Uussuomalainen keksii taas persujuttuja

Kuvakaappaus 2019-08-12 18-18-57.png

Tunnettu uussuomalainen suomivihaaja keksii taas Facebookissa omasta päästä tarinoita. Rasmus-rasisminvastusteluryhmä komppaa.

Tällä kertaa rasisti-persu oli vannonut junassa, että ”Persut tulee jyräämään teidät!” Nopeaälyisenä besserwisserinä kuitattiin ”Näyttää siltä, että persut osaavat jyrätä vain toisensa!”.

Henkilö on Lähi-Idästä kotoisin oleva tunnettu suomalaisten vihaaja.

https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/2569878259690049/

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Uussuomalainen keksii taas persujuttuja

 1. Todennäköisesti tuo virne suupielessä ”pelottelu” on tottakin, sehän on suomalaista huumoria. En usko Elwanin sanontaa itse keksineen.
  Tässä se kulttuuriongelma onkin. Ei ymmärretä toisen ajattelua.

  14
 2. Sadek varmaan nähnyt ”rasistisen katseen” ja sen jälkeenhän omat kuvitelmat voidaankin kertoa rasistisen persun tekoina.

  39
  1. Elwan ei voinut itse keksiä sanontaa ”persut tulee, jyrää teidät” sanonnassa kukkii suomalainen huumori, joka on vierasta mamulle ja näyttää olevan jo vierasta suomalaisellekin uuspolvelle. Sanontahan antaa keskitason älyn omaavalle vinkin, persut eivät kannata maahanmuuttopolitiikkaa. Mamu ja tosikko voi kuvitella lauseen vihapuheeksi.

 3. Tyypillinen suvakkien maskotti, ’mukavia jutteleva’ islamisti.

  39
 4. No nyt tuli sellainen rasistien jauhotus että käännyin suvakiksi välittömästi.

  18
  2
 5. kysykää siltä,et kiertääkö Maa-planeettaa aurinkoo vai päinvastoin..niiin siltä menee sormi suuhun kun ei eoo prepattu tuohon kysymykseen

  13
 6. Unohtuiko jotain, häh? ”Ja sitten kaikki taputtivat ja tämä rasisti poistui häpeissään.” Ei iltanuotiollakaan jätetä satuja kesken.

 7. Olettaen, että tarina on tosi, siellä on käyty nerojen dialogi. Elwanin itsensä tyytyväiseksi saava kommentti jää hieman auki merkitykseltään: Jyräävätkö persut toisiaan jotenkin samalla tavalla kuin kaikki persut ovat rasisteja vai mihin ihmeeseen tämä naurukyyneleet silmiin tuova sutkaus viittaa?

 8. Elwan sadek on ollut teeveessä. Monelta lie jäänyt tuntematta, että hän harkitsi Isisiin menoa vuosia sitten ja myös tunnusti sen. Tämmöisiä kyitä luikertelee maaperällämme.

 9. ISIS-propagandahuora siis.Täysin laillinen sotakohde jonka teloittaminen on itsepuolustusta.Missä ja milloin tahansa.

 10. Nyt on tilaa isänmaallisille artisteille:

  Vapaa taiteilijanimi voisi olla vaikka Maukka Persujätkä ja ensimmäisen hittibiisin nimi on ’läpsyttelyä Helsingin kaduilla’.

 11. Tyypillinen suvakkihorojen toiseustoteemi. Ammatti, ulkomaalainen loinen. Jätkä odottaa vain tilaisuutta toteuttaa todellista muslimiluonnettaan. Voi olla, että joskus joudutaan ihmisperse jyräämään. Loppuu se keharivirne siinä samalla sekunnilla.
  Eiköhän tuokin maskotti paljastu vielä pedariksi tai joksikin muuksi persläveksi, rasmukset valuvat siinä vaiheessa hunajaa.

 12. ”Minä: ’Näyttää kyl siltä, että Persut osaavat vain jyrää toisensa'”

  Olipahan servaus. Taso on jostain päiväkodin ja peruskoulun ala-asteen välimaastosta. Olisi nyt edes keksinyt jotain vähän parempaa.

  Tänään yksi sdp:n aktivisti sanoi minulle: ”Sinulla on tyhmä auto!” Minä: ”Itelläs on tyhmä auto!”

Comments are closed.