Ulkomailla syntyneiden määrä Ruotsissa jo liki 2 miljoonaa eli 20 % väestöstä

Ruotsissa asuvien ulkomaalaisten määrä lisääntyy joka vuosi. Vuoden 2018 lopussa maassa asui ulkomailla syntyneitä henkilöitä 1 955 569 henkilöä. Se on prosentteina väestöstä 19,12 %. Ruotsin kokonaisväkimäärä on 10 230 185 henkeä.

Tuo 19,12 % tarkoittaa siis ulkomaalaisia, ulkomailla syntyneitä, jotka ovat muuttaneet Ruotsiin. Luku sisältää kaikki kansallisuudet. Ulkomaalaisten määrä on 2000 luvulla kasvanut vuoden 2000 ulkomaalaisten määrästä 1 003 798:sta siis liki miljoonalla.
Diagramina kehitys näyttää seuraavanlaiselta:
antal-utrikes-fodda-i-befolkningen-per-ar-fran-ar-2000
Kun vielä vuonna 2000 suomalaiset olivat liki 200 000 hengen vähemmistö niin tipahdusta on ollut sen 50 tuhatta 2000-luvun alusta. Syyrialaiset menivät heittämällä suomalaisten ohi jo 4 vuotta sitten ja irakilaisetkin ohittavat tänä vuonna suomalaiset. Myös iranilaisten määrä on nousussa. Diagramina se näyttää tältä:
de-vanligaste-landerna-for-utrikes-fodda-fran-ar-2000.jpeg
Ulkomaalaisten määrä on tosiasiassa moninkertainen, sillä taulukkoon on siis laskettu vain ulkomailla syntyneet, ei Ruotsissa syntyneet, joiden molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla. Oikeastaan tähän pitäisi laskea isovanhemmatkin, jotka ovat syntyneet ulkomailla, joiden lapsi on syntynyt Ruotsissa, jonka lapsi on syntynyt Ruotsissa.
Taulukkoja voi tarkastella täältä:
https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/utrikes-fodda/
LISÄYS: Löysin tilaston Ruotsissa syntyneistä henkilöistä, joiden molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla. Vuonna 2018 heitä oli: 587 581 henkeä.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
5.6.2019 18:30

Missähän vaiheessa alkaa sisällissota?

Islamistinen kalifaatti
Islamistinen kalifaatti
5.6.2019 19:18
Vastaa...  Asko Liukkonen

Ei missään vaiheessa. Ruotsalaiset antautuvat suosiolla kun jäävät vähemmistöksi omassa maassaan.

Sitten paukkuu ja kovaa Svean maassa - valitettavasti
Sitten paukkuu ja kovaa Svean maassa - valitettavasti
5.6.2019 19:31
Vastaa...  Asko Liukkonen

Veikkaisin vuonna 2028

Posso
Posso
5.6.2019 20:27
Vastaa...  Asko Liukkonen

Mikäs tässä nyt on ongelma kun viinaa ja pekonia saa mustasta pörssistä ja nalkuttavan akan ongelmaan saa apua paikalliselta imaamilta.

Debis
Debis
5.6.2019 18:32

eli todellisuudessa ruotsalaisia on vain.. noin 7 miljoonaa (plus ulkomaille kuten ameriikakaan aikanaan muuttaneet, jotka ovat liudentuneet muihin, yleensä arjalaisrotuihin)

Moonman
Moonman
5.6.2019 18:52

Järkyttävää kun miettii, että kaikki data ja tilastot ovat olemassa jotka osoittavat mitä tapahtuu kun valkoisten rakentama yhteiskunta muuttuu kehitysmaaksi (etelä-afrikka). Silti sen annetaan tapahtua jonkun keksityn ideologian vuoksi. Jos haaveissa oli joskus avaruusmatkailu ja tekoälyn kehitys, niin monikulttuuri ja rodunsekoitus ovat kaiken sen antiteesi.

Jarkko kainulainen
Jarkko kainulainen
5.6.2019 19:08

Ruotsi islamisoituu väkisin vaikka lopettaisivat koko maahanmuuton koska nämä muslimit lisääntyvät ihan eri tahtiin. Ruotsalaiset ovat ehkä euroopan tyhmin kansa sama kuon olisivat jokainen ampuneet itseänsä ohimoon. Ruotsista tulee euroopan ensimmäinen islamilainen valtio sharia lakeineen.

Anonymous
Anonymous
5.6.2019 19:19

…ja suomalaiset se toiseksi tyhmin?

Anonymous
Anonymous
5.6.2019 20:14
Vastaa...  Anonymous

Suomalaiset ovat se tyhmin kun katsoo millaisen sosialistisen maailmahalaus hallituksen äänestivät. Pääministerikin väittää, että Suomi pystyy yksin pelastamaan globaalin ilmaston tai ratkaisemaan Afrikan ongelmat – ei helvetti sentään tätä touhua. Suomi on kyllä täysin failed state tilassa jo ennen seuraavia eduskuntavaaleja. Typerää tehdä ne kaikki samat virheet mitä muut edellä ja odottaa jotain muuta lopputulosta.

John MacMunne
John MacMunne
6.6.2019 13:22

Eivät olekaan, jos sillä tarkoitetaan keskimääräistä ÄO:ta.
Mitkäköhän kansat ovatkaan tuolla mittarilla mitattuina tyhmimpiä…hmm?
(Toivottavasti ei ainakaan ne kansat, joita Suomeen haalitaan ”kultamuniksi”!)

koo
koo
5.6.2019 19:23

Ruotsi on menetetty. Vituttaa asua Suomessa kun joka puolella on neekereitä.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.6.2019 19:33

Kuinkahan moni näistä ulkomaalaisveijareista on raketti-insinöörejä? Ja vieläpä siitä kaikkein terävimmästä kärjestä.
Siitä sitä vielä paljon leipomis- ja kahvinkeittohommia poliisilla jos aikovat nuo ongelma-alueet rauhoittaa…

Aappa
Aappa
5.6.2019 21:42
Vastaa...  Suomi Finland

Pitää ajatella positiivisesti. ’Bullakaffeesta’ voi kehittyä aivan järjettömän massiivinen teollisuudenala: sitä varten tarvitaan mieletön määrä uusia leipomoita ja kahvintuottajia. Entä ’vakavapuhe’? Jo nyt on nähtävissä, että vakavapuhekonsultaatio ajaa lähitulevaisuudessa esim. erilaisten elämäntapavalmennusten ohi.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.6.2019 22:23
Vastaa...  Aappa

Mahtaa Sarasvuota harmittaa kun se ei ollut Trainers house, joka keksi nuo elämää suuremmat metodit. Mikä olisikaan ollut parempi bisnes kuin kiertää kouluttamassa poliiseja vakavapuhekeskusteluja varten.
Vakavapuhekeskusteluun astelee pesunkestävä rikollinen ja sieltä putkahtaa ulos suloinen parrakas pallero.

Valtsu
Valtsu
5.6.2019 19:35

Tuollaista määrää ei kestäisi edes valtio, jonka valtio uskaltaisi panna hanttiin persestanialaisille. Armeijaa omaamaton, kaljapulloharteisten poliisien Ruotsissa luvusta pitäisi ottaa vähintään kaksi nollaa pois. Mutta sinne taitaa tulla yksi lisää. Siinä on tutkimuksella ihmettelemistä tulevaisuudessa. Jos siis vielä tutkitaan muuta kuin koraania.

jippos123
jippos123
5.6.2019 23:31

Kyllähän Suomen politiikot ovat svedujakin tyhmempiä, he näkevät mitä naapurissa tapahtuu mutta tekevät kaikkensa toistaakseen kuvion täällä.
Kuvitteleekohan ne ihan tosissaan olevansa turvassa kun paska alkaa lentämään tuulettimeen?

Acc358
Acc358
6.6.2019 01:36
Vastaa...  jippos123

Hyvä huomio! Täytyy olla todella tyhmä, kun näkee toisten tekemien virheiden seuraukset ja tekee heti perään samat virheet.
Asiasta toiseen. On kuin länsimaiden asukkaat olisivat sairastuneet johonkin mielisairauteen, joka ilmenee mahdollisimman osaamattomien ja länsimaille vihamielisten ihmisten haalimisena maahan. Olisiko tällaiseen typerään politiikkaan syynä ympäristötekijät, saasteet tai jokin muu?
Mikä siis on muuttunut 90-luvun alusta lähtien. Aivoihin kohdistuvan säteilyn määrä on voinut kasvaa ja muuttaa ihmisten aivotoimintaa. Yhdeksänkymmentäluvun alussa tulivat matkapuhelimet, joilla voi säteilyttää aivojaan. Langattomat wifi-yhteydet alkoivat yleistyä 2000-luvulla. Jos katsotte puhelimiinne, niin ne voivat olla jopa kymmenien wifi-lähteiden vaikutusalueella. Olisimmeko saamassa yliannostuksen. Ehkä yksi wifi-lähde on haitaton, mutta kun niitä on kymmeniä kenties turvarajat ylittyvät.
Puhelimesta sen verran, että eräs tuntemani henkilö tapasi selata nettiä puhelimella sängyssä. Nukahti ja puhelin jäi tyynyn ja posken väliin. Oli huomannut, että posken iho ikäänkuin vanheni ja siihen tuli ryppyjä. Kesti kuukausia parantua normaaliksi.
Siis yksi yö riitti solukon vaurioittamiseen.

Idiootteja joka puolella
Idiootteja joka puolella
6.6.2019 02:52
Vastaa...  Acc358

Ja Tanskankin vaalit menivät pieleen.

Kiinalainen sananlasku
Kiinalainen sananlasku
6.6.2019 11:36
Vastaa...  jippos123

Viisas ottaa opiksi muiden virheistä tyhmä ei edes omistaan.

Hymyyn hyytyy ruotsalaisilla
Hymyyn hyytyy ruotsalaisilla
6.6.2019 03:54

Odotan mielenkiinnolla kun islamistit perustavat puolueen ja sen kautta laittavat sharian perus lain kulmakiveksi. Sitä ruotsalaisten pakoa muihin Pohjoismaihin maihin no tällä kertaa hurri saa maistaa sitä alistamista mitä ruotsalaiset tekivät suomalaisille

Hymyyn hyytyy ruotsalaisilla
Hymyyn hyytyy ruotsalaisilla
6.6.2019 04:02

YouTube Barbara Spectre multiculturism

Hurri
Hurri
6.6.2019 10:19

Kävelkääpä Ruotsin kaduilla niin huomaatte että nämä järkyttävät luvut ovat todella alakanttiin. Alkuperäisiä Ruotsalaisia ei näy montaa missään. Koko maa ja sen kansa ovat ihan just hävitetty.

Lemminkäinen
Lemminkäinen
6.6.2019 11:08

Tämä mikä puuttuu poliitikoilta (suurimmalta osalta) on nähdäkseni asioiden looginen hahmottelukyky ja substanssiymmärrys olevasta ja siksi toisten tekemiä virheitä kopioidaan papukaijamaisesti. Esimerkiksi oleva ja tuleva tekninen kehitys tulee viemään suunnilleen kaikki rutiinityöt. Mm. kassat, virastot, liikenne ja koulutus tulee hoitumaan suurimmalta osalta digitalisaation, automatisaation ja robotiikan avulla lähitulevaisuudessa ja päättävissä elimissä olevat idiootit Euroopassa eivät ymmärrä tätä.