Vihapuhe FM 29.7.2019 klo 19.30: Laajasalon Enoa epäillään rikoksista

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Vihapuhe FM 29.7.2019 klo 19.30: Laajasalon Enoa epäillään rikoksista

 1. En tiedä mainitaanko videolla , mutta ”Eno” on oikealta nimeltään Mohamed ”Eno” El Fatimi – ~2005 tienoilla Ranskasta tänne muuttanut muslimi. Ilmeisesti syntynyt alun perin ranskan ulkopuolella.

  35
  1. Ilman linkkiä tai muuta tositetta täysin turhaa pölinää ilman mitään painoarvoa.

   1
   9
 2. https://www.seiska.fi/Uutiset/Helsingissa-ei-ole-tana-vuonna-vaadittu-vangittavaksi-yhtaan-seksuaalirikoksesta-epailtya

  HELSINGISSÄ EI OLE TÄNÄ VUONNA VAADITTU VANGITTAVAKSI YHTÄÄN SEKSUAALIRIKOKSESTA EPÄILTYÄ, JOLLA OLISI SUOMALAINEN NIMI – POLIISITARKASTAJA SEISKALLE: HUOLESTUTTAVAA JA HÄLYTTÄVÄÄ!

  NIMISTÄ VALTAOSA LÄHI-ITÄLÄISIÄ
  Seiska teki selvityksen Helsingissä vuonna 2019 tähän mennessä epäillyistä seksuaalirikoksista, jotka ovat olleet luonteeltaan sellaisia, että tekijää on vaadittu käräjäoikeuden pakkokeino-osastolla vangittavaksi tai matkustuskieltoon. Tilasto kuluneen vuoden osalta näyttää hätkähdyttävältä: jokaisella rikoksesta epäillyllä on ulkomaalainen nimi.

  29
  1. Voi perkele, pitikö niitten kaikkien olla ählyjä saatanan saatana. Aina te rasistit voitatte.

   No kyllä keinot löytyy! Mitäs sit sanotte jos me anarkistit lähetetään puolet meidän kovan toiminnan kantasuomalaisista tyypeistä raiskailemaan täysipäiväisesti Stadin kaduille!? Nii siitä saatte sit! Saadaan tilastot kääntymään niin, kyllä suomalainenkin raiskaa niin!

   Eläköön Vihreä aate!

   14
   1
   1. EmmaNarizee Jari Taposelle, hän kyllä saa syypääksi ääriääriäärioikeiston. Lempinimi ”Eno” oli tässäkin tapauksessa se juttu, oikea nimi julkaistaan 2-3 vuoden päästä?

    10
 3. Mutta kuten edistyksellinen suvaitsevainen antaa vasta argumentin raiskaahan suomalaiset ja varsinkin uusiosuomalaiset.

  15
 4. ”Tämä video on poistettu, koska se rikkoo YouTuben käyttöehtoja.”

  ”eno” pyöri ennen kalliossa kaduilla ja baareissa kitaraa rämpyttelemässä.

  10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.