Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lebensraum
Lebensraum
29.8.2019 21:23

Porvoon ampujat kiihottaa kyllä nyt suomineitoja enemmän kuin Husu. Somaliluuseri valitsi huonon ajan uhriutumiselleen, kun näyttää vain Hommalla Husu-aihe herättävän enempi kiinnostusta. Vähän pettynyt olen Vihapuhe FM, jos ne tarttuu valtakunnan Huseeraajan täkyyn, mut siitä vaan, jos kiihottaa.

Somput, läpsyt ja rahtihameet
Somput, läpsyt ja rahtihameet
30.8.2019 13:59
Vastaa...  Lebensraum

Husu on henkilönä täysin vastenmielinen. Hän on itse osoittanut tämän itsestään.

Suomi nousuun!
Suomi nousuun!
30.8.2019 15:25

Pallopäälle pakkopalautus!!

Pösilöt takaisin kotiin
Pösilöt takaisin kotiin
29.8.2019 23:59

Hoonosoomi-ihmisen kirjoittama kirje, kukaan ei enää usko, Husu on munannut itsensä lopullisesti.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
30.8.2019 04:24

Olisi antanut Markku Hattulan kirjoittaa senkin, jonkun best selleri omaelämänkirjan se Hususta väsäsikin jo. Hyviä sotakirjoja kirjoittanut, mutta kait Husustakin saa sotasankarin vaila vertaa, jos antaa sen itsensä kertoa.
Mitäs itse Husu, vanha veijari. SDP, pakolainen, muslimi, somali, Yle.. täyttä valettahan tuo suoltaa ja rasisti olet, ellet ihan kaikkea usko.
P.S. Husu. Googletat taas kerran itseäsi ja osuit nyt tällä kertaa tänne. Valehtelit taannoin muuttavasi takaisin Somaliaan, muistatkos? Valehtelit taas kerran. Söisitkö edes paskaa ja kuolisit pois? Jos sillai päästäisiin susta, niin kelpaisi mulle. Vie klaanisi mennessäsi, vaikka sinne ravintolaan.

Aappa
Aappa
30.8.2019 01:04

Miten toho kuk klunk klanii voi liittyy?

Kippis
Kippis
30.8.2019 09:38
Vastaa...  Aappa

Klunk Klunk- klaani on se mikä juo Kiljua.

Kuken
Kuken
30.8.2019 09:40
Vastaa...  Aappa

Kuk Kuk- klaani on vain maturaiskaajille.

Anonymous
Anonymous
30.8.2019 07:27

Husu on sotaveteraani ja Hussukka, se filosofinen idea ”kirjoittaa kirje itselleen” ei tarkoita että kirjoittaa uhkauskirjeen itselleen ja vain YLE uutisoi sen vakavasti.

Mitä sanoisi tästä Darwin?
Mitä sanoisi tästä Darwin?
30.8.2019 12:16

Sillä ehdolla somalit aikoinaan otettiin Suomeen, että he varmasti myös parin vuoden sisällä palaavat sinne takaisin. Heitä ei haluttu eikä haluta Suomeen. Tämä sopimus Suomenkansan kanssa – suullisesti – tehtiin, päätekijöinä ja kansamme käskyttäjinä demareiden Tarja Halonen ja Rkp:n ministerit, kuten Astrid Thors ja Jan-Erik Enestam, Thors sittemmin myös, häntä varten aivan erikseen väsättynä, uutena maahanmuuttoministerinä. Rkp on etenkin siitä alkaen johtanut ja käskyttänyt koko suomalaista vasemmistoa. Aiemmin muka suomalaisen työkansan asiaa ajanut vasemmisto liittoutuui Suomenkansan pahimman Riistäjän, Ruotsin kansan. Kommunistit, suomalaisia huijattuaan, pääsivät nyt itse asiaansa: ”internationaaliin”, Suomenkansan siivellä.
Uusi, tuolloin Pekka Haaviston johtoon tultua, täysin luonnonsuojelun pettänyt Vihreät, alkoi nyt yhdessä Sdp:n ja Rkp:n kanssa ajaa islamin asiaa, sillä islam hyväksyy kaiken pervon. Näiden kautta taas ruotsalaiset pääsivät paremmin ja vahvemmin ajamaan oman ”vähemmistönsä” erillisasemaa Suomessa, syrjäyttämään suomalaiset kaikessa politiikassa. Ja hyvinhän Riistäjä-Ruotsi on asiansa ajannut. (Kuunnelkaa: Kristiina Halkola / KOM – ’Laulu 20 perheestä’.)
Toisin kuin somalien – ja tänä päivänä myös lähi-idän läpsyjen kohdalla – on ollut muutamien muiden pakolaisjoukkojen kanssa, jotka tosin hekään eivät, rauhan tultua palanneet takaisin kotikonnuilleen, mutta kuitenkin jotenkuten kotiutuivat tänne, sopeutuen meidän kulttuuriimme. (Vietnamilaisilla oli tiettyjä alkuongelmia, samaten myös virolaisilla ja nk. ”inkeriläisillä paluumuuttajilla”.) Tällainen vaatisi afrikkalaisilta selvästikin sellaista älyä kehittyä, mutta jota heillä kertakaikkiaan ei ole. Heidän keskimääräinen ÄO:nsa (pitkälle alle 100) on monilla jopa länsimaisten nk. kehitysvammaisten tasoa.
Jo pelkällä olemassaolollaan he ainoastaan vahingoittavat ja ovatkin jo suuresti vahingoittaneet kehittyneitä länsimaita ja ihmisiämme. Tämä vajavaisuus periytyy, joten he ovat jo levittäneet heikkouttansa / kehittymättömyyttään myös meidän kansamme keskelle syntyviin, nk. sekarotuisiin lapsiinsa. Heillä epäilemättä on sukupuoliviettinsä, jopa hurjempi kuin kehittyneemmillä kansoilla, joten vastuu on tässä asiassa länsimailla, etenkin naisilla.
Pääsyyllisinä ei siis voi niinkään pitää heitä, vaan länsimaisia suvakkeja. He eivät ole piitanneet mistään muusta kuin omasta seksuaalivietistään. Isänmaa, kansa, perhe, omien ja oman kansansa pienten lasten, nuorten, aikuisten ja vanhustenkin turvallisuus, sivistys ja rauha ei näille mitään merkitse. He naamioivat tuon oman halpamaisuutensa kauniisiin puheisiinsa, mutta sisältä paistavat vain ihan tavalliset kylähorot, jotka aina etsivät uutta, erilaista munaa ja ovat halukkaita maksamaan sen saamisestaan tuon kaiken muun, kunniallisten ihmisten / länsimaalaisten pyhinä pitämät asiat ja ansaitsevat ainoastaan mitä syvimmän halveksunnan. Omiensa petturit! Pthyi.

ike
ike
30.8.2019 13:21

Niin sanoisin nyt tuohon pienen kommentin. Edistys kyllä palaa. Olihan sitä ennen noitavainoja enkä koe tätä tilannetta niin kummallisena. Keinot ja menetelmät vallan pitämiseksi vaihtelevat. kun tiedämme että korruptio on vallalla lähes kaikkialla. Olihan aikanaan noitavainot, onko se jotakin uutta. Vallassa olevat eivät siitä luovu. He vaikka vääristelevät lakeja. Tekevät uusia ja kutsuvat sitä järjestäytyneeksi yhteiskunnaksi. Minusta on tullut aikamoinen pessimisti. Valtamedia luulee että voi poistaa vapaan tiedonvälityksen. Olete väärässä. Ei ole jotakin toimijaa (esim. YLE tai HS) että voitte poistaa teille epämukavat uutiset maailmasta ja pitää monopolin. Ai niin mitenkä HS tilaajat ovat ottaneet teidät omakseen. Pitäisikö tehdä melko kova uudistus, typerykset eivät enää riitä. Vanha tilaaja ja häpeän sitä.

Suomi FInland
Suomi FInland
30.8.2019 12:59

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c8899a56-0c97-4eac-9845-ecd57119b7c8
Punaisella ruksittu lapsi tiedelehden kannessa oli liikaa kansanedustajalle – ”Nyt on kyse ihmisarvosta”
Katsokaapa tuo linkin kuva! Siinä on valkoihoinen vauva. Millainen poru olisikaan syntynyt, jos kuvassa olisi ollut mustaihoinen tai selvästi eri etnisyyttä edustanut vauva. Siis sellaista etnisyyttä, jotka oikeasti lisääntyvät riesaksi asti.
Aittakumpu toteaa:
– Asia tulee ottaa vakavasti, sillä nyt on kyse ihmisarvosta sekä oikeudesta elää ja olla onnellinen.
– On vastuutonta väittää, että lapsi ja lapsiperhe-elämä olisi yhteiskunnalle tai luomakunnalle taakka ja rasite. Lapsia ei tehdä, vaan jokainen lapsi on tärkeä, arvokas ja ainutlaatuinen lahja vanhemmilleen. Lapsi on aina tervetullut ja suuri ilon aihe. Yksikään ihminen ei ole ylimääräinen haitta, eikä kenenkään yli tarvitse vetää rukseja, Aittakumpu kirjoittaa.
Aittakumpu joko tarkoituksella tai tahattomasti unohtaa yhtälöstä kehitysmaat, joissa lisääntyminen jatkuu hurjaa tahtia, tai ei uskalla/kehtaa mainita niitä.
Jos asiaa ajattelee puhtaasti järjellä ilman suurempia tunteita, on aika helppo ymmärtää, että oikeasti kehitysmaiden lapsilla olisi paljon valoisampi tulevaisuus, jos heidän lukumääränsä ei enää tästä kasvaisi, vaan pikemminkin vähenisi.

Jukka M
Jukka M
30.8.2019 15:03

Suomi 24-sensuurin poistamia…….
-Oodi on kirjastona täysi paska. Siellä ei voi syvällisesti lukea, laskea eikä keksittyä yhtään mihinkään. Se on pelkkä röyhkeiden sähkölaudoilla ihmisten päälle törmäilevien vastuuttomien älykääpiöiden mölylä, jossa Romanian mustalaiset käyvät varastelemassa, pesemässä perseitään ja paskaisia vaatteitaan. Vihreiden unelma toteutuu ja rehellinen kestävä sivistys kuolee ja tilalle tulee oodimainen äärettömän pinnallinen ja valheellinen isänmaan päälle sylkevien idioottien masinoima hölötys ja paska. Ja HS ja Yle ovat onnellisia kun kansa osoittaa tyhmyytensä…hieman ennen tuhoaan. Oodi on laiva, jonka ideologia johtaa tämän kansan haaksirikkoon ja perikatoon.
30.8.2019 13:16
-Tapulikaupungin kirjasto on täynnä mölyäviä somaleita.
Niitä on myös ala-aula ja ulko-oven edusta täynnä.
Sinne tullaan vain tapaamaan toisia ja mölyämään.
Ja somalilasten käyttöön on ostettu uudet upeat lelut ja pelit …. ihan kuin ois jo joku somalien päivähoitola!?

JokuVaan
JokuVaan
1.9.2019 13:21

Niinpä niin. Valitulla kansalla on aivan oma merkitys ilmaisulle MLK. Se on Morphine, Lidocaine, Ketamine.