Lisää pommeja: Linköpingissä pommiepäily

Tällä kertaa kyse on pommiepäilystä. Poliisi sai useita soittoja aamulla Tanneforsvägenillä sijaitsevasta “esineestä”.

Partio saapui paikalle ja esine näytti ulospäin kotitekoiselta viritykseltä. Paikalle saapunut partio ei ottanut sen kummempia riskejä vaan paikalle kutsuttiin pommiryhmä, joka on nyt eristänyt alueen.
Esine tullaan poliisin mukaan poistamaan paikalta pommirobotin avulla, jonka jälkeen se räjäytetään hallitusti. Poliisi painottaa, että kyseessä on turvallisuustoimi eikä tällä kertaa ole mitään konkreettista vaaraa yleisesti.
POLISEN

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

https://yle.fi/uutiset/3-10934803
“Kerrostaloja Ruotsissa vaurioittanut räjähdys aiheutui jopa 20 kilosta räjähdysainetta – Poliisi ei vieläkään tiedä Linköpingin iskun tekijää”
“Räjähdeiskut yleistyneet Ruotsissa
Dagens Nyheter -sanomalehden tekemän selvityksen mukaan (siirryt toiseen palveluun) Ruotsissa tehdään aiempaa enemmän iskuja räjähdysaineilla. Tänä vuonna Ruotsissa on tehty jo 45 prosenttia enemmän räjähdeiskuja kuin vuosi sitten.”
Huom… jutun lopusta puuttuu se mikä siellä pitäisi olla: ‘Asiasta kertoi ensimmäisenä Suomessa Pt-Media.’

Suomi Finland

Nyt on muuten kantautunut oikeussaleista viitteitä siitä, että vastaanottotoimintaan vuokrattuja tiloja on tärvelty kelvottomaan kuntoon. Valtio ja SPR yrittävät kokonsa voimalla sabotoida kiinteistöyrittäjien halua käydä oikeutta.
Ensinnäkin: näistä kiiri juttuja jo toiminnan ollessa kuumimmillaan ja niistä livahti silloin tiedonmurusia maailmallekin. Kun ne tulevat näiden oikeustapausten myötä julki, on mielenkiintoista – paitsi kuulla itse asiasta – niin myös kuulla suvakkien kootut selitykset siitä, mikä saa lempilapset tuhoamaan paikkoja.
Toiseksi on erittäin hyvä, että asia tulee laajemmin julkisuuteen. Se saa kiinteistöjä hallinnoivat yrittäjät varuilleen tulevaisuutta ajatellen. Kukaan kiinteistöyrittäjä ei varmasti ole niin suvaitsevainen, että vuokraa tilansa ‘alihintaan’. Eli kun tieto leviää, niin yrittäjät tajuavat vaatia ‘takuuvuokran’, joka kattaa vuokra-ajan aikana syntyneet vahingot ja niiden korjaamisesta aiheutuneet kulut ja menetetyt vuokratulot.
Kaikki hintaa ylöspäin vievä informaatio tekee vastaanottotoiminnasta kalliimpaa ja kyllä se perseen aukeaminen huolestuttaa päättäjiäkin sen verran, että asioita mietitään tarkemmin, ennen kuin lähdetään soitellen sotaan.
Tässä on yksi aihe, jota kannattanee seurata.

Valtsu

Sehän olisi ihan mielenkiintoista kysäistä Julkisen sanan neuvoston kantaa mainitsematta jättämiseen…

Minä

Tulee puuttumaan jatkossakin. Valtamedia ei pienemmille kunniaa anna, vaikka olisi ansaittua.

Mkoo

Ei anna kunniaa ainakaan niille medioille, jotka puhuvat totta.Valtamedia olisi mieluummin näistä hiljaa, mutta Pt-media osaltaan pakottaa mykänkin sanomaan edes jotain.
Eläköön 5-vuotias Pt !1!!

Acc358

Arvaan, että Pt-median kautta esille nousee vain pieni osa kepposteluista. Tuskin Paavo ehtii kaikkea raportoimaan. Kiitos Paavolle.

Cccgc

Ja ainoana. Hiljaist on – hakuun tulee 1997 urheilulaitosiskut ja uusnatsien isku puoluetoimistoon vuonna yks ja kaks. Ei näitä
Venäjällä siitä kertoi Mv lehti

Ananaksille

Siinä lähellä on kuulemma sotalasten asuntolakin, kertoo SVT.

S.E.P.

Ellei mitään hätää!! Rauhan ja rakkauden pommi siinä vain oli unohtunut väärään paikkaan kuten aikanaan lääkärin laukku Suomessa huoltoasemalle.
Mutta kyllä ruotsalainen poliisi palauttaa löydetyn omistajalle tai toimittaa sen annettuun osoitteeseen ettei enää oma puuvarasto mene tuhannen paskaksi.
T.
S.E.P.

Mykkäkoulu

Se on kumma että Suomi kehtaa vaieta koska ei se johdu siitä etteikö Suomi tietäisi. Kaikki tiedot leviävät minuutin sisällä joka puolelle maailmaa.
Sosdem- Suvakkituttavani Suomessa aina väittää että Suomen lehdistö KYLLÄ KERTOO AIVAN KAIKEN ja minä vastaan ettei voi kertoa kun Pt-Mediassa niin moni nimenomaan sanoo ettei kerro.

Anonymous

Vielä ei ole kerrottu luotettaviin lähteisiin viitaten asialla näissä räjäytyksissä olleen äärioikeiston.

ASAP Pommi

Osoite on Nya Tanneforsvägen 44 ja ananasasukasta haastateltiin SVTn toimesta.

PastoriNikulainen

Olisivat säästäneet ne paukuttelut uuteen vuoteen.
On lapsellista paukutella ympäri vuoden. Mutta toisaalta
kun huomioi noiden alta kengän numeroisen äö:n, niin eipä tuokaan yllätä sekuntiakaan.
Lisäksi papatti ikä on siellä ala asteen hujakoilla, että silleen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hähhähhääääää

Linköpingin yliopistoalue on tyhjennetty kansasta, jonkinlaisen uhan vuoksi. Olisiko kysymyksessä tarttuva tauti!

Tommy the Who

Jonkun keppostelijan pommiohjeet oli liian vaikeaselkoiset. Mielestäni Löfvenin pitäisi taata kunnon arabiankieliset tulkkipalvelut myös yöaikaan, ettei moisia suutareita jäisi vaarantamaan päiväsaikaan liikkujien elämää.