Virolainen vartija toimii-ei pillitä

IMG_20190531_031622.jpg

Kun virolaisessa kaljabaarissa alkaa älämölö niin se lopetetaan kertalaakilla.

En viitsinyt kuvata tapahtumia suoraan baarin sisällä. Mutta kun 3-4 hengen seurue alkoi riitelemään ja myyjä painoi paniikkinappulaa, kesti kaksi minuuttia niin paikalle pamahti 5 autollista 150 kiloisia vartijaäijiä. Pari minuuttia niin paikalle tuli partio 200 kiloisia poliiseja. Kaikilla luotiliivit päällä.
Siis tiedättekö heti sellaisia äijiä, että vaikka itekään ei ole mikään rimppakinttu niin nämä äijät veteli koko paikan 100-0 hiljaiseksi.
Riitelijöiden riita loppui kuin seinään. Riitelijöistä yksi käännettiin solmuun ja kaksi istutettiin taksiin. Rauhalliset kaljajuojat saivat jatkaa tuoppien tyhjentämistä.
Kun homma oli ohi niin vartijat kyselivät muilta ihmisiltä, että onko kaikki okei. 250 kiloinen ja 2 metrin pituinen sotarotsun näköinen vartija kun tajusi minun olevan suomalainen niin onnitteli jääkiekon kullasta.
Osmanin baarissa Mustamäessä kaikki taas hyvin.