Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

Muutama musupentu kävi tiedustelemassa tilannetta. Mutta joo, kuten Tiinakin tavallaan viittasi, niin huivitytöillä ei oikeastaan ole muuta ilmaisukeinoa kuin törkeillä typerää alistavaa uskontoaan mukaillen– omia ajatuksia ei päässä ole, huivit visusti kylläkin.

Sami

Missä videon kohdassa tämä tapahtui?

Aappa

Matupennut pölähtävät paikalle kohdassa 22:20 ja tervehtivät musutyyliin, että ”täällä haisee pillu”. Kohdasta 24:52 alkaen TW analysoi huivityttöjen käytöstä yleisellä tasolla.
Oma kommenttini oli sitten tästä irrotettu oma tulkintani, minkä mukaan huivitytöt ovat potentiaalisesti pahimpia sekopäitä skitsofreenisen tilanteensa takia – eli käytännössä projisoivat kokemansa täydellisen alistamisen ulkopuolelleen, tavalla tai toisella, mutta ‘pääpirua’ islamia tuskin ymmärtävät arvostella.