Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
rocky

Älä milloinkaan mene veitsen kanssa tulitaisteluun.

Aappa

Siinä on melkoinen ero, vaihtaako esim. allekirjoittanut mielipidettään, verrattuna jonkun muslimin – etenkin naispuolisen – suunnan muutokseen: jälkimmäisestä tulee melko varmasti totaalinen luopio yhteisön silmissä, jos tappotuomiolta ehtii.

El Comandante Cero

Kuulemma etnistä värinää mukana. Joko saadaan hietalahteen kista, jarva tai rinkeby.

toni lajos

Vuosikymmenien raskastyö jolla Suomi nostettiin yhdeksi maailman arvostetuimmaksi maaksi, on tuhottu. Meitä ihailtiin, arvostus on yli raja-aitojen korkealla tasolla, emme silti röyhistelleet, kuljimme omaa tietämme nöyränä ja vakaasti eteenpäin. Kunnioitimme vanhempia, lapsiamme, perheet oli ensimmäisenä, elimme omillamme, velka oli häpeäksi, kuten sosiaaliavut ja kerjäämiseen viittavat toimet.
Muutamassa vuodessa maailmamme pirstaleina, oma kansa jätetty, unohdettu, kuljemme kerjuulla Romanialaisten joukosta ei meitä erota, polvet verille konttaamme katujen kulmilla, EU- ruokakassien jakopaikoilla tappeluita, kyynel silmin vanhukset kantavat jauhopussia homeiseen kämppään, nuorten tyttöjen avuhuutojen kaikuessa pusikosta ja luotien viuhuessa ylitsemme.

Huru-ukko

Siellä vaan joku raksahaalriäijä ammuskeli. Tuumin et onkoha tullu pappareikke kanaa rapingin paksuudesta ja sijinnista: Toi punainen TojoVaris on tyypillinen karvaranteiden suosima kiesi. Tai sitten tullut karvaranteille halu kusettaa raksäijjää vaab sai potut kepappina takas. RIkkauta rikkautta vaan joku lauleli mennävuosina.

Lirissä ollaan

Kivaa!!!! Monikulttuurisuus on tullut Helsinkiin!!!! Ei tarvitse enää matkustaa Ruotsiin päästäkseen luotisateeseen päivällä!!! Milloin ensimmäinen kranaattikeskitys ?!? Missä ?! Haluan mukaaaan!!! Jätte kul. Mistä liput saa?? Ylekin innostui niin että kertoi asialla olleen ulkomaalaistaustaisten henkilöiden, pitääkö huolestua??? Liikaa aurinkoa?????? Muistakaa suojautua, ettei pää pehmene.

tapperlund

Eli siis masentavien kirjoitusten lisäksi jokainen osallistumaan tapahtumiin, toimintaan ja hankkii autoonsa joka penkille matkustajan seuraaviin kinkereihin. Lisäksi natsiliput kotiiin, jos joku tollo sellaisia harrastaa.