Oslossa vakava puukotus – tekijä huuteli "allahu akbaria"

[wpvideo qli4r1IG]

Norjassa Oslossa on tapahtunut puukotus, jossa uhri on saanut vakavia vammoja. Grünerløkkan kaupunginosassa tehdyssä teossa tekijä huusi useaan otteeseen ”allahu akbar”.

Tapahtumat alkoivat aamulla klo 08.00 aikaan. Useat ihmiset soittivat hätäkeskukseen, että Schous plassilla Grünerløkkassa oli sekavasti käyttäytyvä mies, jolla oli puukko kädessä. Poliisipartioiden saavuttua paikalle selvisi, että yhtä henkilöä oli puukotettu vakavasti.
Kuvakaappaus 2019-06-04 14-40-39.png
Loukkaantunut noin 30-vuotias mies vietiin Ullevålin sairaalaan. Mies on loukkaantunut vakavasti, mutta ainakaan norjalaisen Verdens Gangin mukaan hengenvaaraa ei ole.
VG:n mukaan useast todistajat ovat kertoneet, että mies oli huutanut ”allahu akbar” sekä ennen että jälkeen puukotuksen. Niin ikään mies oli huutanut ja rukoillut jumalaa saatanaa vastaan.
Poliisin mukaan motiivi ei ole toistaiseksi tiedossa. Poliisin mukaan ei ole viittausta terrorismiin, mutta sitäkin tutkitaan.
Heti teon jälkeen poliisi otti tekijän kiinni hieman kauempana tekopaikasta. Mies ei suostunut antautumaan, joten poliisi ampui ensin varoituslaukauksen. Sen jälkeen poliisi käytti sähkölamautinta jolloin mies saatiin rautoihin.
Kuvakaappaus - 2019-06-04 14-50-24.png
Norjan yleisradioyhtiön nrk.no:n sivulta voi katsoa filminpätkän pidätyksestä, jossa mies huutaa allahia, jonka jälkeen poliisi ampuu. Filmillä yläosattomissa liikkuva mies huutelee jotain puukko ylös nostettuna.
EDIT: Uutisiin on tullut lisäys, että tekijä olisi venäläistaustainen.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
AK47Bar

Mitä vuosilukua veikkaatte seuraavalle tapahtumalle: ’Raketti-insinöörit saavat toimitettua ensimmäisen (rauhanomaisen) satelliitin toimitettua kiertoradalle ja allahu akbar kajahtaa tässä kontekstissä’?

Nestori Lundahl

4010

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Nestori, perustele. Jos serkusavioliitot jatkuvat n. 2000v , seuraako ÄÖn nousu vai tarkoitatko eurarabialaisten kalergi-ihmisten teknistä kehitystä.

AK47Bar

Omat jälkeläisemme voivat olla pakosta raketti-insinöörejä, jos emme pidä varaamme. Tai sitten alistettuja raketti-insinöörien alaisia rakettiteknikoita.
Rakettiteknikoilla on ehkä mahdollisuus joskus kehittää toimivia raketteja, mutta raketti-insinöörit tai heidän jälkeläisensä eivät siihen tule koskaan pystymään.
Kaikille, jopa raketti-insinööreille itselleen, olisi parasta, jos he saisivat tehdä sitä mitä parhaiten osaavat, mutta että he tekisivät sitä omassa maassaan.

Nestori Lundahl

Poliisin mukaan motiivi ei ole tiedossa vaikka sitä motiiviahan se juuri oli todistajien mukaan huutanut. ”Allahu agbar!”

Translator

Poliisin kommentti pitää laittaa poliittiskorrektiseen kääntäjään, josta tuloksena tuli: ”Poliisin mukaan ilmiselvä motiivi on piilotettava. Mietimme vielä miten”.

Anonymous

Niin. Eli käsipäivää vääräuskoisille.

Asko Liukkonen

Motiivi: sukurutsa, islam ja alhainen äo.

Aappa

Islam on tehnyt tehtävänsä ja rauhanuskontolainen saavuttanut kliimaksinsa ramadanin päätteeksi.

IsoMyy

Silkkaa hysterian lietsontaa moinen uutisointi. Kaverihan on vain horjahtanut! Pidätyksen vastustaminen johtunut pelkästään poliisin huonosta kommunikaatiosta. Miksi syyttömiä vainotaan?

Himanen

Uhri on itse toiminut omaa ajattelemattomuuttaan etuaan vastaan ja tullut liian lähelle ylpeää rauhanuskonnon edustajaa. Olisi pysynyt kotonaan niin ei olisi sattunut mitään. Uhrin syytä. Hajaantukaa. Ja tietty: pysykää himassanne ettette häiritse toisten paastoa.

Homo

Eiköhän Russisk man tarkoita ryssää. Vodkaa huuteli ja oli surullinen ku lätkäjengi otti Suomelta pataan. Ihan kivasti tippui kuitenki.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Oliko ”venäläinen” venäjän kansalainen…

Tallefjant

On jo aika Norjankin kunnostautua eikä olla niin kjempetråkig.

Anonymous

”Poliisin mukaan ei ole viittausta terrorismiin, mutta sitäkin tutkitaan.”
Huh. Ehdin jo huolestua.

Anonymous

Niin. Nämähän luokitellan jo kategoriaan ”uusi normaali”. Tämäkin tapaus tilastoidaan norjalaisen kantiksen tekemäksi, jotta tltuus hämärtyy. Allahu akbar. My ass.

fatwantarkistaja

Siinä voi olla sellainen lähtökohta, jossa kantanorjalainen on huudellut ja puukotellut. Lukenut/kuullut iskulauseen ja ajatellut saavansa uskomattomia etuja, kuten muutkin huutelijat saavat? Saattaa mielenterveyskuntoutuja noin toimia, jos kohtelevat pakolaista kuninkaallisen lailla.

acc358

Luultavasti allahu akbarin huutelu toisiaankin lieventää seuraamuksia. Ei rohjeta rangaista ankarasti tai ehkä ei ollenkaan tuon huutelijaa, koska muuten huutelijan kanssa samanmieliset saattavat saada raivokohtauksen ja tehdä pommi-iskun. Eipä tuollaiseen ole pohjoismaalaisilla muuta lääkettä kuin että leprellään, ymmärretään ja paijataan.
Päästetään helpolla tämän kerran. Yksittäistapaus. Uhrihan tuo veitsimies oli ja veitsestä saanut syypää, jos oli norjalainen, koska norjalaiset ovat rasisteja. Näin kai se menee.

Anonymous

Sähkolamautin munaan ,ei lisääntyy Saatanan pedprofetan paska .