Paludan-sikermä: videokooste suomiteksteillä

Huomenna pidetään Tanskassa eduskuntavaalit. Stram Kursin Rasmus Paludan vaikuttaa menevän eduskuntaan.

Ohessa Juneksen tekstittämä Paludan-sikermä. Suorasuuntaustykitystä totta tosiaan. Mistä saataisiin suomenkielinen vastaava?
https://www.youtube.com/watch?v=XUZGZNdGpLA&fbclid=IwAR1Ji-VKXWJKr0He-BP_Vf-8J0XuDGUh71K-Uq6v4v0PCGgGGhom3FKJX_E
https://www.youtube.com/watch?v=0g8QZw7LwDM

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pertti Grandell
Pertti Grandell
4.6.2019 23:08

vain hienot ja kansaa kuunteleva ja rakastava poliitikko tekee näin, ei niinkuin meidän hölmöt jotka elävät omissa punaisissa kuplissaan tai kuin stubbin paska joka tarvitsee henkivartioita ….sitten syötetään kansalle sceidaa että älä anna pelolle valtaa sekä ällöttävä stop video, poliisipäällikiö käski vain että kilisyttäkää avaimia, ihan täyttä sontaa hölmölän päättäjät….

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
5.6.2019 00:49
Vastaa...  Pertti Grandell

Tytöt eivät henkivartijoita saa, heidän raiskuuttajat verovaroista. Kuka poistaisi epätasa-arvon?

Päättäjät 3sta ulottuvuudesta kansa 1stä
Päättäjät 3sta ulottuvuudesta kansa 1stä
5.6.2019 17:44
Vastaa...  fatwantarkistaja

Älä nyt hyvänen aika ala puhumaan epätasa-arvosta!
Sekaisin olevat päättäjämme ymmärtävät vielä kommenttisi niin, että miehiä ei raiskata riittävästi naisiin nähden tällä hetkellä ja alkavat tukemaan miesten raiskausta verovaroin.

Sairaat soramontulle
Sairaat soramontulle
13.6.2019 11:35

Itseasiassa päävikaiset naiset virastoista käsin pahoinpitelevät miehiä kiihtyvällä tahdilla, kaikessa mahdollisessa tehdään konkeloa ja sotketaan asioita.
Osa sairaista naisista verhoutuu feminismin viittaan vaikka heillä kyse on pelkästään mielenterveysongelmasta nimeltään miesviha.
Hullut kuuluvat hoitoon, ei virkaan.

Aappa
Aappa
4.6.2019 23:28

Hienoa että joku suomentaa ja tuo näitä esille. Valtamedian toimittelijoilla saattaa kestää jonkin aikaa, että saavat ’kaunistellun’, todellisuuden vastaisen versionsa kehiteltyä.

Liv Mulkosilmä
Liv Mulkosilmä
5.6.2019 09:24

IHAN VARMANA OLI RASISTINEN NAZI ISOÄITI JOKA HAUKKUI JA LÖI PIENIÄ SYYTTÖMIÄ MUSLIMILAPSIA !!!!!!! TAAS NE RASISTIT VALEHTELEE !!!!!!!!

10 points
10 points
5.6.2019 11:05

Ei tältä kaverilta ainakaan rohkeutta puutu.

Tommy the Who
Tommy the Who
5.6.2019 12:08

Suoraan hallitusneuvotteluihin ja seuraavaksi Tanskan sisäministeriksi. Olis siinä Ohisalolla ihmettelemistäja oiva malli. Voisi likka tehdä oharit ja painua Punavuoreen häpeämään omaa tyhmyyttään.

K.L.
K.L.
5.6.2019 14:11
Vastaa...  Tommy the Who

Tällaista kuvaa Euroopasta…olisitteko järki-ihmiset voineet kuvitella tätä edes 2000 vaikka somaleja jo lappoikin maahan jo aiemmin.Miten tämä on annettu tapahtua?Nuo hiton tulilanka-alkuasukkaat joilla ei ole muuta kuin koraaninsa ja sen ideolgia..Euroopassa!Säälin tulevia sukupolvia todella paljon!