Hurjanpuoleinen maanantai – viisi ammuskelua, muutama sairaalaan

Kuvakaappaus - 2019-06-04 10-16-11.png

Ruotsissa oli hurjanpuoleinen maanantai. Aseet paukkuivat idässä, lännessä ja etelässä. Osumatarkkuus oli kuitenkin hieman hakusessa, ainakaan Monosta ei tarvittu paikalle.

Klo 12.40 aikaan Göteborgissa ammuttiin yleisellä paikalla Guldhedenin alueella. Tapahtumien kulku on hieman sekava, mutta tietojen mukaan ammuskelu olisi tapahtunut läheisellä torilla, jossa oli syntynyt jonkinlainen nujakka. Nujakan seurauksena kaivettiin sitten rautaa esille.
Murhayritystutkinta, mutta ketään ei epäiltynä toistaiseksi. Vielä ei tiedetä tuliko tapahtumassa haavoittuneita.
Klo 15.40 aikaan ammuskeltiin Tukholman Akallassa. Tietojen mukaan kaksi toisilleen vihamielistä ryhmittymää kohtasi ja ainakin yksi henkilö kaivoi pistoolin esille. Ammuttiin muutamia luoteja.
Poliisin saapuessa paikalle tilanne oli jo ohi ja kaikki osapuolet hajaantuneet. Ei tietoja loukkaantuneista, ei kiinniottoja.
Klo 18.40 aikaan suoritettiin Malmön naapurissa Burlövissä murhan tai tapon yritys. Paikalliset soittelivat hätäkeskukseen, että Svenshögsvägenillä ammutaan. Poliisin saapuessa paikalle kerrostalon läheisyydestä löydetiin pensaasta vakavasti haavoittunut nuorukainen.
Tässä yhteydessä ambulanssia ei päästetty alueelle ennenkuin poliisi oli varmistanut alueen. Tarkasti ei kerrota mitä tällä tarkoitetaan, mutta luultavasti jotain sellaista, että poliisi epäili ampujan oleskelevan väkijoukossa ja yritti suorittaa murhatoimen loppuun asti.
Kaksi läheisyydessä ollutta henkilöä otettiinkin kiinni poliisikoiran avulla, mutta heidän osuutta tapahtumaan ei avata sen enempää.
Klo 19.30 aikaan poliisin mainitsemassa ongelmalähiö Rågsvedissä alkoi ammuskelu. Nainen joutui ottamaan kehoonsa luodin tai luoteja, teko tapahtui huoneistossa. Tapahtumien kulku on poliisille toistaiseksi epäselvä. Nainen kuitenkin vietiin sairaalaan vakavasti loukkaantuneena.
Mielenkiintoinen detaljee on se, että samassa osoitteessa sijatisee Islamic center Sweden-niminen yhdistys.
Tekoa tutkitaan murhan tai tapon yrityksenä, ketään ei ole otettu kiinni toistaiseksi.
Klo 20.50 aikaan aseita kaiveltiin aseita Eksjössä. Hälytyskeskukseen saatiin useita soittoja, että kaupungin keskustassa ammutaan aseilla. Poliisi saapui paikalle, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole tietoa osumista.
Ketään ei ole otettu kiinni. Poliisi yritti illan mittaan selvitellä tapahtumia, mutta ei avaa asiaa tämän enempää.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Muovipussit Tyyneen Valtamereen - kiittäkää Antti Rinteen hallitusta

Koirien käyttö täytyy kieltää, koska se loukkaa kiinniotettavien uskonnonvapautta ja ennen kaikkea uskonnollisia tunteita.
Tällä päivämäärällä ilmoitan, että Rinteen hallitusohjelma ei miellytä pätkääkään ja sen vuoksi lopetan jätteiden kierrätyksen täysin. Tästä päivästä lukien kaikki tuottamani jäte menee poltettaviin jätteisiin. Se on haiseva vastalauseeni mm polttoaineveron korotuksiin. Ihan vitun sama mitä niille jätteille tapahtuu.

Laitan myös kaikki muovit suoraan roskiin, säästää vaivaa ja on oikeasti ympäristöystävällistä.
On ironista, että punavihreät öyhöttäjät ovat itse kaikkein tuhoisimpia otuksia luonnolle, monellakin tapaa:
Merien roskaaminen muovilla, kierrätyksen nimissä.
Ydin- ja hiilivoiman vastustaminen, harhaluulojen takia.
Metsien tuhoaminen biopolttoainekuplan takia.
Väestönkasvun mahdollistaminen kehitysavulla ja päästämällä keharimatuja länsimaihin.
Teollisuuden karkoittaminen veroilla persläpimaihin, ilmastosatujen nimissä.
Listaa voi jatkaa loputtomiin.

kanander

Ei likaantunutta muovia kannata putsata vaan polttaa suoraan.

Minulla on iät ja ajat ollut yksi ainoa roskapussi minne on mennyt kaikki,kiitos vihreiden.Nyt saa hävetä olevansa suomalainen kun ulkoministeri kullia lutkuttava pervo hinttari.Tämä maa on menossa kohti tuhoa ja lujaa.

Jokapäiväistä menoa

Ei eilinen ollut mikään “Hurjanpuoleinen maanantai” vaan aivan normaali Swedestanin päivä.

Monikulttuurisuus on rikkautta

Fagerstassa raiskattiin teinipoika eilen. 3 suojapukuihin pukeutunutta mieshenkilöä suoritti raiskauksen. Ei mulla muuta.

John MacMunne

LIIAN MONTA HUTIA!!!

Ruotsin koulu nousuun!

Ruotsalainen opettaja on seissyt useamman kerran tienposkessa runkkaamassa päällään vaaleanpunaiset tajtsit ja mustat rintsikat, ryöstäjänpipo päässä ja kieli ulkona suusta lipoen pipon reiän läpi. (SVT)
Ja siitä on valitettu ja opettajaparka tuomittu seksuaalisesta ahdistelusta! Rassismia! Diskrimineeraamista!