Yli 50 afgaania palautettiin viime yönä kotiin kabuliin

69812824_10157694683453417_525608537087279104_n.jpg

Viime yönä lennätettiin yli 50 afgaania Tukholmasta Kabuliin yhdellä isolla tilauslennolla. Tapahtuma aiheutti luonnollisesti turvapaikka-aktivisteissa itkua ja tyrskintää.

Kaikki yli 50 pakkopalautettavaa ovat ns. yksintulleita nuoria, joka voi tässä tapauksessa tarkoittaa kaikkea parikymppisestä viiteenkymmeneen ikävuoteen. Turvapaikka-aktivistit järjestivät eilen Tukholmassa isoja mielenosoituksia ja vaativat afgaanien saada jäädä Ruotsiin. Aktivistien mukaan afgaanit lennätetään suoraan kuolemaan.

Märstan vastaanottokeskuksen ulkopuolella pidettiin illan kestävä iso mielenosoitus ja vierailevana tähtenä oli mm. lentokoneaktivisti Elin Ersson. Myös muualla Ruotsissa on ollut mielenosoituksia afgaanien puolesta.

Säilöstä karkasi toissa yönä 12 afgaania, joista poliisi sai aamuun mennessä kiinni 6. He olivat nyt myös koneessa kotiin. Nyt tapahtuva karkoitus on suurin yksittäinen joukkokarkoitus.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

37 thoughts on “Yli 50 afgaania palautettiin viime yönä kotiin kabuliin

 1. Kabulissa ollut kaksi isoa jytkyä hiljattain. Niissä kuoli toistakymmentä henkilöä. Satunnaisia talebaanipommeja muuallakin, mutta kyllä siellä pärjää. Kotimaa on kotimaa, paitsi jos on sen valehdellut viranomaisille, ja tullutkin Iranista. Hyvä uutinen.

  141
  1. Näin nyt on Ruotsin päätös. Toistaiseksi itsenäinen valtio?
   Kukin tekee, kuten hyväksi näkee, ei koko maailman sosiaalitoimistona toimiminen ole helppoa, autopalot, väkivalta, yms, on länsinaapurissa jokapäiväistä.

  1. Erittäin hyvin sanottu. Muutaman kehiksen palautus ei ruotsin kohtaloa pelasta eikä hetkauta mitenkään. Ruotsi on enää vain saattohoitopotilas jota ei voi enää pelastaa. Kuolevalle Ruotsille voi enää antaa vain kipulääkitystä, ettei loppu olisi ihan niin kivulias ja tuskainen.

   110
   1. Pelkäänpä että olet oikeassa. Ruotsi on onnistunut tekemään melko lyhyessä ajassa kansallisen itsemurhan. Mitään tuskin todellakaan on enää tehtävissä siellä, mutta pian vuorossa on myös Suomi. Onko Suomella enää toivoa mielipuolisen hallituksensa tuhoisassa otteessa, vai onko jo orientoiduttava vain yksinkertaisesti poistumaan maasta suhteellisen pian jonnekin turvalliselle maaperälle (sellaisiakin on olemassa edelleen). Suomalaisethan eivät näytä vastustavan lainkaan tuhoamistaan. Sitä ihmettelen eniten.

    88
 2. Jos yhtään elokuviin on luottaminen, niin USA:lla on ihan vasiten vankien kuljetuksiin tehtyjä lentokoneita. Miksei sieltä vuokrata yhtä vaikka pohjoismaisen yhteihengen voimin lentämään non-stoppina ees taas, menokuorma varmaan saataisiin helposti täyteen. Ei auttaisi märinä eikä ulina eikä tarvisi turhaan olla varpasillaan. Henkilökuntaakin tuskin tarvittaisiin niin runsaasti -> hyötykuormaa lisää.

  124
 3. Jospa tuosta tulisi päivittäinen tapa, voisi sillä olla merkitystä ja suvakitkin joko heittäisivät henkensä stressinsä vuoksi tai väsyisivät itkemään ja raivoamaan.

  113
  1. Olen sitä mieltä että jokaisen ns suvakin pitäisi mennä Afrikkaan omatoimimatkalle muutamaksi kuukaudeksi. Jo siinä ajassa suomut putoavat silmiltä kun keskustelee paikallisten nuorten kanssa.

   30
   1. Muuten hyvä idea mutta lisätään että muutamaksi vuodeksi. Tai mitä sitä ujostelemaan. Koko loppuiäksi. Kauanko sitä sitten olisikin.

 4. Terve menoa perseeseen vaan! Ja takaisin ei tarvitse sitten itkeä.
  Tätä pitänee juhlistaa tulevana viikonloppuna (”natsien”) kavereiden kesken!
  Voi tätä ilonpäivää!
  Vielä kun saadaan loputkin koko Euroopasta potkittua takaisin persläpimaihinsa,
  niin minusta tulkoon vaikka lakupaavi.

  90
 5. Miten yhdenvertainen feministihallitus on voinu mennä tekemään jotain tollasta? Suomessa ei voisi kuvitellakaan noin tehokasta lähetystä varmaan kuolemaan. Hyvä jos vuodessa saadaan ton verran palautettua.

  57
  1. Kysymys on poliittisesta päätöksestä. Itsetuhoisesta sellaisesta. On muistettava, että myös Suomea ollaan saattamassa varmaan sisäiseen tuhoon.

   40
 6. Kuinka monta sataa vuotta kestää ennenkuin kaikki laittomat on saatu palautettua? vai peräti 1000 vuotta?

  Niitähän oli vuosi pari sitten 80.000 kpl. joten nyt varmaan jo 100.000.

  64
 7. Ennenkaikkea nautin siitä, että kun nämäkin juhlapaikan hakijat ovat puhuneet täyttä paskaa taustoistaan ja nyt geelipää kiikutetaan ensimmäisen kerran elämässään Kabuliin.
  Siellä saattaa länkkätikuteisiin, kultakäätyihin ja jenkkilenkkareihin sonnustautuneet geelipäätnpikkasen pistää silmään, ahhahahah.

  77
 8. Niin harvinaisia tällaiset uutiset että sain primitiivireaktion ja halusin sännätä torille rummuttamaan ja huutamaan ”ei afgaaneja minnekkään).

  56
 9. Kuoleman lento Kabuliin!!!
  Kas kun ei vielä ole suvakit keksineet ettei geelipäitä saa paluttaa Afganistaniin ja varsinki Kabuliin, kas kun eivät ole siellä koskaan asuneet. Siinä kyllä menisi tarhapaikkahakemus uusiksi niiltä osin. Vaan siihenkin vetoomus, että onhan siellä iran/irak alueellakin sotia.
  Jäädäänpä odottelemaan rasmuksen uusia vetoomuksia asiassa.

  41
 10. Off topic.
  Huomasin tänään Helsingissä kävellessäni geelitukka-parturin. 12€ miesten hiustenleikkuu. Se mikä oli mielenkiintoista oli viereinen tyhjä toimitila, entinen parturi, jossa oli hinnat vielä nähtävillä, 28€ samasta palvelusta.

  50
 11. Joku suvakki tätäkin lukee, niin oletko tyytyväinen aikaansaannokseesi? Sen täytyy olla melkoinen näky, kun noita pakolaisia joukkoraiskataan juuri nyt Kabulissa varmaan kuolemaansa asti militian toimesta. Niin varmasti sen näyn näet aina silmät sulkiessasi? Ja kuulet kaikki ne huudot? Pystyt ehkä kuvittelemaan sen pelon, jota nuo pienet viattomat uhrit joutuvat takiasi kokemaan, ihan koko ajan!

  Niin, juuri sinun syytäsi tuo lento oli. Sinä et sitä estänyt, vaikka olisit helposti voinut. Nuo kuolevat aivan lähituntien sisään sinun mukavuudenhalusi tähden. Mieluummin 50 murhattua, kuin sinä poliisikuulustelussa! En sinuna en pystyisi enää elämään, olet hirviö! Natsia paljon kammottavampi epähenkilö! Etkö osaa vetää johtopäätöstä?

  Me muut otetaan vaikka kännit näiden muistolle, ei tule yhtään ikävä. Joka päivä tuollainen lento ei riittäisi mihinkään, mutta entä 500/kone? Afgaaniraiskaajat loppuisivat maasta (Afganistanista) kesken. Pääsisivät pakoon ja jäisivät henkiin. Mehän niitä hyviä ollaan ja suvakit tukevat massasodomiaa omilla toimillaan.

  24
  1. 60 000 tuli lisää tänä vuonna jo ja vielä vuotta jäljellä 100 000 melkein tulee.

   31
   1. Laittomiksi läpsyt muuttuvat vasta hylsyjen jälkeen jos eivät ole alkujaan menneet suoraan ”maan alle”. Molempia variantteja löytyy.

    Niin kauan kuin läpsyt ovat systeemissä vetkutettavina ei niitä katsota laittomiksi.

 12. Mistä vitusta sen varmaksi tietää, että flgga edes poistui ruattin ilmatilasta. Loisivat nyt pohjoisruotsissa jossakin urpolassa uusien ritsap*****n hoivissa koko geelijengi.

  13
 13. Tuskimpa hurrit noita mihinkään lennättivät, eiköhän tuttuun tapaan änkeneet terroristinsa suomeen.

  17
 14. Ehtivät sieltä takaisin, ennen palautuslentokonetta. Uusin paperein ja uusin tarinoin.

  21
 15. Joko ne kaikki tapettiin? Niinhän ruotsalaiset/suomalaiset suvakit väittävät: Heti kun laskeudutaan niin VAINOAJAT aloittavat ankaran murhailun. Noh, 50 tuoretta ruumista kiitos, tai TURPA VITTU KII.

  11
 16. Jos olisi oikein niin ainakin 50.000 pitäsi palauttaa joka 3 kuukausi islamisteja helvettiin, nyt tuo 50 vain naurattaa, ihan helvetin mitätön määrä.

  17
 17. Mitenköhän Ruotsi onnistui tässä mahdottomassa tehtävässä ? Suomessa karkoitettavat ulisevat ja vähän haraavat vastaan ni karkoitukset säännönmukaisesti keskeytyy.

  10
 18. silti on vielä aivan vitusti liikaa jäljellä.Ja yks ongelma näissä on se, että jäljelle jäävät vielä triggeröityvät lisää ja perseily vaan lisääntyy jo olemassa olevan perseilyn lisäks

 19. Kuvituskuvassa väkivallan uhalla huiveihin pakotettuja, joiden luulisi olevan erityisen iloisia jokaisesta kotiin palautetusta sortajastaan – mutta joo, eihän noilla ajattelu sille tasolle yllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.