Tukholman maanantai-iltaan yksi katumurha

Kuvakaappaus 2019-08-19 23-12-33.png

Tukholmassa viikko saatiin aluilleen sotatoimilla Danderydissä. Ainakin yksi henkilö on kuollut ja paikalla on ammuttu useita laukauksia. Danderydin lähteen mukaan alueella on kymmeniä poliisipartioita ja helikopteri rullaa ilmassa.

Ammuskelu alkoi klo 20.20 aikaan Danderydin Stocksundin ICA-kaupan edustalla. Paikalla ammuttiin ainakin 5-10 laukausta. Hälytyskeskus sai useita soittoja ja kun poliisi pääsi paikalle oli sotatoimi ohi. Pihalta löydettiin vakavasti haavoittunut henkilö, joka menehtyi ensiavusta huolimatta paikanpäällä.

Tapahtuma on kaikenkaikkiaan hyvin merkillinen. Danderyd on hyvin ruotsalaista seutua, siellä asuu vain kourallinen maahanmuuttajia. Siitä huolimatta ammuskelussa kaikki osapuolet olivat tulijoita. Kohde oli aivan ampumapaikan vieressä oleva pizzeria. Danderydin lähteen mukaan kohde oli kyseinen ulkomaalaistaustainen pizzayrittäjä ja ampuja niin ikään tulija. Pizzeria oli vaihtanut omistajaa aiemmin kesällä. Uhri oli tiettävästi venäläistaustainen.

Voisiko motiivi siis tulla jostain sieltä? Epäonnistunut tai pieleen mennyt yrityskauppa tai suojelurahojen maksamattomuus?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Tukholman maanantai-iltaan yksi katumurha

 1. Motiiveista viis. Pääasia: yksi vähemmän aiheuttamassa ilmastonmuutosta…

  32
 2. Ehkä yrittäjä tosiaan luuli, että valkoisemmalla alueella voi välttyä suojelurahan maksamiselta.

  31
  1. Tai peräti jauhelihaa,silloinhan tuollainen pieni kimmastuminen on aivan ymmärrettävää.

 3. Brossa ammutaan ja Linköpingissä räjäytettiin dynamiitilla ja nauloilla paranneltu mopo.

  10
 4. MTV: uutissa hiljattain muuan mutiainen kertoi maamme oloista, satuili mm ” täällä ei pääse haavoittuneet riittävän nopeasti lääkäriin ”, tarkoitti tietenkin tulevia kahinoita….

  12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.