Sunnuntaiepistola (Ei kannata lukea jos odottaa positiivisia näkymiä!)

Viikonlopun aikana julkisuuteen tullut filminpätkä on herättänyt paljon keskustelua lahden molemmin puolin. On jopa väläytelty kansannousua.

Filmillä 3-4 arabiaanoa iältään 13-15-vuotiasta osallistuu 12-vuotiaan ruotsalaisen nuorukaisen pahoinpitelyyn. Pääpukari lyö ruotsalaista nyrkein ja potkii tätä päähän. Toinen ei varsinaisesti aja pyörällä päälle, mutta osoittaa alistamisen elkeitä rullaamalla pyörän eturenkaan maassamakaavan pojan päälle. Kolmas kuvaa tapahtumaa muistokansioon.
Tapahtuman tiimoilta on tullut esille monenlaisia toiveita kuinka ruotsalaiset nuorukaiset saavat jossain vaiheessa tarpeekseen ja ”nousevat vastarintaan”. Että he ovat kyllästyneet ja yhdistäytyvät, jonka jälkeen tulijat heitetään maasta ulos.
Lähdetään liikkeelle siitä, että mitä olisi tapahtunut, jos ruotsalainen poika olisi jostain syystä puolustautunut. Oletetaan, että poika olisi laittanut hanttiin ja vastannut lyönteihin. Oletetaan, että poika olisi jopa päässyt pääpukarin suhteen niskan päälle ja lopsinut tätä korville. Mitä seuraavana olisi tapahtunut? Koulu olisi puuttunut tapahtumiin. Poika olisi erotettu määräajaksi koulusta ja saanut muitakin kuritoimenpiteitä. Poika olisi leimattu rasistiksi natsiksi ja sosiaalitoimen lastensuojeluviranomaiset olisivat tulleet kuvioon mukaan. Rikostutkintaa ei olisi aloitettu, koska poika on alle 15-vuotias, mutta hommaa pyöritettäisiin monta vuotta sosiaalitoimen rattaissa, jotta pojasta saataisiin kitkettyä pois rasismi, fasismi ja kaikki paha. Tapahtuma pääsisi monenlaisiin tilastoihin, joissa tilastoidaan ”rasistisia väkivaltarikoksia” ja rasisminvastusteluryhmissä huudettaisiin hoosiannaa kuinka rasismi valtaa alaa.
Mutta tilanne ei mennyt näin. Ruotsalainen pahoinpideltiin arabiaanojen toimesta. Mitä seuraavaksi tapahtuu?
Tapahtuu seuraavaa. Koulu ei noteeraa asiaa mitenkään. Yksikään sosiaalityöntekijä ei uskalla puuttua asiaan eikä Hassanille kerrota, että pahoinpitelyhommat eivät ole soveliaita. Hassanin vanhemmille ei lähetetä ”wilma-viestiä” eikä tapahtumaa tilastoida yhtään mihinkään, sitä vain ei huomata. Sen sijaan Hassan nauraa tapahtumalle ivallisesti ja saa kaveripiirissä rispektinlisäyksen. Se on kuin ylimääräinen kananmuna pannukakussa. Hassan tulee pahoinpitelemään ruotsalaisia nuoria jatkossakin. Eikä ruotsalainen poika ei saa oikeutta.
Entäpä se kansannousu? Kukaan ei tule ”nousemaan” yhtään mihinkään. Tapahtuma on aivan samanlainen arkinen tapahtuma jollaisia tapahtuu joka päivä ympäri Ruotsin kouluja.  Jokainen ruotsalainen nuorukainen tuntee yhden tai useamman mukavan arabiaanon tai afrikaanon, joiden kanssa ovat hyviä kavereita keskenään. He tuntevat myös niitä vittumaisia tulijoita. Tärkein on kuitenkin se, että ruotsalainen nuorukainen on syntynyt ja varttunut nykytilassa eikä edes tunne jotain sellaista vaihtoehtoa, jollainen mielikuva vanhemmilla ihmisillä on menneestä Ruotsista. ”Kansannousu” on vain keski-ikäisten ja sitä vanhempien äijien fantasiaa.

” ”Kansannousu” on vain keski-ikäisten ja sitä vanhempien äijien fantasiaa. ”

 
Suomalaisten kannalta on äärimmäisen tärkeää ymmärtää tämä eikä fantasioida jostain kansannoususta. Pitää ymmärtää se, että ruotsalainen kansakunta on menetetty. Sitä ei saa enää takaisin. Vanhaan ei ole mitään paluuta. Mitkään kuvitteelliset kansannousut eivät ole mitenkään realistisia. Ei ole niitä kansannousijoita, eikä ennenkaikkea sitä tukevaa armeijaa. Ei mitään. Monikulttuurisuus kasvaa vähän kuin Viides Elementti-elokuvan ”paha aurinko”. Mitä enempi sitä pommitti sitä suuremmaksi se kasvoi ja sitä varmepi oli loppu. Monikulttuurisuus toimii samalla tavalla. Suomalaisten pitäisi nyt todella tarkasti havannoida Ruotsin tapahtumia ja tehdä oikeita johtopäätöksiä.
Muuten virolaiset kirjoittavat tämän saman jutun muutaman kymmenen vuoden päästä.
 

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PastoriNikulainen

Jo 2015 invaasion aikoihin kun tuli vihdoin näihin juttuihin herättyä
niin tajusi jo tuolloin, että ruotsi on täysin menetetty tontti.
Melkein kukaan ei ottanut sitä silloin vielä tosissaan.
Kohta ottavat. Ei ole muuta vaihtoehtoa kun asioilla on aina tapana
paljastua ennemmin tai myöhemmin.
Asiasta kolmanteen…
…Juuri nyt tv:ssä jokin ”nälkäkriisi auta” -nälänhätävedätys.
Yrittävät narrata 10e hyväuskoisilta eunukeilta. Vittu huohh…En anna liiraakaan.
Ei kiinnosta vittuakaan kun ei ole edes pienintäkään taetta siitä
kuka ne massit loppujen lopuksi taskuihinsa käärii ja pitkin partaansa nauraa.
Amen.

Anonymous

Kaikki ns.kriisikeraykset ovat ainakin nykyaan huijausta, ehka ne on olleet aina mutta ainakin nyt…

Lisääntyminen!!!

FN/YK on aloittanut kriisijankutuksensa jo vuodelle 2050. Silloin maailmassa lasketaan olevan 200 miljoonaa hätääkärsivää.
Miten varustaudutte ja varustatte lapsenne/ lapsenlapsenne tuleviin invaasioihin?

##sipilänmooney

Ei se ole huijausta, koska suomen punainen rasisti (spr) on hokannut, että hei meiilähän on autokanta taas melkein vuoden vanhaa ja johdon palkat laahaa sorsgyörgyschwartzin ansioita vähempänä. Ihmisoikeudet sentään!
Kopeekkaakaan ei ole koskaan ohjautunut sinne mihin niitä kerjätään.

fatwantarkistaja

Unicefille meni kymppi kuussa kai 8 vuotta. Ne on perkeleet nussineet lapsia niillä rahoilla, tai jotain yhtä kehittävää! Vittu mä en saa tekojani ikinä anteeksi, vaikka rukoilisin miten. 4% menee sille raiskatulle lapselle, onpa lohduttavaa. Paitsi sen äidin ollessa parittajana äiti saa senkin vähän.

Särmääjä

Poika saattaa olla koulun ainoita ruotsalaisia lapsia ja se todellakin on jo arkipäivää monessa paikkaa. Eikä sellasten lasten kohtalolla ole mitään merkitystä Ruotsistanissa. Mikä voisi vastaavan kehityksen muka Suomessa pysäyttää? Sehän on uusi normaali jo.

Jarrua jarrua

Suomessa pitäisi saada täydet jarrut päälle. Tota matutus kehitystä tuskin saa enää pysäytettyä ja käännettyä päin vastaiseksi, mutta hidastustoimetkin ovat parempi kuin ei mitään.

Aivottomat tuhoavat maan

Suomi ei voi lopettaa Ruotsinkaltaista kehitystä koska Suomen päättäjät ja liian iso osa kansasta ei halua sitä kehitystä lopettaa: katsovat että tämä on juuri sitä ihanaa kansainvälistymistä mitä Suomi tarvitsee.
Me keski-ikäiset tiedämme miten käy jos terve järki puuttuu. Nykypolvet taas juoksevat trendien perässä ilman omia aivoja.

Kaitsu

Niinpä,osa on hommassa mukana,ja osa ei vaan tajua mihin ollaan menossa..
Vaikeaa sanoa kumpi porukka pahempi,omasta mielestäni ei tarvita kumpaakaan.

Ruotsin valtio on menettänyt legimiteettinsä

Mitähän nuo Hassanit tekevät ruotsalaisille tytöille koulussa?

Qroquius Kad

Mikäkö voisi pysäyttää tämän kehityksen? Yksinkertaisesti se, että me suomalaiset lakkaisimme suoltamasta lapsellisia väkivaltafantasioitamme kansannoususta (johon meidät haettaisiin kotoamme uuden ajan SS-Obergruppenführereiksi) ja tekisimme kuten aikuiset kansat:
äänestäisimme kansallismieliselle puoluleelle niin suuren parlamenttivaalivoiton, että se pystyisi johtamaan maata välittämättä globalistisen vihervasemmiston ja muiden häiriintyneiden yksilöiden ajamien liikkeiden huudosta ja änkyröinnistä.
Unkarilaiset ovat tehneet ja tekevät niin.
Tšekit ovat tehneet ja tekevät niin.
Slovakit ovat tehneet ja tekevät niin.
Puolalaiset ovat tehneet ja tekevät niin.
Näissä maissa ei runkata netissä väkivaltafantasioissa piehtaroiden. Niissä ollaan tehty ja tehdään se, mitä aikuiset ihmiset aikuisten ihmisten valtakunnissa tekevät:
äänestetty valtiota johtamaan valtiomiehiä.
Eikä niissä kuulla mitään allahuakbareja.
Missään.
Ei se ole sen vaikeampaa.
Aikuisille ihmisille.
Väkivaltafantasioissaan piehtaroiville teini-ikäisille se epäilemättä on liian vaikeaa.
EI KANSANNOUSU OLE MITÄÄN KESKI-IKÄISTEN JA SITÄ VANHEMPIEN MIESTEN FANTASIAA!
Me käsitämme, mitä se edellyttäisi ja mitä siitä seuraisi.
Se on armeijaa käymättömien parrattomien pojujen fantasiaa, joka perustuu heidän yksinhuoltajaäitinsä peräkammarissa pelailemiin mahtifantasiapeleihin. Todellisesta väkivallasta, saati järjestäytyneestä sellaisesta he eivät ymmärrä pätkääkään.
Joten suuret kiitokset Paavolle aikuisuuden realiteettien muistutuksesta! Jospa te muutkin lukijat yrittäisitte sisäistää tämän, vaikka ette ehkä olisikaan vielä äänestysikäisiä?
Kansannousuikäisiä te ette ainakaan ole.

John MacMunne

Olen työskennellyt mm. polakkien ja ukrainalaisten kanssa (mukavaa porukkaa) ja kaikki ovat avoimen muslimivihamielisiä, eivätkä häpeä ilmaista sitä; tätä mentaliteettia meilläkin pitää ylläpitää ja opettaa jälkikasvulle.
Ainakin minä teen niin ja ilomielin.

markus jansson

Juuri näin mitään kapinaa ei Ruotsissa tule nyt eikä tulevaisuudessa. Ruotsalaiset paskahousut ovat täysin alistuneet kehitysmaalaisille ja kehitysmaalaiset tuhoavat koko Ruotsin. Mikään ei voi pelastaa Ruotsia, eikä sen kansaa tuholta. Siksi onkin tärkeää toimia siten, että nopeuttaa Ruotsin tuhoa kaikin keinoin. Ruotsalaiset eivät ansaitse tulla pelastetuksi ja ruotsalaiset haluavat tuhoutua monikulttuurisuuteensa. Ruotsalaiset raiskataan ja tapetaan massoittan kehitysmaalaisten toimesta lähivuosina pahemmin, kuin ikinä historiassa. Ruotsalaiset tullaan kirjaimellisesti teurastamaan ja raiskaamaan kehitysmaalaisten toimesta. Toki jokapäivä useita ruotsalaisia naisia ja lapsia raiskataan kehitysmaalaisten toimesta. Kukaan ei tee Ruotsissa yhtään mitään estääkseen tätä kehitystä. Ruotsalaiset paskahousut ovat alistuneet ja haluavat tuhoutua.
Se piste missä Ruotsi olisi voitu pelastaa on ohitettu kauan sitten. Kehitysmaalaiset nuoret raiskaavat päivittäin naisopettajia ja nuoria lapsia kouluissa. Kukaan ei tee yhtään mitään, eikä estä näitä tapahtumia. Kehitysmaalaiset hakkaavat ja pahoinpitelevät mutta kukaa ei tee yhtään mitään ja homma jatkuu ja pahenee jatkuvasti. Sama paska on myös Suomessa pitkällä ja se piste missä Suomi menetetään ja Suomi tulee tuhoutumaan tulee 10 vuoden sisällä. Suomen maanpetturit ovat kopioineet kaikki opit Ruotsin monikulttuurisuudesta ja soveltavat niitä jatkuvasti lisääntyvissä määrin Suomeen.
Valitettavasti heti, kun Ruotsi menettää pelin. Lähtevät kehitysmaalaiset vyörymään Suomeen länsirajalta ja tulevat tuhoamaan Suomen samalla lailla hetkessä. Yksikään poliitikko Suomessa ei tule sulkemaan rajoja, eikä palauttamaan rajatarkastuksia länsirajalle. Vaikka tulijoita olisi useita miljoonia maanpetturi poliitikot ottavat kaikki tulijat vastaan. Täysin samalla lailla, kuin 2015 mitään eroa ei tule olemaan.
Varoittakaa ruotsalaisia ystäviänne ja kehottakaa heitä muuttamaan muualle, kuin Suomeen pakoon tulevaa joukkoteurastusta kehitysmaalaisten toimesta. Itse en usko Suomenkaan selviytyvän vaan Suomi tuhoutuu, kun Ruotsin kauttaa miljoonat kehitysmaalaiset suuntaavat Suomeen. Suomi tuhoutuu kansainvaellukseen täysin samoin kuten rooma tuhoutui. Valmistautukaamme tulevaan Ruotsin tuhoon ja taisteluun Suomesta jo nyt.

Anonymous

Ruotsalaiset ovat oikeita kristittyjä. He alistuvat teuraaksi kuten Colosseumille marssittiin alkuaikoina leijonien syötäväksi hymy huulilla. Paavi voisi myöntää ruotsalaisille pottunokille Paavin-Pallit-palkinnon.

Anonymous

Toisaalta, olisihan se parempi, että tänne Suomeen tuli se miljoona kerralla kuin 5 miljoonaa 10 vuoden aikana. Vois nimittäin tulla niille sisäministeriön tilaamille 10.000:lle ruumispussille käyttöä.

Anonymous

Itse ruotsissa, & ranskassa asuessani 90 luvulla, oli jo tuolloin selvä suuntaus näkyvissä. Kun jo 90 luvulla homma oli ns päin vittua, on se sitä vielä enemmän nykyään. Ja meno kiihtyy. Kautta euroopan. Ihan selvää että suomen kohdalla näin tulee myös käymään.

Anonymous

Saattaa olla niin että peli on menetety. Mutta jäähän KOSTO. Kaikki huvakkihuorat ei tule selviämään ”kuivin jaloin”.
”syvä iskumme on, viha voittamaton ….”

ollaan lammaslaumaa

Enpä ole juuri kuullut että Suomimiehetkään olisi vastustaneet kohdatessaan väkiväkivaltaa näiden taholta joitain yksittäistapauksia lukuunottamatta Romanimiehet on melkein ainoita jotka saavat välittömästi porukan kasaan tappeluun Suomalaisilta on yhteishenki kadonnut ajan saatossa kunhan vain itse päästään ehjinnahoin.

Anonymous

suomalaisilla ei ole koskaan ollut yhteishenkeä. 1917 tapahtumien yhteydessä venäläiset bolshevikit tulivat Suomenlinnaan ja nylkivät elävältä venäläisen linnan komendantin. Tätä valkoiset kavahtivat. Suomen vastavalittu demokraattinen oikeuslaitos oli hampaaton, kun Mannerheim ilman ohjeistusta (koska sitä ei ollut) , otti käyttöönsä venäläisen kenttäoikeuden, eli tuomion jakaminen paikan päällä. No ei todellakaan yhdistä kansaa. Alkoi syyllisten armahtaminen ja sukupolvien yli ulottuva hiljaisuus.

Rankaisija

Hei mulla oli ihan vitun hyvä fiilis ennen kuin luin artikkelin…oliko pakko olla brutaalin rehellinen!?!

Anonymous

Ruotsi toimikoon varoittavana esimerkkinä muille euroopan kansoille. Jos käytännön esimerkki ei sitten toimi niin olemme liian syvässä unessa.
Husu terveisin.

Catilina

En minä ihan näin pessimistinen ole. Soisin, että tiettyjä tyyppejä vaan alkaisi kadota. Ei mitään havaintoja, ei koskaan enää.

Hassan

Ruotsalaiset kärsivät kansakuntana tukholma syndroomasta.

Pessimisti

Ja saksalaiset hitler syndroomasta.

M

Videolla siis esimerkki luultavasti siitä, mitä tapahtuu, kun liikkuu yksin ulkona. Eikös se ihan poliisikin peräti ohjeista liikkumaan jengeissä? Ei niitä kansannousuja kovin herkästi tapahdu, kun jääkaapissa on ruokaa ja hanassa vettä.
Mitäs mieltä Löveeni oli videosta? Löytyikö mitään rasistista aspektia?

Anonymous

Eikö se ole ihan loogista että Löveeni kehoittaa pottunokkia piiloutumaan , kun on KONTAKT-tilanne lähellä, jos saat turpaan tai joudut raiskatuksi niin se on sun oma vika. Sosiaalidemokratiaan kuuluu vierittää syy syyttömille jos ei itse löydä ratkaisua aiheuttamaansa ongelmiin, koska pitäähän maailmaa halailla edelleenkin.

hitsarikolleega

Uskon vakaasti, että löveeni hitsataan elävältä siljalinen lippulaivan keulapakkaan kun aika on.

T

Mikäli Suomi halutaan pelastaa, tulisi 2 ongelmaa saada kuriin:
1. Ns kivojen matujen(ei valkoisten) kanssa kaveeraaminen.
2. Yritysten ulkomaalaisten(ei valkoisten)työvoimanhankinta
Haluan korostaa että minulla ei ole mitään ns normaaleja ulkomaalaisia, eli virolaisia, unkarilaisia, irlantilaisia, ym vastaan. Ja kuten Varg Vikernes( (((youtube))) poisti hänen kanavansa ) on sanonut: ”If you look like me, you belong to my tribe”

Seppo Keränen

Jonkun ihmeellisen syyn takia ruotsalaiset pääsivät luikahtamaan 2.maailmansodasta kuin mitään erikoista ei olis tapahtunutkaan. Nyt tuli aika jolloin totuus paljastuu, kun ruotsalaiset eivät sotia käymättöminä osaa puolustautua kun tulee tosi paikka eteen. Ovat lampaita ja pyytävät armoa uusilta ”isänniltä”.Milenkiintoisia aikoja odoteltavissa.

Anonymous

ruotsalaiset olivat nerokkaita, koska heillä on malmirikkaudet. He tienasivat tällä. Eu taustalobbarit (soros,rotchild ym.) tienaavat myös tällä. Kuten Suomikin Jutan suulla aikoinaan. Mutta juttaa ei voi syyttää, koska maailmanhalailu ei kuulu YK;n tunnustamaan sanktiojärjestelmän piikkiin.

Anonymous

jutan takauslainalle , 800 miljoonaa euroa, aikoinaan naureskeltiin selkääntaputtajien joukossa euroopassa, eikä syyttä, koska sen korko oli pienempi kuin markkinakorko.

Kaitsu

Enpä ole niin varma olisiko sotiminenkaan auttanut tällaiseen tilanteeseen.Tässä kun on pitkälti kysymys siitä että hyökkäys tulee tavallaan ”sisältäpäin”,vaikka ulkomaalaisia ovatkin.Ei ole mitään yhtenäistä rintamaa tai armeijaa jota vastaan puolustautua,vähän sama tilanne kuin partisaaneja vastaan taistelu,koskaan ei tiedä kuka vihollinen.Myös se että ”vihollinen” hyödyntää heikkoa kotirintamaa,eli propagandalla heikentää puolustusta vaikeuttaa asiaa.

Nestori Lundahl

Juuri tuotahan lapsiaan vihaavat ruotsalaiset tuntuvat oikein haluavan!
Tuo taitaakin olla ruotsalais-vanhempien mielivideo.
”Olisipa meidän poika tuossa hakattavana ja potkittavana niin saisi kerrankin niin että tuntuu. Meiltähän tuo ruumiillinen kuritus on lailla kielletty.”
Ruotsissa moraali on tosi käytännöllistä!

Joku roti sentäs

USA:n vankilat ovat pullollaan etnisiä, sormia väänteleviä jengejä. USA:ssa valkoinen väki poistui takavasemmalle kun moniosaajat valloittivat määrätyt alueet. Ruotsissa vankilat ovat täynnä moniosaajia ja Ruotsi on kuin USA:n peilikuva, sillä pienellä erolla että USA:ssa saa tuntuvia tuomioita kepposteluista ja poliisisetä voi kahveen ja pullan tilalta tarjota lyijypitoisia mineraalipillereitä. Että Ruotsissa gangstat saavat räjäytellä vapaasti, ampua vapaasti, joukkoraiskata vapaasti ja poltella autoja vapaasti, tekee Ruotsista gangstan paratiisin. Jos yhteiskunta halutaan pitää rauhallisena niin silloin täytyy pystyä käyttämään kovia otteita. Ruotsi ei sitä tällä hetkellä osaa ja jos ei opi, niin luultavasti paras ratkaisu olisi että Suomi, Norja ja Tanska pommittavat määrätyt alueet Ruotsissa maan tasalle ja laittavat Ruotsin holhouksen alle. Kyllä se siitä sitten pikku hiljaa, lol.

Anonymous

sosiaalidemokratia toimii niin kauan kun päättäjien henkilökohtainen ahneus ja vallanhimo ei saavuta katastrofaalisia mittasuhteita. Ruotsi on aika lähellä tätä pistettä. Mitä tilalle? Valistunut itsevaltius tai jopa kansallissosialismi, jolla puhdistetaan pöytä? No tämähän on tietenkin mahdotonta, koska euroopan moraali löytyy Washingtonin deep state-käytäviltä, jota ohjataan EU-komission kautta.

Anonymous

jos ajatellaan seuraavia vaaleja, niin nukkuvat pitäisi herätellä. Mutta edesmenneen Paavo Haavikon sanoin (kuoli 2008): Saksa kuten Suomikaan ei enää ole isäinmaa, vaan kotimaa.

Puhdistetaan yhteiskunta näistä

Kuolemantuomiot myös raiskaajille. Miksi elätämme rikollisia loiseläjiä? Ei niitä rakasta kuin pervoimmat horot. Lapsi hiekkalaatikolla: ”Mun isäni oli tuntematon matuloinen ja äitini yleinen patja.”

Erkkaope

”Jokainen ruotsalainen nuorukainen tuntee yhden tai useamman mukavan arabiaanon tai afrikaanon, joiden kanssa ovat hyviä kavereita ”
– ja kun todellinen konflikti sitten alkaa, jokainen menee omiensa puolelle. Se vain on luonnon laki.

T

Ja mielenkiintoinen kysymys on: Miksi ns hyvät matut eivät mene puolustamaan kantaruotsalaisia kavereitaan kun ns pahat matut keppostelevat? ……Voisikohan syy löytyä tästä että etninen lojaalius menee ystävyyssuhteiden edelle…

Erkkaope

Semmoisella puolustamisella saattaa olla omassa yhteisössä niin kova hinta, ettei siihen kannata ruveta. Ei siihen ainakaan nuori ihminen ryhdy.

Taas äimän käkenä

Islam ja koraani määrää malttimuslimin respekteeraamaan ja puolustamaan toista muslimia vaikka se tekisi miten väärin ja pahaa toisuskoisille valkonaamoille.
Tämmöinen sharialaki on voimassa Ruotsistanissa ja swedustanin viranomaisia pidetään täysinä pelleinä ja nenästävedettävinä hölmöinä joita pitääkin kusettaa islamin mukaan.

kristalliyö

Eräs koulukiusaaja eli hieman vajaampi oppilas luokallani, sai liikuntatunnilla jääkiekossa nilkkoihin ronkkimisesta täys iskun mailalla selkärankaan. Siellä se vaikersi ja ulisi tuskissaan. Pelkäsin halvaantumista, mutta nousihan se ylös, eikä sen jälkeen kiusannut.

Elinkautinen turvapaikka

Yöllä turhapaikanhakija tappoi toisen turhapaikanhakijan Örnsköldsvikissä. Eli niin suuri oli se Ruotsin ylösrakentamisen tarve ja niin hyvä se tuleva kansalainen.
Järkyttävää ettei tätä banaalia sirkusta lopeteta kokonaan. Vokeissa olevat naiset, joilla on lapsia, ovat jo kauhistelleet tulevien miesten määrää mikä pakottaa heidät sulkemaan lapsensa huoneisiin ettei heitä raiskattaisi.

Panic Room

Joku on saanut tarpeekseen, hehe? Iso poliisioperaatio Tenstassa, aseistettua miestä etsitään.
Nykynuoret eivät tajua miten pielessä asiat Ruotsissa ovat koska heillä ei ole mitään vertailukohdetta. 70- luvun loppupuolen Ruotsi oli hyvä maa, nyt se kaikki hyvä on poissa.
Kun aurinko laskee sulkeutuvat ruotsalaiset kämppiinsä ja Tukholman keskustassa asuva tuttuni ei pistä nokkaansa ulos, ei vie edes roskia. Liian riskaabelia.

T

Ruotsi saattaapi olla menetetty tapaus, mutta ainakin toimii varoittavana esimerkkinä maailmalle, siitä ettei heikkous ja maailmanhalaaminen kannata. Mitä tulee Suomeen niin ainakin omasta mielestäni Suomi on vielä pelastettavissa. Itse pyrin aktiivisesti käännyttämään normoja tilaisuuden tullen.
Keskustelin tässä jokin aika ihmisen kanssa joka oli kuullut yliopistotutultaan että suomalaisuus keksittiin noin 150v sitten. Hänen ilmeensä oli näkemisen arvoinen kun huomautin että että vaikka suomalaisuutta ei oltu keksitty kuin 150v sitten ei tarkoita etteikö suomalaisia ollut olemassa paljon, paljon pitempään. Aurinko toimii fuusiovoimalla. Se keksittiin alle 200v sitten. Vaikka se keksittiin vasta jokin aika sitten, ei tarkoita etteikö se olisi toiminut fuusiovoimalla jo miljoonia vuosia. Tällaisilla pienillä punaisilla pillereillä saa aikaa myöten hitaasti käännytettyä väestöä meidän puolelle.
Synkimpinä hetkinä kannattaa muistaa että maailmanhistorian pahin asia eli Neuvostoliitto kaatui 1991, kun vain 6v aiemmin 1985 kukaan ei olisi uskonut tämän syöpäkasvaimen olevan voitettavissa. 2019 Suomi on olemassa, NL ei.

stuppelo kolme pointtia

suomalaisia oli esim vuonna 400 jkr

Mayhem Folkhemmissä

Märstan Willys- putiikissa kehitysmaalaiset tekevät kaupassa mitä tykkäävät: syövät avoimesti hyllyiltä mitä mieli tekee, uhkailevat henkilökuntaa ja vilauttelevat aseita.
Tietävät millaisia nössöjä ruotsalaiset ovat, kynnysmattoja.

Siinä se

Eiköhän se ollut siinä, voisiko sitä enää selkeämmin sanoa. Nyt täytyy keittää kuppi kahvia ja yrittää ajatella jotakin positiivista, ettei tule olo, että uppoaa länsinaapurin laineisiin.