Muslimien mielisairas Eid al-Adha-juhla alkoi

Kuvakaappaus - 2019-08-12 00-32-17.png

Muslimit viettävät eillisestä alkaen torstaihin asti sairastakin sairaampaa juhlaansa Eid al-Adhaa, joka on päivä, jolloin eläimillä ei ole mitään oikeuksia. Jolloin ihmiskunta vajoaa surkeimpaan tilaansa. Mielisairaassa juhlassaan muslimit kiduttavat ja rääkkäävät miljoonia eläimiä. Joilta katkotaan kaulat. Ja muslimimiehet runkkaavat ringissä ympärillä.

Saksassa ollaan kuitenkin suvaitsevaisia ja eläinten rääkkäämistä ei nähdä eläinoikeusasiana vaan suvaitsevaisuuskysymyksenä. Ala-Saksin viranomaiset ovat myöntäneetkin muslimeille poikkeusluvan rääkätä eläimiä 11.8. – 15.8. välisenä aikana. Viranomaisten luvalla muslimit saavat rääkätä ja kiduttaa 200 eläintä.

Alla video Eid al-Adhasta, jossa kiimaiset muslimit rääkkäävät lehmää. Osa runkkaa ympärillä hysterian kourissa.

!!HUOM! Ei kannata katsoa videota jos esillä on jotain särkyvää!!

 

Miltä näyttää rauhanuskonto? Jos mielisairaat ihmiset repivät miesjoukolla lehmää, huutavat allahu akbaria joukkohysteriassa ja kuvaavat kännyköillään tapahtumaa katsoakseen sitä myöhemmin, voidaan hyvällä syyllä kysyä:

Mitä helvettiä muslimit oikeastaan tekevät länsimaisessa yhteiskunnassa?

LISÄYS: Tuli sanomista tuosta ”runkata” sanan käytöstä, niin jokainen varmaan huomasi, että filmillä ei niinkuin kirjaimellisesti runkata vaan ”runkataan”. Filmi ei ole kuvattu myöskään Saksassa, tarkkaa paikkaa en tiedä, mutta liittyy tähän lahtausjuhlaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

62 thoughts on “Muslimien mielisairas Eid al-Adha-juhla alkoi

  1. Mikähän järki tuossa touhussa oikein on…?
   – Ja, mitähän järkeä on siinä ettei HS uutisoi tästä….?

   99
   1
   1. Sama järki kuin on hutisalon ja kumppaneiden touhuissa eli meidän korkeasti kunnoittamattoman halituksen toimissa.

    40
   2. HS on uutisoinut Eidin: ”Sunnuntaina muslimit ympäri maailman aloittivat monipäiväisen Eid al-Adha -juhlan…”

    Löytyy hakukoneilla.

    11
  2. Voi saatanan perkele,ei pahempia elukoita voi olla mitä on tuo porukka.Ja SAKUT annoit oikein LUVAN tuomoseen helvetin eläinrääkkäykseen. No nyt sitte pitäis näiden punavihreiden suomalaiasten astua reippaasti esiin puolustaan suomeenki näitäki muslimin oikeuksia.

   76
 1. Täysin sairasta porukkaa. Ulos euroopasta. Tuo video tulisi näyttää vaalien alla kaikissa vaalitilaisuuksissa, etenkin demarien, he kun kannatuksen laskun takia tätä porukkaa haalivat listoillensa.

  166
  2
  1. Lähettäkää video Yleen. Kai se on aito? Ei mar, ei sitä Yle voi esittää, sehän kritisoi yhtä kulttuuria ja kritiikin levittämisen kieltää rikoslain 11 luvun 10. pykälä. Ylen vastaava voisi saada 2 vuotta linnaa kansan kiihittomisesta.
   Kyllähän tämä tieto solvaa muslimiryhmää aika rankasti, kuten kommenteistakin näkyy. Näin meidän valitsemamme eduskunnan säätämä laki toimii ja on vähäisemmästäkin kritiikistä jo sakkoja jaeltu.
   EU:ssa tiedon levittäminen voi olla rikos kuten on ollut ennenkin Euroopassa, jos se ei ole ollut vallanpitäjäeliitin mielen mukainen.

   75
   1
 2. Sanoisinko että Saksalla on n. 80-prosenttinen mahdollisuus integroitua uusiin tapoihin.

  54
 3. Tuo eläintenrääkkäystoiminta on täydellisesti järjen tuolla puolen.
  MIKSI, oi MIKSI noita kammottavia hyytäviä tapoja harrastavia raahataan tänne?????
  Pysyköön kotonaan riehumassa. Pysyköön ikuisesti helvetin kaukana Euroopasta.

  Poliitikot, JÄRKI KÄTEEN ja KATSOKAA työnne tulevia tuloksia!! Vai oletteko HAITTAPOLIITIKKOJA??

  95
 4. Siis runkkaavat ja katselevat eläinrääkkäystä. Ovat todella sairaita. Mielisairaita. Ilmeisesti serkusavioliitot ovat tuhonneet heidän aivonsa.

  63
 5. Eikö lihan syönnin pitänyt tuhota ilmastoa. Viherpiipertäjät voisivat mennä kertomaan tämän ihmeellisen asian asian noille.

  68
  1
  1. Ei oikeastaan, lihan syöntihän päinvastoin vähentää kasvihuonekaasujen tuottoa kun tuokin lehmä lakkaa rupsuttelemasta metaania ilmaan. Voidaan siis todeta, että muslimit suorittavat sankaritekoja ilmaston hyväksi.

 6. Vastaus kysymykseen: Valloittavat sitä.
  Valloittamaan ne on tulleet. Kenelle se vielä on epäselvää? Islam on yrittänyt valloittaa Eurooppaa yli 1000 vuotta.
  Nyt kaiken maailman Merkelit ja muut kahelit kutsuvat ne tänne.

  76
  1
  1. ”Kenelle se vielä on epäselvää?” Helekkarin aiheellinen kyssäri ja ajankohtainen. 1000 vuotta, eikä mene kalloon palloon. Toinen ajankohtainen: meneekö se joskus jakeluun? Ne kertovat ihan suoraan, mitä ovat tekemässä ja me keksimme, etteihän se nyt niin ole.

   10
 7. Japanissa Kobe-härkä juo olutta, kellii hierottavana ja kuuntelee japanilaisia runoja. Tärkeintä on pitää härkä onnellisena ja stressittömä.
  Lihan maku on silloin uskomattoman hyvä.

  Rauhanuskonnossa stressi on tavoiteltava asia.
  Lihaan muodostuu stressihormoni kortisolia. Huono huumorintaju, jatkuva ärtyneisyys ja usein vihaisena oleminen ovat mahdollisia merkkejä kohonneista kortisolitasoista.

  58
 8. Muslimit palvovat muinaista Baal jumalaa tai kuujumalaa, jota Allahiksi kutsutaan, siis tieten tai tietämättään Saatanaa. Ihminen, joka toimii noin on pimeyden ja Saatanan vallassa olkoonpa sitten minkä tahansa uskonnon edustaja. Raamatun mukaan he harrastivat omien lastensa uhraamista Baalille polttouhrina vrt. itsemurhapommittajat nykyisin. Onneksi eläkepäivät pian koittavat ja pääsee muuttamaan maahan, jossa ymmärretään islamin saatanallinen olemus, eikä oteta vastaan yhtään muslimia.

  86
  1
 9. Missäs kaikki vihreiden eläinoikeusintoilijat nyt ovat? Ei ainuttakaan poikkipuolista sanaa ole sieltä suunnalta kuulunut, järeämmistä toimista nyt puhumattakaan.

  Eläinrääkkäys on siis vihreiden mielestä aivan OK silloin, kun sitä tekevät muslimit.

  77
  3
  1. özan yanar on vihreitten oma lemmikki siltähän vois vähän kysellä mitä mieltä on tälläsesta toiminnasta!……..

   43
  2. Täällä ainakin yksi Vihreä lueskelemassa tätä hyvin huolestuneena ja pohdiskelemassa, mistä saisi tälle jonkun sellaisen järkevän uutislähteen, jota puoluetoverit suostuisivat katsomaan…

   Tälleen yleisesti sanon, että Vihreät ei Suomessa tule kannattamaan minkäänlaisen eläinrääkkäyksen sallimista uskonnon perusteella. Täkäläisten lakien mukaan suoritetussa halal-teurastuksessahan eläin kuuluu tainnuttaa siinä kuin Suomessa teurastuksessa noin yleensäkin. Ne laittomat takapihateurastukset ovat sitten niitä, mihin pitäisi puuttua.

   Henkilökohtaisesti toivoisin omalta puolueeltani enemmän maahanmuuttokriittisyyttä, enkä ole ainoa tämän kanssa painiva. Jos joku perustaisi turkistarhausta ym. kotimaista eläinrääkkäystä vastustavan maahanmuuttokriittisen puolueen, liittyisin heti. Ja ilman mitään vegaanihömpötystä kiitos, eläimiä voi kasvattaa ruuaksi rääkkäämättäkin.

 10. Kiitos PT kun nostat tämän paskan esille. Miksi Yle kutsuu Eid al adhaa ”id al adhaksi” . Ei vois vähempää kiinnostaa tämä
  saatanan paska, mutta onko Suomessakin joskus oikea Eid al adha kunhan saadaan E siihen alkuun vai mistä on
  kysymys. Kuvottaa niin saatanasti tää töuhu.

  https://yle.fi/uutiset/3-10917711

  ”Mekkaan on päästävä kerran elämässä”. Koko loppuiäkseen sinne saatana.

  59
  1
 11. Ei muslimien ihania, seksikkäitä ja kauniita tapoja saa kutsua mielisairaiksi!!!! Tämä on RASISMIAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! MINÄ ILMOITAN TÄSTÄ POLIISILLE JA IMAAMILLENI!!!!!!!!

  31
  2
 12. Kai tämä on sallittua myös Suomessa? Odotan innolla mitä tapahtuu kun muslimit ihan erityisluvalla hakkaavat, potkivat, ruoskivat ja toivon mukaan myös puukottavat koiria ja kissoja kaduilla. Nyt voivat ihan avoimesti muslimit myöskin tuikata siilejä tuleen. Ei tarvitse enää hiippailla ja lymyillä toteuttaakseen himojaan. Kai Korkeasaari on myös muslimeille ilmainen ja avoin juuri nyt? Tätähän loistoideaa vosi myös kehittää modernin maailman tarpeisiin: nainen kun on islamissa eläintäkin arvottomampi, voitaisiin pitää yksi kuukausi vuodessa ihan vaan kaikkien naisten julkisiin hakkaamisiin. Että on ihana uskonto! Miten tuohon käännytään, pitääkö lähettää joku hakemus vai saako ihan vaan tosta vaan ruveta eläimiä hakkailemaan?

  54
  4
  1. Islamiin ei käännytä, siihen palataan. Jokainen on syntyessään ollut muslimi ja hairahtunut siitä yleensä ilman omaa syytään. Lausut uskontunnustuksen kerran kahden muslimin läsnäollessa ja saat sen jälkeen kiduttaa mitä tahdot poislukien muut kaltaisesi.

   Miksi naisia pitäisi kurmoottaa vain yhtenä kuukautena, ei ne muulloinkaan ole videon lehmän arvoisia.

 13. Vittu mitä persujen natsi-rasismia taas!!!!! Tyhmäkin näkee että muslimit tuossa ovat viattomia uhreja!!!!!! Rohkeasti ja uljaasti puolustavat naisiaan hurjistunutta rasisti-eläintä vastaan!!!! Se on niin kaunista katsottavaa kun komeat nuoret ihanat viattomat muslimisankarit omasta hengestään piittaamatta pelastavat naisiaan!!!!!! Suomalaiset ”miehet” luikkisivat saman uhan alla pakoon Pride-paraateihinsa!!!!!

  18
  7
  1. Ehkä tämäntyyppisissä asioissa ei kannattaisi yrittää viljellä sarkasmia.

   Sen verran vakavasta asiasta on kyse, ettei kannata sotkea asioita enempää sillä, että jotkut kuitenkin ymmärtävät viestin väärin.

   29
   1
 14. Eläinsuojelujärjestöt tulee olemaan mukana, vaalien alla Suomen järjestö kun kyseli jostain asiasta puolueiden mielipiteitä, PS mielipidettä ei julkaistu kun se oli jotenkin muslimivastainen. Samoin nyt Ruotsissa Animal Rights Group ei hyväksy linkkien jakamista missä on tapahtunut eläinrääkkäystä. Facebook-ryhmä kuin ”Eläimen ystävät” he ovat aloittaneet siirtämällä siilit tietyiltä alueilta pois. Sillä erikoisalueilla nuoret tai lapset nauttivat tästä, esim. potkimalla jalkapallona.

  35
 15. Sairasta touhua. Tuollaiset pitäisi pistää yksitellen karhu- tai susihäkkiin potkimaan. Ja tietenkin alasti, että nähdään, kuinka tanassa se mulkku siellä on.

  48
 16. ”Saksassa ollaan kuitenkin suvaitsevaisia ja eläinten rääkkäämistä ei nähdä eläinoikeusasiana vaan suvaitsevaisuuskysymyksenä. Ala-Saksin viranomaiset ovat myöntäneetkin muslimeille poikkeusluvan rääkätä eläimiä 11.8. – 15.8. välisenä aikana. Viranomaisten luvalla muslimit saavat rääkätä ja kiduttaa 200 eläintä.”

  Tämä on niin sairas ajatus, että asia vertautuu sille, että sadisteille ja kidutusfriikeille annettaisiin myös poikkeuslupa kiduttaa ihmisiä, jotka ovat jonkun näkemyksen mukaan ali-ihmisiä.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Torture#/media/File:Waterboarding.jpg

  ”Demonstration of waterboarding at a street protest during a visit by Condoleezza Rice to Iceland, May 2008”

  Olisiko jopa niin, että samat ihmiset, jotka äänekkäästi huutelevat kidutuksenvastaisia iskulauseita esim Yhdysvalloille, huutelisivat myös äänekkäästi muslimeille oikeuksia kiduttaa eläimiä?

  Jos näin on, niin kyllähän sairauden taso on noussut jo aivan uusiin sfääreihin. Jos eläinrääkkäys on lailla kielletty niin se saatana silloin myös on ja piste. Ei mitään erioikeuksia näin perustavanlaatuiseen asiaan. Tervetuloa nykyaikaan vaan muslimeillekin. Jos suvaitsevaisuudelle ei ole mitään rajaa niin kyllä se lainkuuliaisuus karisee kansalta ja oikeus menee niihin omiin käsiin.

  21
  2
 17. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/953bad22-83e5-4f8b-b082-749b4e34a3b1

  ”Mitä tehdä, jos kohtaa eläimen kaltoinkohtelua?
  Mitä pitäisi tehdä, jos näkee eläimiin kohdistuvaa väkivaltaa tai kaltoinkohtelua? Höltän mukaan tärkeintä on ilmoittaa havainnosta nopeasti oikealle taholle.

  – Vaikka mieli tekisi mennä väliin, on hyvä muistaa oma turvallisuus. Väkivaltaisesti koiraa retuuttava ihminen voi käyttäytyä arvaamattomasti myös toista ihmistä kohtaan. Akuutissa tilanteessa virka-aikaan ilmoituksen voi tehdä alueen valvontaeläinlääkärille, joka on eläinsuojelusta vastaava viranomainen.

  Höltän mukaan kiireellisissä tilanteissa virka-ajan ulkopuolella voi ottaa yhteyttä suoraan poliisiin, eli soittaa hätäkeskukseen. Ilmoitusta tehdessä pitää kertoa tarkasti, mitä on tapahtunut, missä ja kenelle. Samalla jätetään omat yhteystiedot ja sitoudutaan tarvittaessa todistamaan.

  Jos tilanne ei ole kiireellinen, voi ottaa yhteyttä alueen eläinsuojeluneuvojaan tai jättää ilmoituksen sähköisesti SEY Suomen eläinsuojelu ry:n sivujen kautta (www.sey.fi). Ilmoitus ohjautuu alueen neuvojalle ja tarvittaessa eteenpäin viranomaisille.”

  Olisi mielenkiintoista tietää, mikä on esim juuri tämän SEY:n ja/tai vaikkapa vihreiden kanta näihin muslimien peijaisiin. Tulisiko minkäänlaista kannanottoa ensinnäkään on kysymys numero 1. Ja jos tulisi, olisiko se juurikin ’Emme ota kantaa muiden kulttuurien parissa kasvaneiden ihmisten tapoihin. On tärkeää suvaita erilaisia ihmisiä.’

  Vai olisivatko jopa tukemassa muslimien toimintaa? Jää nähtäväksi, tuleeko eläinten- ja luonnonsuojelijoilta mitään kannanottoa tähänkään.

  16
  1. Kohta ”on hyvä muistaa oma turvallisuus” astunee voimaan pakolaisten kiduttaessa eläimiä. Eläinlääkäriä tuskin kiinnostaa, poliisi ei uskalla, hätäkeskus lyö luurin korvaan ja eläinsuojelijat ilmiantavat sinut muslimeille, että voivat tehdä saman sinulle?

   P.S. Sana ”pakolainen” on Iltalehden kommenteissa kielletty sana. Onkohan ne tehneet Suomessakin jotain pahaa jo…

   5
   1
  1. Miksei käyty dialogia? Natsipoliisi saa korvata menetetyn työajan ja rikkomansa työasun, ellei kaulaan/käteen/naamaan puukotettu, inga rasister på våra gator!

 18. Parille muslimi kaverille lähetin kyseisen videon, ja he sanoi etteivät tee niinkuin tuossa(Hakkaa köydellä ja käsillä) eläintä, vaan eläimen kurkku viilletään auki, ja myöhemmin liha jaetaan ystävien kesken. Eli siis aivan samaa mitä tehdään joka puolella maailmaa, teurastetaan eläimiä syötäväksi. Itse vegaanina olen sitä vastaan täysin. Olen myös täysin vastaan tuota mitä videolla nuo puuhaavat mutta älä syötä tälläistä paskaa yleistystä ihmisille.

  2
  25
  1. Kyllä kaikki varmaan tietävät, etteivät kaikki muslimit tee tällaista. On kuitenkin äärimmäisen huolestuttavaa, jos edes jotkut tekevät tällaista ja haluavat tuoda tapansa mukaan länsimaihin. Ja jos läntiset viranomaiset sallivat tällaista jonkinlaisen painostuksen edessä, niin siitä on jo syytä olla raivoissaan myös näille viranomaisille. Suvaitsevaisuuden nimissä ei pidä suvaita mitään tällaista.

   32
   1. Suomi Finland Osa muslimeista tuntee uskontonsa/siihen liittyvän sairaan kulttuurin yhtä hyvin kuin tapakristitty Raamatun. Eipä Suomeen sellaisia olla haalimassakaan, vaan esimerkiksi terroristien jatkosta maassamme on puhuttu enemmän kuin talousasioista. Sekulaarienkin muslimien kohdalla on muistettava, että äkkiähän nuo pamahtavat uskoon, kuten teinityttö riparilla ja siitä se pommitus sitten alkaa. Ilman muslimeja ei olisi radikaaleja islamistejakaan. Tai no, aina joku sekopää keksii palata islamiin, mutta hankala senkin olisi toimia ilman tukiverkkoa ja moskeijoita.

    sdfsdf Oliko kuvassa muslimeja, vaiko muutkin uskontokunnat edustettuina? Yrittikö joku estää kidutuksen? Soittivatko kilvan poliisille? Oksensiko joku? Itkikö? Peitettiinkö naisten ja lasten silmät? Ja mitä helevettiä ne sun syömistottumuksesi tähän kuuluvat? (Meillä ei syödä kasviksia, muttei silti kiduteta muslimina elukoitakaan.)

    10
  2. Yleistys= Populaatiossa x tietyt toimintatavat ovat yleisempiä kuin populaatiossa y. Tämä on normaalia maalaisjärjen käyttöä ihmisiltä joiden ajattelutapaa yliopiston marxilais-sosiologinen opintosuuntaus ei ole tärvellyt.

   Suomessako kurkun viiltäminen auki on normaali tapa teurastaa lehmä?

   12
  3. Ai olet vegaani? Kerro ihmeessä lisää, vaikutat todella mielenkiintoiselta ja jännittävältä. Olet ilmiselvästi extra spesiaali ihminen, vegaani jolla muslimiystäviä. Mahtaa olla upeaa herätä joka aamu ja olla vain parempi kuin muut, kyllä kelpaa ylpeillä!

   12
   1
 19. Yle oikein hehkuttaa tuota ali-ihmisten ”juhlaa” ja vertaa sitä joulun viettoon, voisiko joku kertoa milloin suomalaiset on viettäneet joulua missä eläimiä kidutetaan kaduilla missä veri virtaa polviin saakka, minä kun en oikein muista että tuollaista olisi pohjolan joulunvietto koskaan olleen.

  28
  1. Eipä ne joulukinkkujenkaan tuotannossa kuukausitolkulla kääntymisen estävässä virikkeettömässä pikkuhäkissä elämäänsä elävät emakot mitään erityistä nautintoa taida elämästään saada. Että täkäläisissäkin perinteissä olisi vähän kehitettävää. Me emme vaan rivikansalaiset ole mukana siinä rääkkäyksessä, se on suljettu silmiltämme laitoksiin ja osallistumme vaan valmiiksi tapetuilla ruhoilla mässäilyyn.

   Kunnon länsimaista sivistystä olisi puuttua omassakin eläintuotannossa oleviin epäkohtiin ja esim. kieltää nuo emakko- ja porsitushäkit, kuten esim. Ruotsissa ja muutamissa muissa sivistysmaissa on onneksi tehty.

   Ja tarviiko edes mainita broilerien sairaaksi jalostamista?

 20. Uhri ei tosin ollut lehmä vaan sonni, mutta yhtä kaikki homma oli täysin barbaarista touhua. Näitä barbaareja ei olisi pitänyt päästää Eurooppaan.

  14
  1. Ei tiedä ei, eikä muutenkaan näköjään paljoa. Artikkelissa paljon hatusta vedettyjä ”faktoja”. Tuo ei tosiaan ole mikään yleinen tapa, eikä sitä tosissaan ole sallittu millään muotoa Saksassa. Tämä on jopa kriminalisoitu useassa arabivaltiossa. Tuo video on toki ihan sairasta katseltavaa, mutta se ei silti tod näk edes liity kyseiseen juhlaan. Ei mikään yllätys että lähdeluettelo puuttuu. Saksalaisessa blogissa johon viitataan, tulkitaan pykäliä melko vapaasti, mutta kuitenkin myönnetään että juhlaan liittyvä eläinten teurastus tapahtuu teurastamolla (tosin ”unohdetaan” mainita että se tapahtuu myös ihan normaalin länsimaalaisen teurastamoetiketin mukaisesti, eli eläimet nukutetaan ensin – tämä tieto löytyy kyseisen blogin lähteistä).

   2
   4
 21. Video ei näytä olevan Saksassa kuvattu.

  Sairasta joka tapauksessa, tapahtuipa missä tahansa. Olisi kuitenkin asiallista mainita videon lähde ja alkuperä etenkin, kun tässä puhutaan juurikin Saksasta. Mikäli siellä tapahtuu tällaista, se kannattaa lisätä tähän lähteiden kera.

  1. Joo kyllähän ne omissa piireissä lahtaa noita eläimiä SUomessakin, ne ovat toistaiseksi vain hiljaa siitä.

  1. Tästä tuli jo paljon paremmalle mielelle. Tasoittaa jonkin verran tämän ensimmäisen videon aiheuttamaa mielipahaa.

 22. Nauttisin mieluumin jos muslimia rääkättäisiin samalla tavoin ihan vain juhlan kunniaksi.
  En voi sietää eläinrääkkäystä sitten ensinkään. Jos elikko pitää ampua ruuaksi niin se ammutaan ruuaksi sitten niin ettei elikon tarvitse kitua.
  Jos vahinko käy niin sen ymmärtää, mutta kunnon metsästäjä korjaa sen hetkessä ja mahdollisimman kivuttomasti.

  Mutta tämä? Tämä kertoo siitä kuinka sairas mentaliteetti eräillä eläinkunnan alieliöillä on.
  Ihan sama mitä paskaa nykyinen media suoltaa ”Vihapuheesta”, katson sen oikeudekseni vihata tälläisiä ihmisiä jotka tälläistä paskaa harrastaa.
  Ja ne jotka puoltavat ja suojelevat tälläistä skeidaa ovat alieliöiden alistamia ameeboja, paitsi, että ameebatkin ovat fiksumpia.

  Sairasta tämä tälläinen touhu. Ja jokainen joka sen sallii tai puhuu sen puolesta on oksettavan sairas itsekkin.

 23. Ei ole olemassa mitään ”ihmiskuntaa”, ihmislajimme jakautuu lukuisiin alalajeihin joilla on runsaasti geneettisiä eroja älykkyydessä, itsehillinnässä, harkintakyvyssä yms.

 24. Missä paskaviemärissä asut?
  Täytyy olla aika aivokuollut jos alkaa edes pikkuisenkaan yleistämään eurooppalaista eläintenteurastusta samaksi kun ählämeiden tekemiä raakoja kidutusmurhia eläimille.

  1
  1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.