Ruotsin moskeijakarttaa päivitetty – 332 moskeijaa

Moskeijakarttaa on taas sen verran päivitetty, että sinne on saatu muutama moskeija lisää. Tällä hetkellä niitä on 332 kappaletta. Käytännössä jokaisessa vähänkään kaupunkia muistuttavassa paikassa on oma moskeija, isoimmissa useita.

Karttaan on merkitty kaikki ”oikeat” moskeijat, erilaiset kellari- tms moskeijat, islamilaiset rukoushuoneet, koraanikoulut ja erilaiset islamilaiset yhdistykset, joissa harjoitetaan uskonnollisia menoja.

Kannattaa laittaa karttaa taas jakoon, jotta huomaavat kuinka islam valtaa alaa.


 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Ruotsin moskeijakarttaa päivitetty – 332 moskeijaa

 1. Viddu mikä taakka kantiksille tuokin käikäles.
  Sikana moskeidaa, siis.332 pyllistely lualaa ja svenssonit ei tee mitään? Amen,

  42
  1. Kristillinen kirkko suojelee islamistiterroristeja ja rinnastaa itsensä islamiin. Ei se mitään, kirkkoon kuuluvien määrä saa tippua nollaan. Täysin turha instituutio joka on hylännyt perinteiset arvot.

   11
 2. sellanen paskalääävä on ruotsinmaa nykyään, että vähän käy vikinglinea sääliks

  36
  1. Viikingit Voihkivat Wallhallassa myötähäpeästä ! Fyyy Faan vilken Skam å förnedring !😎

   14
  1. Onhan niitä Suomessakin. Eivät ne ulospäin näy eikä jalla jalla -huudot kai’u kadulle, mutta näitä ”tiloja” löytyy kyllä.

   32
   1
   1. Kuka laskee määrät? Eikö Turussakin ole ainakin 2?

    13
    1
    1. Lehtijutuista muistan ainakin seuraavat paikat. Turussa on puukkoterroristi moskeija, Tampereella on yksi. Oulussa ainakin yksi ja pääkaupunkiseudulla ainakin yksi.

     11
 3. En tätä muuten tohtisi ihmetellä, onhan kirkkojakin, meille toistaiseksi tutumpia.
  Vaan mitenkäs nuo työt ja opiskelut?
  Jos jo aamuvarhaisella aloitetaan meetingit moskeijoissa, monta kertaa päivässä jatketaan, haittaako muita toimia?
  Entäs eri sukupuolien tasa-arvo, kahteen totuttu, jos miehet ja naiset eivät moskeijoissa yhdessä, onko haittaa, vääntyykö ihminen vinoon?

 4. Ja jokaisen moskeijan taustalla on joku huuhaa-yhdistys, joka keksii toimintaa ja diibadaabaa ja hakee ja SAA kunnan/valtionavustuksia ihan vitun helvetisti. ”toimintaa” eikä siihen liittyviä kuluja tietenkään ole vaan kyseessä on jälleen yksi muslimien harjoittama tukihuijaus. Ruotsin valtion menoista taitaa mennä jo 50% muslimien elättämiseen ja siitä suurin siivu on erilaisia tukihuijauksia. Onneksi KAIKKI Suomessa olevat muslimi-yhdistykset ovat tehokkaita sekä umpirehellisiä eivätkä koskaan ole vilppiä harrastaneet. Niin se on. juuu-u!

  26
 5. aika islamofobiselle tuo pohjoisruotsi näyttää. Tilanteeseen pitää saada muutos. moskeijat sinne vaikka valtion rahoittamana

  10
  1. Vähäiset moskeijat kai johtuvat, ettei siellä ole oikein kaupunkeja…

   12
   1. Mutta onhan siellä musuja!

    Periaatteena pitää olla että joka musulla on max, sanotaanko, kilometrin kävelymatka keijaan. Siihen voi myös anoa Färdtjänstiä.

 6. Kuinka moni suomalainenkin on raatanut itsensä hengiltä Ruotsissa ja tämä on lopputulos. Iso paskaläjä!!!

  Voisit Paavo tehdä jutun Viskaforsin kumitehtaasta joka vammautti ja tappoi monta suomalaista, katso Janne Josefssonin tekemä dokumentti:

  Sevärd dokumentär om Viskafors gummifabrik (nära Borås) där många anställda skadades för livet pga de fruktansvärda arbetsförhållandena, t o m dog, några begick självmord. Många finnar slet ihjäl sig där. Riskkapitalisterna körde fabriken i botten.

  https://www.svtplay.se/video/22216405/josefsson/josefsson-sasong-1-bla-dunster

  11

Comments are closed.