Greta Thunberg Reported To Stockholm Social Welfare Child Protection

Kuvakaappaus 2019-09-25 00-08-36

An individual says they have filed a child welfare notice regarding Greta Thunberg to Stockholm Social Services. This can be read on Twitter.

Even in Sweden, there is no consensus on Greta Thunberg’s role as a climate activist, and many believe that it is not the child’s job to circumambulate the world declaring a “climate disaster”. There are many dissenting opinions claiming that Thunberg is being exploited by various activists.
According to the person, the report has been made to the Kungsholmen Social Service (orosanmälan, which roughly corresponds to the Finnish child protection notice). The Social Services must respond within 24 hours of the notice.
Kuvakaappaus 2019-09-25 10-34-14.png

“I have now taken responsibility as an adult and citizen of the country Sweden. Report of concern to Kungsholmen Social Services’ office.”

The comment has divided the commenters. Some consider the notice to be good, while others urge the maker to seek treatment. Samnytt.se says that they have tried to get Social Services’ confirmation but they did not want to comment, citing the confidentiality clause.
This is probably not the first notice made in the matter. This is, of course, only a guess, but a credible one. In any case, Ms Thunberg’s speech has also attracted huge attention and debate in Sweden. More and more people thought that it was possible that Greta might not be in the full power of her soul at the moment and that the huge worldwide attention could put her off track even more.
It is worth noting, by the way, that Greta Thunberg is not an impartial and harmless young idealist. Those who are fanatical in their support of Thunberg are the same people who are fanatically in favor of open borders and free asylum.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kalervo Heikkinen

Onko ilmoitus tehty vaiko ei?
Gretan hyväksikäyttäjille on aivan selvää, että ennen pitkää joku tekee ilmoituksen. Yksi tapa vähentää todennäköisyyttä ilmoituksen tekemiseen on valehdella jo itse ilmoittaneensa asiasta.
Toisekseen.
Sosiaaliviranomaiset eivät voi olla tietämättä Gretan hyväksikäytöstä. Eivät myöskään siitä, että Soros ja iso raha on Gretan puolella.
a) Asia on siis poliittinen. (Ja mitä siitä seuraa…)
b) Virkamiestä odottaa ISO RAHA tiskin alla siitä että tekee maksajalle mieluisan päätöksen.
Kolmannekseen.
Jos Gretaa nyt käytetäänkin hyväksi, niin onhan hän sentään töissä! Toisten hyväksikäytettävänä siinä kuin kuka tahansa palkkaduunari tai poliitikko, joka maksua vastaan myy vaikka oman äitinsä. Muuttuuko Gretan asema paremmaksi, jos sossu ottaa hänet huostaan ja laittaa “kuntouttavaan työtoimintaan” nypläämään pitsiä jotain kahden euron päiväpalkkaa vastaan (josta vielä vähennetään ruokaraha).

Juuso

Koko ilmastonmuutosteema on mielestäni nielty karvoineen fiksujenkin ihmisten kohdalla. Kun hiffaa miten pallo ja sen hallitsijat toimivat ja ovat kautta aikain toimineet, hiffaa, että ehkäpä pientä ihmistä taas pelotellaan kuuliaiseksi (veron-)(aneen-)(sakon-) maksajaksi. Kun kansa pelkää on helpompi hallita. Kun media on “näpeissä”, on helppo hallita. Kun hallitsee, voi ohjata kerättyjä kansan rahoja mihin haluaa.
Ja laitetaan nyt vielä:
Hallita ei ole sama kuin olla poliitikko, presidentti tai virkamies, joka tekee “virallisia päätöksiä”.
Hallinta tapahtuu eri instansseihin vaikuttamalla, rahalla tai muulla vaikutusvallalla. Esimerkiksi valtamedian omistamalla omistat sen mitä ihmiset isoista teemoista ajattelevat.
Suomen poliitikot sitten hyvänä esimerkkinä ovat täydessä uskossa mitä jenkkivaltamedia kertoo pallon jutuista, ne omistavat Suomen päätöksenteon.

näinseon
ed karvinen

Olen samaa mieltä, vaikka en mustia niin diggaa. Gretan äidin pitäisi katsoa peiliin mitä on tekemässä. Rahastaa nyt tyttärellä, mutta loppu tulee todennäköisesti rahastamiselle, kun ihmiset ei enää halua tätä tyttöä eetteriin. Tytölle tulee varmaan melkoinen mahalasku. Ilmastonmuutos on kuitenkin normaalia maailman kaikkeuden lämpenemistä noin sadan vuoden syklillä.