Virolainen vartija toimii-ei pillitä

IMG_20190531_031622.jpg

Kun virolaisessa kaljabaarissa alkaa älämölö niin se lopetetaan kertalaakilla.

En viitsinyt kuvata tapahtumia suoraan baarin sisällä. Mutta kun 3-4 hengen seurue alkoi riitelemään ja myyjä painoi paniikkinappulaa, kesti kaksi minuuttia niin paikalle pamahti 5 autollista 150 kiloisia vartijaäijiä. Pari minuuttia niin paikalle tuli partio 200 kiloisia poliiseja. Kaikilla luotiliivit päällä.
Siis tiedättekö heti sellaisia äijiä, että vaikka itekään ei ole mikään rimppakinttu niin nämä äijät veteli koko paikan 100-0 hiljaiseksi.
Riitelijöiden riita loppui kuin seinään. Riitelijöistä yksi käännettiin solmuun ja kaksi istutettiin taksiin. Rauhalliset kaljajuojat saivat jatkaa tuoppien tyhjentämistä.
Kun homma oli ohi niin vartijat kyselivät muilta ihmisiltä, että onko kaikki okei. 250 kiloinen ja 2 metrin pituinen sotarotsun näköinen vartija kun tajusi minun olevan suomalainen niin onnitteli jääkiekon kullasta.
Osmanin baarissa Mustamäessä kaikki taas hyvin.
 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Carl
31.5.2019 04:06

Niin se pitäisi olla täällä kotosuomessakin. Joskus käy vihaksi, kun vahdeista ei löydy nykyään kuin jotain hentoja opiskelijaplanttuja….(naisia + naismiehiä). ps. vartija eläkkeellä.

Anonymous
Anonymous
31.5.2019 13:38
Vastaa...  Carl

Nykyään, kun tippikulttuuria ei enää ole, ja portsarien palkka on aivan hanurista, niin eipä niihin hommiin hirveesti tulijoita ole. Isot karjut portsareina on katoavaa kansanperinnettä. Nykyään ei edes uskalla ottaa ketään niskaperseotteella kiinni, kun kaikki tietävät että se on liiallista voimankäyttöä ja siitä poke helposti pääsee käräjille. Lisäksi olet nopeasti Youtubessa, jos laitat oikeisiin n vauhdin päälle öykkäriä paimentaaksesi.
– Portsari 50v. –

Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
31.5.2019 06:13

Kouluissa pitäisi olla tuollainen meininki. Kun moniosaajien pennut alkavat riehumaan, peli poikki kerrasta. Ei mitään pullahalaus-keskusteluja.

Valtsu
Valtsu
31.5.2019 07:14

Suomessa on tuo lällyhumanismi vallalla, jossa tärkeintä kaikissa tilanteissa on perseilijän koskemattomuus.

PM
PM
31.5.2019 09:24
Vastaa...  Valtsu

Paitsi alaikästen tyttöjen, taitaa partalapsilla olla niin pieni että luiskahtaa kevyesti kakkoseen. Onhan siitä tehty tutkimuksiakin että sielläpäin on maailman pienimmät vehkeet jos ei itäaasialaisia lasketa.

Tyttölasten värkkien silpojat
Tyttölasten värkkien silpojat
31.5.2019 22:41
Vastaa...  PM

Niinpä! Ilmankos ne niitä kaikkien tyttölasten värkkejäkin julmasti ja raa’asti silpovat liki umpeen.
Ettei oma pikkuvehje hölsky.

Ruotsalainen Nahjus
Ruotsalainen Nahjus
31.5.2019 09:21

Toissapäivänä, kun Kistan Gallerian rahanvaihtokonttori ryöstettiin, näkyy kuvissa ja videoissa vartijoita jotka ovat ihan pihalla kaikesta tai sitten jutustelevat keskenään jotakin aivan muuta. Nahjuksen näköisiä ja oloisia kaikki, ei ryhtiä eikä auktoriteettia.
Samanlaisia nahjuksia on koko Ruotsinmaa täynnä- ja sinnkkäitä varkaita. Nuorimies tilasi itselleen Applen kalliin XS- puhelimen. Kolme kertaa puhelinpaketti varastettiin Postissa, Järfällassa tietenkin. Lopulta nuorimies kyllästyi, kolme kuukautta oli kulunut puhelinta odotellessa ja reklamaatioita tehdessä. Varkauksien arvo 40.000kr joita nyt joku NAHJUS tutkii.

Osman?
Osman?
31.5.2019 09:32

Siellä Osmanin baarissa Mustamäessä vietät kaikki iltasi? Kuka on Osman, matu?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
31.5.2019 22:52
Vastaa...  Osman?
Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
31.5.2019 09:53

Muistanpa minäkin, kun 1974 valtavassa oluthallissa Münchenissä ryhtyivät brittiläiset jalkapallohuligaanit kokeilemaan onneaan. Hetkessä oli paikalla joukkueellinen koppalakkisia järjestysmiehiä jotka sulkivat ravintolan ovet ja alkoivat kuskaamaan räyhääviä brittejä oven suuhun josta ne lastattiin paikalle tulleeseen poliisiautoon.
Näkyi brittiporukassa paljon umpeen muurattuja silmiä ja vertavuotavia neniä. Koppalakkimiehet juttelivat mukavia asiakkaiden kanssa ja poistuivat pikkuhiljaa.
Ei taida olla tuollainen järjestyksen pito mahdollista ainakaan meillä. Valitettavasti.

jippos123
jippos123
31.5.2019 16:25
Vastaa...  Nestori Lundahl

Joskus ennen Somea ja kamerakännyköitä oli sama meininki härmässäkin.
Lordin juhlakonsertissa euroviisujen jälkeen huomasin eron.
Jouduin painimaan yhden piripään kanssa pressanlinnan edessä ja se yritti purra koko ajan.
Olin jo valmis iskemään siltä leegot kurkkuun kun huomasin, että ainakin toistakymmentä ihmistä kuvaa sitä touhua.
Ei siinä voi antaa sitä runtua mitä toinen on ihan selvästi vailla.
Poliisit tulivat jeesaamaan raudoittamisessa ja oli se kuulemna saanut kisahallilla selkään kun alkoi räkimään poliiseja.

Koomikko Riippakivi
Koomikko Riippakivi
14.8.2019 13:47
Vastaa...  Nestori Lundahl
Fida Fitussa
Fida Fitussa
31.5.2019 13:01

Katsokaa kuvien kanssa jos haluatte nähdä 40- vuotiaan 19- vuotiaan. Mamikin on niiin rakastunut että silimät seisoo kuin öökunat päässä:
unvis.it/https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4qW5KV/adopterad-av-svensk-familj–far-inte-stanna

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
31.5.2019 14:12

Hyvä on, mitä siitä, missä baarissa istuu, kun räyhärit saadaan jonoon mustaan maijaan! Oli sitten osmanin tai Teukan baari.

Portsarinhommissa
Portsarinhommissa
31.5.2019 15:18

Suomessahan ei ravintoloiden järjestystä valvo vartijat vaan järjestyksenvalvojat, suomeksi portsarit. Laki määrittelee niille erilaiset oikeudet ja vaatimukset. Moni luulee, että ne tarkoittavat samaa, mutta näin ei ole. Vahtimestarilla puolestaan ei ole mitään kummempia oikeuksia järjestyksen tai turvallisuuden ylläpitämiseen.

jippos123
jippos123
31.5.2019 16:19

Vanhin poika on vartija, toistaiseksi. Kyllä siltä aika kivoja videoita on tullut tilanteista missä laitetaan kusipää nippuun. Itsekkin tein aikoinaan viraabelikeikkaa turva-alalla. 9 juhannusta putkeen Motoparkissa antoi aika hyvät lähdöt myöhemmälle lähitaistelukouluttajan pestille intissä.
Pippurikaasu on hyvä konsultti ja käsiraudat kuuluu rakkauteen.

Kaitsu
Kaitsu
31.5.2019 22:09
Vastaa...  jippos123

Varaudu + 30 lämpöihin. Tiedä vaikka oppisit uusia lajeja.

Kaitsu
Kaitsu
31.5.2019 22:11
Vastaa...  jippos123

Lähitaistelun kaasut! Yep.

Hauki
Hauki
31.5.2019 17:51

Olin minäkin muutama vuosi sitten vanhassa kaupungissa kaljoilla kun jollekin porukalle tuli rähinää ja parissa minuutissa paikalle kaartoi sen näköistä vartijaukkoa ja poliisimiestä että ei todellakaan tehnyt mieli aukoa päätä tai laittaa hanttiin vaikka itse olen siivosti.
Virossa on otettu tosissaan itsenäistymisen tuoman rappion siivoaminen katukulttuurista pois.

NähtyOn
NähtyOn
31.5.2019 22:08

Vatijat-poliisivoimat toii Virossa, siksipä kaikki kuonarikollisuus lähtee ko maasta Suomeen tekemään rikoksia.
Veliäijä lusi linnassa pari vuotta ja perkele vankilat pullistelee virolaisia, ja van prosetti virolairikillisita on kalterihotellissa, iso osa vaeltelee pitkin Suoman maaperää rikoksia tehtaillen, kaikki revitään irti mikä lähtee, varsikin kun venekausi alkoi, missäs veneet, yksi vene häippäsi mutta sinne oli piilotettu paikannin, ja paikka näkyi olevan virossa missä paatti on tällä hetkellä, ja vitut kiinnostaa viron poliisia tehdä asialle mitään, seuraavan kerran asennan kameran päätin lähelle ja hälyttinen ilmoittamaan heti kun joku liikkuu satametriä lähempänä paatista, saa perkele virolaispaskat kuulat pääkoppaansa.

Viru Valge ja Varkaus
Viru Valge ja Varkaus
1.6.2019 17:21
Vastaa...  NähtyOn

Suurin osa ruotsalaisten varastetuista venemoottoreista, rateista, airbagseistä jne löytynee nimenomaan Virosta. Vuodesta toiseen, ikäänkuin bilateraalilla sopimuksella koska stoppia ei saada millään aikaan.

Loisijat pysykööt pois
Loisijat pysykööt pois
7.7.2019 12:07

Virolaiset kuppaa suomea monella tapaa, varastelevat ja polkevat palkkoja. Saavat kakaroilleen lapsilisät suomelta viroon ja aiheuttavat suomalaisille työttömyyttä.
Raja on saatava kiinni ja pysykööt poissa.

NN
NN
29.8.2019 00:32

Tulin lukeneeksi tämän jutun vasta nyt. Täytyy sanoa, että on Virossa itsekin tullut sen verran aikaa vietettyä, että uskon tuohon järjestysongelman hoitoon juuri tuohon tyyliin kuin PT kirjoittaa.
Tasan yhden kerran tuli istuttua virolaisessa bussissa Mustamäen opiskelijalähiöstä keskustaa kohti, kun tuli lipputarkastusratsia. Tämä tapahtui vuonna 2011. Linja-auton vierelle ajoi pari isoa pakettiautoa, josta lappoi n. 10 todella isokokoista äijää sisään – pitkät pamput oli vöillänsä ja taisi olla jopa asekotelot. Kyllä tuli syvä hiljaisuus autoon. Liputtomia vietiin hyvin kevyesti pakujen kyytiin, kukaan ei yrittänytkään pistää hanttiin. Nyt jälkeenpäin, kun on tullut luettua uutisia, kuinka matut pitää älytöntä mekkalaa lipputarkastuksissa Suomessa ja Ruotsissa – Ruotsissa taisi olla joku hölmö rasistisyytös konduktööriä kohtaan jne. – niin on tullut monesti ajateltua, että saisivat ottaa mallia Viron lipputarkastuspartioista.
Nykyäänhän Virossa taitaa olla ihan eri meininki bussilippujen suhteen. Sinne ainakin suunniteltiin kokonaan uutta systeemiä Tallinnan busseihin…