Vain Pt-mediassa: Kööpenhaminan tuplamurhan autenttista kuvaa

Poikkeuksellisesti julkaisemme ampumistilanteessa ja sen jälkeen otetut muutamat kuvat. Kuvien julkaisulla voi olla suurta merkitystä tulevaisuuden politiikkaan.

Alla kuvassa silminnäkijän kuva kun tilanne oli päällä. Rynnäkkökivääri AK47 jauhottaa eli maalittaa eli tykittelee kohteita. Toinen hoitelee toisen, toinen toisen.

Screenshot-2019-06-28-at-12.50.13

Alla silminnäkijän kuvaa minuutti pari tapahtuman jälkeen. Kohteeseen on osunut muutama kymmenen luotia. Kohde ei tässä ole ihan vielä paratiisin puolella vaan siinä käydään neuvotteluja Pyhä Pietarin kanssa, tai kuka siellä vastaanotossa tässä tapauksessa sitten olikaan.

Screenshot-2019-06-28-at-02.59.20.png

Jokainen varmaan ymmärtää nyt, että kun ne eivät tunne sääliä toisiaan kohtaan niin vielä vähempi meitä kohtaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Vain Pt-mediassa: Kööpenhaminan tuplamurhan autenttista kuvaa

 1. No perkule pt media vaan senkuin paranee. Parempaa journalismia saa hakemalla hakea voisit vaikka järjestää journalismin kursseja osaamattomille journalisteille

  108
   1. Tai tutustutaan uuteen poliisin loikkariohjelmaan.

    Täältä tuonpuoleiseen?

    34
   2. Ehkä henki lähtikin siinä yhteydessä, kun autoa kannatellut tunkki petti. Missään tapauksessa monikulttuurisuudella ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Eikä sillä olekaan tekemistä minkään kanssa, paitsi tietenkin rikkauttahan se on.

    Tai ehkä pojat teki elokuvaa ja aseeksi oli vahingossa otettu kovilla ladattu oikea rynnäkkökivääri. Joka tapauksessa jos syyllisiä pitää hakea, niin onhan selvää, että pottunokat ovat epäonnistuneet kotouttamisessa ja yhteiskunnan tehtävä on nyt kieriä säkissä ja tuhkassa ja lisätä kotouttamistoimenpiteisiin aikakin 100.000.000 euroa lisää/vuosi.

    41
    1. Kauheaa, jos tuossa on tunkki pettänyt ja ruskea pää jäänyt Rellun alle..

     12
 2. Nuorukaisia odoteltiin jo helvetissä. Toivottavasti vastapuoli ja kaikki muutkin nuorukais-gangsterit kokevat saman kohtalon ja seuraavat pian perässä.

  52
 3. Pojat on poikii ! Pientä kepposteluu pitää aina olla, ettei syrjäydy ! Kyllä minäkin muistan nuoruudessani kun me kavereitten kaa murhattiin naapurikylän poikii ja tyttöjä raiskattiin viikonloppuisin. Oi niitä aikoja.

  74
 4. Miksi en järkyttynyt kuvista?💀💀💀💀 Meillä lapset ammuskelee Nerfillä ja nuo lapsukaiset AK:lla. Kulttuurieroja varmaan…

  55
 5. Kuvien ajattelisi olevan Afrikasta, mutta tämän päivän Eurooppaa tuo, kiitos paskoille politiikoille ja suvakeille.

  75
 6. No niin respectit on nyt palautettu. Joskus se vaatii vähän ak:lla ruiskimista ja muutaman raadon. Tämä on semmoista korkeakulttuuria, että sitä ei ihan jokainen takapajuinen ymmärräkkään.

  60
 7. Munattomat Tanska ja Ruotsi vaan pällistelevät kun matut tekevät mitä lystäävät, koska tahansa, missä tahansa, kenelle tahansa.

  Paljonko vankilapaikkoja on mahdollisuus järjestää? Jossain kohtaa tulee siinäkin raja vastaan.

  45
 8. Shononeille kävi kyllä harvinaisen huonosti jao.

  Miksiköhän 3. kaveri jätettiin henkiin?

  17
 9. Tuli mieleen, kun Ruotsissa liikennekuolemat ovat 30% lisääntyneet viime vuonna. Olisiko yksi syy autoon kuolleiden määrän kasvussa. Ainakin Suomessa autoon kuolleet lasketaan liikenneonnettomuudeksi.

  32
 10. Heräsikö kenelläkään muulla kysymys miksi? Rynnäkkökiväärillä pikkuisen luirautat päivänvalossa, eikä epäiltyjä ole vissiin edes tavoitettu? Onko noin arkipäiväistä jo ja todistajat peloteltu lähes kuolleiksi? Muistan tapauksen, jossa eestin poika oli ostanut ilmakiväärin Honkkarsta ja sitä silmäili pakettiautossa, ketään tähtäilemättä. Tuusulanväylä seis. poliisit aseilla osoittaen tapahtumaa selvittämään ja pojat jatkamaan viikonloppua. Ruotsissa tapahtuu ei mitään, vaikka sotilasaseilla (vai onko kertatuli muka) murhataan parit koodarit.

  Ja se kysymys että miksi. Jos noita luikkuja saa periaatteessa kuka tahansa kioskista ostaa, miksei niitä osta myös lähi-idässä turistina vieraillut isismummo? Kaavun alla kulkee huomaamatta ja 5kg ammuksia valmiiksi lipastettuna. Tulee mieleen heti yksi paikka, jossa työtä tekevän on monesti pakko olla kaksi kertaa arkipäivässä ja josta ei pois pääse ihan sekunneissa. Voi olla tunnelissa tai ei. Öljynsuodatin piipun päässä, eikä sitä kuule ajoissa mitenkään. Liian helppoa, joten miksi ei noin ole jo toimittu.

  Sama mummo voi ottaa ystävineen osaa yleisötapahtumaan Brittiensaarilta tahi Ranskasta tutuin elkein. Tarvitsee vain käydä kioskin kautta. Suomeen ei mikään valta voi estää tuomasta samoja välineitä, se on tyttöjen ilta laivalla ja seuraava jossain muualla.

  Joku niitä pidättelee, onko nyt annettu käsky, että pitää leikkiä rauhanomaista ja vasta myöhemmin saa toteuttaa uskoaan? Ei ole missään päin Eurooppaa kai ollut isompia kujeiluja.

  16
  1
  1. P.S. Ja mulle Kööpenhamina on Ruotsissa. Se on aina ollut siellä ja tulee olemaan.

   3
   1
   1. Joo tämä on hyvä huomio, että vaikka Tanskasta tulee paljon hyviä juttuja niin silti se maa on umpitäynnä kehareita. Ihan kuin Malmö niin Kööptenhamina on samaa luokkaa.

  2. Jos olet oikeasti MIES siellä nimimerkin takana, niin vittuakos miksittelet?

   Pistä saatana ämmät kuriin. Siellä istuu sun äänestämä kansanesustus Arkadianmäellä.

   Ihme peukkukalastelija. Et saa edes omaa ämmääs kuriin.

   1. Älä lämpiä, Leso. Sä horo tuskin osaat edes purkaa ja kasata rynkkyä, niin ei kannata noilla aamuilla alkaa uhoamaan miesten kanavilla. Painu takaisin pätemään sinne Juneksen ja muiden sivarien striimeille ja foorumeille.

 11. Siinähän tuo pötköttelee eikä huomenna enää ole muuta kuin numerosarja jossain viranomaisten tiedostossa. Loppukesästä tuosta saisi verrattomia rapusyöttejä -eivät vielä liiku saksiniekat tähän aikaan vuodesta eli penkantäytteeksi tai uuniin menee.

  Kantaväestön tehtäväksi jää raatojen kerääminen. Väestönvaihdon sujuvaan läpivientiin tarvitaan kaikkien osapuolten erityisosaamista -kysehän on kuitenkin yhteisesti sovitusta päämäärästä. Kaduilla lojuvat ruumiit saattaisivat horjuttaa varsinkin väistyvän etnisen ryhmän moraalia -operaation tässä vaiheessa tunteiluun sortuminen voi aiheuttaa masennusta ja mielipahaa joka saattaa johtaa vihaiseen puhumiseen tmv. rasistiseen aktivismiin joille on ehdoton nollatoleranssi.

 12. Kil, Värmland. Kilissä on murhattu 69-vuotias nainen. Nainen on toiminut turvapaikka-aktivistina, saadakseen yksintulleille afgaaneille mahdollisuudet jäädä Ruotsiin. Nyt murhan johdosta on pidätetty yksin tullut afgaaninuorukainen. Murhattu nainen oli ottanut murhasta epäillyn afgaaninuorukaisen asumaan luokseen, koska oli halunnut auttaa häntä.

  25
  1. Pieni, laiha afga-nisse istuu asianajansa vieressä Aftonbladetin kuvassa. Jos kantis tarvitsee asianajajaa saa itse sen kalliisti kustantaa. Kun matu-nisse uransa huipentumana tekee murhan on kaikki palvelu ilmaista.

   Murhattu opettaja oli vissiin sen verran saanut afga-nisselle opetettua kieltä että tämä pystyi puhelimessa kertomaan murhasta. Eipä tiennyt ope mihin taitoja tultaisiin tarvitsemaan.

   13
 13. Eikö tämä todista ettei mustan miehen suurin vihollinen olekkaan valkoinen mies vaan se on toinen musta mies tai arabiaano?

  12
  1. Kulta pikkuinnen Nokat Mekkaan, sä se et sitten vaan tajuu.

   Alkaa ihan vtun vtusti tympipään nää ”skenen” TOISTUVAT ”!oivallukset”.

   Juu ei kuule, Nokka Mekkaan, tätä ei koskaan kukaan ennen sinua ole oivaltanut.

   Arvaatkos, Nokka Mekkaan, mitä nämä oivallukset ovat poikineet?

   EIVÄT SAATANA YHTÄÄN MITÄÄN.

   Jatkakaa oivaltamisia eli heräämisiä itsestäänselvyyksiin.
   Sitten seuraava vuosikymmen oivcalluksen jälkeen meneekin peukaloita pyöritellessä ja taskurunkkuussa.
   Taas. Taas seuraava vuosikymmen.

   Neekerit ja muut vuohennussijat vittuun Euroopasta. tv. Leso

   1
   5
 14. Muistakaapa siis että esim. ylen ja sanomien toimittajat ovat noiden ali-ihmisten yhteistoimintaHUORIA.Heidän mielestään TE murhasitte nuokin pienet viattomat pienoikaiset.Kohdelkaapa siis yhteistoimintaHUORAI sen mukaisesi kun jossain näette.

  4
  1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.