Tanskassa taas uusia mellakoita Rasmus Paludanin ympärillä

Tanskassa syntyi taas loppuviikosta isoja mellakoita kun Rasmus Paludan oli pitämässä vaalitilaisuuttaan Odensen kaupungissa Vollsmosen ongelmalähiössä.

Mellakka roihahti pystyyn Vollsmosessa torstai-iltana kun Paludanin oli tarkoitus pitää vaalitilaisuus alueella. Poliisi joutui kuitenkin ottamaan Paludanin suojaansa kun raivostunut maahantulijajoukko aloitti mellakan.
Filmiltä voimme nähdä, että kymmenet, jopa sadat maahanmuuttajamiehet tappelivat poliisin kanssa, joka käytti kovia otteita yrittäessään lopettaa mellakoinnin. Paikalla oli kymmeniä partioita mellakkavarusteisia poliiseja.
https://www.youtube.com/watch?v=YFczm-oOsjI
 
Poliisi joutui lopulta viemään Paludanin pois paikalta, koska mellakoitsijoiden otteet olivat sen verran kovat, että Paludanin hengen katsottiin olevan jopa vaarassa.
Paludan kertoi Twitterissä, että on skandaali kun hän ei voi harjoittaa lain hänelle sallimaa vaalikamppanjaa ilman häiriötä. Tanskassa on eduskuntavaalit 5. kesäkuuta.
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/1134130836603887616/photo/1

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jere H

Muslimien pitää alkaa kunnioittamaan länsimaista ilmaisunvapautta tai poistua takaisin kotimaahansa. Rasmus Paludan tuo toiminnallaan upeasti esille sen kuinka muslimit kokevat voivansa päättää mistä saa puhua ja miten.

Pertti Grandell

me kansalaiset, pottunokat kyllä ymmärrämme ,mutta nämä musulmiinit eivät, eivätkä poliittisesti korrektit idiootit..menisivät himaansa kirkumaan oikeuksiaan, siellä ekaks kädet poikki sitten kaula….ja näitä pitäisi kunnioittaa syöttää ja ruokkia, ziisus mihin mennään jollei saada näitä kirkujia ulos euroopasta…..tulee vielä “kovat” ajat, kunpa ei olisi liian myöhäistä…

Lasse

Jeesus ei tule takaisin,mutta Hitler tulee

Taakse jätetty on edessä

Jeesus tulee, mutta niin taitaa tulla vastaava tilanne kun Saksassa Hitlerin aikaan. Syyt ovat yksinkertaiset: todellisuudesta irronneet politikot toivat kansalle ongelma yhteisöt ja niin kakku on taas valmis. Merkel on ” nainen” ja ei olisi ikinä pitänyt tehdä yhtäkään päätöstä. Seuraukset on hyvin ikävät.
Kansalaiset ovat jo alkaneet reagoida ja mölyäjät lähtee kohta eikä niitä nähdä enää.

Valtsu

Nyt kun kehitysmaamuslimit ovat aloittaneet hyökkäyksen demokratian kenties pyhimmän arvon – ehdokkaan vapaan kampanjoinnin – kimppuun, on todella mielenkiintoista nähdä taipuuko Tanska. Toivottavasti juutit pitävät tiukasti pintansa.
Toinen asia on sitten se, että todennäköisyys murhayritykselle lienee aika korkea. Mitähän juutit ajattelisivat poliittisesta murhasta?

El Mustardo

Sossurahoilla meinaan kannattaa spräädäillä ja pitää näyttää kuka määrää! ..ei oo jumalauta sossumuslimeilla moraalin häivääkään. Noita loisii Euroopassa mitä, riittääkö 15-20 miljoonaa???, ja niistä 99% elää koko ikänsä sossurahoilla. Kannattaisi pitää se mölyturpa kii sillä kun MAKSAJAT suuttuu eivätkä enää maksakaan, mitäs sit tehdään???? Kun sitä rasistikorttia heiluttaa liikaa niin sen TEHO lakkaa toimimasta.

”Kenen leipää syöt sen lauluja laulat”

Ei ole tarkoitus että pullahiiret käskyttävät isäntää. Isännän rahat ja empatiat ovat menneet kankkulan kaivoon ja pelkkää paskaa on tulossa vastineeksi seuraavat 100 vuotta.

Moonman

Laumoissa juoksentelevat kehitysmaalaiset näyttävät joltain häkistä vapaaksi päässeiltä vaarallisilta villieläimiltä.
Mitenkäs, jos sama asetelma tapahtuisi suomessa? Poliisit pidättäisivät Rasmus Paludanin ja matujen annettaisiin tehdä mitä matut tekevät aina ja jokapaikassa.

Meillä on unelma

Ja valtamedia suomessa. Hys hys….

Kurvinen

#Kivaa monikulttuurista pöhinää. Etnisesti edistyneille pitäisi ohjata enemmän rahaa, jotta typeriä eurooppalaisia saisi tehokkaammin opetettua islamilaisille tavoile.

Aappa

Eihän tuo poliisien passailu tuota mitään tulosta noiden kanssa. Tilaisivat nyt vaikka OMON:it näyttämään miten mölinä ja kirkuminen loppuu.

jippos123

Kähtävä ei kunnoita muuta kuin väkivaltaa. Muutama 12,7mm itkk seuraavaan vaalitilaisuuteen ja laakana pari kannua mellakkajoukkoon niin meno hyytyy.
Ei noihin muu tehoa. Temppua ei tarvitse toistaa, kerta riittää.

Anonymous

Vääntäisikö joku yliopiston professori vaikka rautalangasta miten kahden näin erilaisen kulttuurin räikeää yhteentörmäämistä voi pitää unelmana ?!?

Anonymous

tämähän tuli ylen uutisssa ja toimittajat olivat kovasti ihmeissään että mitä se natsi paludan meni häiritsemään rauhallisia muslimi mielenosoittajia vaalitilaisuudella.

Särmääjä

Tuolla sentään poliisi suojelee puolueen puheenjohtajan vaalikamppailua kun taas Suomessa siihen ei pystytä varmasti edes keskellä pääkaupunkia saati sitten jossain muslimilähiössä. En tiedä Tanskan tilanteesta, mutta Suomen korruptoitunu ja poliittinen poliisi pääkaupunkiseudulla tekee ihan ilman muslimeitakin kansalaisvapauksien harjoittamisen lähes mahdottomaksi.

Aappa

Tämähän menee juuri niin nurinkurisesti kuin vaan voi mennä: samalla kun puhutaan ”kotoutumisesta” ym. unelmista, niin todellisuudessa tahtipuikko on annettu kehitysmaalaisille – virkavalta varsinkin oikein matelee näiden edessä.

John MacMunne

Joopa joo, älämölöä, anaskampauksia, kaapuakkoja ym. tavallista settiä…
Paludan sai nuo vain näyttämään todellisen luonteensa ja “lahjakkuutensa”!

Anonymous

Sekä tavoitteen.

Alarik Lundin

Petyin kyllä vähän, kun mainostettiin kovia otteita, mutta ei näkynyt kunnon pampun heilutusta.
Italian poliisit vastaan anttifantit, Ranskan poliisit vastaan keltaliivit, Espanjan poliisit vastaan Katalonialaiset… siellä on kovia otteita.

Acc

Moniosaajia pitää kohdella niinkuin heitä kohdellaan moniosaajalandioisssa. Ei ole sattumaa, että Saddam ja kumppanit käyttivät kovia otteita. Jos eivät olisi käyttäneet, eivät olisi päässeet valtaan ja pysyneet vallassa. Joku toinen olisi ollut heidän asemassaan. Vallankäytön kohteille tilanne olisi ollut sama.
Tanskan tapahtumissa kyse lienee merkittävässä määrin populaatioiden genetiikan perusteella muodostuneiden kulttuurien törmäyksestä. Lepyttelemällä moniosaajia vain pahennetaan tilannetta. Heitä ei pystytä muuttamaan. Siihen tarvittaisiin ehkä 100.000 vuotta evoluutiota. Mutta heidät pystytään ainakin teoriassa saamaan pois Tanskasta.
Islamin mukaan maailman islamille alistumaton osa on Dar al-Harb eli sodan alue. Tämä selittää ideologialle omistautuneiden käytöstä. Tanskan tapahtumat ovat osoitus länsimaisen kulttuurin heikkoudesta. Itsepuolustusmekanismissa on paranamisen varaa.

Anonymous

Tämä pätee varmasti Saddamiin ja kumppaneihin. Tuntuu kuitenkin siltä, että Pohjois-Korea harjoittaa omaa hirmupolitiikkaansa tarpeettomasti. Pohjoiskorealaisia voinee nimittäin verrata eteläkorealaisiin, joilla ei tunnu olevan käyttäytymishäiriöitä vapaassa maassa. On hyvinkin todennäköistä, että jos Pohjois-Korean hirmuhallinto kaatuu, tapahtuu uuden Pohjois-Korean kehitys aivan eri latuja kuin vastaavassa tapauksessa muslimimaissa.
Shiia-moniosaajat eivät pidä sunni-moniosaajista ja päinvastoin. Pohjoiskorealaiset eivät ole moniosaajia vaan tuki tavallisia ihmisiä. Heitä ei ole tarve markkinoida moniosaajina. Yleensä oikeat moniosaajat hallitsevat vain useiden eri rynnäkkökivääreiden käytön, muttei paljon muuta. No… käsikranaatteja ja tienvarsipommeja.

Leso

Minä yläpeukutin ekana.
Paitsi että…
nimim. Nimetön: “Tuntuu kuitenkin siltä, että Pohjois-Korea harjoittaa omaa hirmupolitiikkaansa tarpeettomasti.”
Minun mielestä juuri oikein hirmuhallintaa.
Luepa mitä itse jatkossa kirjoitit.
Ei voi pistää korealaisia ja paskastaaneja rinnakkain.
Paskastaaneista parhaimmat nauttii hirmihallinnosta. Korealaisista melk.jok.ik. on oltava narussa.
Päivänselvä rodullis-mentaalinen kuvio.
Tää on niin selvä kuvio, ettei tätä tartte enempää kommentoida.
Jos ei ole selvä jollekulle, niin on hyvä, ajatella saa vielä vapaasti, ja tuolla ulkona on Maa-palloa isompi Internet, josta hakea tietoa Maasta ja maapallosta.
Korea(t) ja punanahkanimeltään Nuketettu-Heti-Kun-Viititään ovat aivan eri maailmoja.
Se selviää sieltä valkoisen miehen keksimästä Internetistä, jos ei tuolla ulkona muuten osaa.
Valkoinen mies ei ole korealainen eikä ihan-just-kohta-nuketettu. Varo sitten sen propagandan kanssa!
Mitä on propaganda, sekin selviää Internetistä. Muista, että propagandan määritys voi olla propagandaa.