Afgaani syytteessä turvapaikka-aktivistin murhasta

Kuvakaappaus 2019-10-11 22-52-54.png
Uhri afgaanien pakkopalautusta vastustavassa mielenosoituksessa

Värmlandin käräjäoikeudessa alkoi oikeudenkäynti, jossa 1999 syntynyttä afgaania Ahmad Nazaria syytetään kesäkuun 27. päivä tapahtuneesta murhasta. Uhrina oli 68-vuotias turvapaikka-aktivisti.

Tapahtumakulku on lyhykäisyydessään se, että torstai-iltana 27. kesäkuuta Nazari oli vierailulla naisen luona kun hän jostain syystä käänsi naisen niskat nurin. Medioissa on puhuttu kuristamisesta, mutta tosiasiassa poliisin esitutkintapöytäkirjat kertovat niskojen nurin taittamisesta.

Kuulusteluissa Nazari on myöntänyt teon. Mies kertoo, että he joivat viiniä ja söivät.  Sen jälkeen alkoi halipusuttelu, mutta afgaani ei ollut sillä tuulella. Molemmat olivat alasti ja kun olisi ollut sisääntyönnön aika Nazari tappoi naisen.

Mies poistui asunnolta, mutta soitti hetken päästä hätäkeskukseen kertoen tehneensä jotain tyhmää. Nainen löydettiinkin kuolleena asunnoltaan. Poliisi otti Nazarin tunnin päästä kiinni lähistöltä.

Mitä oikein tapahtu?

Naisella ja afgaanilla oli ollut jo ainakin vuoden kestävä seksisuhde. Se naamioitiin jonkinlaiseksi kieliopetukseksi. Puolusuksen mukaan nainen käytti afgaania tavallaan hyväkseen, eli kiristi tältä seksiä. Luultavasti seksiä saatiin jonkinlaisella lupauksella oleskeluluvasta, jota nainen ei tietenkään voinut myöntää. Nimittäin nuorukainen oli ”kärsinyt” hirvittävästi viime aikoina, koska oleskelulupaa ei tuntunut tulevan koskaan.

Naisen päiväkirja oli yksi syyttäjän todisteista. Nainen oli lörpötellyt päiväkirjalleen ”monenlaisista” tunteistaan. Afgaani oli pyöräyttänyt naisen pään sekaisin. Yhtäältä nainen halusi lopettaa kontaktinpidon, toisaalta turvapaikka-aktivistina hän halusi tehdä afgaanin onnelliseksi. Sekstaamalla tämän kanssa.

Nainen oli fanaattinen ja Ruotsin johtavin turvapaikka-aktivisti ja varsinkin afgaaninuorukaiset olivat sydämen asia. Niitä jopa asui naisen luona toisinaan. Nainen oli mukana monenlaisissa rajat auki-ryhmissä ja ylläpiti Kilissä kerhoja, joissa afgaanimiehiä esiteltiin paikallisille teinitytöille. Suosikki oli ”kielikahvila”, jonne värvättiin teinityttöjä puhumaan kielillä afgaanien kanssa.

Oikeudenkäynti jatkuu kuun loppuun asti ja syyttäjä vaatii nuorukaiselle murhatuomiota sekä elinikäistä karkoitusta.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

50 thoughts on “Afgaani syytteessä turvapaikka-aktivistin murhasta

 1. Voiko murheellisempaa uutista olla? Toivottavasti oikeus huomioi uhrin oletetun toiveen ja afgaani jätetään karkottamatta. Emmekö kaikki ole yhtä mieltä, että tälle afgaanille on annettava uusi mahdollisuus Ruotsissa?

  95
  2
   1. Näyttää aidolta batiikkisellaiselta. Mahtaa sukulaisia hävettää?

    84
    1. Päivastoin, ovat ylpeitä. Kuoli asiansa puolesta. Mitali myönnetään postuumisti

     22
   2. Niin oli, ja niitä riittää ruåtsissa. Afgaani toimi tässä tapauksessa ainoalla oikealla tavalla. 👍

    52
    1
  1. Mahdotonta käsittää että jotain näin törkeää voidaan tehdä täysin viattomille ihmisille!

   Kyllä nyt meni minulta todella monet yöunet 🙁

   Ehkä jopa armelias Allah antaa jonakin päivänä takaisin rauhan minun sydämeeni tämän järkyttävän tragedian jälkeen.

   Rakkaat Veljet ja Sisaret, koettakaamme löytää vielä jostakin voimaa kestää eteenpäin tämän shokin jälkeen. Elämä voittaa!

   ..NNNNOOOTT !!

  2. Kyllä pitää antaa afgaanille useampi mahdollisuus vielä. Ruattissa on monta batiikkinoitaa, joille kuuluu sama hoito.

 2. Afga- DNAta löytyi uhrin ”riemurasiasta” (Expr./AB) ja uhri oli myös kirjoitellut ”Rakas päiväkirjani”- juttuja suhteesta ja seksistä. Jotenka… mitä opimme tästä? Ei kannata veljeillä/halipussatta sekunttiakaan vaan pitää vähintään 10 metrin etäisyys.

  PS. Aika merkillistä muuten että Curre Lindström ei saanut tuoda thai- avovaimoaan Ruotsiin koska Curre on liian köyhä Ruotsin Migrin mielestä.

  92
  1. Samaahan se on suomessa.
   Maahanmuuttoviraston (nuoret/keski-ikäiset/vanhat) kuivat kalkkunat katkeruudessaan torppaa kaikki aikeet saada liukasta emäntää ulkomailta.

   22
   1
 3. Hahhhahhahhhaaaaa, kylläpäs oli hauska ja piristävä uutinen viikonloppuun.
  Ruotsalaiset veronmaksajat maksoivat tuonkin eläkeläisämmän seksileikit, mutta lopulta Itsekäs varamami vai mikä lie batiikkinoita saikin sitten ansionsa mukaan.
  Olipa todella onnellinen loppu kaikin puolin.

  94
  4
 4. Voiko olla vastenmielisempää touhua. En ole niin tuttu näihin juttuihin, siis oikeasti nämä vanhat naiset käyttävät hyväksi nuoria maahanmuuttajapoikia? Olen ajatellut, että se on osittain jargonia/asennetta. Mutta kuten laulussa sanotaan; ”You live, you learn”. Hyvä laulu muuten :). Tässä kohtaa täytyy sanoa, että käy sääliksi poika. Vastenmielinen tilanne. Kuppi meni nurin, hänellä varmaankin ollut mielenterveyden kanssa ongelmia. Kun tarpeeksi kauan tapahtuu negatiivisia asioita elämässä, kenellä tahansa voi mennä kuppi nurin. Vanhempien naisten käpälät irti nuorista pojista. Nuoruus kuuluu yhteen nuoruuden kanssa.

  38
  2
  1. Olen samaa mieltä vastenmielistä. Olen vanha nainen, mutta hallitsen haluni ja hillitsen himoni. Kun nainen tulee tiettyyn ikään, ei sen tee mieli mitään. Ihmisen täytyy olla sairas ja kaukana todellisuudesta, jos sekaantuu lapsenlapsensa ikäiseen henkilöön.

   36
   1
   1. Olen samaan mieltä, kuin sinä, Aikki. Olen tavallinen Kristitty lapsiperheen isä, eikä mulla ole mitään haluja sekaantua lapsiin. Olen siis vissiin viherpunikkilaisittain taikauskoinen, epämiehekäs tai cis-paska, tai jotain muuta negatiivista…

    12
 5. Vähän sama kuin alkaisi suhteeseen taannoisen sarjakuristajan tai sarja-hukuttajan kanssa ja luulisi että lopputuloksena ei ole se, minkä kaikki normaalijärkiset ennalta tietävät tapahtuvan.

  62
 6. Loppujen lopuksi nuo aktivisti ämmät märissä pikkareissaan toivovat saavansa toyboyn näistä idän ihmeistä.

  65
  1
 7. Ruotsi on saanut oman Enon, mummon sexdrive oli kyltymaton ja mummo oli pedofiili.

  60
  1
 8. Tämäkin on valkoisen miehen vika, kun ei nussi mummoja eikä anna muslimeille tarpeeksi rahaa joten he joutuvat nussimaan mummoja. HÄPEÄ VALKOINEN MIES!!!

  82
  1. Ei helvetti! Hahahaaa duunipäivä pelastettu! Kiitos!!!😂

   28
   1
 9. Olisikohan tuo kuusi vuotta täysihoitoa ja saa jäädä Ruotsiin paapottavaksi.

  26
 10. Aktivisti ei halunnut herätä todellisuuteen ja koki karuakin karumman todellisuuden.
  Sellaista on olla aivopesty aktivisti.
  Amen.

  39
  1. Mummo esitti humaania aktivistia mutta oikea motiivi oli sangen itsekäs ja raadollinen.
   Mummo halusi seksiä mutta omiltaan ei kehdannut pyytää. Veikkaan että seksuaalimotiivi on hyvin monen turvapaikka-aktivistin todellinen motiivi. Eli pelkkä oma perse mielessä. Sanan mukaisesti. Mukana paljon homoja kuten KRPn Thomas Elfgren.

   25
   1
   1. Tässä tapauksessa tarpeet periaatteessa kohtasivat. Arabapojat lähtivät kotoaan pois netissä näkemänsä pornon innoittamana. Kuvittelivat, että pohjolan naiset ovat nuoria ja himokkaita kuten videoilla.
    Sitten kun täällä paljastuu raaka totuus – vain vanhoja kuolaavia luuskia – niin alkaahan se nuorta urhoa kenkuttaa. Aikansa niitäkin rytkyttää korvausta vastaan, mutta kuitenkin se pettymys…

    16
 11. Ahmadin kohtalo on perin surullinen, siinä mielessä, että nitistämällä vääräuskoisen paratiisn portit aukeaisivat, mutta uhri oli kuitenkin perin iäkäs, olisi muutoinkin pian kupsahtanut, sekä perinteinen viidakkoveitsellä silpaistu kaulan katkaisu jäi tekemättä, voipi olla paikka paratiisissa vain haaveena, sinne jäävät nuoret pyöreärintaiset tyttöset muiden ihailtavaksi voi..voi Ahmadin kohtaloa. Ainahan voi parantaa seuraavalla kerralla….

  21
  1
 12. Såsiaaliturvapaikka-aktivisti-oletetulle nåidalle kävi vähän hassusti. Täältä hölmölästä varmaan löytyy, ruåtsin kamalan ja rasistisen åikeuslaitåksen langettaman karkåitustuåmiån seurauksena uusi keppostelupaikka. Ahdistuneelle ja viattomalle sotaa, vainoa, ja kidutusta (=gerotiikkaa) kärsineelle ananasretiisiturnipsilapsimikälie-oletetulle.

  24
 13. Hiukan tunsin jopa kiitollisuutta ensimäistä kertaa kaulan niksauttajaa kohtaan. Alkoi harventamisen ihan oikeasta päästä. Myötätuntoa siksi, että kaipa sitä mielenterveysongelmia ja ahdistusta tulee, kun noita refumammoja ja batiikkinoitia joutuu pukkimaan.
  Mutta en niin paljon sympatiaa, että haluaisin hänen jäävän, vaan potku persaukseen ja 100 euron tapporaha matkaan

  24
 14. Jos tuosta teosta saisi kuolemantuomion – ja pikaisen piikin – olisi kyseessä win-win-situation.
  Mutta kun ei, niin voi vain toivoa vielä parempaa lopputulosta eli että tuon rassukan reikää suurennetaan telkien takana oikein urakalla ja usein.

  19
 15. Johan on. Mummo raiskasi LASTA, sai tuomionsa ja nyt UHRI aiotaan karkottaa varmaan kuolemaan. Afganistanissa kulkukoirat kera shiamilitian joukkoraiskaavat LASTA ihan koko ajan. Eikö kukaan aio auttaa? Refugees hospital? Joku? Hän on pakolainen syystä, kukaan ei jätä kotiaan huvitusten vuoksi. Nyt jumaliste pikamellakkaa, eiku – miekkaria pystyyn, niinku olis ollu jo eilen.

  23
  1. Pikamellakka tai pillumellakka, taitaa olla yksi ja sama asia kun näiden batiikkinoitien ja partalapsosten halipusuttelugroomingit näyttävät olevan uusi normaali eikä suinkaan yksittäistapaus.
   Pahana pidän että batiikkinoita vei partalapsosia aivopesemiänsä pikkutyttöjä groomaamaan joten sai mitä ansaitsikin.

   11
 16. Suvakki hautaan ja huijari vankilan kautta kotiin. Ja maailma pelastuu. Win – win

  20
 17. Osapuolten ikäero näköjään aiheuttaa joissakin moraalista närkästystä.
  Poika ei (virallisesti parikymmpisenä – todennäköisesti vielä vanhempi) ei ole lapsi, vaan ihan sallittua saalista.
  Kuksia saa ketkä keskenään haluavat, mutta tappaminen on kielletty. Ehkä ei Afganistanissa eikä koraanissa.
  Muuten – kuuskasi voi olla vielä täydessä vedossa ja ainakin on kokemusta.
  Ruotsalaiset tulevat tuotakin tapausta selittelemään mitä ihmeellisemmillä perusteilla. Kukin ”arvopohjansa” mukaan.

  14
  1. Kyllä 68 veen riemurasia alkaa lämmetä kun jaksaa esileikkiä tarpeeksi ja liukumavoitetta on riittävästi.

   8
   1
 18. Ensin väänsi niskat, nainen ei kuollut joten kuristi kunnes kuoli sanoo:

  Seksuaalisuus on hyvin yksilöllistä, toinen pistää lapun luukulle 50- vuotiaana, toinen diggaa seksiä 100- vuotiaaksi saakka, niin miehet kuin naisetkin. Muistan kun Ruotsissa Alice Timander, seurapiirinainen, kertoi saaneensa ensimmäisen orgasminsa vasta 80- vuotiaana kun löysi vihdoinkin hyvän parisuhteen.

  Curre Lindströmin thai-avovaimo on 40 vuotta nuorempi ja he ovat olleet yhdessä 10 vuotta. So what?

  Ongelma onkin nämä jotka ovat liian laiskoja/köyhiä lähteäkseen Gambiaan nussituttamaan itseään bumstereilla ja ottavat sensijaan ananaspoikia sänkyynsä joilla jo monella muutenkin viiraa päässä esim. huumeiden takia (kuten ASAP Rockyn vainoajallakin). Ei siis mikään ihme että näin kävi.

  17
 19. Olihan mummelilla maanpäällinen paratiisi. Sai viedä poikuudenn 72 mamulta (jos kotimaan vuohipanoja ei lasketa).

  10
 20. Jälleen todiste siitä, mitä olen toistamasta toistanut: nuo äänekkäimmät suvakit koostuvat paikallisista seksuaalirikollisista: ämmähän oli pedofiili.

  ”Nuorukainen” olisi voinut olla hänen lapsenlapsensa, jos ei peräti lapsenlapsenlapsensakin. Tuollainen horo ei kunnioita pakolaislasten, eikä ruotslaislasten koskemattomuutta: muusta väliä kuin, että horo itse saa k**pää. Olihan ”nuorukainen” jo 20-vuotias, mutta entä suhteen alettua? Kaiketi tottunut kommunisti käyttämään lapsia seksuaalisesti hyväksi.

  Kerrankin voi matua kiittää yhteiskunnallisesti ja kansanterveydellisesti ansiokkaasta teosta. Varmaan ämmän aiemmatkin uhrit kiittävät. Ja hurrihan tuokin horo oli. ”Seksuaalisesti vapaamielisen kansan”, ainakin omaa vapauttaan toteuttava jäsen.

  1. Ei nainen ollut pedofiili. Se nuorukainen oli väitteensä mukaan joku 19 vuotias, mutta siitä ei ollut mitään näyttöä, joten se oli paperilla sen 19. Mutta tosiasiassa ikää oli pitkästi yli 20.

   13
   1
   1. OK. Silti näyttää vastenmieliseltä muijalta.

    10
 21. No varmaan joku tai jotkut ajatteliavat; tuosta ei hyvää seuraa ja nyt kun tapahtui se mikä oli todennäköistä, mitäs minä sanoin.Evoluttioteoriaa ja darwinia ajatellen, pitkälle kuitenkin pääsi.

 22. Näinhän siinä käväsi taasen kerrhan. Rauha kuitenkin hänen sielulheen. Mie tuossa mietin, ja tuli mielhen tästä tapauksesta se Tammisaaren ”Linnea”.Vieläkhän Linnean romanssi on kohillaan sen Basran pojan kanssa.? Vai onko Linnean rakastettu Irakiaano hypännyt Hangon satama-althaaseen, ja lähtenyt uimhan kohti Basraa omiensa perhän-.

  10
  1. Juu, miekhin täälth Stadhin puolhest taidhan muistha tuon Linhean. Eikhs hää othanu sen herthaisen parthalapshen jokskuks vanhukshenhoithajaks itshellen, vierashuoneeseenh? Ovatkoha hääkelloth jo soinneth? 👰🧔

 23. Kertakaikkiaan kuvottava juttu. Tuollaisiako ne turvislasten hyysääjät ovat? Onkohan mummolla ollut muitakin uhreja, peräti alaikäisiä jos on aiemminkin asuttanut heitä kotonaan? Hyväksikäyttöä todellakin, ikäero on ällöttävä ja nainen ollut auktoriteettiasemassa.

  13
  1. Eikös Suomessakin.(jossain Pohjanmaalla? Pori?) jo 2015 SPR:n vokissa pari naista jäänyt kiinni aidosti alaikäisten pakolaispoikien seks.hyväksikäytöstä? Kielitaidottomia, lapsia, riippuvaisia vokin työntekijöiden avusta. Muist. nämä pedo-ämmät jopa tuomittiin.

   Kyllähän suvakkiämmien todelliset motiivit tulivat ilmi jo tuolloin kättelyssä. Kylmää touhua. En kutsuisi heitä varsinaisesti naisiksi. Oikea nainen tuntee luontaista suojeluhalua lasta kohtaan, nuo horot eivät. Olivat samointein valmiita uhraamaan koko Isänmaan turvallisuuden, kunhan itse saivat 🍌:aa.

 24. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/094f5234-28ac-43cd-a8f9-6f74ddea0228

  Jutussa Solmu Salminen sanoo, että:

  ”Muslimikaksikko raiskasi vaimot Helsingissä, ajoi uhrit suojaan ja uhkasi henkeä – selitys käräjillä: ”Mies on mies”

  Peräkkäiset kunniaväkivaltatapaukset työllistivät tuomioistuimia Helsingissä. Tekoja perusteltiin muun muassa sharia-lailla.”

  Jutun otsikosta tyhmä ihminen saa käsityksen, että kaikki muslimimiehet ovat vaimonhakkaajia. Saas nähdä, koska syyttäjät käyvät kiimassa Solmu Salmisen kimppuun vaatien kiihotustuomiota.

  Tynkkysen tuomion perustelussa tuomioistuin totesi, että hänen kirjoituksistaan tulee käsitys, että kaikki muslimit ovat terroristeja. Eli tuomioistuin pitää ihmisiä idiootteina. Mutta ollakseen johdonmukainen, täytyy oikeuslaitoksen käydä seuraavaksi Iltalehteä ja Solmua vastaan.

  Uutisesta puuttui se tärkein, eli maininta, että kaikki muslimit eivät ole vaimonhakkaajia, joten täyttää kiihotuspykälät heittämällä.

  Koska sen nyt tietää, että perussuomalaisia pistetään tuomioistuimen eteen jokaisesta kirjoituksesta, jossa puuttuu maininta, jossa selvästi sanotaan etteivät kaikki muslimit ole terroristeja/vaimonhakkaajia, niin Tynkkynen voisi tosiaankin kyseä, miksi näitä muita ei sitten haasteta käräjille.

  10
 25. Taas muukalaisia syyllistetään eikä mainita ollenkaan että 98% mummokuolemista ovat valkoisten nuorten miesten tekemiä, maksetun seksin jälkeen niskat murtamalla. Tämä on ollut vaiettu salaisuus pohjoismassa jo vuosisatoja. Nyt on peiliin katsomisen paikka! HÄPEÄ VALKOINEN MIES!

Comments are closed.