Eritreaanolle 3 vuotta kovaa lapsiraiskauksesta

60605676_848809948822250_1684980326658473984_n.jpg

Oulun käräjäoikeus tuomitsi tänään julkaisemassa tuomiossaan Osman Ahmed Mohamed Humadin 3 vuoden ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja lapsen houkuttelemisesta seksuaaliseen tekoon.

Teko kuuluu Oulun suurimpaan seksuaalirikosryppääseen, jossa uhrina on sama 13-vuotias tyttö ja tekijöinä useampi kolmansista maista tullut mies.
Humadin tapauksessa mies oli tutustunut tyttöön sosiaalisen median kautta, jonka jälkeen tapaamisissa eritreaano oli tehnyt tytölle seksuaalisia tekoja, mm. yhtymällä tyttöön. Oikeuden mukaan tytön iän ja kehitystasaon vuoksi teot aiheuttivat vahinkoa lapsen kehityksessä. Teko katsottiin törkeäksi tytön ja Humadin ikäeron takia.
Humad on saapunut Suomeen ns. kiintiöpakolaisena.
Kuinka tuomio etenee? Humad vangittiin 29.11.2018. Tuomio on 3 vuotta, josta hän istuu ensikertalaisena puolet eli 1 vuoden ja 6 kuukautta. Hän on toisin sanoen vapaana vuoden päästä toukokuun lopussa. Seksuaalirikollisena hänet sijoitetaan joko Kuopion tai Vaasan vankilaan. Ensimmäisen kerran vankilomille Humad pääsee kuluvan vuoden joulukuun alusta. Tällöin hänellä on oikeus 3 vuorokauden poistumislomaan vankilasta.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa
Aappa
5.6.2019 21:49

Maahanmuuttovirasto unohti kertoa kiintiöpakolaiselle, että lasten raiskaaminen on periaatteessa kiellettyä Suomessa.

tira
tira
5.6.2019 21:51

Ei tuota Afrikan sarvea turhaan kutsuta runsauden sarveksi.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.6.2019 22:30

Siiderivalaat jo rustaa tuolle rakkauskirjeitä.
Taitaa jätkää kuvan perusteella surettaa, kun Suomessa jää näin helposti kiinni. Tytön puolesta tuskin surettaa vähääkään.
Hollannissa yksi 17- vuotias tyttö sai eutanasian juuri seksuaalisen väkivallan vuoksi. Nämä ovat vakavia juttuja. Miksi jonkun kehitysmaalaisen turvapaikka on muka suurempi ihmisoikeus kuin nuoren suomalaistytön? Ei tuollaisia saastoja pitäisi päästää maan rajojen sisälle missään tapauksessa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.6.2019 23:35
Vastaa...  Suomi Finland

Väärin: 17-vuotias, raiskattu hollantilaistyttö joutui tekemään itsemurhan, koska hänelle nimenomaan EI myönnetty eutanasiaa. Kas, olihan pikku pimppivarkaus niin harmitonta keppostelua, että terapialla siitä pitäisi selvitä:
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006131853.html
Oulussa Sipilän lemmikkien joukkoraiskaamalla 14-vuotiaalla ei ollut edes mahdollisuutta hakea eutanasiaa…

Acc358
Acc358
6.6.2019 01:45

”Vakavista mielenterveysongelmista kärsineen Noa Pothovenin, 17, elämä päättyi sunnuntaina. Nuoren naisen menehtymisestä uutisoivat hollantilaisten tiedotusvälineiden lisäksi muun muassa Independent, Sky News sekä Mirror.
Alun perin Pothovenin kerrottiin saaneen laillisen eutanasian, mutta tieto on sittemmin osoittautunut virheelliseksi. Sen sijaan Pothoven hiipui pois omasta tahdostaan.”
Ilta-Sanominen uutisen mukaan tyttö on kuollut, mutta ei eutanasian avulla. En tiedä miten.

Anonymous
Anonymous
11.10.2019 21:51
Vastaa...  Acc358

Muistaakseni lopetti syömisen ja kuoli kun elimet lakkasivat toimimasta.

Suomi Finland
Suomi Finland
6.6.2019 09:44
Vastaa...  Qroquius Kad

Jäin itsekin miettimään, että masentuneen ihmisen eutanasia tuntui siinä mielessä ihmeelliseltä, että masennus on kuitenkin tätä nykyä useimmiten hoidettavissa ja tehokkaampia hoitoja niin lääkkeiden kuin muidenkin hoitomuotojen osalta kehittyy koko ajan. Siksi varsinkin näin nuorella potilaalla olisi voinut olla vielä toivoa. Tällä hetkellä on esimerkiksi kehitteillä lääkkeitä, joilla olisi tehokas vaste hoitoresistenttiin masennukseen.
Eli täytyy sanoa, etten ole kovinkaan hämmästynyt, että uutinen päivittyy tällä tavalla.
Sikamaista joka tapauksessa on se, että nuorelle ihmiselle aiheutetaan tällaiset oireet ihan pahuuttaan. Raiskaus on hirvittävä rikos, saati sitten nuoren tytön tai pojan raiskaaminen, samoin kuin lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Ilmari
Ilmari
5.6.2019 22:41

Jos hän on rikoksen tehdessään ollut alle 21, hän istuu vain kolmasosan.

Mitä nämä tekevät täällä???
Mitä nämä tekevät täällä???
6.6.2019 02:45

Eritrealaiset ja etiopialaiset voivat hyvin mennä takaisin omiin maihinsa, ei siellä mitään hätää ole. Kelpaa kyllä heille aivan mainiosti, presiis jetsulleen.
Tänään lehti kertoi etiopialaisesta akasta joka on asunut Ruotsissa vuodesta 2007 tekemättä työtä, siis elämällä avustuksilla ja kilttien ihmisten sympatiaa lypsämällä. Kakarankin synnytti afrikaanolle joka on Norjan kansalainen. Nyt meinataan akka ja kakara lempata viimeinkin ulos. Eiköhän ole jo aikakin.

Sisällissotaa kiitos.
Sisällissotaa kiitos.
6.6.2019 09:36

Luistavat asevelvollisuudesta. Se riittää syyksi ”suojeluntarpeeksi”. Aika siistii eikö? Lähde velvollisuuttasi rottamaisesti karkuun Eurooppaan, leveile sossurahoilla, raiskaa ja tapa naisia. Liero kun olet. Ei siihen korkeaa älykkyysosamäärää tarvita. Saamme tästäkin kiittää vasemmistoa, vihreitä, keskustaa, kokoomusta ja RKP:tä joista suurin osa haluavat raiskaavia, rikollisia ikuisia sossuelättejä maahamme ja loput eivät vastusta sitä millään muotoa. Raiskatut/murhatut tytöt ja naiset perheineen ja lähipiireineen kiittävät ja kumartavat. Kaikki Suomalaiset kiittävät veronkorotuksista että saamme maksaa tämän kaiken. Suomen lapset kiittävät turvattomasta paskamaasta jossa joutuvat kasvamaan. Kiitoslista on loputon, kuten myöskin raiskattujen ja tapettujen Suomalaisten. KIITOS.

PM
PM
6.6.2019 06:24

Eihän tuo ees tajua tehneensä mitään väärää, kotopuolessa 13-vuotias on täysin ajokelpoinen. Nyt vaan sattu razzismi iskemään silmille.

jippos123
jippos123
6.6.2019 10:18

Eritreassa ei ole ollut sotaa vuosikausiin, lopullinen rauhansopimus allekirjoitettiin noin vuosi sitten.
Sieltä tänne veronmaksajien piikkiin lennätetyt juhlapaikanhakijat ovat 100% sotilaskarkureita jotka välttelevät maansa asepalvelusta.
Onhan se paljon mukavampaa raiskailla ja notkua pää täynnä geeliä Oulussa kuin kaivaa poteroa aavikolla.
Ylivoimaisesti suurin osa härmään läpsytelleistä on joko sotilaskarkureita tai rikollisia mokkamunia, koskee kaikkia läpsyjä.
Jostain syystä valtiovaltamme kiima kohdistuu maidensa pohjasakkaan, riittää kun geeli kiiltää samalla tavalla kuin raiskauskiima silmissä.
Jo se, että lähtömaat eivät suostu ottamaan heitä takaisin kertoo läpsyjen olevan pohjasakkaa.
Täällä heistä kuoriutuu oitis kultamunia.

ÄO 70
ÄO 70
6.6.2019 10:31

Ehkä moniosaaja pääsee toisenlaiseen käsitykseen joutuessaan vankilaan Suomessa. Tuomion sijasta hän laskee että hänet palkitaan kun hänet sijoitetaan asumaan loistohotelliin.

Purtsi
Purtsi
6.6.2019 11:23
Vastaa...  ÄO 70

Joo Vaasan vankilaahan kutsutaankin rantahotelliksi. Viimesenpäälle rempattu kaikilla herkuilla. Vaasan parhaalla paikalla hulppealla merimaisemalla.

Tuomari
Tuomari
6.6.2019 13:08

Ilmeisesti tämä monikulttuurinen voimavara ei ollut tarpeeksi tyhmä, kuten laji/harrastustoverinsa joka oli paljon ovelampi: https://imgur.com/WVP5oOu

Anonymous
Anonymous
6.6.2019 14:25

Näitä on ryhdyttävä kostamaan järjestelemällisesti noita loisivia paska-apinoita paapoville mädättäjähuorille.Liian kovia otteita ei ole.

Jokuvaan
Jokuvaan
7.6.2019 23:18
Vastaa...  Anonymous

Parasta olisi, kun ei vankilomaltaan palaisi…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.6.2019 14:39

Onneksi ei karkoteta sentään, menisi hyvä pakolainen hukkaan.

Marko
8.5.2020 17:13

No tällaisetko heput hakee turvaa sitten meiltä, tiedäppä häntä, onkohan jo lähtenyt kotoaan karkuun kun on tehnyt siellä jo sen verran p . . kaa, ja tietää että siellä vedetään silmä silmästä. Onhan se tänne päästävä turvaan, ettei vaan kukaan tee pahaa hänelle. Positiivisena pitää vielä sanoa että onneksi ei ottanut henkeä pois…. Kotio vaan ja tatuointi sormiin RP. Saataisiin kansainvälinen tunnus alan miehelle.