Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Itsenäinen mielipide

Suomi24 löi äsken nenänedessä luukut kiinni sananvapaudelta. Viestejä ei voi enää edes lukea, ellei ensin luo nimimerkkiä ja anna tietojaan Aller-medialle.
Niin epäluotettava firma kuin S24 muutoin moderointeineen on, tämä ei todellakaan ole suositeltavaa.
Se vaikuttaminen ja asioihin nimetön kantojenottaminen oli sitten siinä. Se mikä on ollut sanottavaa, on pitänyt sanoa tähän menessä. Nyt mielipiteidensä julkinen esittäminen on todella kortilla. Pian emme enää saa sanoa mitään, ellemme ole yhtä mieltä NWO:n kanssa. Tai, saahan sitä sanoa, jos ehdottomasti tahtoo ilmaista ajatuksensa, mutta hirttoköyden uhalla. Luultavimmin näin on ollut jo jonkin aikaa – ja edelleen tänäkin päivänä.
Mutta aina tulee ylihuominen ja silloin pahan valta jälleen kaadetaan. Mutta kun se tulee, älkäämme enää unohtako ja antako anteeksi. Pysyvä rauha ei selvästikään synny anteeksiannolla. Sitä tässä on yritetty, Suomessakin viimeiset n.100 vuotta ja lopputulos on nyt nähty.