Filmi: Uusruotsalaiset pahoinpitelevät ruotsalaisen lapsen

Oheinen video on kuvattu muutama päivä sitten. Filmillä arabitaustaiset kolmansista maista tulleet tulijat pahoinpitelevät ruotsalaisen lapsen. Yksi kuvaa tyynesti pahoinpitelyä. Kolmas ajaa pyörällä päälle.

Filmi lähti pyörimään sosiaalisessa mediassa kun arabiaanonuoret jakoivat sitä eri nuorten sosiaalisen median kanavilla ja kertoivat, että sama kohtalo on kaikila ruotsalaisilla. Pahoinpitelyn uhri on selvästi nuorempi kuin pääpahoinpitelijä. Filmi on kuvattu Skövden kaupungissa paikallisen koulun pihalla ja päätpotkija on nimeltään Hassan.

HUOM! Kannattaa laittaa särkyvät arvotavarat käden ulottumattomiin ennenkuin alat katsomaan filmiä. Se ei ole varsinaisesti ”ääriväkivaltainen”, mutta aiheuttaa raivokohtauksen.

SUOMALAINEN: Kun katsot filmiä katsot tarkastiottaen tulevaisuuteen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

44 thoughts on “Filmi: Uusruotsalaiset pahoinpitelevät ruotsalaisen lapsen

 1. Vittu kun vituttaa taas saatana. Ei helvetti tämä paska voi näin jatkua ei.
  Huh huh….Nyt kynnelle kykenevät rökittämään noita perkeleitä. Amen.

  77
 2. Siinä 30 vuotiasta sossuilevaa muslimisetää niin vituttaa kun puolet nuorempi ei-muslimi katsoi rasistisesti ja epäkunnioittavasti. Ehkä jopa pilkkasi aikuisen miehen nuorekasta valeasua tai luku/kirjoitustaitoa. Onneksi Ruotsi on islamilainen valtio jossa kaikki väkivalta kantaväestöä kohtaan on hyväksyttävää ja jopa suotavaa. Käytännön islam on kaunista katsottavaa. Lisää tämmöistä tarvitaan Suomeenkin!

  70
  1. Raivokohtaus johtui kateudesta, kun samalla luokalla oleva 10-vuotias Svante sai kokeesta kiitettävän, mutta 24-vuotias Hassan hylätyn.

   27
 3. ei noi paskat muuta osaa,niille täytys antaa turpiin kunnolla,kuinka ruotsalaiset antaa tuollaista tapahtua,mikseivät laita hanttiin.perkele

  53
  1. Kun ei kukaan muukaan auta, en auta minäkään. Tasan sama se on täällä Suomessakin. Jos autat, niitä tulee muitakin siihen ihmettelemään. Jos kuljet ohi, kulkevat kaikki muutkin. Tämä huomattu ihan kadulle sammunutta auttaessa, tulee ehkä kantiksia tappeluunkin välihuutajiksi ja neuvomaan? Tällöin musta luulee voimasuhteiden tasoittuneen ja sehän ei käy, karkuun on juostava?

   Auttakaa ny kaveria, vaikkette sitä tunnekaan. Oli se potkittava vaikka somali, tuommoinen ei käy päinsä. Poliisin huutaminen jo voi auttaa, samalla puhelin korvalle ja soitto 112:een.

   Ja nainen tasoittaa voimasuhteita asettamalla nyrkin kokoisen kiven käsilaukkuunsa. Häh? Äitini jo 60-lvulla hakkasi joitain katujengiläisiä, kun eivät päästäneet jotain tyyppiä junaan. Perkeleesti vaan, kyllä ne siitä tokenee.

   11
  2. Ei nykyruotsalainen tai suomalainen lapsi ja nuori osaa enää tapella, se on pehmennyt ja sivistynyt. Ei se osaa enää puolustaa itseään, hanavesi on laskenut testot lähestulkoon naisen tasoille.

   20
  3. Jos laitat hanttiin, olet perheinesi RASISTI, ja sosiaalinen elämäsi on tuomittu kuolemaan…

   6
   1
 4. Niitä jotka haalivat näitä mutiaisia tänne tulisi ”kouluttaa” tosi kovalla kädellä. Olen monesti mielessäni hionu taktiikoita ”kenttäolosuhteisiin”.

  40
 5. jos tähänkin sanoisin, mitä oikeesti olen mieltä, niin vähintäänkin kyttäkuulusteluihin joutuisin vihapuheesta.

  40
 6. Eikö olisikin mielenkiintoista ja uudenraikasta, jos jossain yhtäkkiä tuonikäiset ruotsalaiset tai suomalaiset nuoret ilmoittaisivat jengiytyvänsä, koska eivät jaksa enää tätä paskaa maahantunkeutujilta ja sitten postaisivat samanlaisia videoita missä somali saa monoa päähän. Mitä tapahtuisi? -huostaanotto/Ylen kauhistelu-ilta/poliisi/PVL äärioikeisto-paniikki yhyyyyyy yäää!!!!. Jossain vaiheessa se tulee eteen kuitenkin. Kun eläimenkin ajaa nurkkaan tarpeeksi monta kertaa niin se lopulta puolustautuu tai kuolee

  55
  1. Sen kun näkis. Antakaa valtion puolesta vehkeet ja takaan, että lähtee vähän monimiljoonainenkin moniosaajajoukko niin helevetin vihaseen, ettei jää kuin sandaalinpohjat jäljelle ja isännättömiä parasiitteja lukematon määrä.

   17
  2. Juurihan joku pikkupoika pisti Helsingissä ryöstäjiä puukolla. En tiedä taustoja enkä faktoja, mutta päässäni jo kehittelin skenaariota jossa parikymppiset muslimit yrittivät alle 16 vee suomipojan kännykkää viedä mutta saivatkin RASISTISESTI maistaa puukkoa. Että nauratti! Ja olin ylpeydestä haljeta. Lisää tämmöistä! Loppuu se muunväristen ryöstelyt kun tietävät että joka jannulta tulee moraa naamaan. Kyllä, minä tässä kehotan nuorisoa puukottamaan ryöstäjiä! MITÄ SITTEN! Tarkistakaapa kylillä dallaavien ”turvapaikanhakijoitten” taskut, niistä löytyy ihan helvetisti puukkoja. Ehdotan että tasoitetaan tilanne. Joku kiva valelompakkokin teineille olisi makee, semmonen jossa on kunnon nalli. Kun muslimi nurkan takana tarkistaa ryöstösaalistaan niin irtoo sormet ja lähtee näkö =) Olisihan se hassua.

   30
   1. Taponenhan oli nyt tutkinut viimekesäistä Vuosaaren parvekesarjakiipeilyä ja todennut, että monessa yksittäistapauksessa oli keppostelijoita provosoitu rasistisilla kommenteilla. Kyllähän vähemmästäkin hypitään seinille ja kiivetään parvekkeille.

 7. Meidän ja vanhan lännen mukaan :raukkamaista, pitäisi olla ottelu yksi yhtä vastaan.

  17
  1
  1. Kerran muuten oli tuommoinenkin ottelu. Erivärinen vastaan skinhead. Italiaan se toinen oli menossa, joten en nyt matuksi nimittelisi kuitenkaan. Huolissaan oli tämä ulkomaalainen ainoastaan siitä, ettei porukalla käydä päälle (hän tuli yksin paikalle, meitä muita oli kymmeniä). Sovittiin asiasta. Tappelu alkoi. Italiaano sai nyrkkiä ja potkuja päähänsä, ei pudonnut. Ei viitsinyt edes väistellä hän. Skinari väsyi. Italiaano löi kerran. Tappelu ohi. Skini ei ees tienny omaa nimeensä hetkeen, vietiin se jonnekin lepäämään.

   Soppari tietenkin pitää ja maassa makaavaan ei kajota. Sen verran kun nuoret tajuatte, olette tajunneet jo paljon.

   6
   1
  2. Tuossa kyse mistään reilusta tappelusta vaan kiusaamisesta ja vallankäytöstä. Ja syvemmälle katsottuna: kieroutuneista, rasistisista ja sosiopaattisista asenteista kantaväestöä kohtaan. Ruotsalaisilla on katumuksen ja kärsimyksen vuosikymmenet odottamassa – oppirahat on maksettava!

   31
 8. Nyt pää kiinni kaikki te uhoavat kommentoijat. Tuossa ihan oikeaa ihmistä potkittiin ja pahoinpideltiin , siinä ei ole mitään ”mielenkiintoista tai uudenraikasta”. Siinä oli pelkkää raakaa väkivaltaa koska Ruotsi on antanut tälle oikeutuksen. Oksetti.

  23
  1. Oikeassa olet.

   Onko pojalla kuitenkin isä? Isä voisi itse opettaa, taikka ohjata nuoren nyrkkeilyharrastuksen pariin. Viimeistään tämän jälkeen näin tulisi toimia. Ulina nyt ei ainakaan auta yhtään ketään. (Muitakin vinkkejä olisi, mutta kerrassaan laittomia.)

   Puolituttu nyrkkeilijä tiputti junassa muistaakseni 5 ”anarkistia” ja se viimeinen vasta tajusi olevansa yksin. Oppivat käytöstapoja kuitenkin jokainen jannu. Vissiin opettaa veläkin, pitäisi enää tohtia mennä tunnille.

   Faijaa kanssa et lyönyt, vaikka toinen ei pysyisi humalaltaan enää oikein tolpillaankaan. Et vaan osu. Silmä ei näe sammumispisteisen kättä, mutta kipu kyllä tuntui.

   Suosittelen kaikille.

   1. Tappeleminen kysyy luontoa ja fysiikkaa,ja siinä suhteessa kehitysmaalaisilla on lähtökohtainen etu. On kohtuutonta, että kantaväestö joutuu alentumaan barbaarin tasolle selvitäkseen vihervasemmiston ja kokoomuksen ihannoimasta monikulttuurista, mutta sen se tulevaisuudessa saattaa vaatia.

    35
 9. Tulevaisuus kuuluu näköjään vastakkainasettelulle. Hyvä vasemmisto ja feministit ja federalistit ja kokoomukset – hyvältä näyttää!

  22
 10. ”Päätpotkija on nimeltään Hassan”
  Jos tekijä tiedetään jopa nimeltä, niin mielenkiinnolla odotan kuulumisia jatkotoimenpiteistä tuosta järkyttävästä väkivallanteosta. Onko taas ”pojat on poikia” vai lähteekö joku ihan oikeasti linnaan nostamaan saippuapalaa suihkuhuoneen lattialta.

  25
  1
  1. Ruotsin poliisi ei tee asialle yhtään mitään, eikä ole koskaan tehnyt yhtään mitään. Ruotsissa on kehitysmaalaisten pahoinpitelyjä kymmeniätuhansia vuodessa. Ruotsin poliisi ei edes pidätä ketään näistä kehitysmaalaisista. Tuo uhri voidaan Ruotsissa tuomita rasismista, koska rasistinen katse ja oli itse syyllinen tapahtumaan ja keharit aina syyttömiä ja uhreja. Ruotsi on niin paska maa ja täynnä paskaa, että sitä valuu myös Suomeen joka päivä länsirajalta.

   15
   1
 11. Se on sitten varmaan saatanan kiva se seuraava koulupäivä naama ruhjeilla.
  Eikä opettajiakaan varmaan kiinnosta piruakaan.
  Onhan kyseessä kunniakusiaivot maapallon perimmästä helvetistä.
  Painukoot helvettiin moniosailemaan! Amen.

  22
 12. Ei saa tuomita. Tämä on kommunistista demokratiaa. Muuten voidaan ilmiantaa ja tulla PolPo ovelle!

  Nuo ovat suvakkien, antifan ja muiden oman kansansa pettureiden kavereita. Meidän, siistien kulttuurien ihmisten, pitäisi nyt vain tyynesti uida tässä meille ulkomailta tuotetussa, uusmonikulttuurisessa paskassa. Edes eläimet eivät käyttäydy noin. Ja noita pitäisi sitten muka ihmisinä kutsua, vaikka ovat eläintäkin alempia, mitä lie olioita! Sika ja koirakin käyttäytyy paremmin! Ovat ystävällisiä ihmisille.

  Tämä onkin vasemmistolaisuuden päämäärä: nostattaa aina kaikki alin paska pintaan, valtaan. Jos ei muuten, niin heittämällä pommeja veteen, tätä kutsutaan myös terrorismiksi. Johan alkavat pohjamudat liikahdella ja ennen puhdas vesi saastuu!

  Valehdellen vassarit kutsuvat tuota kansanvallaksi, sillä tuossakaan tapauksessa se ei ole Ruotsin oma kansa, joka hallitsee. Nyt Ruotsin ulkomaisena vieraana, diktaattorina riehuu – ei Stalin – vaan profeetta Muhamed. Venäläisiä hallinnut Stalin oli gruusialainen, Hrutshev ukrainalainen ja joka omin luvin, duumalta kysymättä päätti lahjoittaa palasen Venäjää, Krimin niemimaan venäläisasukkaineen, omalle maalleen, Ukrainalle. Ja tänä päivänä tuo maanryöstö onkin nyt sitten peräti sodan aihe. Jossa uhreina pääasiassa juuri tuo itä-Ukrainan vuosikymmeniä sorrettu venäläisväestö.

  Työkansaksikaaan en näitä ulkomaiden loiseläjiä varsinaisesti kutsuisi. Entisenä vasemmiston äänestäjänä olen vannonut, että siihen retkuun en enää koskaan mene. Punalippu on aina oman kansansa veren lippu. Tämän, sata vuotta myöhemmin punikkien edellisistä vihariennoista, saamme kantapään kautta oppia nyt myös me, sosialismin viimeisimmät kansanuhrit Pohjolassa. Me, jotka teimme työn omien isänmaidemme hyväksi, mutta punikit jälleen tuhosivat.

  Muistetaan, miten totaalisen tuhon he aiheuttivat Venäjällä. Niin totaalisen, ettei se kommunisteista vapauduttuaan ole vielä 30 vuodessakaan toipunut näiden / Stalinin suorittamasta hävitystyöstä.

  Sama tapahtuu nyt Pohjolassa. Jos sallimme tämän tapahtua. Tälle kaikellehan voisi laittaa jarrun, mutta ei enää entisin keinoin. Nyt vaaditaan jo nk. järeämpiä aseita näin väkivaltaista vihollista vastaan, tukea mahd. myös heiltä, jotka jo kommunistien vihateot hyvin tuntevat.

 13. Suomessa tapahtuu samaa melkein jokapäivä. Kehitysmaalaiset raiskaavat ja pahoinpitelevät naisia ja lapsia. Polpo pimittää ja ei tutki näitä rikoksia, koska polpolle on tärkeintä kantaväestön vihapuheen kitkeminen. Se mitä Ruotsissa tapahtuu sitä tapahtuu myös Suomessa ja kaikki paska mitä Ruotsissa on jo tapahtunut tulee myös Suomeen. Kiitos avoimien rajojen ja monikulttuurisuuden.

  18
 14. Mitä se oli tehnyt ei ihmisiä turhaan potkita, minä heitin pienenä jotain apukoululaista lumipallolla Hervannassa, kun se kulki jollain pöllityllä lasten vaunuilla. Koulunpihassa apukoululaiset sitten joukolla toimivat juuri näin.
  Jätin asian sikseen koska minussa oli syy. Tosin päähän potkiminen oli aika rankka kosto, tosin potkut oli ihan vajakkien potkuja.
  Ilman syytä kimppuun käymisestä voisin rangaista vielä vuosikymmenten jälkeen todella julmasti.

 15. Ruotsissa tosiaan kehitysmaalaiset raiskaavat naisopettajia ja pahoinpitelevät miesopettajia. Mitään nämä opettajat eivät uskalla tehdä rasismin pelossa ja vaikka tekisivätkin niin Ruotsin poliisi ei tutki. Ruotsalaiset paskahousut ovat täysin alistuneita kehitymaalaisten terrorismiin. Vaikka me ihmettelemme Ruotsia niin meillä on paljon samoja ongelmia ja Polpo ei tee myöskään yhtään mitään kehitysmaalaisillem jotka riehuvat koulussa. Samanlaisia paskahousuja on Polpossakin, kuin Ruotsin poliisissa. Moni ei tajua, että Ruotsin paha tilanne on myös jo Suomessa ja pahenee koko ajan. Vihapuhe ja viharikoslait, valtamedian ja poliisin valehtelu ja kehitysmaalaisten rikosten salaaminen ja tutkimatta jättäminen on suoraan kopioitu Ruotsista. Suomi seuraa Ruotsia tarkalleen kaikessa. Siitä pitävät suvakkipäättäjämme huolen, että rajoja ei koskaan suljeta ja tilanne menee pahemmaksi kuin Ruotsissa. Ensi vuonna kesällä olisi Suomeen tulossa noin 100 000 matua. 2015 vyöry toistuu nyt pahempana. Siitä on ollut useita varoituksia ympäri eurooppaa, että suurempi vyöry on tulossa mitä 2015. Meillä on matuongelma ja se pahenee koko ajan lisää.

  14
  1. Avattaisiinpa samoin Itäraja, niin matuloisemme ällistyisivät. Tosin jatkuvalla ryssävihan lietsonnalla Suomessa, ollaan ehkä tilanteessa, että jos muutoin olisimmekin voineet saada heiltä tukea ystävinä, he tulisivatkin tänne jälleen vihollisina. Ruotsi on hyvin pitänyt huolen itsestään: kaikki ongelmansa ja sotatoimensa he kansamme 800-vuotisina miehittäjinä ovat aina kasanneet meidän niskaamme. Tekee sitä edelleen, ei tunnusta itsenäisyyttämme, vaan vaatii ja käskyttää meitä edelleen.

   Näin ei Venäjä tee.

   Kirous hurreille!

   Tämä ryssävihakin on aina ollut ruotsalaisten, poliittisista syistä myös Suomessa lietsomaa ja on edelleen. Meistä suomalaisista ja meidän isiemme ja äitiemme 10 000 vuotisen maan turvallisuudesta he eivät ole koskaan vähät piittaneet, paitsi Ruotsin eturintamana. Todellinen Ruotsin kuninkaan / kaikkia Euroopan kansoja ryöstelleiden goottien heimopäällikön viides kolonna, meidän suomalaisten omalla maaperällämme, meidän Pohjolassamme. Ruotsalaiset eivät koskaan ole levittäneet minkäänlaista, nk. siunausta minnekään, läsnäolollaan vain kirousta.

   Odottakaa vaan, niin Ruotsille ei riitä se vihateko Suomenkansaa vastaan, jonka he meille viimeksi vuonna 2015 tekivät, vaan pian he jälleen yrittävät saada suomalaiset sotimaan heidän puolestaan, ihan omien ongelmiensa vuoksi. Ruotsi / Gauthiod ei ole koskaan tuottanut Pohjolassa muuta kuin pahaa. Hehän eivät ole Pohjolan alkuperäiskansaa vaan tänne, maillemme vuosina 800-900 Euroopasta hyökänneitä gootteja, jotka ensin valtasivat alueemme nyk. Ruotsin ja Norjan alueilla, sitten muutama sata vuotta myöhemmin, hyökkäsivät itse Suomemme puolelle.

   On tosin iloinen asia, että kirous on vihdoin kohdannut heitä, mutta rajat kiinni, jotta he eivät enempää levitä omien tekojensa seurausta meille! Kuolkoot ja hukkukoot he yksin länsirajan takana.

   Ei sallita Ruotsin enää enempää levittää pahuuttaan ja sen vaikutusta Suomemme puolelle!

   9
   2
   1. Taas tätä. Ei, ei, ei. Ryssää vastaan laitetaan aina täysillä kampoihin. Siksi me on intit käyty. Aina nousee verenpaine näistä ryssämielisiä jutuista. Kyllä me matumme hoidetaan ilman velivenäläisen ”apua”

    4
    3
    1. Siltä näyttää. Tarkemmin: ei ihan näytä. Olisikin jo aika teidän ”intin käyneiden” näyttää, jos jotain näytettävää on. Viimeksi inttikuvianne katsellessa muistan kuvat intin miehistä, ominkäsin kantamassa vihollisen laukkuja Ruotsin rajalta vihollisen vastaanottokeskukseen.

     Kuinka kauan ja pitkälle te vielä sallitte Afrikan ja lähi-idän sotilaiden pahoinpidellä ja raiskata omaa kansaamme, jopa lapsia, suomalaishuorien avulla siittää näille omia, myös pedofiiliprofeettaa esikuvanaan pitäviä, epäsuomalaisia jälkeläisiään ja tätä kautta hävittää suomalaisugrilaisen kansamme, ikivanhan kielemme ja kulttuurimme, joka – ennen kaunis kulttuurimme – ei näy enää missään. Suomessa on ”rasismia” olla alkuperäis-suomalaisen kansan jäsen ja siitä ylpeä.

     Venäjällä Putin reagoisi kaikkeen vastaavaan, – siellä ei vihollinen oman kansan silmille hypi! – vaikka länsimaailma siitä nikotteleekin. Siellä myös suomalaisugrilaisuutta vaalitaan, on suuria kulttuurikeskuksia ja jatkuvasti kulttuuritapahtumia. Petroskoi, Venäjän Karjala ja sen itäiset naapurimaat ovat suomalaisempia kuin Suomi itse!

     Jopa Putin / ryssä itse, selvästikin huolehtii suomalaisista paremmin kuin Niinistö, nk. ”Suomi” omistaan!

     Kiitos, nyt minullakin nousi verenpaine. Vain Suomi ja suomalaisuus merkitsee, sen puolesta kutsuisin vaikka Venäjän apuun!

     Kunhan Somalia ja lähi-itä, profeettoineen, huiveineen ja raiskarikulttuureineen, vaikka perseestä kiinni pitäen heitetään täältä ulos! Petoksellahan ne ovat alunperin Suomeen tulleetkin. Ovat aina vihollisemme! Eivät koskaan meidän kansaamme.

     1. Voisko muuttaa sinne ryssälään kun se on niin paratiisi ja putin näyttää jumalalta kuten stalin aikoinaan?

      2
      2
      1. Olen muuten jopa harkinnut asiaa. Jarruna toistaiseksi toiminut runo ”Laps’ Suomen”.

 16. Me naiset ja lapsemme olemme pelosta kankeita Suomessa, ei meillä ole mitään mahdollisuutta pärjätä ylivoimaisia jengejä vastaan. Kehitysmaalaiset saavat Suomessa tehdä ihan mitä vain ilman seurauksia Suomessa ja kukaan ei tee yhtään mitään muuta, kuin netissä ulisee. Poliisi ei tee yhtään mitään muuta kuin kyttää kantaväestön vihapuhetta netissä. Päättäjät eivät tee yhtään mitään muuta kuin yrittävät saada näitä kehitysmaalaisia lisää Suomeen ja nopeasti. Päättäjät yrittävät kaikin keinoin saada vain lisää kehitysmaalaisia Suomeen. Esimerkkinä siitä on ulkomaalaista työvoimaa koitetaan saada helpommin Suomeen vaikka 600 000 työtöntä työnhakijaa on Suomessa. Kehitysmaalaiset saavat OECD raportin mukaan 4,4 kertaa keskimäärin enemmän sosiaalietuuksia kuin vastaavassa asemassa olevat kantaväestö. Päättäjät ovat päätäneet tuhota ja vaihtaa meidät kantaväestön. Sen näkee jokainen joka päivä. On aika alkaa taistelemaan vastaan kaikilla keinoilla.

  16
  1
 17. Suvakkien tarjoamaa monikulttuurista ihanuuttahan siinä. Ja valtamedia Ruotsissakin kirjoittelee vaan miten hienoa monikulttuurisuus on. Sellaista totuutta ne julkaisevat, koska ovat vastuullisia medioita, siis vastuullisia suvakkipropagandan tuottajia. Heidän mielestään toden puhuminen on vastuutonta vihapuhetta ja siitä pitää tulla syyte.

 18. Perheessä 16 vuotias poika ja jos hänen kimppuun käy ählämit voi olla varmoja että saavat kyllä turpaansa.

  3
  1

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.