli on tehnyt puolueesta muistettavan, virkistävän erilaisen, saanut näköjään kaikkien muiden kansallismielisten kurat päälleen ja samalla saanut ainakin minut kiinnostumaan politiikasta enemmän. Toinen puoli taas on jotenkin jaarittava, heikko, rauhaa-hinnalla-millä-hyvänsä dialogi-kompromissi-puoli.

valkoinenjoulu

oikeastaan marcosta tulee mieleen soini. yhtä lailla pitää puoluetta omaisuutenaan ja täynnä itseään muutenkin

Mauno Ahonen

Politiikan Kummelisarja eli SKE-puolue ja loputtomat käänteet kuin suoraan Matti Grönbergin kynästä. Mukana Nuppi ja Nahka Puukon veljekset, Kalevi Härvä, Pastirol-mies, Koistinen jne. Ilon ja huumorin kautta.

PEPPE

Petrus Pennanen, hän autaa meitä onnettomia.

fatwantarkistaja

Suomen Kansa Ensin puolueella ei ollut kokousta tai muuta toimintaa 27.4. ja oliko kyse tästä herran vuodesta 2019? Jos oli, taisit puhua itsesi pussiin, taas.
Youtubekanava Kempsu Kempsunkolmas on julkaissut videon 28.4.2019 Sen nimi on Marco de wit 3 sepän patsaalla Siinä Marco de Witin näköinen jätkä ihan alkusekunneilla selostaa megafoniinsa: “Varsinkin tänään, veteraanien päivänä…” Wikipedia: Kansallinen veteraanipäivä on 27. huhtikuuta vietettävä juhlapäivä ja yleinen liputuspäivä… Mikähän päivämäärä on merkitty siihen rikosilmoitukseen, joka luultavasti tehtiin, kun “Jugi” löi Marcoa Kolmen sedän patsaalla Helsingissä. Sairaalassakin ilmeisesti käytiin, mutta sitä paperia ei taida olla saatavilla. Olihan mielenosoituksesta tehty ilmoitus, olihan? Täsmääköhän päivämäärä siinäkin?
Selityksiä? Puoluekokouksesta oli varmaankin kutsu lähtenyt myös Marcolle. Ellei ole paikalla, on poissa. Poissaolo ei tee kokouksesta juridisesti kuvitteellista? Sieltä oli moni muukin poissa, koska Marco kielsi osallistumasta? On varmaan unohtunut tuo turpiinsaantipäivä ja unohtunut myöskin kokoustaa, onhan kyseessä miljoonan keinon mies järjettömällä kiireellä varustettuna. Ei kaikkea voi muistaa, edes jälkikäteen.
Kaithan perätön rikosilmoitus on vedetty pois, jos sellainen on tehty? Jugin näköismies ja Marcoksi naamioitunut huutelija olivat joitain randomeja, eivätkä liity todellisiin olentoihin millään tapaa. Ei saa tehdä tehdä noin enää, eihän vaan?
TALKRADIO -kanavalla (Youtube) näkyy lyönti lyhyellä ja tarkalla videolla. Videon nimi: Tilanne, jossa Marco saa nyrkistä Kolmen seppän patsaalla Helsingissä Onko Marco sittenkin ilmoittanut yksityishenkilönä mielenosoituksen, joka ei liity mihinkään puolueeseen mitenkään? Kuka hunsvotti kantoi sinne katoksen, jossa banderolli, jossa lukee SKE Suomen Kansa Ensin ja joku logo siinä on?
Välillä tuntuu siltä, että äänestäjiä kusetetaan.

PEPPE

Tuo “SKE Maltilliset” on kyllä kuin köyhän miehen Sininen Tulevaisuus. Kaksi hallituksessa istuvaa on erotettu puolueesta mutta tunnetusti,sehän ei haittaa mitään.
Millä nuo meinaa erottua mistään, jos tuollainen hallitus tulee jäämään voimaan? Kaikki de Witin tempaukset kyllä muistetaan,ei Riikan monotoomista puhetta Porista, tai Rosan deittivinkkejä Estonian upotessa taustalla.
Piru,kun tämäkin meni tällaiseksi.

Valkoinenjoulu

Ja marco on timo Soini. Huolestuttavan paljon samaa heissä

Faktaa

Ketään rei ole erotettu virallisesti. Nämä on MARCON omia juttuja joita se suoltaa hyväuskoisille hölmöille. Kokous oli Huhtikuussa täysin laillinen johon olisi hovijoukkokin voinut osallistua muttei uskaltaneet häviön takia siihen ruveta. Kukaan ei ole estänyt vaaleihin osallistumasta, vaan tällä paskapuheella huijataan hyväuskoisia hölmöjä.

Ville

No, kohta loppuu Marcon taru toreilla ja turuilla. On menolippu ostettuna kaksois kansalaisuuden turvin. Vaikka syytti kaikkia muita itse pimitti tiedon haasteesta EUvaalien alla. Oiskohan jääny nekin vähät äänet saamatta jos kannattajat ois tienny tulevista oikeuden käynneistä? Nyt pakkailee laukkuja ja siirtyy matuksi ulkomaille ilkkumaan vaalikassansa kartuttajille. Hänen yllyttämänsä ihmiset on olleet käräjillä tekosistaan mutta ite pääpari ponkasee pakoon.