Keskiviikon Monokulttuuri klo 18.30

Monokulttuuri näkyy nykyään Dlivessä. Youtube poisti kanavan sieltä, joten Dlive.

https://dlive.tv/vihapuhefm?fbclid=IwAR1b1CRsIbIX6Z2iZ19aPsA7cMr9Klpifp_xZ0Tp5qCw-WN12hKTTniRX9Y

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Keskiviikon Monokulttuuri klo 18.30

 1. Joutuubi on perseestä!
  Syvältä ja poikittain.
  Itse ajattelin ryhtyä tubettajaksi kun nuo työtilaisuudet uhkaa hiipua, Taidan jättää väliin,

  11
 2. ”…ja siellä kaikilla oli niin mukaava, voi kunpa ”Eno” olis ollu mukana…” (paino lainausmerkeillä)

 3. Olipa ihanaa salanimellä kirjoitella menemään. Youtube laittanut itsesensuroimaan ihan huomaamatta rehellisiä ajatuksiaan siihen malliin, ettei enää uskaltanut näpyttää juuri mitään. Ahdistavaa aikaa, onneksi se on nyt hetkeksi ohi, jota en uskonut enää koskaan tapahtuvan. Kiitos Dlive ja todella suosittelen opettelemaan käytön, neuvovat kyllä chätissä, kunhan sinne asti selviät.

  Enkuksi pitää rekisteröityä, koin sen hieman hankalaksi. Sähköpostiosoitteen se vaatii, sinne tulee koodi. Koodi pitää syöttää Dliven.. johonkin. Siinä on tiukka aikaikkuna, mutta sen ajan saa uudelleen rullaamaan ja sama koodi käy edelleen. Salasana paperille, ettei unohdu.

  Pätki niin maan **tusti lähetys, mutta asiantuntevan neuvonnan ansiosta pudotin resoluution(?) minimiin ja johan näkyi. Kiitos neuvosta.

  Palvelu kuulemma kehittyy ja toivottavasti paranee samalla. Sinne vaan kaikki. Mummut nakittavat sisarentyttärensä pitämään kädestä, kunnes menee lihasmuistiin oikeat sormenliikkeet, niillä on kesälomalla hyvää aikaa.

  1. Twitter-viestin kommenteissa on kuva, jossa nuori poliisinainen tekee jengiläisten kanssa heidän käsimerkkinsä.
   https://pbs.twimg.com/media/EAvwAiLWwAEgHg-.jpg:large

   Kyseisellä tytöllä on harkintakyky pettänyt. Poliisin ei pitäisi veljeillä ”asiakkaidensa” kanssa. Mitähän tytölle olisi tapahtunut, jos olisi tehnyt roomalaisen tervehdyksen sellaisten henkilöiden kanssa, joilla on tapana tehdä roomalaisia tervehdyksiä.

   Näkisin kuvan osoitukseksi, että Poliisin johtoa pitää vaihtaa ja henkilöstön ohjeistusta parantaa. Myös poliisiksi pääsyn vaatimuksia tulee kiristää. Minimi ÄO:n tulisi olla 120.

 4. Paavolle juttuvinkkiä.

  Kysy näiltä tytöiltä, minkä kokoinen se Enon kämppä oli? Muistelen nimittäin, että se olisi ollut tavallista isompi, eikä ainakaan mikään yksiö, mitä suomalaisille pummeille annetaan.

  Sossutädit on todennäköisesti antanut sille matubonusta ja lisää huoneita, jotta voi ”harrastaa lapsen kanssa”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.