Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mauno Nurmiranta

Käyttäjä poistanut videon

NähtyOn

Helvetin yksinkertaista, irrota perse sohvasta ja lähde liikkumaan ulos lenkille 3 km päivässä ja syö muutakin kun makkaraa.

Rattlesnake666

Tai sitten Get A Real Job. Vaikka rakentamaan hirsitaloja, taikka töihin isolle Logistiikkafirmalle. Niin ja jos kyvyt riittää, niin Liigajengiin ykkösketjuun. Onhan näitä.

Ilmari

Onhan näitä mutta eiväthän Junes ja Tiina toki töihin mene.

Minä

Vielä helpompaa on, että syö vähemmän kuin kuluttaa. Sitten voi vaikka maata sängyssä.

Makaaminen minimiin

”saat itsesi kuntoon” ei kyllä makaamalla toteudu, se vaatii sekä aerobista liikkumista esim. kävelyä tai ylensä ulkoilua sekä vastusharjoittelua esim. punttien nostelua. Lihasmassan ylläpito on erityisen tärkeää ja varsinkin ikääntyessä. Kaikenlainen liikunta lisää solujen energiatehtaiden mitokondrioiden määrää, joka lisää energisyyttä, elinvoimaa, aktiivisuutta pakottaen liikkumaan sekä selventää ajatusta. Liikunta aktivoi näitä toimintoja tukevia geenejä.
Terveellinen ravontoainetiheä ruoka on toinen energisyyttä ja elinvoimaa lisäävä komponentti.

NähtyOn

Paino ei tipu jos on paikoillaan vaikka syö vähemmän, tai, no.. jos lopetat kokonaan syönnin niin kuolleena ei ainakaan liho.

Kaikki kelpaa keittiojakkarasta käkikelloon

Missä Paavo? Kesälomalla, putkassa vai kiljuputkessa?
Ruotsissa raiskattiin vanhainkodissa Tukholman pohjoispuolella asuva mummo. Toisessa tapauksessa taas miespuolinen kotiavustaja auttoi Uddevallassa 90- vuotiasta mummoa suihkuun ja kun mummo oli puhdas raiskasi tämän.

TheWatt

Tiina Wiik on tähän asti aina näyttänyt raikkaalta ja luomukauniilta, tämä liki eläkeläiseltä naiselta, että kokemusta riittää…
Kyseisellä videolla ( joka helposti löytyy, t. mummi) ) Tiinalla on videolla ikäisekseen rumat silmäpussit, hiuksissa ällöttävä selvästi värjätty punaväri… Ja horisee jotain omituisia…
Mikä tämän videon pointti oli ?