Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

Kyllähän savo-karjalainen muuttuu jo viikon Kenian lomalla masaiksi, että älkääpä selittäkö! Paitsi ettei muutu. Masai-miehestä tulee kyllä suomalainen tasan samalla sekunnilla, kun se lausuu sanan ‘asylum’.

fatwantarkistaja

Eikö mikään taas ole riittävän lähellä. Suomalainen voi muuttaa nimensä maistraatissa ja ruveta Masaksi ihan milloin vaan (virastojen aukioloaikoina). Se taas nostaa esiin kookahkon ongelmakohdan. Mies-Masa ei nimittäin saavuta nimenvaihdoksella mittavaa siitintä, joka masailla onkin jo ennestään. Pitääkö perustaa miesfemakkopuolue, joka kinuaa elinsiirrot kaikille valtion piikkiin. Unelmamiakkari pystyyn, jossa pongoryhmä arvatkaa mistä.

ike

Voisiko Junes tai Tiina asettua vielä ehdokkaaksi seuraavalla kerralla. Olin sairaalassa ja en päässyt sängystä mihinkään. Eläkkeellä ja sairas. On paljon pyydetty mutta muutos tulee. Älkää lannistuko. Ainoa toivo.

Katri

Tietääköhän noi kaikki Huhtasaartakin äänestäneet ettei persut tule ikinä mitään eu-eroa vaatimaan, persujen päättämät tiedustelulait eivät ole bouananeja vaan suomalaisia vastaan, ja persuille on ihan sama vaihtuuko väestö jos vain heidän kannatuksensa ja rahavirtansa eivät lakkaa?

Tapiola

Ehkä minäkään en tiedä, vaikka Huhtasaartakaan en voinut äänestää, kun kaikkia hyviä ehdolkkaita ei voi äänestää. Siitä eu-erosta ei ainakaan ennen Brexitin selkiintymistä suuntaan tai toiseen tapahtumista kannata ääntä pitää. Siis minun mielestäni. Liittovaltiokehityksen jarruttaminen eu-parlamentin nationalisteilla näyttäisi nyt olevan yhteinen tavoite, ja hyvä on kun persut menee samassa linjassa… siis tällä hetkellä.
Olen itsekin aina välillä kiusannut itseäni noilla tiedustelulakiasioilla, mutta en kyllä osaa tällä hetkelläkään vielä esim. SKE:n kanssa olla samaa mieltä, että suomalaisiin suoraan kohdistuisi. Ennemminkin niihin suomalaisiin, jotka jotenkin saadaan Venäjään liitettyä… eli pahimmillaan jopa minäkin, vaikka vain vaatimattomasti vastustan pakoteasiaa Suomen osalta.
Minä melkein väittäisin, onpa Suomen “hyvät” tavoitteet tiedustelulakeihin liittyen sitä tai tätä, niin Nato ja kaikki Arktinen ulottuvuus , Krimin tilanne yms… kaikki on Natotaustaisten mieleen ja Nato ei ole sama kuin Trump.. siis minun mielestäni. Naton sisällä tapahtuu taatusti pyrkimyksiä, joista Trump ei tiedä mitään, mutta olethan sinä oikeassa kyllä, kyllä sitä tiedustelua sitten pahimmillaan on suomalaisiakin kohtaan, kun väärät henkilöt pääsevät myös suomalaisia pyrkimyksiä torppaamaan.
Aina puolueet ovat johtonsa näköisiä, ja muuttuvat sen mukana. Soinikin teki persuista jotain, harjasi vastakarvaan olevia ja sitten hallitukseen päästyään persut Soininjohdolla olivat jo jotain muuta. Nyt ohjaa Halla-aho persuja ja Venäjänihkeys hänen taholtaan on selviö. Persut kyllä menivät kalkkiviivoille saakka sammutetuin lyhdyin tiedustelulakeihin liittyen… jos oikein muistan? Ei se mikään selviö ollut. Siellä on Halla-aho varmasti ollut selvimmin myönteinen, mutta kuten persuissa nyt johto hieman enemmän kuuntelee laajempaa mielipidettä puolueessa, niin asiaa puitiin viimeiseen päivään asti.

Katri

Joo. Kohtahan se nähdään kun tiedustelulait tulee voimaan että mitä tapahtuu, ketä vainotaan ym. Toivottavasti saadaan myös tapauksista kuulla ettei deep state hiljennä tai vaikkapa “hävitä” ihmisiä niin kuin joissain maissa vielä nykyäänkin. Itse repäisisin Suomen tuosta eu:sta samantien. Esim. drunckerin puheet on todella kansallismielisiä inhoavia, ei tällaisten ihmisten kanssa neuvotella tai saada heidän yksinvaltaansa kaadettua sisältäpäin. Ja drunckeria seuraa aina vaan toinen samanmielinen. Tai sitten yk, soros, mitä näitä nyt on, ei tykkää.

Tapiola

Katri heitti kyllä kinkkisen sämpylän pöytään, kun vieläkin osa syömättä. Hauska juttu kyllä tuo tiedustelulaki. Supolla siis mahdollisuus sen avulla laillisesti suojella jotain alkoholisoitunutta kirjailijaa, joka lopulta rohkaistuu viskomaan kuraanin lattialle raamutun oheen?
Toisaalta vuoden Helsingissä fyysisesti vaikuttanut Hybridikeskus saa toimia keinoja kaihtamatta ja sitten itse päättää haluaako ottaa tuomion vastaan tms. mahdollisen oikeustoimen osalta.
Kumpi on pahempi, vai pelaako ne yhteen?