Mikä mies Jari Aarnio on? Vainon uhri vai rikollinen?

Entisen Helsingin huumepoliisin Jari Aarnion tapauksen tiimoilta on virinnyt monenlaisia teorioita korruptiosta toisaalta jotkut näkevät Aarnion uhrina. Joidenkin mielestä kyse salaliitosta; Aarnio lavastettiin isompien asioiden tieltä.

Vai voisiko sittenkin olla toisenlaisia teorioita, esimerkiksi sellainen, että Aarnion nyt vaan on rikollinen eikä tapauksessa ole mitään sen kummallisempaa.

Kuvakaappaus - 2019-08-05 00-31-00.pngNuori sukupolvi ei muista isokyröläistä konstaapelia Pekka Erkkilää. Nykyään kohta 80-vuotias Erkkilä pyrki 60-luvun alussa liikkuvan poliisin alokaskurssille. Erkkilä kuitenkin jätti poliisin hommat -64 ja lähti rauhanturvaajaksi Kyprokselle. Kun sotatoimet olivat ohi Erkkilä palasi poliisiksi Vaasan Liikkuvaan Poliisiin.

Poliisina Erkkilä sai suurta mainetta pelottomana ja hyvänä poliisina. Hän sai sankaripoliisin maineen napattuaan kiinni monia kovia rikollisia, joissakin tapauksissa jopa hurjissa takaa-ajoissa. Kaikenkaikkiaan Erkkilä nautti oikeudenmukaisen ja rehellisen poliisin mainetta. Näistä ansioista hänelle myönnettiin 60-70-lukujen vaihteessa poliisin ansioristi nro 426.

 

 

Ura jatkui loistokkaana

Erkkilä suoritti poliisin alipäällystön virkatutkinnon. Sitten rauhanturvahommat kutsuivat taas. Luultavasti muutos alkoi näinä aikoina joskus 70-luvun alkupuoliskolla YK:n hommissa. Erkkilä teki libanonilaisten kanssa sellaista bisnestä, että pystyi järkkäämään muille rauhanturvaajille halpoja autoja. Mitä nyt virtalukoissa saattoi olla jotain kummallista, tai sivuikkunoissa väänteitä. Kukaan ei kuitenkaan tuonut epäilyksiä esiin, Erkkilä oli sentään komppanian vääpeli.

Erkkilä palasi taas Vaasaan poliisiksi. Keväällä 1975 KRP sai Yhdysvalloista vihjeen, että suomalainen poliisi salakuljettaa suuret määrät huumeita Pohjois-Eurooppaan. KRP sai pidettyä asiaa salassa hetken aikaa, kun selvisi, että kyseessä on Pekka Erkkilä. Syksyllä tipahti sitten pommi: Erkkilä pidätettiin Tanskassa hallussaan 200 kiloa hashista. Kuulusteluissa selvisi myös, että Erkkilä oli myynyt rauhanturvaajakavereilleen 40 Keski-Euroopasta varastettua premiumluokan autoa.

Alkoi pitkä oikeusprosessi, jonka seurauksena Erkkilä ja toinen YK-luutnantti tuomittiin kuuden vuoden vankeuksiin. Poliisin ura oli niin ohi kuin se vain voi olla. Ihmiset olivat epäuskoisia. Miten tykätystä ja rehellisestä isookyrölääsestä poliisista saattoi hetkessä paljastua kovan luokan rikollinen.

 

Pekka Erkkilä oli vaihtanut puolta

Ei ollut kyse mistään sen kummemmasta. Palkittu poliisi katsoi, että rattijuoppojen perässä juokseminen sai riittää, sai alkaa paremmat ajat, rahakkaat ajat. Erkkilä vaihtoi yksinkertaisesti puolta.

Seuraava iso juttu tuli 1991, ns. leimamerkkiväärennös. Erkkilä ja eräs oululainen mies suunnittelivat homman ja leimamerkkejä väärennettiin yli 160 miljoonan markan arvosta. Leimamerkki oli eräänlainen postimerkin kaltainen arvomerkki, jota käytettiin eri paikoissa verojen maksussa. Leimamerkki poistui käytöstä lopullisesti 1994. Suomen lehtien etusivut olivat tuolloin päivästä toiseen pelkkää leimamerkkijupakkaa. Erkkilälle lätkäistiin törkeästä väärennöksestä 2 v 10 kk vankeutta.

Vuonna 1997 sattui ja tapahtui taas. KRP takavarikoi 3,6 kiloa väärennettyjä dollareita, arviolta 14 miljoonaa dollaria. KRP oli ollut painotalon perässä jo monta vuotta. Dollareita oltiinkin painettu jo ainakin vuodesta 1994 alkaen. Pitkän tutkinnan ja oikeusprosessin jälkeen Erkkilälle tarjoiltiin 3 v 1 kk vankeutta rahanväärennöksestä. Puhuttiin ns. Erkkilän Dollarijupakasta.

Vuonna 2001 Erkkilälle lätkäistiin 4,5 vuotta törkeistä huumausainerikoksista ja vielä 2009 istuttiin käräjillä törkeistä petoksista, jossa rahoitusyhtiöiltä huijattiin 1,3 euroa tekaistuilla kaivinkonekaupoilla. Tämäkin jupakka on niin laaja ja moninmutkainen vyyhti, että siitä saisi oman kirjansa. Yksin syytettyjä oli kymmeniä niin Suomesta kuin Venäjältä.

 

Erkkilän moninaiset vaiheet

Moni tavis kiikkutuoli-istuja saa sydänkohtauksen lukiessaan Erkkilän vaiheita. Maan kuuluisimmasta ja palkitusta poliisista tuli kovan luokan gangsteri, joka teki mitä mielikuvituksellisimpia huijauksia, petoksia, huumekauppoja, väärennöksiä ja ties mitä. Erkkilä oli siis kaikkea muuta kuin jonkun ajojahdin ja vainon kohde. Ammattirikollinen piste.

 

Samaa kastia on Jari AarnioD-FhU7kWsAAebM6

Palkittu ja hyvämaineinen poliisi on myös Jari Aarnio. Jossain vaiheessa homma muuttui elokuvaksi, rosvojen jahtaamisen sijasta kuvaan astui fantasia. Vähän kuin jännittävä rikoselokuva. Fantasia muuttui todeksi ja johtopaikoilla Aarniolla oli langat pitkään käsissä. Aarnio ei poikkea Erkkilästä oikeastaan mitenkään. Erkkilä hoiteli bisneksiä jo poliisina ollessaan, kuten Aarnio. Joskus tulevaisuudessa selviää, milloin Aarnio vaihtoi lopullisesti puolta.

Ainoa mitä emme tiedä on se, että tuleeko Aarnio jatkamaan gangsterin uraansa vapauduttuaan joskus, kuten Erkkilä on tehnyt.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

43 thoughts on “Mikä mies Jari Aarnio on? Vainon uhri vai rikollinen?

 1. Pekka on mun sukulainen. Hän brilijeerasi aina, muistamalla toisten syntymäajat, ja muisti vielä heidän lastensakin syntymäajat 🙂 . Olin aika otettu, kun hän muisti minunkin syntymäajan, vaikkei koskaan ollut minua nähnyt 🙂 .

  14
 2. ”…rahoitusyhtiöiltä huijattiin 1,3 euroa…” Tuohon kaatuukin jo jokainen rahoitusyhtiö 🙂

  11
 3. Savuverho. Pikkunilkki joka uhrattiin huumemarkkinoiden lopullisen haltuunoton tieltä. Sekavaakin sekavampi, taktisesti pitkitetty ja valtamedian täydellä tulituella järjestetty oikeudenkäyntinäytelmä vei huomion pois oleellisesta. Aarnio istuu muutaman vuoden, kuittaa roolisuorituksestaan muutaman miljoonan (ämpärillinen rahaa kukkapenkissä?), ostaa lentolipun ja nauraa partaansa kun koneen renkaat irtoaa kentän pinnasta. -Sen pituinen se-

  Rehellinen poliisi on nykysuomessa pelkkä myytti -kansantarina konstaapeli Reinikaisesta elää hämmästyttävän vahvana vaikka virkarikossyytteet ja kansalaisten omakohtaiset kokemukset kertovat varsin toisenlaisesta todellisuudesta.

  36
  3
  1. ”Aarnio istuu muutaman vuoden” johan hän on istunut useamman vuoden tutkintavankeudessa. Aarnio keissi on todella hämmentävä, minun on ollut koko ajan vaikea uskoa hänen syyllisyyteen. En uskonut Auerinkaan syyllisyyteen , ja niin hänet vapautettiin kaiken maailman pedofiilisyytöksistä . Myös Bodomjärven murhaajan syyttömyyteen uskoin. Ehkä olen sinisilmäinen, ehjä en.

   3
   4
   1. Auer ja Aarnio ovat kaksi eri asiaa. Alamaailmassa on tiedetty jo vuosikymmen, että Aarnio oli kova säätäjä ja mukana sellaisissa hommissa, jotka eivät kestäneet päivänvaloa. Aarnio oli niin syvällä alamaailmassa, että oli vain ajan kysymys milloin homma kosahtaa.

    Ei Aarniota ole uhrattu kenenkään takia tai minkään edestä vaan se on puolta vaihtanut gangsteri.

    16
    2
 4. Aarniostahan uutisoitiin aikoinaan, miten rikollinen oli heittänyt sytytyslangallisen räjähteen Aarnion talon seinustalle. Aarnio oli ruoanlaiton lomasta kuullut ääniä, katsonut ikkunasta, nähnyt räjähteen, ottanut puutarhasakset ja leikannut sytytyslangan poikki pari sekuntia ennen räjähdystä.

  Tapahtumaseloste ei kuulosta lainkaan uskottavalta vaan Aarnion omalta egotripiltä – ja jos niin on, se kertoo aika paljon Aarniosta.

  P..S. Joka kerta kun näen tuon Vuoden poliisi – kuvan, niin ei voi kuin ihmetellä, miten tuosta nököhampaasta on kuoriutunut rikosmaailman huipun kanssa rötöstelevä rikollinen.

  18
  1. The real Mac Gyver, ihmemiesten erikoismies, legenda jo ennen vangitsemistaan. Essu päällä sankartöihin. Kova jätkä, karkaistu jopa.

 5. Poliiseilla on uskottu olevan tietty auktoriteetti ja kansalaisilla on ollut luottamus siihen että poliisi tekee aina rehellisesti sen mitä tekee. Kun tämä luottamus horjuu, tulee epäusko. Poliisikin on vain ihminen.

  1. Aarnio oli myös jollain tavalla mukana TUkholman alamaailman kuvioissa, sillä se tiesi liian paljon tavalliseksi huumepoliisiksi mm. Kistan jättiryöstön jälkipelistä ja siitä, että tapettu vasikka Unsal oli SUomessa.

   11
   2
   1. Ylikomisaarioilla on armeijallinen vinkkimiehiä, tiedonantajia, ilmiantajia ym. tietolähteitä, tiedonhankinta keinoineen käytettävissä. Vaikka eduskunnan täyttäis..

 6. Kovin tuntuu arvostamani PT olevan varma Aarnion gansteriudesta. Ehkä ei kannattaisi olla niin ihan oikeassa uskossa olevan varmuudella olla varma. Joka tapauksessa Hesan huumeongelma on räjähtänyt käsiin sen jälkeen kun Aarnio nakattiin FSB:n – eikun eristysselliin ( olot olivat neulapiikkä vaille samat muuten!). Sitten kasattiin varmuuden vuoksi syytteitä, oliko niitä kolmisenkymmentä. Myös FSB:n tyyliin, että ainakin joku saadaan nuijittua ja mies häkkiin harmaantumaan. Ihme, että ei vielä
  ole hoideltu hommaa lopuun asti…

  7
  3
  1. Niin, onhan herrallakin aina herra. Voihan jossakin olla Aarniota isompi nilkki joka järjesti Aarnion pois pelistä?

   1. Koko poliisin ylin johto oli syytteessä – kas kun ketään ei tuomittu mistään.

    Kummallista kun mitään huomautuksiakaan ei toiminnastaan jaettu.

    Ilmeisesti ns ’hyvävelijärjestelmä’ eli suojaväri takasi syyttämättämisolettaman maan suurimmalle liivijengille.

    – – –
    Päivi Räsänen (KD) sisäministerinä Kataisen ja Stubbin hallituksissa vuodesta 2011 toukokuuhun 2015 asti.

    Poliisiputkassa ollutta henkilöä ammuttiin kahdeksan (8) kertaa Taser-aseella, jonka seurauksena uhri KUOLI.

    Sisäministerinä tuolloin ollut Päivi Räsänen ei edes tuolloin vaikuttanut poliisijohtoon, siten että tapauksesta
    olisi KÄYNNISTETTY ESITUTKINTA murhatapauksen johdosta.

  2. No jos Aarnio on FSB:n uhri niin mikä on se taho, joka tätä hoitelee? Juutalaiset? Siionistit? FBI? CIA? Deep state vai mikä?

   7
   4
   1. Aarnion kiinnijäänti todistaa että viranomaiset ovat korruptoitavissa, joten en poissulkisi 100% varmuudella ettei hän olisi vain pelinappula isommille rötösherroille, joka uhrattiin tarpeen vaatiessa. Varsinkin jos hänellä on perhettä, hänet on erittäin helppoa uhkailla hiljaiseksi.
    Länsimaissa on hieno periaate että syytön kunnes toisin todistetaan, mutta itse en tiedä mitä muuta tähän tapaukseen saattaa liittyä – >
    Miten laajalle korruptio on levinnyt vai oliko hän ainoa konna tässä tapauksessa ?
    – On väärin syyttää syyttömiä, mutta mikäli viranomaisia ei ikinä epäillä mistään, Aarniokin olisi nyt vapaalla jalalla.

    Liittyykö Aarnion tapaukseen muuta hämärätouhua? En tiedä.

    1. Liittyy. Aarnion kuvio Unsalin murhassa on jokseenkin selvä. Hän ei ollut operatiivinen puoli, mutta tietoinen kuitenkin tulevasta murhasta.

   2. No kyll se DEEP STATE on paljon deepempi kuin uskoiskaan ja mitä me tavalliset luppakorvat saamme koskaan tietää. Esim. Ruotsin mahtiperhe Wallenberg on usein mukana erinäisillä valtiovierailuilla ulkomailla kun toivotaan kauppoja.

    9
    2
    1. Jos upporikas industrialistipomo lähtee Rövenin mukaan hoitelemaan/ voitelemaan kaupantekoa niin siellä voidaan samalla sopia että tuotetaan vaikka 10000 ruskeaa halpatyöntekijää kaupan päälle kyseisetä maasta.

    2. Huvittavaa katsoa poliisien lukemisen aiheuttamaa alapeukut reaktio ko aiheeseen. Hankitkaa normaali elämä eikä mikään sateenkaari vantasia..

   3. Mistäpä tuon tietää, muuta kuin että ”herra se on herrallakin”, kuten äitivainaa sanoi.

  3. Aarnio on todennäköisesti liian rehellinen poliisi, josta tehtiin syntipukki. Miksi Aarnio ei ole saanut antaa yhtään hastattelua tai muutenkaan kertoa asioista julkisuudessa?

   Aarnion esimies oli Helsingin huumepoliisin perustaja Torsti Koskinen, joka hoideltiin pois päiviltä v.2009. Samoin hoideltiin poliisiylijohtaja Markku Salminen samana vuonna. Koskisen kuolinsyynä väitetään olevan sairaskohtaus, Salmisen kohdalla syytä ei kerrota. Salminen löytyi kuolleena virkahuoneestaan. Molemmat raivattiin pois, kuten nyt Aarnio. Samoin tapettiin 2011 KRP:n pikkujouluissa Joensuussa rikoskomisario, joka tutki poliisin korruptiota. Teki muka itsemurhan. Näin toimitaan aina kun joku astuu varpaille ja uhkaa paljastaa poliisijohdon mukana olon huumekaupassa tms.

   Toimitus on (taas kerran) totaalisen pihalla.

   Naurettava väite, että Aarnio olisi kätkenyt kotitalonsa pihan kivimuuriin suuren summan rahaa. Todella huonosti tehty lavastus.

   10
   2
   1. Niin, kuolihan tuolloin 2009 kolmaskin poliisijohtaja, poliisiylitarkastaja Jouni Välkki. Kuukauden sisään kolme poliisijohtajaa teki itsemurhan tai kuoli sairaskohtaukseen. Uskoo kuka haluaa.

    https://www.alpoylitalo.com/123

    12
    1
 7. Siis neljähän niitä kuoli ja ei kuukauden vaan nuo kirjoituksessa mainitut neljän kuukauden aikana. Tuo neljäs oli siis SuPon päällikkö Seppo Nevala. Pahoittelut kiireestä johtuvasta virheestä.

 8. Tuossa jutussa, jonka linkitin kerrotaan että Salminen löytyi kuolleena kotoaan. Itse muistan lehtiuutisen tuolta ajalta, jossa kerrottiin Salmisen löytyneen sairaskohtaukseen kuolleena virkahuoneestaan. Ehkä muistan väärin ja kyseessä oli joku muu tuosta nelikosta. Samoin jonkun tuosta nelikosta kuolinsyyksi kerrottin toisessa lehtiuutisessa olleen itsemurha, mutta Wikipediassa kerrottiin sen olevan sairaskohtaus. Näiden risitiriitaisuuksien takia aikanaan kiinnostuin koko tapahtumaketjusta.

 9. Ainakin Aarnion kotipihan kukkapenkistä löydetyt 60000€ peltiämpärissä on lavastus. Jokainen tietää metallinetsintälaitteet ja lisäksi jutun suuruudesta puhuttaessa 60000€ on niin pieni määrä Aarniolle, ettei hän olisi sitä viitsynyt maahan kaivaa.

  10
 10. Kyllä on joillaan poliisiuskovaisuus sairasta.
  Eihän nyt poliisit tee rikoskia, ei vaikka todisteita on monta sataa a-4 liuskaa täynnä.

  4
  5
  1. Läpimätä laitos. Varsinkin demokratian kulissien pyöritykseen osallistuva, demokratialle keskisormea näyttävä, rajattomin valtuuksin häärivä rottakerho. Oikeistoa jo vuosikymmenet ruotuun piiskannut punainen ruoska. Roskasakki, joka on käsittänyt tiedustelua harjoittavan viranomaistoiminnan tarkoittavan marxilaisen roskasakin vallan maksimointia. Läpimätä poliittinen miliisi, joka ei tee elettäkään torjuakseen suomen valtiolle ja kansalle äärimmäisen vahingollisen aineksen nousua vallankahvaan vaan on pikemminkin mukana nostamassa maanpetoksellista roskasakkia valtaan ja suojelemassa sitä. Roskasakki, joka on keskittänyt voimavaransa stasi-kgb-hölösten maanpetoksen peittelyyn, sen tukemiseen ja ei vasemmistolaisten yhteiskunnallisten toimijoiden koukuttamiseen osaksi vasemmistoimperiumia ja osallisiksi(syyllistettäviksi) marxilaisten länsimaille aiheuttamiin tuhotöihin.

   5
   1
  2. Poliisijohto on täynnä rikollisia, mutta liian rehelliset poliisit täytyy raivata pois tieltä haittaamasta bisneksiä. Juuri näin tehtiin Aarniolle.
   Samoin piti tiputtaa poliisilaitosten määrää 90:stä 25:een, koska helpompi hallita pinetä määrää laitoksia. Helpompi asettaa laitosten johtoon ”omat miehet” kun niitä ei ole niin montaa. Olisi milenkiintoista tietää kuinka moni poliisipäällikkö kuuluu muurareihin.

   1. Poliisin haltuunotostahan niissä pora-veivauksissa oli kyse. Uudistuksia pukattiin liukuhihnalta ennen kuin entisiäkään saatiin loppuun vietyä. Puliveivattiin kiireellä organisaatiomuutoksia ja mulkattiin johtoporrasta niin ettei mahdolliset tiedusteluanalyytikot, sivusta seuraajat, uudistuksia ihmettelevät poliisit ym perässä pysyisi, eikä vastarinta ehtisi järjestäytyä. Samaan aikaan poliisijohdon palkkoja nostettiin. Ostettiin siis hiljaisuutta ja hyväksyntää.
    Kyse ei todellakaan ole mistään muuraritouhuista, deep statesta tai illuminaatista vaan tarjan porukan suorittamasta operaatiosta. Luonnollisestikin kyseisessä porukassa riittää muurareita ym rappareita joka lähtöön. Julistihan itse leninkin aikoinaan seuraajilleen, että soluttautukaa, soluttautukaa ja soluttautukaa.
    Tiedän, että punaisen poliisin harjoittama massiivinen värväys, solutus ja operatiivinen toiminta on suurin syy kansallismielisen kentän hajanaisuuteen, porvaripuolueiden punaisuuteen tai kansallismielisten ainesten munattomuuteen ja takinkääntöihin. Samasta syystä kansallismielisen joukon sanavarastosta on poistettu sana KGB. Kuin myöskin ”unohdettu” marxilaisuuden itäyhteyksistä puhuttaessa, että stasit ym olivat vain neuvostotiedustelun käsikassaroita. Venäläisten työkaluja. Kansallismielisen puheenparren siis pysähtyessä kuin seinään stasin kohdalle kun stasin takaakin tulee vastaan ryssä. Totuus kuitenkin on, että KGB oppien mukaisesti tätä maata on hallittu ja raadellaan, sekä ryövätään edelleen. Eikä vain suomea, vaan koko läntistä maailmaa. Eli ei tarvitse ihmetellä tuhosuvaitsevaisten saarnamiesten innokkuutta jahdata ryssäntrolleja tai ”vastustaa” venäjän informaatiovaikuttamisia kun todellisuudessa he itse ovat kyseisiä trolleja ja infovaikuttajia pahimmasta päästä.
    Eli mikäli kansallismielisiksi tuhosuvakismin vastustajiksi itsensä kokevat haluavat todellakin edistää asiaansa niin heittäkäähän ne supojen, säpojen ym polpojen reklaatit viemäriin ja inkuttamaan änkeävät polpoloiset pöpelikköön, räkänaurun kera. Viis veisaten kuinka kalliiksi sellainen ”loukkaus” kävisi. Demokratiaa, sananvapautta ja perustuslakia viran puolesta rikkovat eivät kunnioitusta tarvi. Organisaatiot joidenka huipulla röhnöttää itse ryssänlöyhkä joutavat viemäriin.

    1. Naamakirjasta kun käyt katsomassa panaman-veronkiertäjät,,,mutta mutta,, kysehän oli P.Erkkilästä? koirapoliisista? mut enivei,,,mielestäni kyseinen herra oli vaan aikkaansa edellä? vertaa saksa, että muut maat jotka ovat laillistaneet?

 11. Aarnion tapauksen ympärillä pyörii sellainen lauma epämääräisiä ”toimittelijoita” ja virkamiehiä, että neutraalia kantaa syyttömyyteen/syyllisyyteen on pirun hankala muodostaa. Voihan olla että kyseessä on Suomen oma tri Moriarty jonka jäljille pääsivät sisäministeriön Sherlock Viitanen ja tri Watson-Ketola uhrautuvan prostituutiomyönteisen työskentelynsä tiimoilta, ja langat veteli yhteen pravdan luottotoimittaja Neiti Susanna Etsivä. Sitten varsinaisen tutkinnan/syyttämisen/tuomitsemisen/rankaisun junaili huippupätevien (CSI Miami tasoa) rikostutkijoiden KGB, eiku Gestapo, ja vitut taas väärin, KRP.

  Toisaalta voi olla, että parille ”vasikalle” on saatettu antaa hieman liian pitkälti liekaa, mutta isojen syytösten osalta Aarnion tuomio on annettu pärstäkertoimella syyttömälle miehelle (siis vittumainen jätkä joka ei edes kumarra kun KRP tulee). Syylliseksi todistelua on julkaistu valtamedioiden mm. pravdan palstoilla ja Golden Globea jahtaavalla sarjalla, syytetyn puheenvuorona on oikeastaan ainoana Aarnion ja Hännisen Myrkky. Kirjan kuvaus osastojen ja henkilöiden huonoista kemioista ja tutkintojen epämääräisistä kuvioista utaremaistereineen kaikkineen ei ole mitenkään syyttävää osapuolta mairittelevaa. Huomionarvoista on että kerronta virkarikostasoisista touhuista ansaitsisi kunnianloukkaussyytteet ja julkaisukiellon, edellyttäen että kirjassa jauhettaisiin niin sanotusti pastaa K:lla. Kirja kuitenkin on myynnissä ja tietyt tahot asiasta hiljaa, ei taida olla kovin montaa valheen sanaa noissa tutkinnankuvauksissa.

 12. Erkkilää vieläkin mielenkiintoisempi tapaus on Ram Laor ex Raimo Majuri. Oli äitevainaalla matkanjohtajana Israelissa ja Jordaniassa 1990 luvun lopulla. Ei mikään kilikali mies. Tietyissä piireissä kerrotaan että Erkkilän ja Majurin todelliset businekset liittyvät aivan muuhun kuin huumeisiin ja käännettyihin autoihin. Sellaiseen josta valtiot ovat hyvin hiljaa, mutta äijät sukkuloivat Egyptin, Siinain, Israelin ja Libanonin väliä. Sanotaan että Majuri on mossadin miehiä ja hänellä olisi immuniteetti ettei luovuteta Israelista pois, samoin kerrotaan että sai kahdessa tunnissa Israelin kansalaisuuden. Pitkälle pääsi myös konstaapeli Sallan poliisista.

  1. Joo meinasin mainita Majurin, mutta en jaksanut, koska olisi vaatinut oman pitkän kappaleen.

 13. Aarnion tutkinta ja syyttäminen on ollut Suomen historian kalleimpia prosesseja, ja heikko näyttö on syntynyt väkinäisesti. Koko jutusta jäi vähän sellainen maku, että ensin on päätetty syyllinen.

  6
  1
  1. Päinvastoin Aarniota vastaan on hyvät näytöt. Selvemmät kuin jollakin perusrikollisella. Ainoa, joka on päättänyt syyllisyydesta on Aarnio, joka vaihtoi puolta.

   4
   3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.