Ruotsi karkoittaa viisi äärimuslimia turvallisuusuhkana

7MDr2eRM9xvF-3XsxAMqtJc87HI.jpeg
Fekri Hamad ja Viktor Gaziev: Karkoitus

Ruotsin Maahanmuuttovirasto on päättänyt karkoittaa viisi ääri-islamistia. Aiemmin tiedettyjen kolmen karkoitettavan joukossa ovat Gävlen imaami Abo Raad ja tämän poika Al Duhan Raad ja Umeån moskeijan imaami Hussein Al-Jibury.

Näiden lisäksi karkoitettavien listalle pääsi Västeråsin imaami Fekri Hamad sekä tsetseenitaustainen rikollinen Viktor Gaziev. Kaikkia mainittuja pidetään SÄPOn mukaan erittäin aktiivisinä ääri-islamisteina. Esimerkiksi Fekri Hamadin on kerrottu ottaneen Västeråsissa suuren aseman imaamina. Saarnat eivät tietenkään ole mitään rauhan saarnoja.

Gaziev on tullut tunnetuksi mm. siitä, että yrittivät muutama vuosi sitten vapauttaa aseellisesti Maahanmuuttoviraston säilöstä karkoitettavaksi määrätyn tsetseenin.

SÄPO on kertonut julkisuuteen, että kaikki karkoitettava edustavat kovan luokan salafismia, jossa ei ole mitään sovun sijaa vääräuskoisille. Salafismi tarkoittaa suurin piirtein sitä, että mitä uskovaisempi sitä tarkemmin seuraa profeetta Muhammadin jälkiä. Jos näkee kaupungilla pyjamaan ja sandaaleihin pukeutuneen partamiekkosen tämä on hyvin todennäköisesti salafisti. Kaikki miehet ovat saaneet vaikuttavan aseman islamilaisissa yhteisöissä ja heidän vaarallisuus perustee siihen, että he ovat hyvin ehdottomia islamin suhteen. Suojelupoliisi ei siis suoraan varsinaisesti epäile heidän suunnitelleen terrori-iskuja vaan vaan saavan suurta jalansijaa muslimien piirissä väkevinä saarnaajina ja sitä kautta tuovan epäsopua yhteiskuntaan.

Kukaan karkoitettavista ei ole Ruotsin kansalainen, joten karkoitukselle ei ole mitään lakiteknisiä esteitä.

Valtamedia on jo jonkin verran kertonut julkisuudessa uhriutumistarinoita. Muslimipiirien kerrotaan olevan ”peloissaa” sillä ”seuraava voit olla sinä”. Toukokuussa pidettiin useita mielenosoituksia, jossa vaadittiin imaameja vapaaksi.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Ruotsi karkoittaa viisi äärimuslimia turvallisuusuhkana

  1. islam=maantierosvous verhotaan uskonnoksi. Genetiikka määrittää merkittävän osan ihmisen käytöksestä, mutta Lähi-Itä olisi paljon parempi paikka, jos siellä olisi vaikuttanut Siddhartha Gautama eikä muhammed-niminen veitikka

 1. Öljy prinsessa Ohisalo varmasti maailmanhalauspäissään on pyytänyt sweduja lähettämään ne pohjanlahden tälle puolelle koska rakenteellinen rasismi#

  47
  1. Se tuli mullekin heti mieleen. Uusi hallitus etenkin toivottaa kaikki tällaiset tervetulleiksi.

   34
  2. Ohariprinsessa ei ilmeisesti pelkää näitä todellisia barbaarityranneja – mielikuvitusolentonatseja se ei ainakaan pelkää!

   29
   1. Eikä tonttuja pelkää. Mä pelkään sitä eukkoa, koska sille on annettu valtaa, joka ei seinähullulle kuulu.

 2. ”Muslimipiirien kerrotaan olevan ”peloissaa” sillä ”seuraava voit olla sinä”. ”

  Eipä olisi lainkaan huono juttu. Pääsisivät maahan, joka pitää arvossa heidän uskontoaan.

  38
 3. Voi vittu, miten noi ählämit osaa aina uhriutua! Ovat aina niin ”peloissaan”, kun perseilystä huomautetaan. Ja mikseivät toimittajat tee työtään ja kysele muslimeilta, että mitä mieltä ne on profeettansa touhuista, kun Muhammad ryösti karavaaneja, hyökkäili toisten heimojen kimppuun ryöstäen omaisuuden, tappaen vangit, ottaen seksiorjia ja myyden kaapattuja orjamarkkinoilla. Ei tuossa ole kyse mistään uskonnosta vaan fasistisesta joukkoliikkeestä. Suvakit vaan ihastelee, kun koulut opettaa veronmaksajien rahoilla skitsofreenisen sotaherran rituaaleja!

  44
 4. Montako veroäyriä kerkisivät tienata valtiolle? Ei taida olla kovin monta… kukaties nolla. Tai oikestaan miinus miljona.

 5. Outoa että säpo on näin ryhdistäytynyt ja alkanut karkoittaa heppuja jotka olisi oikeasti pitänyt karkoittaa jo 5 vuotta sitten vähintään.

  Haiskahtaa siltä että hallituksen jäsenet ovat saaneet uskottavia uhkailuja tai joku kovempi ’läheltä piti’ tilanne käynyt josta vaietaan, mutta jonka seurauksena mielipuolinen feministihallituskin on tajunnut että jotain pitää tehdä.

  Muutenhan todellisuudesta irtautuneita ruotsalaispoliitikkoja (paitsi SD) ei hallintoalamaisten kärsimykset tai terroriuhat kiinnosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.