Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aikki.

Naurettava väite. Aivan kun ulkomaalaiset pelastaisivat kantasuomalaisenrodun sukupuutolta. Nyt Suomi maksaa virheestä, jonka aloitti sosiaalidemokraattien toimesta 1970-luvulla, jos oikein muistan niin demarit saivat järjestettyä naisille vapaanabortin, jota moni peloissaan oleva nainen käytti ehkäisykeinona. Noin 10 000 lasta on surmattu äitinsä kohtuun vuosittain 1970-luvulta lähtien. Taitaa maahanmuutto olla rangaistus tehdyistä aborteista

Ruotsi-Suomi maaottelu: 6-0

Demarit ynnä muu vasemmisto, yhdessä rkp:n kanssa on päätekijä tässä suomalaisuuden vastaisessa vihatyössä.
Mutta viimeisen 25 vuoden aikana kaikkein pahimman Suomen vastaisen vihatyön, maahanmuuttopolitiikan kautta, suorittivat henkilökohtaisesti Tarja Halonen, sdp ja rkp:n Astrid Thors, aivan tätä varten erikseen keinotekoisesti luodussa, uudessa “maahanmuuttoministerin”-virassaan.
Thors jämäkästi tukki suut ja kaiken vastustelun suomalaiselta “alemmalta kansalta”, jos se yhtään uskalsi nostaa päätään ja ilmaista Suomenkansan omaa tahtoa, oman Isänmaansa asiassa.
Valehtelemalla vasten suomalaisten naamaa, demarit (Halonen) ja rkp junailivat myös somalien maahamme tunkeutumisen 1990-luvun alussa. Tässä heitä tuki etenkin Vihreät, jotka olivat jo pettäneet eläin- ja luonnonsuojelun ja alkaneet tämän sijasta ajaa seksuaalivähemmistöjen ja nyt somalien tultua, myös islamin asiaa.
Vihervasemmisto ja Ruotsi-rkp, Suomea ja Suomen omaa kansaa vastaan.
Kekkosen kuoltua 1970-80-luvun vaihteessa, häntä seurasi demari Mauno Koivisto joka kutsui Suomeen puoli Inkerinmaata mutta kieltäytyi itse Karjalan palautuksesta, vaikka ryssä itse sitä Suomelle ystävällisesti lähes tyrkytti. Sitten saman lahkon M. Ahtisaari, joka hoitikin kiitettävästi Namibian asiat kuntoon. Tarja Halonen taas tulisi julistaa suorastaan Somalian kunniapresidentiksi. Ruotsin kelta-sinisen lipun värejä kravatissaan kantaneen, rkp:läisen Carl Haglundin aikana Suomelta tyystin puuttui puolustusministeri. Mutta Ruotsilla niitä oli samaan aikaan peräti kaksi.

Nestori Lundahl

YLEn puhe on jälleen puutaheinää!
Miten se estää suomalaisia kuolemasta sukupuuttoon jos maa täytetään neekereillä? Eihän niistä mitään suomalaisia tule vaikka ne Suomeen tulevatkin.
Jos suomalainen hirvi viedään Afrikkaan, niin tuleeko siitä kameli joka estää kameleita kuolemasta sukupuuttoon?
Alkuperäiskansoja on kuollut sukupuuttoon juuri maahanmuuton seurauksena kun maahantulijat ovat vieneet alkuperäisen väestön elintilan.
Hyvä esimerkki on Amerikan intiaanit.
Maahanmuutto ei pelasta sukupuutolta vaan aiheuttaa sen!
Kansallisuus ja kansalaisuus ovat kaksi eri asiaa.
Suomalaiset on etninen, biologinen ja geneettinen ryhmä, kansa.
Kansallisuuden voi sanoa olevan kielen, biologisen perimän eli geenien sekä kulttuuriperinteiden summa.
Suomen kansalainen on kuka tahansa jolle on myönnetty Suomen kansalaisuus.
Kansaan tai kansanryhmään kuuluminen on perimmältään täysin eri asia kuin kansalaisuus, joka on juridinen tai poliittis-hallinnollinen ominaisuus.
Meille tuputetaan jatkuvasti ajatusta että maahanmuuttajat olisivat jotenkin elinvoimaisempia kuin suomalaiset.
Mitä luulette tapahtuvan jos maahanmuuttajilta poistetaan kaikki taloudellinen tuki?
Maahanmuuttajat imevät elinvoimansa suomalaisilta veronmaksajilta, aivan kuten loinen isännästään.

Anonymous

90-luvun alussa: Pakolaisia vaadittiin aidattaviksi ja “villeimmissä väitteissä pakolaisten uskottiin vaarantavan jopa lasten moraalin.”
Miksiköhän? Groomaus, alkoholin, lääkkeiden ja huumeiden välittäminen lapsille yms. rikollinen toimintahan ei millään tavoin vaaranna lasten moraalia tai turvallisuutta?
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/01/25/ensimmaisia-somalian-ja-romanian-pakolaisia-vaadittiin-jopa-aidattaviksi

Anonymous

Pari viimeistä päivää suomalaisia, valko-ihoisia suomalaisia, on peloteltu väestökadolla tulevaisuudessa, YLE on täyttä paskaa.

Nestori Lundahl

Tuntuu vahvasti siltä, että meitä valmistellaan seuraavaan invaasioon.
Tällä kertaa maahanryntäys vaan taitaa olla suurempi kuin 2015.

Patriootti

Ilmasto hörhöilyt ja perinteinen suomalaisen syyllistäminen uutisissa ja jauhaminen eksyttää suomalaiset ajattelemaan vain näitä asioita, kui ne olisivat kuumia perunoita ja paskat. Tarkemmin näitä miettiessä ihmiset ei muista, että suurempaakin pahuutta tapahtuu täällä, kuten Epsteinin tapaus ja valtavat pedari lonkerot, jotka ulottuvat Suomeen asti, sekä muut kaikki mitä Suomea vastaan tehdään. Jokainen kun alkaa miettimään mitä rummutusta on ollut Gretan ympärillä huomaa, että jotain suurempaa yritetään piilottaa sumuttamalla jollain joustavalla paskalla.

Matutusidea on katastrofi

”Ilman maahanmuuttoa kuolemme sukupuuttoon” mutta maahanmuuton taqia kuolemme kuin koskaan aikaisemmin ja vielä nopeammin.

Yritystä ollut

Palaisipa Vihapuhe FM Youtubelle. Useista yrityksistä huolimatta en ole onnistunut kirjautumaan D-liveen.