Malmön poliisiasemat turvavartiointiin mahdollisen pommiuhan takia

Malmön poliisiaseman turvallisuustasoa lisätään viime aikaisten räjähdysten takia. Asemalle laitetaan 24/7 vartiointi. Lisäksi kaduille laitetaan kaikki liikenevät partiot vartioimaan yleistä turvallisuutta.

Malmön poliisijohto on katsonut, että turvallisuustasoa kaupungin kaikkien poliisilaitosten ympärillä on lisättävä. Asiaa ei mitenkään sen kummemmin avata enempää, mutta turvatasoa aiotaan pitää yllä ainakin toistaiseksi.

Poliisin puhemies Filip Annas kertoo Kvällspostenille, että vaikka poliisilla ei ole mitään konkreettista viranomaiseen kohdistuvaa uhkaa niin silti oletetaan, että poliisi voi olla mahdollinen seuraava kohde.

– Ei ole mitään suoraa konkreettista uhkaa. Lisääntynyt vartiointi ei vaikuta yleisesti yhteiskuntaan.

Malmössä on viime päivien aikana tehty kolme suurta räjähdystä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Malmön poliisiasemat turvavartiointiin mahdollisen pommiuhan takia

 1. Oikein toivon, että joku rauhanuskovainen vie tuonne sellaisen paukun, että kuuluu tänne asti ja vähintään kortteli sileäksi. Jospa silloin Ruotsin viranomaiset ja päättäjät lopettaisivat teeskentelynsä kotouttamisista ja muusta joutavasta kehitysmaalaisten kanssa. Tulisi se päivä kun katsotaan kuka on kuka ja välit vieraiden ja isäntäväen kanssa selvitettäisiin perinpohjin. Ei tuollainen perseily voi loputtomiin jatkua edes Ruotsissa. Jompikumpi aloittaa tositoimet.

  111
  1. Joku maata johtava räkäsaumahitsari komentaa Malmön poliisin grillailemaan halal-makkaraa gangstojen kanssa. Paukut paukkuu ja kommunistit hymyilevät etnistä värinähymyä puita halaillessaan. Värinät värisee, ja räkäsaumahitsari äänestäjät halailevat puita palaneiden raunioiden keskellä. Ei mitään uutta länsirintamalla…

   59
  2. Totta! Sellainen iso jytky, että savut näkyisi tänne ja Ruåtsi todettaisiin maailman vaarallisimmaksi maaksi ja ruotsinlaivat eivät seilaisi sinne koko kesänä.
   Alkaisi samalla täälläkin puheet ehkä hieman muuttumaan.

   47
 2. Mitä se poliisi itkee? Tankatkaa pullavankkurit ja jakakaa rannekkeita, balettihameestakin on hyötyä. Rasistista on ruveta ennakkoluuloiseksi pommittajia kohtaan, ei ne sinne tule.

  Kohde on kyllä oikea, jos nyt sattuu lasit hieman helähtämään. Poliisi kyyritelkööt kellarissa, kun miehet pitävät jöötä.

  64
  1. Niin. Ja joku ulkopuolinen taho johtamassa ns rauhanneuvotteluja. Muslimien aluevaatimusten yms johdosta.

   37
 3. ja taas on per, svante ja åke paukutellut vähän pikku paukkuja, jotka selittyy sillä, että niitä räjähteitä on vaan nykyään helpommin saatavilla 😂 ai jumalauta, ihanaa monkkulttuurista värinää

  53
 4. Ihan oikein poliisille joka vainoaa kansalaisten mielipiteitä eikä suojele lapsia joukkoraiskauksilta. Poliisilla on rajattomat resurssit ihmisten kyttäämiseen netissä, mutta kansalaisten ongelmat ei kiinnosta. Toivottavasti ulkomaalaiset niittaa monta poliisia ja räjäyttää kaikki poliisiasemat

  40
  1
 5. Ei sinne asemalle ole pakko ketään päästää. Tai mennä itse ulos. Ovet säppiin, panssarointia seinään, tukka hiusverkosta vapaaksi ja donitsia pöytään. Ongelma on Ruotsi-ratkaistu!

  32
 6. Jonkunlainen (poliittinen) valinta millaisen tilan virkavalta haluaa turvata. Ennenvanhaan käytäntö oli että valtionrajojen sisäpuolella virkavalta määrää tahdin, nyt näyttää menevän niin että poliisilaitoken kellari voi olla vielä hallussa.

  28
  1. Kaikki rahat syydetään huolella ilmiöön MATUTUS. Nyt on Kansanterveysviranomainen tutkinut matujen terveyden tulohetkellä ja viisi vuotta tulon jälkeen ja verrannut sitä kantiksiin: tulomatut ovat terveempiä kuin kantikset mutta viiden vuoden kuluttua on matuterveys romahtanut niin ruumiillisesti kuin henkisestikin. Paitsi hampaat, ne ovat loistokunnossa viiden vuoden jälkeen!!!

   Psyykkisiä ongelmia löytyy (on huomattu joo) sekä tubia, HIVtä ja hepatiittia mutta varsinaista epidemiaa ei ole vielä lähtenyt käyntiin, pepparpeppar.

   https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/h/halsa-hos-personer-som-ar-utrikes-fodda–skillnader-i-halsa-utifran-fodelseland/?pub=61466

   17
 7. Ehtiikö poliisi Ruotsissa tekemään mitään muuta kuin turvaamaan itsensä!

  26
  1. Edelleen Balkanin alue, tarkoitat ilmeisesti entisen Jugoslavian aluetta? Yhtä kaikki, sieltä, niin kuin Lähi-Ïdästäkään ei tule länsimaiseen yhteiskuntaan sopeutuvia kuin pieni osa. Suurimmalle osalle näiden alueiden ihmisistä läntinen maailma on liian kaukana heidän omasta kulttuuristaan johon ei voi, eikä saa, sopeutua.

   Yksi Balkanin kirous on uskonto, nimeämättä yhtään, mutta se sama uskonto on vallalla myös niin monessa maassa joissa on suuria ongelmia. Tästä voisi keskivertoälykkyydellä päätellä, että sillä uskonnolla on jotain tekemistä asian kanssa vaikka valtamedia ja politiikka asian kieltääkin.

   30
 8. Teini-ikäisten jengit pitävät ruotsin poliisia valmiudessa ja feministit kirkuvat rasismista, sairaita aikoja eletään.

  34
 9. No mikäs niissä rauhanpommeissa nyt ruotsalaisia pelottaa? Älkää olko rasisteja vaan suvaitkaa, itsehän olette tämän maahanne tilanneet.

  33
 10. Tyypillinen ruotsalainen konfliktikammo kostautuu aina. Jos olisi 20-40 vuotta sitten pidetty jämptiä politiikkaa maahanmuuton suhteen ei istuttaisi nyt hiusjuuria myöten paskassa.

  Ja entäs kun Syyriasta lähtee millä hetkellä hyvänsä 2-3 miljoonaa uutta pakolaisyrittäjää? Mihin päästätte ja pistätte?

  23
  1. Bonnierin omistama TV4 (TV4 Nyheter eilen) on nyt alkanut yhtäkkiä rummuttaa että Somaliassa on nälänhätä ja kauheat olot pakolaisleirillä. Ilmeisesti meitä halutaan valmistella tulevaan.

   Miten monen somalin lomamaa voi olla niin monen somalin nälkämaa?

   22
 11. Aika tragikoomista että poliisi tuntee itsensä turvattomaksi, mitenköhän tavan ihmiset tuntee olonsa tällä hetkellä? Mutta täytyy kaivaa popcornit esille hyökkäystä poliisiasemalle odotellessa.

  21
  1. Poliisi on toki jengiläisten tähtäimessä etusijalla. Kilpailevat väkivallan tuottajat on näet syytä pitää poissa omalta reviiriltä.

 12. Useasti yritän ohjata tiettyjen vastamediaa edustavien lehtien uutisoinneissa ihmisiä lukemaan tätä mediaa. Suomalaiset tunnetuimmat mediakorporaatiot eivät tahdo millään uutisoida näistä asioista.

  Uutiseen viitaten, että tämä tulee tapahtumaan Suomessa Helsingissä ensimmäisenä. Helsingissä toimii jengejä, ketkä käyttävät likaisen työn tekemiseen pakolois-parkoja. Vihreä liike on täysin hyödytön koko Euroopassa, mutta valitettavasti johdossa. Heillä on sananvaltaa aivan liikaa päättämään ketä tänne pitäisi päästää. Faktat ovat heille täysin toisarvoisia.

  Ruotsi on muuttumassa tosiaankin koko maa peruspilareista lähtien anarkiseksi valtioksi. Poliisit voitaisiin vaihtaa siellä jo santarmeiksi tai miliiseiksi. Suomen päättäjien ei tarvitsisi kuin katsoa Ruotsia syvemmin, niin he näkisivät Suomenkin tulevaisuuden.

  22
 13. unv.is/https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006141689.html

  ”SVEITSIN puolustusvoimien materiaalilaitos Armasuisse ei hyväksy ruotsalaista Gripen E -monitoimikonetta koelento-ohjelmaan, jonka oli määrä alkaa juhannuksen jälkeen Payernessa. Gripen E:n poisjäännistä kertoi koneen valmistaja Saab tiedotteessa torstaina. Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

  POISJÄÄNTI koelento-ohjelmasta merkinnee Gripenin putoamista kokonaan pois Sveitsin hävittäjähankinnan kilpailutuksesta.”

  Tuskin menee enää pitkään, niin koko Gripen kaikkine malleineen ajetaan alas, kun Ruotsin valtio joutuu karsimaan kulujaan. Jos Gripeniä valmistetaan enää vuonna 2030, niin se on sula ihme.

  Kun asiakkaat eivät sitä osta ja ainut tilaaja on Ruotsin valtio, on aika selvää, ettei Gripen saa tarpeeksi ostajia, jotta sen valmistaja pystyisi pitämään tuotannon kannattavana. Ehkäpä Ruotsin matutus on yksi vaiettu salaisuus sille, mikseivät asiakkaat usko Gripeniin. Suomi on pähkähullu, jos lähtee Ruotsalaisten kelkkaan.

  14
 14. Aleeeex Stupukkaaaaaaaa!

  Ahoi! Hur går det till? Hör du?
  Jag bara undrar om du annu tänker att multikulti är det bästa rikhet!?

  Skit också.

  Vitun päivää ja pakkoruotsi kunniaan. Kohta sitä ei tarvi kukaan kun Sverigestan vaihtaa virallisen kielen arabiaan.

  Ällähy fackbar och biiig barabum!

  8
  1
 15. Poliisitlaitokset suomessakin siirtyneet pelon tielle. On metallinpaljastimet ovissa ja ihmiset luokitellaan nettikirjoittelun perusteella. Poliisilaitokselle ei saa mennä ilman kutsua, jos on poliisin mielestä riskiryhmää??? No ei sinne ketään mene ellei ole pakko. 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.