Tällä kertaa räjähti Uppsalassa

Kuvakaappaus 2019-06-13 22-47-31.png

Uppsalassa Gränbyn lähiöalueella on tapahtunut iso räjähdys. Jonkinlainen pommi räjäytettiin ruohikkoalueella ja räjähdyksen seurauksena syttyi maastopalo.

Klo 20.00 jälkeen sattuneen räjähdyksen seurauksena hätäkeskus sai useita soittoja. Poliisin saapuessa paikalle pystyttiin räjähdyspaikka paikallistamaan nopeasti. Räjähdyksestä seurasi maastopalo.

Poliisi ei tässä vaiheessa osaa sanoa mikä räjähdyksen aiheutti. Tapahtumasta ei ole tietoja henkilövahingoista eikä kiinteistöön kohdistuvista vaurioista. Poliisi tutkii asiaa mm. puhuttamalla alueella olleita ihmisiä.

Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Polisen

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Tällä kertaa räjähti Uppsalassa

 1. ”Poliisi tutkii asiaa mm. puhuttamalla alueella olleita ihmisiä.”

  Osaakohan ne puhua ollenkaan? Taitaa puhetaito unohtua hetkeksi, kun poliisi tiedustelee havaintoja.

  42
 2. Ekonomit, rakettitieteilijät ja eläkkeiden nettomaksajat siellä vain luovat tulevaisuuden Ruotsia samalla kuin tekevät maasta jännittävämpää.

  40
 3. Harjoituspaukku. Pitäähän insinöörien ensin testata toimiiko hankittu räjähde vai onko huuhaata. Nyt, kun testi onnistui, seuraavaksi viedään sopiva annos jo melkein kohteeseen. Uppsalan soturit ovat vielä vasta-alkajia. Nyt kun parhaat vihaimaamit on putkassa ja karkotusuhan alla, on vaikea vakuuttaa pomminasettajia edes 72 neitsyen voimalla tekemään työ aidon jihadin hengessä.

  34
 4. Tässä on tullut varmasti jo kymmenen vuotta seurattua ja hämmästeltyä hurrien touhuja.

  Enää ei oikein edes käy sääliksi.

  Itse ovat paskaa maahan imuroineet ja perse pystyssä kontallaan anoneet raakaa halkoa aunukseen.

  30
 5. Ruotsista on tullut räjähdysherkkää aluetta. Ilmeisesti maaperässä on paljon räjähteitä kun vähän päästä paukkuu.

  17
 6. Räkäsaumahitsari istuu ja hymyilee korvasta korvaan Obaman kanssa ja luulee myöskin olevansa Harvardin yliopistosta koulutettu huippujuristi eikä räkäsaumahitsari.

  14
  1. JIIHAA, Villi Länsi on keskuudessamme, ei muuta kuin mukaan bileisiin ja kannat kattoon! Kerran täällä vain eletään. Mistä niitä pommivärkkejä saa?

 7. He halusivat maastaan kehitysmaan ja sen he vähitellen saavatkin. Monta aluetta on jo täyttä päätä kehitysmaata. Kun infra vielä vikaantuu, niin muutos on lopullinen. Kukaan ei sitä korjaa mistään hinnasta, ellei ole YK:n rauhanturvajoukkoja suojelemassa työntekijöitä ja kalustoa. Ja kehitysmaa-alueet kasvavat niinkuin Saharan autiomaa.

  11
 8. Irlannissa miehet ottivat väijymällä kiinni nuoren 19v hepun jolla oli tapana varastaa melkein joka yö auto ja ajaa se paskaksi, kun saivat hepun kiinni niin vatsalleen nurmikolle ja ysimillisellä molemmat polvilumpiot nurmen sisään.

  Loppui hillumiset siihen.

 9. Kohta on ruotsi, entinen kansankoti, samannäköinen kuin syyrian pahimmat tuhokohteet. Sinänsä, mitä sitten, sitähän ovat toivoneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.