Paludan-sikermä: videokooste suomiteksteillä

Huomenna pidetään Tanskassa eduskuntavaalit. Stram Kursin Rasmus Paludan vaikuttaa menevän eduskuntaan.

Ohessa Juneksen tekstittämä Paludan-sikermä. Suorasuuntaustykitystä totta tosiaan. Mistä saataisiin suomenkielinen vastaava?

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Paludan-sikermä: videokooste suomiteksteillä

 1. vain hienot ja kansaa kuunteleva ja rakastava poliitikko tekee näin, ei niinkuin meidän hölmöt jotka elävät omissa punaisissa kuplissaan tai kuin stubbin paska joka tarvitsee henkivartioita ….sitten syötetään kansalle sceidaa että älä anna pelolle valtaa sekä ällöttävä stop video, poliisipäällikiö käski vain että kilisyttäkää avaimia, ihan täyttä sontaa hölmölän päättäjät….

  20
  1. Tytöt eivät henkivartijoita saa, heidän raiskuuttajat verovaroista. Kuka poistaisi epätasa-arvon?

   12
   1. Älä nyt hyvänen aika ala puhumaan epätasa-arvosta!

    Sekaisin olevat päättäjämme ymmärtävät vielä kommenttisi niin, että miehiä ei raiskata riittävästi naisiin nähden tällä hetkellä ja alkavat tukemaan miesten raiskausta verovaroin.

    1. Itseasiassa päävikaiset naiset virastoista käsin pahoinpitelevät miehiä kiihtyvällä tahdilla, kaikessa mahdollisessa tehdään konkeloa ja sotketaan asioita.
     Osa sairaista naisista verhoutuu feminismin viittaan vaikka heillä kyse on pelkästään mielenterveysongelmasta nimeltään miesviha.

     Hullut kuuluvat hoitoon, ei virkaan.

 2. Hienoa että joku suomentaa ja tuo näitä esille. Valtamedian toimittelijoilla saattaa kestää jonkin aikaa, että saavat ’kaunistellun’, todellisuuden vastaisen versionsa kehiteltyä.

  24
 3. IHAN VARMANA OLI RASISTINEN NAZI ISOÄITI JOKA HAUKKUI JA LÖI PIENIÄ SYYTTÖMIÄ MUSLIMILAPSIA !!!!!!! TAAS NE RASISTIT VALEHTELEE !!!!!!!!

 4. Suoraan hallitusneuvotteluihin ja seuraavaksi Tanskan sisäministeriksi. Olis siinä Ohisalolla ihmettelemistäja oiva malli. Voisi likka tehdä oharit ja painua Punavuoreen häpeämään omaa tyhmyyttään.

  11
  1. Tällaista kuvaa Euroopasta…olisitteko järki-ihmiset voineet kuvitella tätä edes 2000 vaikka somaleja jo lappoikin maahan jo aiemmin.Miten tämä on annettu tapahtua?Nuo hiton tulilanka-alkuasukkaat joilla ei ole muuta kuin koraaninsa ja sen ideolgia..Euroopassa!Säälin tulevia sukupolvia todella paljon!

   11

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.