Yön aikana autogrillausta ja pistooliammuntaa

Ruotsissa vietettiin taas vauhdikas yö, johon kuului useita tuhottuja autoja ja pistooliammuntaa.

Helsingborgissa poltettiin yön aikana kymmenkunta autoa. Ensimmäinen palorypäs saatiin aikaan klo 03.40 aikaan kun Kurirgatanilla tuikattiin tuleen muutama auto. Myös viereiset autot paloivat.

Toinen palorypäs sytytettiin 04.30 aikaan Rosenbergsgatanilla. Sielläkin pari autoa sytytettiin tuleen, joista palo levisi viereisiin autoihin. Helsingborin autosaldo siis noin kymmenkunta autoa. POLISEN

Uppsalassa taas harjoitettiin ryöstöammuntaa. Tuntematon naamioitunut mies hyökkäsi klo 22.00 aikaan ravintolaan ja ampui useita laukauksia. Tällä tehostettiin kassakoneen aukaisua. Tekijä sai pienen summan rahaa ja poistui paikalta. POLISEN

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Yön aikana autogrillausta ja pistooliammuntaa

 1. Onneksi Sverigedemokraatit ovat nousussa ja ajavat kohta sossujen ohi!

  Moderaterna: 20,4 (+1,9)
  Liberalerna: 3,5 (-0,2)
  Centerpartiet: 8,0 (-1,4)
  Kristdemokraterna: 6,8 (-0,4)
  Socialdemokraterna: 24,7 (-1,6)
  Vänsterpartiet: 9,2 (+0,2)
  Miljöpartiet: 4,9 (-0,7)
  Sverigedemokraterna: 20,7 (+2,3)
  Annat: 1,8 (-0,1)
  Undersökningen genomfördes av Novis den 26 augusti till 22 september. Siffrorna visar väljarnas stöd i dag, i procent, och siffrorna inom parentes visar förändring i procentenheter jämfört med tidigare mätning.
  Källa: SVT, Novus

  21
  1. Kannatuksen pitää olla yli 50% kuten Persuilla Suomessa muutoin suvakkipuolueet voivat pitää molempia oppositiossa maailmantappiin asti.

   22
   1. Ruotsissa ja Suomessa on eri systeemit. Ei mikään puolue tule saamaan 55% vaan koalitioilla pelataan, kuten nykyinen järkky hallituskin eli sossut+miljöhullut+keskusta+liberaalit.

  2. Mitapa hyotya on vaikka puolueen kannatus on 55 prosenttia jos se ei ole Hallituksessa kuten Persut taalla. No, voihan se olla etta Jallituksessa oleminenkin on yhta tyhjan kanssa nykyaan kun isot asiat paatetaan Brysselissa. Aika nayttaa onko Halla-Ahon kohtalona olla vain merkitykseton puhetynnyri…

   3
   6
   1. Sverigedemokraatit, Moderaatit ja Kristdemokraatit ovat nyt suurempi blokki kuin Lööperin sekoporukka ja voivat kaataa hallituksen Lööperin budgetin jos haluavat.

 2. Autogrillaajat jalkapuihin turuille ja toreille 2 viikoksi ja lopulta
  kantisten extreme-sakinhivutuksen kautta rahtilaivalla kotiin.
  Luukku auki ja nasakka potku rakettitieteilijöiden peräpäähän. Ei mitään laskuvarjoja
  koska tiputus pehmeille dyyneille tai veteen rannikon tuntumaan säästää selvää rahaa.
  Amen.

  9
  1
   1. Ai niin… …turha korjaus.
    Nehän lähtee kuin raketit kun tarpeeksi kovvoo peräpäähän monottaa!
    Siis kunnon kasari-karatepotku pyllyntyveen ja kyllä lähtee jok ikinen loinen!
    Amen.

 3. 35-38% eli 348 vajaasta 1 000 yrityksestä (kaikki eivät vastanneet) ovat olleet murron, tuhotyön tai varkauden kohteena viimeisten viiden vuoden aikana. Pikkupaikkakunnilla tämä aiheuttaa usein sen että yritys lopettaa eli palvelut häviävät, työpaikat häviävät ja syrjäytyminen lisääntyy.(SVT)

  Mitä tulee ampumavammoihin niin 148 sai hoitoa 2018 mikä on 26 enemmän kuin vuonna 2017 ja kaksi kertaa enemmän kuin vuonna 2008. Tämä tilasto koski vain haavoittuneita, ei kuolleita. (SVT)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.