Paludan-sikermä: videokooste suomiteksteillä

Huomenna pidetään Tanskassa eduskuntavaalit. Stram Kursin Rasmus Paludan vaikuttaa menevän eduskuntaan.

Ohessa Juneksen tekstittämä Paludan-sikermä. Suorasuuntaustykitystä totta tosiaan. Mistä saataisiin suomenkielinen vastaava?
https://www.youtube.com/watch?v=XUZGZNdGpLA&fbclid=IwAR1Ji-VKXWJKr0He-BP_Vf-8J0XuDGUh71K-Uq6v4v0PCGgGGhom3FKJX_E
https://www.youtube.com/watch?v=0g8QZw7LwDM

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pertti Grandell

vain hienot ja kansaa kuunteleva ja rakastava poliitikko tekee näin, ei niinkuin meidän hölmöt jotka elävät omissa punaisissa kuplissaan tai kuin stubbin paska joka tarvitsee henkivartioita ….sitten syötetään kansalle sceidaa että älä anna pelolle valtaa sekä ällöttävä stop video, poliisipäällikiö käski vain että kilisyttäkää avaimia, ihan täyttä sontaa hölmölän päättäjät….

fatwantarkistaja

Tytöt eivät henkivartijoita saa, heidän raiskuuttajat verovaroista. Kuka poistaisi epätasa-arvon?

Päättäjät 3sta ulottuvuudesta kansa 1stä

Älä nyt hyvänen aika ala puhumaan epätasa-arvosta!
Sekaisin olevat päättäjämme ymmärtävät vielä kommenttisi niin, että miehiä ei raiskata riittävästi naisiin nähden tällä hetkellä ja alkavat tukemaan miesten raiskausta verovaroin.

Sairaat soramontulle

Itseasiassa päävikaiset naiset virastoista käsin pahoinpitelevät miehiä kiihtyvällä tahdilla, kaikessa mahdollisessa tehdään konkeloa ja sotketaan asioita.
Osa sairaista naisista verhoutuu feminismin viittaan vaikka heillä kyse on pelkästään mielenterveysongelmasta nimeltään miesviha.
Hullut kuuluvat hoitoon, ei virkaan.

Aappa

Hienoa että joku suomentaa ja tuo näitä esille. Valtamedian toimittelijoilla saattaa kestää jonkin aikaa, että saavat ‘kaunistellun’, todellisuuden vastaisen versionsa kehiteltyä.

Liv Mulkosilmä

IHAN VARMANA OLI RASISTINEN NAZI ISOÄITI JOKA HAUKKUI JA LÖI PIENIÄ SYYTTÖMIÄ MUSLIMILAPSIA !!!!!!! TAAS NE RASISTIT VALEHTELEE !!!!!!!!

10 points

Ei tältä kaverilta ainakaan rohkeutta puutu.

Tommy the Who

Suoraan hallitusneuvotteluihin ja seuraavaksi Tanskan sisäministeriksi. Olis siinä Ohisalolla ihmettelemistäja oiva malli. Voisi likka tehdä oharit ja painua Punavuoreen häpeämään omaa tyhmyyttään.

K.L.

Tällaista kuvaa Euroopasta…olisitteko järki-ihmiset voineet kuvitella tätä edes 2000 vaikka somaleja jo lappoikin maahan jo aiemmin.Miten tämä on annettu tapahtua?Nuo hiton tulilanka-alkuasukkaat joilla ei ole muuta kuin koraaninsa ja sen ideolgia..Euroopassa!Säälin tulevia sukupolvia todella paljon!