Vihapuhe FM 23.7.2019 klo 20.00: Epäilty ampumistapaus Kampissa

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Vihapuhe FM 23.7.2019 klo 20.00: Epäilty ampumistapaus Kampissa

 1. Siinä on melkoinen ero, vaihtaako esim. allekirjoittanut mielipidettään, verrattuna jonkun muslimin – etenkin naispuolisen – suunnan muutokseen: jälkimmäisestä tulee melko varmasti totaalinen luopio yhteisön silmissä, jos tappotuomiolta ehtii.

 2. Kuulemma etnistä värinää mukana. Joko saadaan hietalahteen kista, jarva tai rinkeby.

  13
 3. Vuosikymmenien raskastyö jolla Suomi nostettiin yhdeksi maailman arvostetuimmaksi maaksi, on tuhottu. Meitä ihailtiin, arvostus on yli raja-aitojen korkealla tasolla, emme silti röyhistelleet, kuljimme omaa tietämme nöyränä ja vakaasti eteenpäin. Kunnioitimme vanhempia, lapsiamme, perheet oli ensimmäisenä, elimme omillamme, velka oli häpeäksi, kuten sosiaaliavut ja kerjäämiseen viittavat toimet.
  Muutamassa vuodessa maailmamme pirstaleina, oma kansa jätetty, unohdettu, kuljemme kerjuulla Romanialaisten joukosta ei meitä erota, polvet verille konttaamme katujen kulmilla, EU- ruokakassien jakopaikoilla tappeluita, kyynel silmin vanhukset kantavat jauhopussia homeiseen kämppään, nuorten tyttöjen avuhuutojen kaikuessa pusikosta ja luotien viuhuessa ylitsemme.

  19
 4. Siellä vaan joku raksahaalriäijä ammuskeli. Tuumin et onkoha tullu pappareikke kanaa rapingin paksuudesta ja sijinnista: Toi punainen TojoVaris on tyypillinen karvaranteiden suosima kiesi. Tai sitten tullut karvaranteille halu kusettaa raksäijjää vaab sai potut kepappina takas. RIkkauta rikkautta vaan joku lauleli mennävuosina.

 5. Kivaa!!!! Monikulttuurisuus on tullut Helsinkiin!!!! Ei tarvitse enää matkustaa Ruotsiin päästäkseen luotisateeseen päivällä!!! Milloin ensimmäinen kranaattikeskitys ?!? Missä ?! Haluan mukaaaan!!! Jätte kul. Mistä liput saa?? Ylekin innostui niin että kertoi asialla olleen ulkomaalaistaustaisten henkilöiden, pitääkö huolestua??? Liikaa aurinkoa?????? Muistakaa suojautua, ettei pää pehmene.

 6. Eli siis masentavien kirjoitusten lisäksi jokainen osallistumaan tapahtumiin, toimintaan ja hankkii autoonsa joka penkille matkustajan seuraaviin kinkereihin. Lisäksi natsiliput kotiiin, jos joku tollo sellaisia harrastaa.

Comments are closed.