Keskiviikon Monokulttuuri klo 19.00

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Keskiviikon Monokulttuuri klo 19.00

 1. Tällainen viesti IS:ssa tänään. Saa nähdä, kauanko saa olla näkyvillä, ettei poisteta:
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006228120.html

  Kommentti (Seppo Varjus): Perussuomalaiset vie kohta siemenperunatkin auringonlaskun keskustalta

  Uussosialidemokratiaa 5.9. 12:32
  Eiköhän Asyl-ryhmä ollut se varsinainen vaalivoittaja, mutta tästä oltiin hipihiljaa. Samoin Asylin tämän hetken huimasta kannatuksen noususta. Asylin suosio on samointein vahvistanut myös persujen kannatusta, sillä monet Asylin kannattajat ovat samalla perussuomalaisen puolueen jäseniä, sitä ärhäkämpää joukkoa. Asyl ei vielä ole ryhtynyt puolueeksi, mutta sen perustaja Junes Lokka on poliittisesti niin vaikuttava, että vasemmistoanarkistit alkavat kirkua hänet nähdessään, töniä ja työntää bussin alle, mutta toisin kuin olettaisi, se on aina Asyl-Junes joka viedään putkaan. Persut on maan suurin puolue, silti meitä johtaa pääasiassa suomalaisista vanhuksista ja maahanmuuttajista koostuva demarit, kavereinaan muita häviäjäpuolueita, kutsuen tätä muka demokratiaksi.

  1. Parempimuistinen 5.9. 13:04
   I Kauan vallassa pysykööt persut, niin Suomi voi pelastua.
   I Ai kuten viimeksi kun pääsivät hallitukseen?! Rahat lähti Kreikkaan ja maahanmuuttajia saapui enemmän kuin koskaan aikaisemmin, eikä persut laittaneet tikkua ristiin. Lyhyt on ihmisillä muisti. Sinisten niskaan kaatui syyllisyys, mutta kyllä sen politiikan takana oli koko puolue. Realismi iski hallituksessa, persujen puheet kun on populismia jolla ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä. Realismi iskee päin pläsiä hallitusvastuun myötä myös seuraavalla kerralla.Sulje lainaukset

   I Eikös ne olleet Jutta Urpilainen (dem) ja Paavo Arhinmäki (vas), jotka hoitelivat rahamme Kreikkaan. Samaten nk. maahanmuuttajat ovat lähinnä vihervasemmiston, rkp:n ja kepun omia hankintoja. Tukholman lähistöllä vastaanottokeskuksia tyhjennettiin pahimmista rikollisista. Laivayhtiöt kieltäytyivät kuljettamasta näitä Suomeen, joten joutuivat tulemaan Tornion kautta. Ruotsalainen naisministeri vertasi nämä aikuiset miehet suomalaisiin sotalapsiimme ja näin eräät poliitikkomme taipuivat. Eiköhän tuo sodanaikainen kiitosvelkamme Ruotsille ole nyt kuitattu?

   1. Kolmas, samanhenkinen viesti oli jo mainitulle medialle liikaa, eikä enää läpäissyt ennakkosensuuria, mutta kiitos tästäkin vähästä. Aamen.

    1. Ai mikä ei mennyt läpi? Ei täällä ole mitään esimoderointia. Sensuuria taas emme voi harjoittaa, koska emme ole valtiollinen toimija.

Comments are closed.