Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
rocky
rocky
23.7.2019 20:29

Älä milloinkaan mene veitsen kanssa tulitaisteluun.

Aappa
Aappa
23.7.2019 21:45

Siinä on melkoinen ero, vaihtaako esim. allekirjoittanut mielipidettään, verrattuna jonkun muslimin – etenkin naispuolisen – suunnan muutokseen: jälkimmäisestä tulee melko varmasti totaalinen luopio yhteisön silmissä, jos tappotuomiolta ehtii.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
23.7.2019 21:50

Kuulemma etnistä värinää mukana. Joko saadaan hietalahteen kista, jarva tai rinkeby.

toni lajos
toni lajos
23.7.2019 23:16

Vuosikymmenien raskastyö jolla Suomi nostettiin yhdeksi maailman arvostetuimmaksi maaksi, on tuhottu. Meitä ihailtiin, arvostus on yli raja-aitojen korkealla tasolla, emme silti röyhistelleet, kuljimme omaa tietämme nöyränä ja vakaasti eteenpäin. Kunnioitimme vanhempia, lapsiamme, perheet oli ensimmäisenä, elimme omillamme, velka oli häpeäksi, kuten sosiaaliavut ja kerjäämiseen viittavat toimet.
Muutamassa vuodessa maailmamme pirstaleina, oma kansa jätetty, unohdettu, kuljemme kerjuulla Romanialaisten joukosta ei meitä erota, polvet verille konttaamme katujen kulmilla, EU- ruokakassien jakopaikoilla tappeluita, kyynel silmin vanhukset kantavat jauhopussia homeiseen kämppään, nuorten tyttöjen avuhuutojen kaikuessa pusikosta ja luotien viuhuessa ylitsemme.

Huru-ukko
Huru-ukko
23.7.2019 23:22

Siellä vaan joku raksahaalriäijä ammuskeli. Tuumin et onkoha tullu pappareikke kanaa rapingin paksuudesta ja sijinnista: Toi punainen TojoVaris on tyypillinen karvaranteiden suosima kiesi. Tai sitten tullut karvaranteille halu kusettaa raksäijjää vaab sai potut kepappina takas. RIkkauta rikkautta vaan joku lauleli mennävuosina.

Lirissä ollaan
Lirissä ollaan
24.7.2019 20:57

Kivaa!!!! Monikulttuurisuus on tullut Helsinkiin!!!! Ei tarvitse enää matkustaa Ruotsiin päästäkseen luotisateeseen päivällä!!! Milloin ensimmäinen kranaattikeskitys ?!? Missä ?! Haluan mukaaaan!!! Jätte kul. Mistä liput saa?? Ylekin innostui niin että kertoi asialla olleen ulkomaalaistaustaisten henkilöiden, pitääkö huolestua??? Liikaa aurinkoa?????? Muistakaa suojautua, ettei pää pehmene.

tapperlund
tapperlund
25.7.2019 00:25

Eli siis masentavien kirjoitusten lisäksi jokainen osallistumaan tapahtumiin, toimintaan ja hankkii autoonsa joka penkille matkustajan seuraaviin kinkereihin. Lisäksi natsiliput kotiiin, jos joku tollo sellaisia harrastaa.