Yksintullut valehteli ikänsä – nyt uhkaa karkoitus ja turvapaikka-aktivisteilla paniikki

afghanistan-79492_960_720.jpg

Turvapaikka-aktivistien keskuudessa leviää tarina afganistanilaisesta ”Hassanista”, jota uhkaa karkoitus Afganistaniin.

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10156750267668533/

Tarinan mukaan Hassan tuli suomeen alaikäisenä yksintulleena, ikää 15-16-vuotta. Hassanin kohdalla kaikki ei mennyt putkeen, sillä vaikka vaimoksi löytyi turvapaikka-aktivisti, ja suomalainen koti-mummo niin oleskelulupaa ei irronnut.

Mikä yllä olevassa Refugees Hospitality Clubissakin julkaistussa tarinassa on oleellista?

Ensinnäkin, edes Maahanmuuttovirasto ei uskonut Hassanin olevan alaikäinen. Mies toisin sanoen tuli maahan esittäen yksintullutta lasta, mutta ikä on ties mitä aikuisesta keski-ikäiseen mieheen. Näin ollen yksi Maahanmuuttoviraston päätös kielteiselle oleskeluluvalle on miehen valehtelema identiteetti.

Toinen merkittävä asia jonka turvapaikka-aktivistit salaavat on tietenkin se, että Hassan ei tule Afganistanista vaan Iranista. Mies ei ole kyennyt kertomaan Maahanmuuttoviraston selvityksessä menneisyyttään kuin ylimalkaisesti. Turvapaikka-aktivistit taas jättävät kertomatta Iranin vaiheet ja antavat ymmärtää, että Hassan tulee Afganistanista.

Maahanmuuttovirasto antoi näine hyvine siis kielteisen oleskeluluvan. Kun Maahanmuuttovirasto veivasi Hassanin ikää ylöspäin ja mies sai lähtöpassit sotalasten orpokodista. Hän pääsi suomalaisen batiikkinoidan kotimajoitukseen. Sen jälkeen on veivattu kaikenlaista. On oltu opiskelevinaan ja häärätään seurakunnassa.

Nyt Hassan on kuitenkin Joutsenon säilöönottokeskuksessa ja turvapaikka-aktivisteilla paniikki päällä. Mies, joka teeskenteli lasta ja yritti ujuttautua suomalaiseen yhteiskuntaan, odottaakin nyt pakkopalautus Afganistaniin.

Toivotaan Hassanille turvallista kotimatkaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Yksintullut valehteli ikänsä – nyt uhkaa karkoitus ja turvapaikka-aktivisteilla paniikki

 1. Turvallista kotimatkaa ja ennen kaikkea erittäin kotoista kotona oloa!

  Maailma kävi kylässä.

  112
   1. Tuskin Hassan on mihinkään menossa. TUlee hassaamaan vielä verorahoja melkoisesti, kun ilmoittaa olevansa terroristi, niin oleskelulupa on varma – ja elätys siihen päälle.

 2. Herranen aika, eikös 15-vuotias ole vielä sylivauva ja on rasistista vaatia että sylivauva tietäisi ikänsä vuoden tarkkuudella.

  74
  1. Jos ei nyt ihan sylivauva, kun kerran kävellä osaa, mutta taapero kuitenkin. Ja taapero se on, karvaisempikin taapero. Sitä ei vaan aina täällä rassismin kehdossa tahdota uskoa.

 3. Suvakeille ei olekaan tärkeää, että onko tulija puhunut totta, vaan tärkeää on se, että se saa joka tapauksessa jäädä.

  106
 4. suvakko-mummeleiden kehitysmaalaisia ”lapsia” kohtaan osoittama, suorastaan nymfomaaninen kiima, on niin absurdia, ettei sanoin voi tarkemmin kuvata. Batiikkinoidat voisi oikeastaan lähettää ”lapsukaistensa” kanssa kemustaneihin/keenerilandiohin harrastamaan hyväntekeväisyyttä, tai päätymään vaikka keittopataan.

  94
  1
  1. Pedofiilimummot uuniin, tai Afgaaniheimoon. Kyyllä niihin pikkupojat tarkkuuttavat sihtiään, kunhan joku jaksaa kaivaa syvän poteron.

   28
 5. toivotan hassanille hyvää kotimatkaa ja anja mummolle onnea uuden toyboyn etsinnässä.

  65
  1. Aika vitun paha. Se Hassan taitaa olla tuo kuvan jäbä…

   32
  2. Eikö se ollutkaan Tukholman Hötorgetilta?

   15
   1. Ei, kyllä se on Kaisaniemenkatu kuvattuna Mikonkadun kulmasta.
    Muslimiämmille on bygattu ulkoiluparvekkeita pitkin seiniä ja sporakiskot on pöllitty ja myyty romikseen, siksi siitä saattaa erehtyä.

    10
  3. Omalla naamallaan ja ilmeisesti nimelläänkin lapsen kimpussa, eikä poliisi kyseenalaista toimintaa millään tapaa. Älä kokeile miehenä sedäksi ryhtyä, tulee kaikki päälle.

   16
   1
 6. Hassut hasardiheimolaiset hassaanit ei vaan jotenkin tule toimeen missään muualla kuin siellä missä niille tarjotaan ilmai-seksi kaikki.

  22
  1
 7. https://www.kansalainen.fi/somalian-ulkoministeri-pyytaa-kansalaisia-palaamaan-kotimaahan/

  Somalian ulkoministeri vetoaa kansalaisiin ja pyytää heitä palaamaan.
  Ulkoministeri Ahmed Isse Awad pyysi Yhdysvalloissa antamassaan haastattelussa maanmiehiään palaamaan kotiin auttaakseen Somalian jälleenrakentamisessa. NPR-radiokanavalla Isse Awad sanoi, että Minnesotan somalialaiset ovat jo auttaneet maataan taloudellisesti. Yksi tapa jatkaa tätä sitoutumista olisi ulkoministerin mukaan palaaminen kotimaahan todistamaan siellä tapahtunutta kehitystä. Al-Shabab -terroristiryhmä ei enää hänen mukaansa ole uhka kenellekään, eikä kukaan näe nälkää. – Maa on nyt valmis tyttäriensä ja poikiensa osallistumiseen saavutetun kehityksen säilyttämiseen, ulkoministeri sanoi. Ulkoministeri Isse Awad puhui paluumuutosta ”käänteisenä aivovuotona”, jossa ulkomailla asuvat voimavarat palaavat kotimaahansa mukanaan uusia arvokkaita osaamisia ja tietoja.

  https://www.kansalainen.fi/norja-palauttaa-1-600-somalia-kotimaahansa/
  https://www.vastarinta.com/somalian-ulkoministeri-somalit-voivat-palata-kotiin/
  https://www.kansalainen.fi/tanskan-maahanmuuttoministeri-somalit-menkaa-kotiin-rakentamaan-omaa-maatanne/

  JAKAKAA LINKKIÄ JA TULOSTAKAA UUTINEN PAPERILLE JA PISTÄKÄÄ KIRJASTOISSA JA KAUPPAKESKUKSISSA ILMOITUSTAULULLE.

  32
 8. Tässä pahansuovassa tekstissä piti paikkansa vain Hassanin nimi ja se, että poikaa ollaan pakkopalauttamassa.

  6
  23
  1. Eikö se ole iloinen asia, että kaveri pääsee vihdoin kotiin?

   47
   2
  2. Miltä osin oli virheellisiä tietoja? Oikaisen tietenkin jos jotain oli väärin.

   29
   1
  3. Ukonketale enää mikään poika ole, ellet sitten koe häntä huomattavasti itseäsi nuorempana seksiobjektina. Tuo ei taasen Migrille kelpaa pakolaisuuden perusteeksi.

   Miten niin nimi pitää paikkansa? Kai se nyt sen valehtelee, kerran valehtelee aivan kaiken muunkin.

   Onko mielestäsi kivaa, että kaltaistesi opastamana tyyppi ei tiedä edes kotimaataan, valehtelee senkin? Ansiotanne kiistatta on, että shiiamilitiat joukkoraiskaavat tuota, kulkukoirat vittuilevat ja pitää asua risumajassa ilman vettä ja ruokaa. Varmaan näet ihania unia, kun tuollaisen kohtalon järjestitte pikkuiselle.

   P.S. Suunnitteletteko konekaappausta, vai onko sydän niin kiveä, että raiskattavaksi menee poika muitta mutkitta? Ei vaan jaksa kiinnostaa, niinkö on?

   22
   1
 9. Ainoa asia mikä minua huolestuttaa hommassa on löpö ja sen määrä lentokoneessa

  15
 10. Hyvää matkaa vain takaisin kotiin. Ehkä Antti Rinne tai Juha Sipilä olisi uskonut tarinasi.

  19
 11. Hyvä kun pakkopalautetaan!!! Toivottavasti tämä islamisti muiden joukossa ei osaa laulaa lirkuttaa,
  toisin kuin eräs n333k3ri-talent osasi.
  Tosin tuon laulustarban taustalle olisi kuuluneet bamburummut, apinaorkesteri ja pari sadetanssijaa.
  Olisi viihdearvo mukanamatkustajille ollut taattua pro lätinää.

Comments are closed.