Ullenhag: Monikulttuurisuus teki Ruotsista jännittävämmän maan

0275724540919_max.jpg

Ruotsin ehkä tunnetuin monikulttuurisuuden ja maahanmuuton puolestapuhuja Erik Ullenhag oli pitkästä aikaa esille julkisuudessa ja antoi Expressenille haastattelun. “Monikulttuurisuus ja monimuotoisuus tekee Ruotsista paremman maan”.

Liberaalipuolueen Erik Ullenhag tuli tunnetuksi Reinfeldtin hallituksen integraatioministerinä, jolloin luotiin hyvät pohjat jättimäisille maahantulijoiden määrille koko 10-luvun aikana. Ullenhag on ollut politiikasta ulkona jo muutaman vuoden, mutta nyt kertoo Expressenille, että ilman maahanmuuttoa Ruotsi yksinkertaisesti ei selviäisi.
– Ruotsi ei olisi selvinnyt ilman suomalaisia, turkkilaisia ja jugoslavialaisia, jotka olivat mukana rakentamassa Ruotsia. Älkäämme unohtako sitä osaa historiastamme. Älkäämme myöskään unohtako, että Tukholman maakäräjät eivät olisi selvinneet ilman niitä ihmisiä, jotka ovat tulleet maahamme ja nousevat ylös joka aamu työhön ja veroja maksamaan, Ullenhag maalailee Expressenissä.
Kun Ullenhag pääsee vauhtiin niin sieltä tulee takuuvarmaa monikulttuurisuutta.
Esimerkiksi perheenyhdistäminen on Ullenhagille selvästi rakas lapsi.
– Meillä on Ruotsissa vanhempia, joiden lapset ovat jossain muualla ja perheet ovat hajonneet. Heidän kannalta on parempi, että perheet yhdistetään, joka on pitkässä juoksussa myös Ruotsin etu.
Ullenhag tässä siis tarkoittaa miesturvapaikanhakijoita, jotka ovat jättäneet perheensä sotatantereelle ja nyt miehillä on vaikeaa kun perhe on siellä jossain.
– Ei ole mitenkään helppo opetella ruotsin kieltä ja etsiä työtä kun on alituinen huoli alaikäisistä lapsistaaan siellä jossain, Ullenhag kuvailee.
Panokset kovenevat. Ullenhag kertoo, että esimerkiksi kunniakulttuurin vaikutuksia ei ehkä ole otettu tarpeeksi tosissan kun tyttöjä naitetaan kotimaihin. Ullenhagin mukaan lasta ei pidä kuitenkaan heittää pesuveden mukana.
– Meidän pitää nähdä se arvo, mitä enempi monikulttuurisuutta sitä jännittävämpi maa, Ullenhag tykittelee.

“Mitä enempi monikulttuurisuutta sitä jännittävämpi maa.”  – Eric Ullenhag

Kaiken kaikkiaan Erik on sama Erik, joka opittiin aiemmin tuntemaan. Mikään ei ole muuttunut. Erik kertoo Expressenille:
– Voimme olla ylpeitä mitä silloin teimme.
 

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Minkälaisia miehiä nuo miehet ovat, jos ovat jättäneet lapsensa sotatantereelle?
Raukkamaisia lapsensa jättäneitä pakolaisia vai raukkamaisia sotilaskarkureita?
On näet niin, että jos maan pitää sotia, on nuorten miesten äärimmäisenä kohtalona kuolla tai vammautua taisteluissa. Vai kuinkas täällä koti-Suomessa sanottaisiin, jos vihollinen tulisi rajan yli ja nuoret miehet pötkisivät joukoittain ulkomaille sotapalvelua pakoon?

Puosuvaari

Miehen mehukkaimpia kommentteja (tosijuttuja, ei vitsejä): kun rajojen sulkemisesta keskusteltiin 2015-2016 mies parkaisi tuskissaan, “että miten sitten käy sitten sille vainotulle ugandalaiselle homomiehelle, jos häneltä otetaan mahdollisuus hakeutua Ruotsiin turvaan…”
2019: lapsien kohtalosta keskusteltaessa mies vertasi kristillistä kastamista tyttöjen ympärileikkaukseen ikäänkuin niissä ei olisi mitään merkittävää eroa..
Että näin Ruotsissa, herran vuonna 2019.

Skuggenheim

“Hieno” “mies”!

Kai Ruonala

Erik är idiot!

Roope

Och skall stanna också idiot!

Aappa

”Mitä enempi monikulttuurisuutta sitä jännittävämpi maa.”
Elokuvissa tai norsunluutornista katsottuna se voi ollakin jännää, mutta tosielämässä paremmin kuvaavia sanoja ovat esim. vaarallinen, turvaton ja pelottava.

Mullenhag

Ja minä kun jo luulin että tuosta ”ensanomikä” päästiin ikiajoiksi eroon kun se sinne Jordaniaan asennettiin. Vaan ei. Nyt tulee kukaties takaisin versiona 2.0 ja mokutus on potenssiin 10. Jopa Nyamko Sabuni saattaisi olla parempi vaihtoehto.
Luulen että koko lipiraalipuolue pelastettiin Eurovaaleissakin jonkun vilpin avulla, niin liki se liippas.

Noniin

Erik on vain käsinukke.

Anonymous

”Mitä enempi monikulttuurisuutta sitä jännittävämpi maa.”
Varmasi näin.
So what’s the problem?

Rami Routa

Monikultduuri tarkoittaa ählämisaatiota ja neekerisaatiota ja varsinaisten (korkea)kulttuuurien häviämistä

Rami Routa

Koska kunkin geeniklusterin eli rodun itselleen luoma “kulttuuri” on 80 prosenttisesti geeniperusteinen ja vain 20 prosenttisesti muutettavissa imbesillien sosiologiteorioiden perusteella.. kuten “koulutuksella”, demariudella tai kehitysavulla

fatwantarkistaja

Ruotsin kieltä voi opetella myös kotimaassaan ja työnhakukin on helpompaa siellä, lapsetkin ovat siellä. Mikään ei puolla ikuista lomaa.

Tommy the Who

Taitaa Ruotsissa olla jo aivan liian jännää.

Katri

Masokisti. Tai jos ei multikultin monet puolet häntä kosketa, niin eliitti.

DuppiDuppiMies

Erik asuu IHAN VARMANA itsekin monikulttuurisessa kaupunginosassa. IHAN VARMANA ASUU!!!! Suurin osa, noin 99%, Erikin ystävistä ovat Ruotsiin tulleita pakolaisia. Ihan varmana on. Olisi kovin ikävää jos Erik hukkuisi uimaretkellä. Ihan varmana olisi.

Morty

Mikä tuota motivoi? Naisten moku-intoilun ymmärrän jossain määrin, koska tulijat ovat viriilissä iässä olevia miehiä, mutta en kykene näkemään mikä tuon ongelma on.
Uskooko tuo oikeasti vieläkin kaiken jälkeen multikultin ihanuuteen, vai hyötyykö hän jotenkin itse tästä? Vai onko tyyppi yksinkertaisesti pahantahtoinen ja haluaa tietoisesti pahaa kansalleen? Narsisti, joka elää siitä että saa paistatella hyvänä ihmisenä? Pohjattoman naiivi, vaiko ainoastaan plain old stupid?

Geenimanipulaatio

No en ymärrä kylle naistenkaan tarvetta. ne ei ole normaaleita naisia jotka noiden perässä kuolaa

K.L.

Pösilö mikä pösilö.Naama sen jo kertoo..

Debis

kattoin.ensin et onks toi jygge käteinen

Suomi Finland

unv.is/https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006137664.html
“Poliisi ampui uhkaavasti käyttäytynyttä miestä Malmön rautatieasemalla – pommiryhmä paikalle”
Oliko paikalla tulkki? Jos ei, niin olipa törkeää rasismia.

Anonymous

miksei muuta esim.saudi-arabiaan,siellä olis varmaan “jännää” katsella teloituksia ellei ole itse se jolla kaula katkaistaan miekalla.

Anonymous

Mikä on sotilaan tärkein tehtävä? Kuolla maansa puolesta. Kunnialla tietenkin, jos pystyy. Miten nykyisin kysyn? Tarkoitin siis entisiä Puolustusvoimia.

Valmis sotaan

Aijjai on nää varsinaisia veikkoja. tuskin voi kieltää että on se jännittävää kun ikinä ei voi tietää joutuuko ryöstetyksi, joutuuko hakatuksi, joutuuko raiskatuksi ja ennen kaikkea sattuuko pääsemään kauppareissulta hengissä kotiin. niin jännittävää ettei naiset jännitykseltään uskalla liikkua kello 18 jälkeen ulkona. maahanmuuttoaktivismi kn mielisairaus, se on mielestäni ilmiselvää. maa on menossa kaupunginosa kerrallaan kehitysmaaksi ja tulijoilla on valtava ote psykologisesti ruotsista. ne on huomannut miten heikkoja ruotsalaiset on ja kuinka helposti ne saa vallattua ruotsin kun aika on oikea. ne odottaa että ruotsi haalii kehitysmaalaisia tarpeeki ja järjestäytyy ja sit hirveällä miesylivoimalla ottaa haltuun koko tukholman. uskon että siellä on johtajilla laajat suunnitelmat valmiina. oon onnellinen toisaalta että ruotsi on niin pitkällä tuhoutumisessaan verrattuna suomeen että sitkun isäntä vaihtuu ruotsissa niin osataan me varautua asiaan suomessa. toivoisin sisällissotaa koko pohjoismaihin niin saataisiin ihan laillisesti puhdistaa maanosamme valloittajista