Vihapuhe klo 19.00: Edward Dutton vastaa Oula Silvennoisen väitteisiin

https://dlive.tv/vihapuhefm

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Vihapuhe klo 19.00: Edward Dutton vastaa Oula Silvennoisen väitteisiin

 1. ”Kiltteys, luottamus ja empatia ovat periaatteessa hyviä asioita, mutta Duttonin mukaan liiallinen empatia toisia ihmisiä kohtaan voi saada jopa skitsofrenian kirjoon liittyviä piirteitä. Tämä ehkä osaltaan selittää monien suomalaisten tuntemaa äärimmäistä hoivaviettiä turvapaikanhakijoita kohtaan”.

  41
  1. Esimerkkinä punapastori, joka välillä piuhassa, muttei silti tule kondikseen. Rusina-Abdullahin perässä taas mennään, kun päästään lataamosta. Toinen Terroristi-Taponen, joka ei ymmärrä sarjamurhaajien, ammattiraiskaajien, himokiduttajien ja perinne velvoittaa pedofiilien olevan yksinkertaisesti pahoja ihmisiä. Ei, hän haluaa kaikki Suomeen, koska aseistettuna hän on turvassa, ellei sitten turvikset päätä vetäistä sitä porukalla sinivuokkoon. Nämä nyt näitä julkkiksia, joita saa repostella kuin varis karttalehteä. Tuntuu olevan mm opinteitse tarttuva sairaus, joka riivaa käyttäjäänsä hautaan asti, monikaan ei parane.

   Ja jokainen on tietysti suvainnut ja suvaitsee vieläkin, mutta näille sairaille ihmiskunnan hyytelöeläimille ei tulisi mieleenkään laittaa kantasuomalaista kouluampujaa tai Breivikiä mihinkään partioleirille kotoutumispuuhiin. Ei, vain vastaava muslimi voidaan sinne laittaa ja laitetaankin, vaikka ***tana pakolla ja ilman vanhempien tietämättä.

   16
 2. Hyvin on Dutton kiteyttänyt aikamme suurimman ongelman.

  29

Comments are closed.