Malmön poliisi vaihtaa rikoksentorjuntataktiikkaa: Pride-festareille saippuakuplakone

Malmön poliisi menee nyt sinne alkulähteille miten poliisin hommaa hoidetaan: osallistutaan Pride-kulkueeseen ja kerrotaan ihmisille vihapuheesta. Näin tiedotetaan Malmön poliisin Facebook-sivulla.

Poliisi kertoo, että laitokselta osallistutaan tottakai Pride-paraatiin. Poliisi tulee käyttämään kulkueessa slogania ”Polisen  – för alla, kaikkien poliisi.
– Eteläisen poliisipiirin demokratia- ja vihapuheryhmä tulee olemaan mukana paikalla ja vastaa kysymyksiin kuinka poliisi työskentelee vihapuhetta vastaan. Viharikos on on rikos, joka suuntautuu henkilön taustaisuutta, ihonväriä, kansallista taustaa, etnista taustaa, uskoa, seksuaalista suuntautumista tai sukupuoli-identiteettiä vastaan. Viharikos on ihmisoikeuksia vastaan ja siksi erityisen tärkeä tehtävä poliisille ennaltaehkäistä, paikallistaa ja tutkia, poliisi kertoo Facebookissa.
Poliisi ehkäisee paikalla viharikoksia mm. saippuakuplakoneella ja lava-auton lavalle sijoitetulla kaiuttimella kera musiikin.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hähhähhäääääää

Ehkä poliisin saippuakuplakoneella on vihjaava tarkoitus. ”Rasisteista” ja ”vihapuhujista” halutaan tehdä saippuaa, koska monikulttuurisuus on rikkautta.

Suomi Finland

No niin Ruotsin poliisi: pyllyt esiin ja pystyyn! Rikolliset tulevat takaapäin ja poliisit vikisevät.
Uusi uljas maailma.
Uskooko tuohon Ruotsin poliisiin enää kukaan? No onhan se olemassa toisin kuin joulupukki, mutta mitään virkaa sillä ei ole.

John MacMunne

Ruåtsin poliisi on yhtä hyödytön, kuin paavin pallit…

fatwantarkistaja

Muuten kyllä, mutta joulupukkeja varsinkin joulun alla on aivan **tusti. Kymmeniätuhansia jopa. Olet aito puskaparta, kun vetäiset nutun yllesi ja pumpulia lärviin. Joulupukkii joulupukkii, iso äijää…

Fägersson

Juuri kun luulit että Ruotsia ei homommaksi saa.

JuhaK

Suomessa Lääkäriliitto eli AMMATTIYHDISTYSLIIKE ajaa tuota VIHARIKOSLAINSÄÄDÄNTÖÄ kansallisesti Suomessa!
Olkaa tarkkana ja käyttäkää tarvittaessa juristia apunanne, sillä kyseinen MAFIAN JÄSENORGANISAATIO pyrkii tekemään asian täysin rikollisesti ja avoimesti – ajaakseen omia tärkeimpiä etujaan!
Tästäkin löytyy tarvittaessa Lääkäriliiton toiminnanjohtajan ja muutaman muun lääkärin allekirjoittamat kirjalliset todisteet!
Onko Suomen Lääkäriliitto juutalaisten kansanmurhan takana? Ajaako Suomen Lääkäriliitto kantasuomalaisten kansanmurhaa yhtä innokkaasti kuin saksalainen kansallissosialistinen toverijärjestönsä?!

Hutisalo

Mengelen perinteitä kunnioittaen??

Catilina

Aika moni onkin jo tajunnut lääkäriliiton olevan nimenomaan vain ammattiliiton, johon kuuluminen on täysin vapaaehtoista. Yhä useampi lääkäri huomaakin, että sellaiselle tuhannen euron vuotuiselle jäsenmaksulle ei saakaan yhtään mitään vastinetta.
Toivottavasti tämä avaa lisää silmiä.

ike

Ruotsissa laki ja poliisi. Vitsi kai.

Anonymous

pt-media,kai saippuakuplakone oli vitsi,ei kai ruottalaiset poliisit sentään noin idiootteja ole vaikka olen nähnyt jopa tanssivia poliiseja,ai niin,kahvit ja pullat rikollisille,ei ole ihme että autot palaa ja pommit räjähtelee.

jippos123

Ei näytä olevan vitsi vaan totisinta totta. Tuohon kun lisäävät vielä liukkarilingon niin johan vihapuheet loppuvat. Räjäyttelyt ja ammuskelut tuskin edes taukoavat.
Ei ihme, että ganstat tekevät mitä lystäävät kun poliisi on tuollainen.

saska

Hahah! Poliisi tuhoaa vain imagonsa ja luotettavuutensa. Kukaan ei kunnioita homopoliisia. Sama armeija joka on kanssa mennyt homomiinaan. Kuka haluaa palvella homoarmeijassa?

EqualizeR

H kirjain tais unohtua ”polisen för allah” allahin poliisi

Toinenkin merkitys

Poliisi on vastaanottavana osapuolena tuossa homoilussa, kun on ”alla”.

Nestori Lundahl

??????
Kuinkahan pitkälle Ruotsin poliisi on nuoleskelussaan valmis menemään?

jippos123

Mitä tulee glttöttöröötitityy sakkiin ja muslimeihin niin Ruotsin poliisilla ei ole mitään rajaa, mennee tulevaisuudessa kiltisti vaikka mestauslavalle.

Valtsu

Etsi kuvasta poliisi, joka lyö aseistetulle huumegangstalle jauhot suuhun. Varaa hyvin aikaa.

Moonman

Hyvä että ruotsin poliisilla on prioriteetit kunnossa. Miksei 10 vuotta sitten ollut olemassa vihapuhetta tai ”viharikollisuutta”? muistanpa hämärästi silloin kuulleeni ensimmäisen kerran hatespeech-termin jossain south parkin jaksossa. Nauratti että kylläpä amerikassa on hölmöjä keksintöjä, että joku puhe muka laitonta. Näin se maailma uppoaa. Tästä 10 vuotta eteenpäin niin ruotsin poliisi jalkautuu islamistien kulkueeseen muistuttamaan, että homoilusta tai muhammedin ja islamin halventamisesta seuraa kuolemantuomio.

Aappa

Eeppinen hyvän ja pahan välinen taistelu savuttaa lakipisteensä, kun Ruotsin poliisi ”hyökkää” mamulähiöihin saippuakuplatykeillä varustetuilla sateenkaari-halipullavankkureilla balettihameisiin sonnustautuneina. Vielä kun avuksi rientää muutama sukupuolenvaihdoksen tehnyt supersankari ; mustanaamiotar, teräsoletettu ja mitä näitä nyt on – ai niin ja se uusi agentti 007 sekä musta Mannerheim – niin rakkaus on ottava lopullisen voiton pimeistä mustien lippujen voimista.

fatwantarkistaja

Kyllä se on musta lippu, joka tulee liehumaan Ruottissa ja Suomessa.

Sensuroimaton Totuus

Onko nyt kenties kyse niiden paljon puhuttujen ”kansallismielisten rivipoliisien” globalismin vastaisesta operaatiosta?

(((Muukalaisista))) ja heidän valheistaan

Vihapuhe on kaikkea sitä, mikä kyseenalaistaa globaalin uusliberaalin sateenkaaripapiston hedonistishumanistiset arvot ja uskomukset.
arvot ja uskomukset = päähänpistot
(Hantti) Rinne marssi puolueelleen uuden nimen. SDP = Sateenkaariväen Debiili Puolue
Sateenkaariväki tulisi mielestäni luokitella omaksi ihmislajikseen. Ehdotan heistä käytettävän nimitystä Gay sapiens.

Evplasse

Joo samaamieltä, evoluutiossa on tapahtunut haarautuminen, homosapiensin rinnalle on tullut gaysapiens. Lajin määritelmään kuuluu olenaisena piirteenä, ettei tunnista alapäänsä vehkeitä kuten lajitoverinsa . Tutkimuksissa on löydetty biolooginen muutos joka aiheuttaa kognitiivisiä käytöshäiriöitä.

pöh

samaan aikaan muualla kaupungilla ammuskellaan, räjäytellään pommeja, poltetaan autoja ja raiskataan enemmän kuin missään muualla maailmassa.
tajuaako ne poliisit kuinka tyhmiltä näyttävät?

ike

Mitenkä on tämä oikeutettu viha ja vihapuhe. Viha on luonnollinen reaktio. Eikö enää saa vihata epäoikeudenmukaisuutta.jota näen yhä enemmän tässä yhteiskunnassa. Vihasta on vain nyt tehty poliittinen lyömäase. Se on terveellinen reaktio moneen asiaan. Ilman sitä ei yhteiskunta kehity. Se on liikkeelle paneva voima. Ei se tarkoita sitä että menen kulmille hakkaamaan tai ampumaan ihmisiä vaikka vihervasemmisto näin luuleekin ja osin myös toimiikin.

Särmääjä

Tulitaistelun äänet peittyy hetkeksi pridemusan alle kun demarien halausjoukot pääsee viihteelle!

Särmääjä

Anteeksi toihon on tietenkin vuoden tärkein virkatehtävä.

Anonymous

Hauskaa.Kukas muuten hoitaa sitä poliisin hommaa nykyään kun nuo poliiseina esiintyvät NKVD-homot leikkivät saippuakuplilla?Valtatyhjiöillä kun on tapana täyttyä.Ai niin – anteeksi,tyhmä kysymys.Muslimisyöpäläiset tietenkin koska ihmisoikeudet.

Salainen ase vailla vertaa

Saippuakuplatykillä saatettaisiin kerrankin saada joku voro tai autonpolttaja kiinni kun liukastuisivat pakon pinkoessaan. Huumekauppakin käy vaikeaksi jos ei pysy tolpillaan. Ja mikä parasta: saippuaa voi ampua vaikka nurkan takaa.

fatwantarkistaja

Noihan makaavat välittömästi saippuaanliukastujat. Jos saippua putoaa, A potki se nurkkaan, B perse seinään, C nosta se.

Säkkinoita

Sateenkaaren värisiä saippuakuplia truuttailevat påliisiautot ovat juuri sitä, mitä ruåtsi tarvitsee kalifaatiksi muuttumiseensa. Ikävä kyllä sateenkaarikansa lentelee katoilta, kiikkuu nostureissa sun muuta, ihanassa tulevassa swedestanissa

Ennen oli asiat paremmin

Ei mene häävisti ruotsilla kun poliisitkin tekevät itsestään pellen.

make

Mitenkäs ruotsin poliisi ehkäisee terroriteot? Niiden ”poliisivoimat” ovat yhtä saamattomia kuin armeija, ruotsin päätösvalta lepää näiden sateenkaarivihervassarikusipäiden aivoitusten varassa, ikävä kyllä…..