Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Asko Liukkonen

Helvetti miten asiallisesti äijä esittää asiansa. Minulla palaisi käämi heti tuon akan kanssa.

Anonymous

Yhdyn edelliseen. Erinomainen kommentti!

Mauno Nurmiranta

Kiitos erittäin hyvä video ♥️♥️♥️

Viha in vihannes

Akkojen äänioikeus ajoi länsimaat alas.

Uuniin

Tanskan asia on meidän asia! Ruotsi on menetetty, Tanska haraa vastaan kynsin hampain ja Suomeahan eivät rättipäät tule ikinä valloittamaan, me ollaan aivan liian vittumaisia ja SUVAITSEMATTOMIA jotta muslimit viihtyisivät ja saisivat jalansijaa. Mukapakolaiset jotka tyhmästi valitsivat Suomen ja onnistuivat valehtelemaan itselleen turvapaikan, heitä nyt harmittaa ja vituttaa ihan helvetisti. Tämähän on muslimeille ihan maailman PASKIN paikka!! Mieli tekee Ruotsiin, Saksaan, Hollantiin, Belgiaan tai Britteihin koska ne ovat jo totaalisen islamisoituneet ja siellä on helppo leveillä..muttamuttaperkeleeeeee kun piti valita tämä helvetin SUOMI!!!! Ja nyt on vitun vaikeeta päästä laillisesti muualle.. Voi voi sentääään.

Nestori Lundahl

Suomalaisilla on aina ollut taito tehdä epämiellyttävän naapurinsa elämä vaikeaksi.
Käyttäkäämme nyt sitä taitoa! Ryhtykäämme kaikki vittumaisiksi suomalaisiksi!
Keskenämme meillä ei ole mitään hätää. Kyllähän vittumaiset suomalaiset ovat aina toisiaan sietäneet. Eihän täällä muuten asuisi yhtään suomalaista.

fatwantarkistaja

Ottaa selvää, mikä biisi ei ole naapureiden mieleen ja jättää sen kipaleen töihin lähtiessä kestotulelle, että ”kissa” viihtyy paremmin. Illalla laittaa pois, ettei hiljaisuutta rikota. Kaikki ihmisryhmät eivät pidä työnteosta, eivätkä sinusta, vaikka elätät heidän ryhmänsä.

japa

Myös samaa mieltä. Sota tulee. Se on verinen sisällissota jossa kuolevat valkoiset tai ulkomaalaiset. Eliitti on muslimien puolella. Poliisi on muslimien puolella. Valtamedia on muslimien puolella. Kaikki suomalaisten teot tulee tähdätä siihen, että Suomi on mahdollisimman nopeasti konkurssissa ja raunioina, jotta puhdistava sota tulee. Multikulttuuri ei toimi ja se päätyy sotaan.

Minä

Jos ei vaikka varsinaiseen sotaan, niin ainakin voimatoimiin, jotka lakkauttavat suvakkien haluaman multikultin. Saattaa se sotaankin johtaa, mikäli valtion koneisto on siinä vaiheessa omaa kansaa vastaan ja multikulttipakon puolella.
Ikävää nähdä kehityksen suunta Euroopassa. Ehkä sen korjaaminen vaatii aika rajuja toimenpiteitä ainakin joissakin maissa. Sitten on se suvakkien mielistelulinja laitettu historian roskakoriin ja suvakit häpeäpaaluun.

Anonymous

Niin. Punaviher hallitusohjelmassa lisätään poliisien määrää ja tuetaan etityisesti maahanmuuttajia hakeutumaan poliisiksi. Voitte lukea itse. Aivan perseestä.

ike

Eikö poliisin uskottavuus kansalaisten keskuudessa ole vielä laskenut riittävän alas.

Sotamies Vaatainen

Se sota on helposti voitettu: Sossurahat kiinni niin muslimit antautuvat. Ja meillä on kotikenttäetu, kyllä muutamat jihadistit jotka piiloutuvat pizzerioihin tai lastensa taakse löydetään aika äkkiä. Luuleeko joku tosiaan että sossurahaton iphone-ählämiarmeija pärjää pohjolan korvessa alkuasukkaita vastaan? Minä oikein TOIVON sisällissotaa, se alkaa Ruotsissa, päästään näyttämään mistä kana pissii.

fatwantarkistaja

Ihan kiintoisa ajatus, erittäinkin. Suomi sotkettava suohon pikavauhtia ja kaikkien elämästä tehtävä helevetin mahdotonta. Firmat nurin, ihmiset työttömiksi, kaikki paskaksi mikä menee… Ajateltava ainoastaan tuhoa ja haittaa.
Ei siitä sotaa tule, mutta loppuu pakolaisten otto rahanpuutteessa ja saattaahan jokunen muuttaa ihan luvan kanssa takaisin Ruotsiin. Mitä nopeammin, sitä nopeammin. Jossain vaiheessa on myöhäistä, kuten vaikka Ruotsissa tulee lähiaikoina olemaan. Siellä auttaisi enää etninen puhdistus, mutta todennäköisemmin sen tulevat tekemään ihan muut tahot.
Pitääkin ruveta äänestämään vihreitä, ne saavat maan nurin ilman pakolaisiakin, kieltämällä esim liikkumisen ja energian.
Sodan jälkeen Suomesta tuli entistä parempi paikka monella tapaa, vaikka aikaa se otti. Kannatti kuitenkin rakentaa se. Etnisesti suht yhtenäinen maa pystyi siihen ja pystyy edelleen. Jos maa tuhotaan pakolaisuudella, se jää siihen tilaan, kukaan ei sitä enää nosta jaloilleen. Siksi pitää tyrkätä vauhtia alamäkeen, kun se vielä voi kannattaa. Isänmaallista ei olekaan hidastaa tahtia, vaan lisätä sitä?

toni lajos

Nainen puhui Suomalaisten feministien suulla, täyttä potaskaa, Ylen toimittajaksi edelletyksiä mitä suuremassa määrin.

Nestori Lundahl

Tuollaiset kaduilla ja toreilla järjestetyt, uskonnolla peitetyt joukkokokoukset ovat pelkästään muslimien provokaatioita ja voimannäyttöjä tarkoituksenaan ylimielisesti osoittaa kuka maassa määrää.
Sillä ei ole mitään tekemistä itse uskonnon kanssa, koska jokainen muslimi voi rukoilla kotonaan.
Sen tarkoitus on siis pelkästään valloittajien joukkovoiman esittely, aivan sama kuin minkä tahansa armeijan valtausparaati jolla vallatun alueen asukkaille näytetään kuka nyt määrää.
Hegemonian, ylivallan esittely on siis tuollaisten tapahtumien ainoa tarkoitus.

Anonymous

Täsmälleen näin. Ja kun lisätään mellakat, raiskaukset yms keppostelu, on ihan selvää mikä on suunta.

Aikki.

Paludan laittoi Iranilaisnaiselle jauhot suuhun . Hienomies, joka osasi sanoa asiat oikealla tavalla. Nainen yritti puolustautua nauramalla, muttei onnistunut. Nostan hattua Paludaulle, juuri hänen kaltaisia ihmisiä Eurooppa tarvitsee.

NähtyOn

Näkeehän tuon jo ämmän silmistä että on ollut takuulla vuodattamassa verta isis joukoissa, katsokaapa tarkemmin niin huomaatte kyllä saman.

Anonymous

Samaa se meno alkaa olla jo Suomessakin. Eikä muutosta ole näköpiirissä uuden hallituksen takia.

Jonna

Kun idiootit saavat päättää niin suomi seuraa perässä.