Poliisi etsii kymmentä mustaihoista Piteån raiskauksesta

EA35OzqWwAAnzMY.jpeg

Sunnuntai-iltana tehtiin Norrbottenissa Piteån pikkukaupuangissa raiskaustapaus, joka on herättänyt uutisoinnin takia suurta huomiota. Nimittäin yksikään valtamedia ei ole suostunut kertomaan poliisin julkaisemia tuntomerkkejä epäillyistä tekijöistä.

Poliisi kertoo, että sunnuntai-iltana klo 23.00 – 23.55 oleskeli 20-vuotias nainen Piteån keskustassa, jossa oli menossa katufestivaali Piteå tansii ja nauraa. Nainen seisoi kadunkulmassa kun hänet ympäröi kymmenkunta miestä. Kohta nainen ohjattiin kovakouraisesti lähistöllä sijaitsevaan autotalliin, jossa ainakin yksi henkilö teki sellaisia tekoja, jotka Ruotsin lain mukaan ovat raiskausrikoksia.
Naisen onnistui kuitenkin paeta paikalta.
Piteån poliisi pyytää nyt yleisöltä apua ja kertoo etsivänsä kymmentä mustahiuksista ja mustaihoista miestä epäiltynä teosta.
Kohu nousi siitä, että niin harvoin kun Ruotsin poliisi kertoo tällaisia oleellisia tuntomerkkejä epäiltyjen löytämiseksi, jokainen valtamedia on kieltäytynyt julkaisemasta niitä. Esimerkiksi SVT kertoo, että poliisi etsii kymmentä miestä.
Nyt sopii kysyä mitä merkitystä tällaisella medialla on, joka jättää jutuista kaiken oleellisen pois? “Poliisi etsii kymmentä tummaihoista miestä” on eri asia kuin “Poliisi etsii kymmentä miestä”. Medialla voi olla jopa velvollisuus kertoa asioista sen mitä tietää, koska sillä saatettaisiin mahdollisesti estää seuraava raiskaus saamalla tekijät kiinni. Mutta media valitsee toisin. Se suojelee mieluummin tekijöitä kun tietää heidän taustaisuuden.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Varmaan kiva olla ruotsalainen nainen? Jos ei edes vilkkaassa kadunkulmassa ole turvassa niin missä sitten? Ainoastaan omassa kodissa jos on kunnollinen ovi ja lukko? Varmaan hieno tunne lähteä lenkkipolulle tai marjametsään? Jos uskaltaa.
Miettikää vaikka (näkö)vammaista nuorta naista.
Ruotsalaisetkin on kuin kasvatettua ja aivopestyä teuraskarjaa kehitysmaalaisille barbaareille.

Helppo ratkaisu

Naisten tulee pukeutua burkaan niin voi liikkua turvallisesti ja lähteä vaikka lenkkipolulle ja marjametsään.
Silloin uskaltaa jo paljon paremmin.

Anonymous

se oli vaan löyhä kaveriporukka.

Sensuroimaton Totuus

“Piteå tanssii ja nauraa”

Numento

“Piteå panee ja poraa”

Sponsored by Swedish media

“Piteå raiskaa ja ahdistelee” -festivaalit

Jokohan Pohjoisnavallakin raiskataan?

Eikun “Piteå tanssii ja nussii”

Anonymous

Ruotsi on tuhottu jo, koska ei niistä reissuista ole sotiman, mutta eipä taida enää olla meistä suomalaisistakawn? 🙁

CNN Kelpaa lähdetiedoksi suomen valtamediassa vain kun.........he vinkuvat

eri aihe mutta kun
eri aihe mutta aika erikoista akun suomen valtamedialle
ei nyt kelpaa CNN Lähdetieto
kuten kaikki muu vikinä rebublikaaneista ja
D,T stä
Siis pienimästäkin syystä 24h CNN kertoi ……
Lähdetieto 95 prosetisesti suomern kaikissa valtamediaoissa silloin CNN
hyvin on pimitetty taas suomessa tämäkin asia
tätä rebulikaani naista haukutaan nyt huoraksi ja on CNN noitavainon kohde
kun hän kertoi totuuksia
jumalauita MITÄ TOIMINTA CNN
runkkari Chris Cuomo
Tulsi Gabbard: Kamala Harris ‘didn’t give any answers’
CNN’s Chris Cuomo speaks with Rep. Tulsi Gabbard after the Hawaii congresswoman tore into Sen. Kamala Harris’ record on criminal prosecutions during CNN’s Democratic presidential debate.
Watch Tulsi Gabbard’s interview with Anderson Cooper
https://www.youtube.com/watch?v=O47TE371KQ8

John MacMunne

Lopettakaa se rasismi, niin loppuu ne raiskauksetkin!
Tässäkin on ollut todennäköisesti vielä mukana huonoa lähiösuunnittelua, kotouttamista ja “madaltunut ilmoituskynnys”…
Eli nämä kun korjataan, niin kaikki on ok.

Memory Lane

Jep ennen oli tasan tarkkaan yhtä paljon raiskauksia, murhia, varkauksia jne jne. Mutta nykyään niistä vaan ILMOITELLAAN paljon hanakammin. Koska rasismi, ilmasto, internet sekä TRUMP! Kyllä minäkin lapsuudestani muistan tarkasti kun joka viikko naapuruston tyttöjä jengiraiskattiin, autoja paloi vuosittain naapureilla noin pari sataa sekä suunnilleen tuhat setää ja tätiä “muutti pois” 10 vuoden aikana. Vasta myöhemmin ymmärsin että heidäthän murhattiin. Nooh, ennen oli kaikki paremmin koska me ei oltu rasisteja ja pienistä nipottajia, me ei ILMOITETTU näistä pikkuasioista. Koska me ei oltu rasisteja, meillä oli terve ilmasto, internetin sijaan oli kirjasto ja meidän ajan TRUMP oli JIMMY CARTER. Että oli kuulkaas paljon ihanampaa olla ilmoittamatta! Tai hetkinen.. muistinko nyt ihan vääriin..ehkäpä..sekoitan usein hirvittävät painajaiset todellisuuteen.. Taisi olla niin että ennen oli jostain syystä rauhallista ja turvallista ja nyt on jostain syystä painajaismaista turvatonta hirveetä helvettiä. Ihme juttu. Mistäköhän johtuu? Olenko rasisti?

Hutisalo

Olet ihan selvästi umpirassisti ja natsi ja muutenkin ihan hörhö. Ja vielä valkoihoinen lihaa syövä heteromies:)

rocky

Joka ajaa polttomoottorilla varustetulla autolla.

Anonymous

näyttää olevan jo hyvin kotoutunut,samaa ne teki kotimaissaankin

Valtsu

Elämme aikaa, jolloin itsensä Suureksi Oikeamieliseksi korottanut valtamedia sensuroi poliisin hakuilmoituksia vaikeuttaen näin rikostutkintaa.
P.S. ‘Pravda’ on alkanut tuntua jotenkin vähättelevältä, todellisia ansioita tunnustamattomalta lempinimeltä Hesarille.

kanander

Eihän Hesarikaan saa sanottua, että Vuosaaren riiviöt ovat arabeja, ghanalaisia ja venäläisiä. Sielläkään kukaan ei uskalla sanoa mitään.

Valtsu

Tarkoitinkin, että Hesari on jo ohittanut Pravdan ja sikäli rinnastus on vähättelyä. Ei oikea Pravda olisi kyennyt Petterssonin Malmön-raporttiin tai juuri Vuosaari-uutisointiin. Hesarin ylivoima Pravdaan verrattuna perustuu uskoakseni siihen, että Hesarin toimittajat uskovat itsekin juttunsa.

Anonymous

Itse oletin että ne on enimmäkseen somaleita?

h44

Kannattaisikohan etsiä kyseinen autotalli ja sen omistaja? Vai oliko autotallissa musta ovi?

toni lajos

Mikäli raiskausten ilmoituskynnys on madaltunut, toisaalta raiskausten määrä ei ole lisääntynyt, niin, pitäisi olla aiheettomia ilmoituksia kyseiseen rikoseen liittyen. Käräjillä näitä aiheetomia ilmoituksia ei ole käsitelty, eikä tuomioita annettu, joten joku valehtelee, poliisi, valtamedia, suurimpana valepukkina häärii tässä maassa Yle, sen suut ammollaan ja päät kenossa kompuroivat toimittajat.

Pottunokka

Kyllä tämä on ihan sitä haistakaa paska kantaruotsalaiset/suomalaiset menoa. Kyllähän tämä koko monikulttuuri ” unelma ” on kytköksissä a’la eu:n kusipäät via hallitukset via valtamedia. Ynnä muut vastaavat persereikä avustus mafiajärjestöt.

Shariahallitus

Raiskaustapauksia on tullut valtavasti ja niiden käsittely tulee tietenkin kalliiksi. Niinpä Rövenin johtama niinsanottu ”FEMINISTIHALLITUS” päätti etteivät uhrit saa vastaisuudessa enää oikeusavustajaa jos asia etenee hovioikeuteen ja korkeimpaan oikeuteen! Siis uhri saa pärjätä omin nokkineen miten lystää, ilman apua:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/lagandring-ska-spara-pengar-sexualbrottsoffer-blir-utan-bitrade

Ei haluta tekijöitä kiinni?

Sosdem Aftonbladet tykkää ettei ”mustatukkainen ja mustaihoinen” ole läheskään niin hyvä tuntomerkki kuin se että miehet puhuivat englannin ja ruotsin sekoitusta (NyheterIdag)
”Nyheter Idag har mejlat Aftonbladet och fått svar från redaktionschefen Karin Schmidt om varför man utelämnade uppgiften om männens utseende: ”Vi tycker att blandningen av svenska och engelska är en mer specifik uppgift och därför ett bättre signalement.””

näinseon

Äsköttäin naimisiin menneet avioparit Unkarissa voivat lainata 300 000 kruunua – annetaan kolmannen lapsen syntyessä velat anteeksi
https://samnytt.se/nygifta-par-i-ungern-far-lana-300-000-kronor-efterskanks-nar-tredje-barnet-fods/

Moonman

Unkarissa tämä toimii, koska väestöllä on terveet arvot ja se koostuu enimmäkseen unkarilaisista. Täälläpäin jos koitettaisiin niin kaikki muut väestöryhmät paitsi suomalaiset ja ruotsalaiset kasvaisivat vielä räjähdysmäisemmin kuin nyt, ellei hallituksilla olisi munaa säätää lakia koskemaan ainoastaan valkoihoisia kantiksia. Antti Rinne ja kumppanit esittävät huolestunutta syntyvyyden laskun takia, mutta mitä on tehty tai aiotaan tehdä? Ei tietenkään yhtään mitään, koska se vaatisi a) rahanmenoa b) homoilu ja feministi-kulttia vastaan hyökkäämistä. Kosmeettisilla toimilla ei saada aikaan tuloksia, mutta oikeista syistä puhuminen on liian tabu. Ihmiset eivät lisäänny koska kansa verotetaan hengiltä, media julistaa kaikenlaista saastaa kuten sokerideittailua, huoraamista, parinvaihtoa ja moni-trans mitälie-suhteita ja lisäksi kaikki saavat jatkuvasti pelätä henkensä edestä mölyäviä ja ahdistelevia kehitysmaalais-laumoja.

Aappa

Mitäs monikulttuurisuutta se semmoinen on, kun jätetään etniset erityispiirteet täysin huomiotta? Hyi hävetkää valtamedia!

Mikä vialla?

Mikä muka vialla jos nyt kerran kanssakäymistä halutaan edistää kaikin keinoin?

SAIRAS SHITHOLESVERIGE

Syyttäjä vaatii 6 kk vankeutta ASAP Rockylle kriminellin huume-parasiitti-ap-gamin pahoinpitelystä! Samainen syyttäjä antoi lievän tuomion ap-gamille joka puukotti poliisia niskaan Medborgarplatsenilla.
Kantiksilla ja turisteilla ei ole siis oikeutta suojella ja puolustaa itseään terroristeja, huumehörhöjä tai muita rikollisia vastaan.
Jos Piteån tyttö olisi pahoinpidellyt raiskaajansa olisi tyttö saanut siitä syytteen…

Världens mest feministiska landet ska övertas av sharia

Ehkä tulevaisuudessa, nyt vielä feministi-Ruotsin ollessa Me too-täpinöissään luulen, että kaikkein lainsuojattomampia Ruotsissa ovat nimenomaan vain uusien kunniakansalaisten kanssa törmäyskurssille joutuneet miehiset kantakansalaismiehet ja turistimiehet. Naisista ahdinkoon joutuvat he, jotka ovat hallituksen pakolaispolitiikkaa tyytymättömiä tai uskaltavat arvella maahantulijoiden tekevän enemmän raiskauksia. Matujen tai mamujen raiskaamaksi joutuneen naisen on vain varovasti kuvattava etnisiä tuntomerkkejä,
Ruotsin feministipolitiikkaan kuuluu arvella raiskausrikosta ensisijaisesti miehisyydestä kumpuavaksi ongelmaksi, ei ole vara sanoa islamin sallivan ja jopa kehoittavan raiskaamaan vääräuskoiset naiset rangaistuksena siveettömästä pukeutumisesta jne. Ei myöskään ole lupa sanoa, että tietyistä kulttuureista kotoisin olevat raiskaavat huomattavasti useammin kuin länsimaalaiset. Ruotsalaiset pitävät omaa feministihallitustaan ja maataan todellisuudessa ylivertaisena koko maailmassa, mutta paradoksaalisesti he eivät saa ääneen sanoa minkään kehitysmaalaisen kulttuurin olevan omaansa huonompi. Muistaakseni heillä jotkut poliitikot ovat kuitenkin kyselleet joidenkin maiden johdolta, kuinka naisten asemaa aiotaan siellä parantaa.

Fincum

Raiskausten ilmoituskynnys on laskenut kaikkialla muualla kuin lehdissä.

Anonymous

Toimittajat ovat raiskaajien avustajia joita on kohdeltava kuin itse raiskaajaa toimissaan aina vastaantullessa.Liian kovia otteita ei ole.