Keskiviikon Monokulttuuri klo 19.00

https://www.youtube.com/watch?v=lwuWpU2jHnI&fbclid=IwAR1sYil_skkMM0o7FGgSo56SWhbRozpLzAtAXyZN1mWhungjtLeEFbjfv-E

Pt-median kommentointi on melko vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, toki kevyet off-topicit, eli asian vierestä kommentit ovat sallittuja, mutta älä spämmää kymmeniä viestejä aivan asian vierestä. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Uussosialidemokratiaa

Tällainen viesti IS:ssa tänään. Saa nähdä, kauanko saa olla näkyvillä, ettei poisteta:
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006228120.html
Kommentti (Seppo Varjus): Perussuomalaiset vie kohta siemenperunatkin auringonlaskun keskustalta
Uussosialidemokratiaa 5.9. 12:32
Eiköhän Asyl-ryhmä ollut se varsinainen vaalivoittaja, mutta tästä oltiin hipihiljaa. Samoin Asylin tämän hetken huimasta kannatuksen noususta. Asylin suosio on samointein vahvistanut myös persujen kannatusta, sillä monet Asylin kannattajat ovat samalla perussuomalaisen puolueen jäseniä, sitä ärhäkämpää joukkoa. Asyl ei vielä ole ryhtynyt puolueeksi, mutta sen perustaja Junes Lokka on poliittisesti niin vaikuttava, että vasemmistoanarkistit alkavat kirkua hänet nähdessään, töniä ja työntää bussin alle, mutta toisin kuin olettaisi, se on aina Asyl-Junes joka viedään putkaan. Persut on maan suurin puolue, silti meitä johtaa pääasiassa suomalaisista vanhuksista ja maahanmuuttajista koostuva demarit, kavereinaan muita häviäjäpuolueita, kutsuen tätä muka demokratiaksi.

Parempimuistinen

Parempimuistinen 5.9. 13:04
I Kauan vallassa pysykööt persut, niin Suomi voi pelastua.
I Ai kuten viimeksi kun pääsivät hallitukseen?! Rahat lähti Kreikkaan ja maahanmuuttajia saapui enemmän kuin koskaan aikaisemmin, eikä persut laittaneet tikkua ristiin. Lyhyt on ihmisillä muisti. Sinisten niskaan kaatui syyllisyys, mutta kyllä sen politiikan takana oli koko puolue. Realismi iski hallituksessa, persujen puheet kun on populismia jolla ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä. Realismi iskee päin pläsiä hallitusvastuun myötä myös seuraavalla kerralla.Sulje lainaukset
I Eikös ne olleet Jutta Urpilainen (dem) ja Paavo Arhinmäki (vas), jotka hoitelivat rahamme Kreikkaan. Samaten nk. maahanmuuttajat ovat lähinnä vihervasemmiston, rkp:n ja kepun omia hankintoja. Tukholman lähistöllä vastaanottokeskuksia tyhjennettiin pahimmista rikollisista. Laivayhtiöt kieltäytyivät kuljettamasta näitä Suomeen, joten joutuivat tulemaan Tornion kautta. Ruotsalainen naisministeri vertasi nämä aikuiset miehet suomalaisiin sotalapsiimme ja näin eräät poliitikkomme taipuivat. Eiköhän tuo sodanaikainen kiitosvelkamme Ruotsille ole nyt kuitattu?

Kolmas kerta ei mennyt läpi

Kolmas, samanhenkinen viesti oli jo mainitulle medialle liikaa, eikä enää läpäissyt ennakkosensuuria, mutta kiitos tästäkin vähästä. Aamen.