Helsingin käo vangitsi turvapaikanhakijan epäiltynä lapsen raiskauksesta

Helsingin käräjäoikeus vangitsi perjantaina Mohamed S*****:n epäiltynä törkeästä lapsen raiskauksesta.

Asia on julistettu toistaiseksi salaiseksi, joten mitään enempää tietoja niin tapahtumista kuin muistakaan seikoista ei saada ennenkuin esitutkinta etenee.
Törkeästä lapsen raiskauksesta rangaistusskaala on 4-12 vuotta vankeutta.
 

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Numento

Skaala voi olla vaikka 4-100 mutta niin törkeitä ei taida pystyä tekemään, ( jos uhri jää henkiin ) että istuisi ensikertalaisena yli 3 vuotta.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Markku Väisänen

Lopullisen rangaistuksen suuruus riippuu paljolti siitä kuinka paljon annetaan painoa profeettamme Muhammedin sanoille ja teoille.
— Olisiko Muhammed toiminut samoin samoissa olosuhteissa?
— Jos ei niin, millä tavalla toisin Muhammed olisi toiminut?
— Onko syytetyllä esittää perusteet sille, että hän ei noudattanut Muhammedin oppeja?
Voihan hyvinkin olla, että kyse ei olut raiskauksesta ollenkaan vaan todellinen syyllinen on Halla-aho tai Putin, jotka vihapuheella ja seksuaalisella kiihottamisella kansanryhmää vastaan ajoi syytetyn tähän epätoivoiseen tekoon.

ike

Kun lukee tämänkin lehden kommentteja luulen että Suomesta ei koskaan tule Islamilaista maata.Ihmiset suhtautuvat pohjimmiltaan aika terveesti näihin ihmisvihamielisiin aatteisiin. Kyse on vain siitä kuinka vaikea se tie on. Kukaan ei halua sotaa ja aina terroriiskun tapahtuessa ihmiset ajattelevat että taas. Kuunnelkaa niitä ihmisiä jotka ovat paenneet Islamista ja sitten muodostakaa mielipiteenne. Meidän poliitikkomme eivät kuuntele koska väittävät olevansa pragmaatikkoja, mutta ovat kaukana siitä. Laki voi olla väärä (vihapuhe) meillä on toistaiseksi jonkinlainen järjestelmä jolla näitä lakeja voi muuttaa mutta se on hiipumassa.

Jari-P

Jos kohde on yli 8 vuotias niin katsotaan kuuluvan kulttuuriin ja selviää nuhteilla

anonymous racist

Se on tulkittava ihan normaaliksi karvaranteen kosiskeluksi naimaikäistä kuffaria kohtaan, haussa on ollut vaan tuollainen “tuntiavioliitto”.

Suomi Finland

Ihmisoikeuksia ei ole näköjään niillä, jotka joutuvat tuntemattomina maahan tulleiden raiskaamiksi. Miksi kummassa tuntemattomat ihmiset, joiden rikoshistoriasta ei tiedetä mitään, saavat kulkea vapaana tavallisten kansalaisten joukossa?
Mutta jyrähtääkö (on siinäkin termi, se on lähinnä ukkonen, joka jyrähtää) lapsiasiainvaltuutettu asiasta? No ei tietenkään. Eivät lapset silloin ole mitään kun vieras kulttuuri ja vieraat ihmiset rälläävät omilla ihmisoikeuksillaan.

U. Kamutapsa

“Eivät lapset silloin ole mitään kun vieras kulttuuri ja vieraat ihmiset rälläävät omilla ihmisoikeuksillaan.”
Tottakai lapset ovat tärkeitä vihervasemmistolle. Eivät tietenkään Suomalaiset, pottunokkaisen patriarkaalisen kasvatuksen saaneet lapset. Esim. vastuullsen median vastuulliset toimittajat kiinnittävät toki vastuullisesti huomionsa mustakaapujen porsimiin helvetinsikiöihin, jotka pitää saada Suomeen tuhoamaan se, mitä tuleva hallitus ei “kiireiltään” ehdi tuhoamaan.

kanander

Irakissa olevia Isis-kersoja ollaan nyt pelastamassa äiteineen. Sen puolesta mäkätti jo uusi lapsiasiavaltuutettu. Suomessa matujen raiskaamat ovat jääneet huomiotta ja tuetta ao. viranomaisen toiminnassa.

fatwantarkistaja

kanader Irakilaisia ammattimaisia lapsenraiskaajia ja lapsiraiskaajia meillä ei yksinkertaisesti ole varaa menettää. Tuodaan ne yksityiskoneella vaatimuksensa mukaisesti kesä-heinäkuun vaihteessa Suomeen rakentamaan uutta raiskausautomaattia. Ai niin, ovat suomalaisia, niitä onkin sitten kymmeniä tuhansia, kun käsketään nostamaan lapa ilmaan, ketä haluaa jatkaa raiskailuaan Suomessa Allahin nimeen ja rahalla. Passiahan ei taaskaan kysellä ja kaapu=nainen ja parta=lapsi ja raiskaaja=pakolainen. Aivan, kuten tähänkin asti.
Onneksi joukossa on muutama sata terroristiakin, jännä.

Muori

Eikös se lapsiasiavaltuutettu ole se hemmo, joka ajelee taksilla ympäri Suomea. Ei sieltä taksin ikkunasta näy tällaiset yksittäistapaukset. Turha jätkä, tullut tosi kalliiksi Suomen veronmaksajille.

Jp

Käräjäoikeus lyhennetään Suomessa KO

Kari Jurri

Eiks KO ole korkein oikeus, siis se alennusautomaatti?

John MacMunne

Nimenomaan, mutta nyt on taas syytön mies pahnoilla, johan sen nyt nimikin kertoo.
ÄKKIÄ MIEKKARIA PYSTYYN JA MOHAMED (ihana nimi) VAPAAXI!!!
Suomi tarvitsee Mohamedia kovemmin, kuin Mohamed Suomea; tällä talous ym. nousuun, tai muuten koittaa taas lamatalkoot ja kurjuutta koko kansalle!

Anonymous

KHO= korkein hallinto-oikeus
KKO= korkein oikeus

Carl

Mitäs siinä saivartelet. Samaa paskaa kumpainenkin..

toni lajos

Kuten Ylen pääuutisissa olemme saaneet seurata useiden päivien ajan, Syyriassa olevat Suomen kansalaisuuden saaneet lapset on saatava tänne, niistä on valtava huoli, siellä on lämmintäkin 36 astetta, vetoaa Ylen toimittelija. Peheitä ei saa erottaa, kansainväliset sopimukset kieltää, joten yhden lapsen mukana seuraa n. 30 – 40 riskialtista taistelijaa.
Kotimaassa koulureppu selässä kotiinsa taapertavan raiskauksesta ei saa puhua, poliisi kieltää asian arkaluontoisuuden vuoksi.

Suomi Finland

Perheitä ei saa erottaa?
No sitten kun isis-fanaatikot pääsevät täällä Suomessa toteuttamaan itseään, niin täällä sitten perheitä erotetaan takuuvarmasti, mutta sillähän ei ole mitään väliä. Ja tuo erotus on lopullista. Muttakun poliisi ja muttakun oikeuslaitos.

Ne kulttuurierot

Vain meidän käsityksemme mukaan esimerkiksi 9-vuotiaan nussiminen on raiskaus. Mussukka vain nussii.

Anonymous

Ja meidän käsityksemme mukaan se on rikos ja varsinkin pahemmanlaatuinen ja törkeä rikos. Mutta meidän moraalikäsityksistämmehän ei välitetä, eikä niiden lapsiparkojen loppuelämien pilaamisesta.
Kunpa voisi tehdä tuollaisten eläinten kohdalla se mitä haluaisi, mutta kun ei saa edes sanoa sitä.

Hauki

Näitä juttuja tulee ihan liukuhihnalta mutta kansa äänesti kaksissa vaaleissa taas kerran sosialistit tuomaan lisää raiskaajia.
Suomalainen ei näköjään opi edes kivusta.

Anonymous

Valtamedia syöttää jatkuvasti raskaan sarjan propagandaa ja mediavaikuttamista. On paljon varsinkin vanhemman polven suomalaisia, jotka ovat auktoriteettiuskollisia ja uskovat, mitä Yle ja kumppanit sanovat. Heillä ei ole kielitaitoa seurata, mitä maailmalla oikeasti tapahtuu alkaen rakkaasta länsinaapurista. Tieto puuttuu ja henkinen jyrääminen valtamediassa on KOVAA. Heissä on paljon SDP:n äänestäjiä, näin otaksuisin.

Kaitsu

Kyllä,valitettavasti olet aivan oikeassa.Monet,varsinkin keski-ikäiset ja sitä vanhemmat ovat niin tottuneet pitämään Ylen uutisia ainoina oikeina.Ja tämän tietävät myös Ylen propagandaporukka.

Anonymous

Muhammed antaa lupa ,turpa kiinni kufaarit ,maksaa mun “Kela GOLD” rahat saatana rasistit .Eläköön ped……………..ta !!!!!!

Kukkiva Tölli

Raiskaus ei yllättänyt, mutta vangitseminen kyllä. Mikähän sitä tuomaria vaivaa? Eivätkö muurariveljet ohjeistaneet kunnolla. Kyllähän kultamunat pitää pelastaa moiselta väärinymmärrykseltä ja rasismilta.

Anonymous

Näitä tulee vielä lisää, kiitos uudelle paskalle hallitukselle.

Anonymous

Saako ääneen sanoa että Suomessa lapsenraiskaajan yleisin etunimi on Muhammed (variaatioineen, reppanat kun ei osaa kirjoittaa sitä välttämättä oikein lasta nimetessään). Muhammedin nimi tulee islamin profeetasta, joka on julistanut oman sunnansa (ihanteen), jossa tyttölapsen kanssa kuuluu aloittaa seksielämä Tämän saatua ensimmäiset kuukautisensa.