Katastrofikaupunki Landskronassa tunnelma tiivistyy

Kuvakaappaus - 2019-08-08 22-37-59

Skoonelainen kunta Landskrona näyttää olevan tällä hetkellä suuressa käymistilassa. Kaupungissa on tapahtunut monta huomiotaherättävää ampumistapausta ja pommeja on paukkunut kuin Karjalan kannaksellä 1944.

Lisäksi kun ottaa huomioon sen, että Landskrona on pikkukaupunki, noin 32 tuhatta asukasta, eli verrattavissa Kaarinaan, Ylöjärveen tai Savonlinnaan. Heinäkuun ja elokuun alun saldo on hurjaa luettavaa:

 • 16.7. Räjähdys kiinteistön kellarisisäänkäynnissä. Pommi tai kranaatti.
 • 29.7. Ammuskelu. Landskronan keskustassa pistoolitaistelu, yksi haavoittui vakavasti.
 • 29.7. Epäilty pommi. Suutari eli pommi ei ollut räjähtänyt.
 • 29.7. Ammuskelu keskustassa. Yksi sairaalaan haavoittuneena.
 • 30.7. Murhan yritys pommilla. Huoneiston ikkuna rikottiin ja sisään heitettiin räjähde. Kohde ei kuitenkaan ollut huoneistossa, joten ei loukkaantuneita.
 • 30.7. Epäilty räjähtämätön pommi, joka vahvistetaan pommiryhmän toimesta räjähtämättömäksi pommiksi.
 • 7.8. Kaupungintalon etuovelle viritetään kunnon pommi ja talon julkisivu vauroituu remonttikuntoon.

POLISEN

Tällainen määrä pikkukaupunkiin on hyvin merkittävä määrä tällaisia vakavia tekoja. Varsinkin pommien määrä antaa ymmärtää, että alueen uusruotsalaisila gangstereilla on meneillään kiivaat ajat. Toisaalta kaupungintalon pommi antaa ymmärtää, että antipatioita tunnetaan myös muitakin kohtaan kuin vain vihamiehiä.

Paikalliset asukkaat kertovat eri medioissa, että pelkäävät. Varsinkin suutariksi jääneet pommit herättävät huolestusta. Kuka tahansa voi väärässä paikassa väärään aikaan koskea väärään esineeseen ja pum. Pää irti.

Yritetään selvittää pommien taustoja. Sieltä saattaa löytyä hyvinkin mielenkiintoisia asioita.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Katastrofikaupunki Landskronassa tunnelma tiivistyy

 1. Meillä on 36 000 asukkia, kolme kesää sitten asemalla paloi auto ja taisi olla matujen jäsenten väliset toissasuvena. Niin ja jänis kyttäsi alaovella, onneksi ulkopuolella. Että ihan normaalia on kuulkaa, että sattuu ja tapahtuu.

  42
 2. Eihän tuossa ole vielä mitään epänormaalia?! Asukkien kotiseudulla mm. Bagdadssa, Damaskoksessa, jne. paukkuu päivittäin useampia tunteja yhteen menoon.

  Kyllä nyt on kysymys ihan yksittäistapauksista, ilmoituskynnyksen madaltumisesta, vihapuheesta ja rasistisista asenteista. Toiseksi tuohan on rikkautta ja monikultttuurisuutta. Ilman ”rikkautta” ko. pikkukylän asukit menehtyisivät tylsyyteen, kun kylässä ei tapahtuisi mitään. Myös yritystoiminta vilkastuu kun on korjaamista, raatojen keräilyä, sairaalaan töitä ja nappikallotkin saavat puuhastella tärkeän näköisinä (tekemättä kuitenkaan mitään).

  Ruotsissa ovat onnistuneet hyvin monikulttuurisessa unelmassaan ja tulokset näkyvät eri puolilla Ruotsia. Se vaan on outoa, että Suomen paskamedia ei kerro ollenkaan noista onnistumisista, mistähän tuo johtuu?

  66
 3. Suomessa koulutyttö lensi auton yli katukäytävällä, kun suomea ja englantia puhumaton ohitti suojatien eteen pysähtyneen auton. Mikään media ei siitä ole tainnut kertoa. Jos kysymyksessä olisi suomea puhuva, puhuttaisiin törkeästä liikenteen vaarantamisesta.

  59
 4. Natsi-Bengt ja fasisti-Göran siellä vaan pommittelevat, raiskaavat ja tappavat saadakseen ihanat, viattomat ja SEKSIKKÄÄT muslimit näyttämään huonoilta!!!!!!!

  32
  1. Juu ja Upsalassa kouluttautunut Lapin lekurihan sanoi, että räjähtihän Suomessakin pommeja, kranaatteja ja ammusvarsstoja vuosina 1939-45. Että tässä ei mitään uutta kuten osilvennoinen tietää.

   21
 5. Fria Tider kertoo että Tanskan Radion artikkelin mukaan Ruotsissa on tapahtunut 96 pommi-iskua ensimmäisen kuuden kuukauden aikana ja että nyt Tanska pelkää että Ruotsin tie on kohta Tanskassa.

  18
 6. Suomen ensimmäistä kunnon muslimipommia odotellessa! Meillä täällä on vaan tylsiä normaaleja muslimiryöstöjä, muslimitukihuijauksia, muslimivarkauksia, muslimiraiskauksia, muslimipedofiilien tekemiä suomalaislasten joukkoraiskauksia, muslimien suorittamia suomalaisnaisten päiden katkomisia sekä rohkeita, kunniallisia muslimien harjoittamia suomalaisnaisten tappamisia torilla, muslimityyliin kunnialla rohkeasti ja miehekkäästi selkään puukolla. Balkanin ihmeet sentään ammuskelevat toisiaan keskellä kaupunkiruuhkaa, edes jotain jännää! Nyt hei Suomen sossu-Mohammedit RYHDISTÄYTYKÄÄ, tehän näytätte ihan HOMOILTA verrattuna naapurimaiden ULJAISIIN muslimisotureihin! Nyt niitä pommeja paukkumaan PERKELE! Mielellään kouluihin tai lastentarhoihin, tai vastaaviin missä saatte paljon naisuhreja ja pääsette luikkimaan miehekkäästi ja rohkeasti pakoon.

  21
 7. Monikulttuurisuus kukoistaa!
  Samaa PASKAA halutaan Suomeenkin kusipäisten päättäjien tuottamana.

  20
  1. Landskrona on kerrassaan MIELENKIINTOINEN paikka.
   Madventures voisi mennä tekemään tuonne sen makumatkan
   vaikka seuraavassa madventures kaudessa, kultturelleissa puvuissa tottakai.
   Hekun tuntuvat sulautuvan kulttuuriin kuin kulttuuriin tuosta vain.

   12
 8. Eikö Lanskronassa opita uuteen normaaliin, vaan puhutaan rasistisesti katastrofista tai muusta ikävästä?

 9. Parasta tuossa on se, että Landskrona on jonkinlainen laivasto- ja sukellusvenekeskus.

  Viideskolonna kolkuttelee jo porteilla maan rajojen sisällä.

 10. onko tuossa naapurina syyria tai irak kun noin paljon pommit räjähtelee ja luodit lentää,sinne täytyisi nopeasti viedä kansainvälisiä rauhanturvaajia ennen kun on täys sisällissota päällä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.