Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Patriootti
Patriootti
2.6.2019 18:29

HAHAHA!! Silkkaa asiaa. Tässä on KUNNON MIES! Akka veti tekovirnistystä tuskapaska housussa, vaikka hänen olisi tehnyt mieli itkeä ja lyödä Paludania. Ihmettelen kuinka hän piti malttinsa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.6.2019 23:44
Vastaa...  Patriootti

Malttimuslimi. Olisi voinut myös koettaa kieltää väitteet ja valehdella, mutta malttoi senkin.

Tapiola
Tapiola
2.6.2019 18:49

Ihan nätti nainen ja käyttäytyi ehkä paremmin tuossa tilanteessa kuin vaikkapa joku bidee’ olisi? Suoraa ja asiallista puhetta silti Paludanilta. Olisin kyllä halunnut kuulla vastauksen reportterilta kun Paludan sanoi hänen käyttäytyvän ihan eri lailla siellä shitholecountryssa?
Onkos PT-medialla parempaa tietoa, kun Paludan eräällä folket-house tms. videolla piti jotain kipamaista päähinettä?

Tapiola
Tapiola
2.6.2019 19:08

Selvä. Aika hyvä suojelusenkeli Paludanilla kyllä on. Ei ainakaan toistaiseksi kai yhtä polvivammaa poliisin taholta, ei toista polvivammaa, ei vääntöä ei putkareissuja. Toki erittäin asiallinen ja oppinut mies kyseessä mutta… niin, tapahtui Tanskassa, ei Suomessa kuten erään onnettoman soturin joka viimeiseen iltaan ennen eu-vaalipäivää vielä yritti herättää suomalaiset, mutta sai vain joukon vuohipaimenia hereille. Toistaiseksi ainakin

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.6.2019 23:47
Vastaa...  Tapiola

Aika uhrautuvaista kuitenkin pyrkiä väkisin marttyyriksi. Tai ehkei oltu taas ajateltu aivan loppuun saakka.

Findus
Findus
2.6.2019 19:54

TOTUUS KIRVELEE !!!!! Tuo äijä on Tanskan ainut toivo, jo nyt koko maa on Ruotsin jalanjäljillä.. vielä 20 vuotta sitten Tanskaan oli mukava mennä käymään, kattelemaan hienoa maata ja tavata mainioita Tanskalaisia. Tanska oli pohjolan paras maa! Mutta se oli silloin se.. Nyt se on kuulkaas niinkin hirvittävää että Pohjolan paras maa on SUOMI. Täällä on vielä Suomalaista meininkiä. Ja siitä pitää olla ylpeä. Ruotsi, Norja ja Tanska ovat karmaisevan varoittavia esimerkkejä siitä miten katastrofaalisesti päin vittua asiat voivat KORJAAMATTOMASTI mennä kun annetaan ”pakolaisille” pikkurilli…

Aappa
Aappa
2.6.2019 21:07

Täyttä asiaa Paludanilta – ja mikä parasta, ei kompromisseja aivopestylle idiootille NAIS-toimittajalle, joka vastoin kaikkea järkeä puolustaa ITSEÄÄN alistavaa epätasa-arvoista, väkivaltaista ja rasistista uskontoa.

Tapiola
Tapiola
2.6.2019 21:46

Buaahahhahaaa… täällä on kyllä tosi kovia jätkiä täällä keskustelupalstalla. Miksen ole koskaan vielä sattunut silloin jotain SKE tm. miekkarin livelähetystä katsomaan, kun olette siellä paikalla urotekoinenne? Vai toimitteko vain kulissien takana uitun neidit uhootte täällä paskahousut kenestäkään ole edes puolikasta hullua muslimiakkaa vastaan tappelemaan saatana!

Tapiola
Tapiola
2.6.2019 23:43
Vastaa...  Tapiola

Jos täällä on jossain kuumemmassa uutisessa peukuttajia vaikkapa 60 ja ne jokainen kerää kuin kannattajakortteja 5 samanmielistä. 300 urhoollista on koossa kun Marco (tai joku) töräyttää alppitorveen miekkarikutsun. Eihän niitä missään näy ja mitätön määrä… no mitä jos jokainen 300 vielä yksissä tuumin päätetään, että jokainen tuo 10 kaveria ystävää naapuria mukanaan?
Onhan se jotain, mutta onko edes kolmasosa mitä julkisen unelmaväki Helsingissä kerää hetkessä paikalle unelmoimaan torille.
Hauska juttu se on, tai hauska ja hauska mutta ei ne lampaat herää. Ei Marco niitä hereille saa ihan siitä yksinkertaisesta syystä että ne on hereillä koko ajan. Ja lampaat pelkää…. lambaat belkäääää äää. Pahimmat lampaat on julkisella puolella ja suurien puolueiden johdossa. Suomen suurin turvallisuusuhka on äärioikeisto.. me tiedämme kaikki tulijat sanoo toinen. Valehdellaan vaan kusi sukassa, ollaan hiljaa ja pelätään.. jospa minulle ei käy mitään kun olen oikein olevinani tässä ministeri, pidän suuni kiinni ja toivon että joku jossain kaukana kuolee ensin. Minua niin pelottaa. Olen vain pieni virkamies arkamies kikkelis kokkelis pikku poliisi. Ollaan vaan kaikki oikein hiljaa.
Ymmärtäisi nyt Marcokin olla hiljaa ettei paimenet herää.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.6.2019 23:58
Vastaa...  Tapiola

Huutelet urotekojen perään. Missä miekkarissa näytit mallia ja veit 15 ihmistä mukanasi, kun niissä ei ole kahteensataan vuateen ollut niin montaa osallistujaa yhteensäkään? Onko linkkiä siihen lähetykseen ja tappelitko monenkin hullun muslimiakan kanssa?
Istuitko sittenkin kotona paskat housuissa, kuten me kaikki muutkin?

Tapiola
Tapiola
3.6.2019 00:22
Vastaa...  fatwantarkistaja

Juuri niin , mutta mikä ihmeen 15?

KKi
KKi
2.6.2019 21:56

No nyt täytyy sanoa, että olipa hauska. Paskastanian tyttöä luulisi …tuttavan. Vaikka oikeassahan tämä Paludan paskastania asiassa on.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
2.6.2019 23:01

OFF-TOPIC, mutta silti erittäin aiheellinen:
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006128351.html
Miten Paavo kommentoisi tätä valeuutiselta vaikuttavaa?

Aappa
Aappa
2.6.2019 23:24
Vastaa...  Qroquius Kad

Onhan se vallan erikoista, että korkeakulttuuriset muslimit, pakit, afrikaanot yms. korkeakulttuuriset voivat edes odottaa parempaa käyttäytymistä alempikulttuurisilta.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
3.6.2019 00:37
Vastaa...  Qroquius Kad

Kyllähän oli taas. Jokainen jutun maahanmuuttaja uhriutuu ja ulisee, mikään ei ole hyvin. Jos muutan Eestiin joskus, en oleta heidän pitävän minusta heti, työtä se vaatii.
Sitten ne ovat muuttamassa Suomeen, kun täällä pilluhalataan puoliväkisin torilla ja rahaakin saa vaikka seinästä ottaa. Pitäisi olla sama meininki, ettei toinen pääse luulemaan itsestään liikoja, röyhkeitä ne ovat siitä huolimatta. Tästä lähin saan raivarit jokaisesta uutisesta, jossa ulkomaalainen kertoo, ettei ole kohdannut rasismia Suomessa. Rasismin tulisi olla tietyille ihmisille täysin sietämätöntä ja koti-ikävän kova. Jätetään identifioimatta tarkemmin nämä ryhmät, ettei syrjitä ketään uskonnon perusteella.
Meillä, eikun heillä Oulussa Latekoe sentään selittää viidakkomurteella jotain lasten oikeuksia, arvostan. Jos se alkaa selittämään zairelaisten kokemasta uhasta yhdelläkään sanalla, rupean vihaamaan sitä ihan pikkuisen, enkä arvosta enää pätkääkään. Noi puolustavat usein omaa viiteryhmäänsä ja ehkä muita vähemmistöjä, mutta paikallisten asioista eivät välitä sitten ***tojakaan, sellaisella poliitikolla ei luulisi tekevän muuta kuin vahinkoa.

”Ei tule oikeutta ilman taistelua, ei taistelua ilman yhteistä rintamaa”
”Ei tule oikeutta ilman taistelua, ei taistelua ilman yhteistä rintamaa”
3.6.2019 09:17

SD- Jimmie Åkesson tukee julkisesti Dansk Folkeparti’a (joilla menee huonosti) ja kehoittaa tanskalaisia äänestämään heitä. Sääli ettei Jimmie tue Stram Kurs’ia/Rasmus Paludania sen sijaan mutta se johtunee siitä että Stram Kurs on ikäänkuin Tanskan AfS. Norjan Fremskrittspartiet taas ottaa puolestaan välimatkaa SD’hen.

Anonymous
Anonymous
3.6.2019 13:31

Oivoi…. Paludan – mikä pettymys. Facepalm.
Missä se jauhotus oli? Ruudussa näkyi ainoastaan aggressiivinen, omahyväinen, paasaava ja suunvuoroa antamaton moukka. Kiitos videosta, eipä tarvitse noteerata setää.
Maahanmuutto-ongelmaa ei hoideta näin.
Pisteet tällä kertaa menivät ammattilaisesti käyttäytyneelle toimittajalle.

Anonymous
Anonymous
3.6.2019 14:18

No eipä siinä hirveän kauaa mennyt kun tuubi poisti videon alustaltaan 13:30 se vielä oli, ja 14.15, ei enään ole 🙁

tapperlund
tapperlund
3.6.2019 20:00

Matutoimittaja veti kestovirnistyksen päälle joka on selkee merkki että syke alkaa olla 160 luokkaa. Näin voit kuvituksellisesti estää ettet paljasta sisäistä vipinää kehossasi – aiheesta vähemmän käsittävienvoivat luulla sinun olevan cool. Ajatuksen juoksu kulki kohtalaisesti matunaisella, Paludan on niin kouluuntunut paskan ottamiseen että sydänkäyrä oli ilmeisesti tasasita 48 vauhtia, paitsi lopussa ehkä ns. ketutti ajatus että kuinka kauan tämä vielä jatkuu.