Lokakuun lämmin lukupaketti lukijoille

putin-2980748_960_720

Pt-median ylläpito käy työstä, siihen uppoaa päivisin useita tunteja. Ainoa ero on vain se, että tästä ei saa säännöllistä kuukausipalkkaa.

Jos katsoo, että artikkelit ovat maksamisen arvoisia niin voi ostaa vapaaehtoisen lukupaketin. Yleensä lukijat maksavat lukupaketeista muutamasta eurosta muutamaan sataan euroon. Summa on vapaa.

Lukupaketit myös motivoivat jatkamaan toimintaa.

 

Jouhevinta summa on vipata PAY PAL: iin.

Voi myös käyttää pankkisiirtoa:

Iban: GB31 REVO 0099 7090 2394 91.

BIC/ Swift: REVOGB21.

Saajaksi: Lukupaketti

KIITOS KAIKILLE, JOTKA OVAT JO OSTANEET LUKUPAKETTEJA.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

168 thoughts on “Lokakuun lämmin lukupaketti lukijoille

 1. Yleensä olen saanut ilmaiseksi, mutta tämän kerran erehdyin maksamaan. Ei ole kovin suuri synti pistää muutama lati luku -ja kommentointioikeudesta.

 2. Sori ei ole massia mutta joku viltti ja vanhat sukset joutaisi ja tokmannilta alesta ostettua aurinkovoidetta.

   1. Sillä aikaa kun Paavo jahkailee sen bitcoinlopmpakon tekemisen kanssa (minuutin homma suunnilleen) niin minulle voitte maksaa bitcoineilla.
    1FZacnQTcPcafvsfHUpukeG7RSbrnD7WBT

   2. Jotta PT-Media saataisiin vihdoin 2000-luvulle näissä maksuasioissa niin täkynä lupaan 100€ välittömästi, kun bitcoin lahjoitukset tulevat mahdollisiksi

     1. http://www.blockchain.com

      Esim. tuolta saa toimivan bitcoin lompakon luotettavalta, tunnetulta bitcoin palvelulta jos vain englanti tai muut yleiset, vieraat kielet sujuu. Etuina moniin muihin lompakoihin verrattuna maksajan kannalta on se että bitcoinit tulee lompakkoon heti jos ostaa ne Visalla (ei tarvita eri palvelua tähän kuten monissa muissa palveluissa tarvitaan) ja se että lompakko laskee automaattisesti sopivan siirtojen louhintamaksun (mining fee) yksilöllisesti jokaiseen siirtoon verkon ruuhkan ja siirron suuruuden mukaan. Myös bitcoinien vastaanottajalle näkyy olevan helppokäyttöinen palvelu. Kirjautuminen tuohon on hiukan hankalampi sähköpostivarmistuksineen mutta se onkin tehty turvallisuuden takia joka on hyvä asia.

     2. Jonnekin ne bitcoinit pitää saada syydettyä, kun ei yleensä mihinkään kelpaa.

   3. Tere,

    Tähän voisi heittää semmoisen kaneetin, että BTC siirtosummat ovat todella korkeita ja suosittelen esim, ETH, tai jotakin ERC20 tokenia tähän hommaan, koska halvempaa siirella tililtä tilille.
    ERC20 esim. käyttää GAS:a siirroissa jonka käyttö on erittäin halpaa verrattuna esim. BTC. Samalla kun opiskelet noita cryptoja, niin voit opetella treidaamaan niin opit samalla tätä mystistä crypto muolmoo. Eli, elä siirtele BTC:tä kuin hätätapauksessa.

    Terveisin,

    Been there done that

 3. PayPal-linkistä tuossa tekstin lopussa tulee tällaista?
  Mutta oikean reunan PayPal-kuvakehässäkästä toimii.

  ”Sorry — your last action could not be completed
  If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.

  If you came to this page from another website, please return to that site (don’t use your browser’s Back button) and restart your activity.

  If you came from PayPal’s website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.”

  1. Jutussa oleva linkki herjaa – mutta sivun oikealla puolella oleva keltainen PayPal-linkkipallura näyttäisi toimivan…

 4. Tuu Paavo Suomeen. Täällä on ilmaista työvoimaa saatavilla!

  http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005228891.html

  ’Lahtelaisessa ravintolassa on syksystä lähtien ollut ”työkokeilussa” turvapaikanhakijoita, joille on maksettu palkkaa nolla euroa, kertoo Yle.

  Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelutarkastaja Katja-Pia Jenu kertoo Ylen haastattelussa, että ravintolan kaikki työntekijät olivat paikallisen vastaanottokeskuksen turvapaikanhakijoita. He olivat tehneet töitä ravintolassa kuukausia.’

 5. Tämä uutisointi ansaitsisi valtion tuen -Suomen propagandamedia ei näistä kerro vaikka aivan naapurissa tilanne on lähdössä totaalisesti hanskasta. Nämä Paavon raportit ovat oikeastaan ainut mistä tietoa saa -varsinkaan nyt kun Rähmis (R.I.P) menetettiin rivistä…

  -Osallistun budjetin keräämiseen omalla osuudellani -ja mulla on sellainen tuntuma että tulevana kesänä tapahtumia tulee riittämään, musut ympäri eurooppaa liikehtivät normaaliakin agressiivisemmin, saa nähdä joko alkaa kunnon kaupunkisodat?

 6. Hmm… Kun Paavo ensimmäisen kerran kyseli tukea laitoin n-euroa tilille. Hetken päästä Paavo kiittikin kaikkia lahjoittajia ja mainitsi ettei koskaan olisi uskonut saavansa sellaista tukea entisen kotimaansa kansalaisilta. Sen jälkeen olen kaksi kertaa laittanut n-euroa (samat summat) Paavolle tueksi. Kuitenkin, tukipyyntöjä on tiheämmin kuin ennen.

  Tiedustelisinkin nyt: Ovatko suomalaiset käyneet nuukemmiksi? Vai ovatko kulut kasvaneet?

  Ihan tilastollisessa mielessä sillä olen samalla summalla tukenut muitakin ”vastamedioita”.

  1. Ek sää muista?
   Paavohan sano rehellisesti, että osa käytetään ryyppäämiseen…. 😀

   Mää taijan panna kun saan palakan… Siis ”Tukea toimintaan, jolla on tarkoitus.”

    1. Tupakka on Paavo pahasta. Lopeta tupakanpoltto ja osta silläkin rahalla olutta ja viinaa. Menee rahat parempaan tarkoitukseen.

  2. Onko Ruotsissa tai Virossa aivan vapaa rahankeräysoikeus? Jos on, niin silloin varmaan voisi vihjata myös siitä, paljonko vielä tarvitaan?

   Lahjojahan toki saa antaa muutoinkin. Paavo voisi tulla Suomeen johonkin miekkariin, niin ihmiset voisivat antaa rahaa käteenkin 🙂

   Kyllä tuon ymmärtää, että kulujakin tulee. Ja aikaa vievääkin sivujen ja ohjelmien teko on.

   1. Ruotsissa ja Virossa ei ole samanlaista rahankeräyslakia kuin Suomessa, jossa tällaisesta saisi syytteen vastikkeettoman rahan keräyksestä. Tästä asiasta olen käynyt myös poliisihallitukseen kirjeenvaihtoa, mutta silloin asia tuli selväksi, että ulkomailla oleskelevaan lakia ei voida soveltaa varsinkin jos kohderyhmä on myös ulkomainen vaikka sivun sisältö olisi suomeksi.

    Ja tämä sivuhan on ”ulkosuomalaisille suunattu suomenkielinen sivu” jasitähän minä en voi tietää jos joku suomalainenkin lukee sivua.

   2. Virossa ei muuten ole lahja- ja perintöveroa, eli jos haluaa esim. lahjoittaa Paavolle 5.000 ekee, niin siitä ei tarvitse maksiskella veroja Viron valtion kirstuun…

  3. Älkää kysykö, miksi Paavolla on isompi talo kuin naapurilla, antakaa vain rahaa. Kun tyttärillänne on outoa kihelmöintiä jalkojensa välissä, lähettäkää heidät Paavon luo. Älkääkä kysykö, miksi Paavo ajaa Audilla, kun muut ajavat Moskvitsheillä.

   Lemppari elokuvastani vapaasti lainasin edellisen tekstin, ei lultavasti liity tosiasioihin. (Kulman kundit eivät ole uhka yhteiskunnalle kuumana kesäpäivänä South Centralissa – Don’t be a menace to South Central while drinking your juice in the hood.)

   Lähetän kyllä pikkusumman, kunhan saan fyffeä. Pientähän tuo, toivottavasti muutkin laittavat?

   Aina annan, jos joku pyytää 4€ viinipulloon, rehellisyys pitää palkita. Johonkin matkakortille annoin kerran 5€, kun nainen oli jotenkin hukassa, toivottavasti meni päihteisiin sekin rahna, eikä VR:lle. Suora hyväntekeväisyys on in?

  1. Oho, toi oli hyvin! Ei pysty samaan, mutta eiköhän leikatuista lomarahoista riitä sen verran pätäkkää, että Paavo parit huurteiset ja snapsit saa.

 7. Onko seuraavaa tilinumeroa enää olemassa SE59 3000 0000 0325 0214 4841 …on meinaa kolmen euron kuukausiveloitus juossut sinne jo pidemmän aikaa.

 8. Jokainen Paavolle annettu euro on varmasti pois korkeakulttuurilta.

 9. Mistä työ hankitte web sivut kun niiden kustannuksiin lähes aina vedotaan ja pummitaan rahaa? Itselläni muutamat sivustot jotka kustantaa 10Gb levytilan kanssa sellaset 12€ palvelut vuosi ja domain ööpaut: 2-7€ vuosi, eli 20€ menee niin kuin web sivujen verkossa pitämiseen? Jos tarvii sertiä, niin sen kertamaksu ompi siinä 5-20€ riippuen sertistä. Onko teillä omat VPS:t kun kalliiksi menee sivujen ylläpidot?

  Asiaan, muuten kyllä hieno blogi ja asiallista tekstiä ja lukemisesta voisinkin lahjoittaa, jos olisi BC lahjoitus mahdollista, mutta en löytänyt lompakon osoitettaa sivuilta, eli lahjoittamatta jäi.
  Kannattaa Paavo siirtyä Bitcoin maailmaan näin 2017 keskivaiheilla ;o)

  1. Ei rahaa tarvita yksin ylläpitoon vaan tavoitteena on saada työstä normaalia kk- palkkaa. Jos sen tason joskus näillä sivuilla saa tienattua niin silloin uutisoinnin ja vihapuheen voi muuttaa kokopäivätyöksi ja jättää tuo himputin ”oikea ansiotyö” menneisyyteen..

 10. Lupaan 10 000€ välittömästi, kun bitcoin lahjoitukset tulevat mahdollisiksi.

  1. No, nyt kai sitten on. Saisko raporttia ja todennusta?

   On sen verta iso summa, että noinkohan tuosta joutais maksaa sen 7-kymppisen sakotkin?

 11. Laitoin sen lupaamani ~100€, kun lopulta kerran sait tuon bitcoin lopakon aikaseksi. Älä ryyppää kaikkea kerralla – niin myöhemmin voit saada enemmän Sakua!

 12. Edes kirkko kolehtihaavi kädessä ei ole viattomampi.

 13. nyt kun bitcoinitkin kelpaavat, niin laitoinpa hieman virtuaalivaluuttaa sinnepäin.

 14. Täältä lähti 20€ ihan tilisiirtona. Olisi mukava lukea ainakin kerran kuussa vastaavan tyyppisiä laajoja reportaaseja kuin mitä teit jokin aika sitten Ruotsin rikostilastoista. Myös Välimeren ja Turkin siirtolaisvirtaa kannattaa pitää silmällä ja tiedottaa, jos liikenne uhkaa kasvaa entisiin mittoihin.

 15. Joko Paavo tai Henry ottaa tänään parit kaljat. Pieni tuki kiitokseksi jutuvinkin julkaisusta.

 16. Kyllä on niin loistavat sivut, notta parikymppiä piti heittää Paavolle. Jatkakaa samaan malliin

 17. 20 eur meni tilisiirtoon. Kun en osta mokuttajalehtiä niin maksetaan hyvästä mediasisällöstä. Hienoa työtä Paavo!

 18. Muuta Berliiniin. Täällä viinapullo maksaa noin femman. Eurolla saa melkein kaksi litraa nelosen olutta.

 19. Antifanttien opetusohjelma: Katsotaan kaikki Quentin Tarantinon elokuvat putkeen ja lähdetään sen jälkeen parantamaan maailmaa.

 20. Olen aiemmin antanut. Nyt en anna.
  Odotan minua tyydyttävämpää tahtia tsaptsap.
  Tulos tai ulos.Tarkoittaen myös neekereitä Euroopasta.

  Mitä vitun hyötyä on siitä, että kertoillaan autopaloista.
  Niin ja ENTÄS SITTEN? Siellähän ne vitun kulkuneuvot palailee.
  Ehhei. Nyt tarkkana pojat, jotta ymmärrätte.

  Onko mitä vitun järkeä, että asioista tiedotetaan, jos mitään tulosta ei synny?
  Ei ole.
  Ainoa tulos on lässytilää. Kerätään rahaa lässytyksellä.
  Terveiset Iljalle. Ole mies ja hyökkää. Sulla on tilaisuus nyt.
  Ja PAAVOLLE. Tiukempa tahtia sitten kanssa ja niin, että herätys soi kuin moskeijajoikha.

  Näin ollen ei tipu, ellei tule oikeata tulosta.

  1. Kuvittelet liikoja että Paavo voisi yksinään muuttaa Suomen maahanmuuttopolitiikan. Kansan se pitää tehdä kansalaisaktivismilla ja sitten äänestämällä Halla-ahon persuja. Yksi keinoista on juuri tuoda ihmisten tietoisuuteen, millaiseksi helvetiksi Ruotsi on muuttunut samalla löperöllä politiikalla ja monikultturismilla. Kyllä isommat autopalot kannattaa aina tiedottaa, varsinkin jos siihen liittyy kivitystä ym. oheistoimintaa, kun valtamedia vaikenee niistä täysin.

   Käsittääkseni Paavo kirjoittaa sivustoa päätyönsä ohella ja on jäänyt vähän välikäteen, kun Rähmispossun yllättävän poismenon takia hän on ainoa suomenkielinen uutisbloggaaja, joka päivittäin raportoi muista Pohjoismaista. Silläkö asiat sinusta korjaantuu, että nämä jätetään kokonaan uutispimentoon? Siksi taloudellinen tuki on tarpeen.

 21. Rasmuslaisten mielestä pitäisi olla tiedottamatta naapurimaan negatiivisista asioista. Hohhoijaa tätä suvakki logiikkaa.
  ”Rasmus ry sotkeentunut spr:n tukiin, kyseessä miljoonatuet”
  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/01/15/rasmus-ry-sotkeentunut-sprn-tukiin-kyseessa-miljoonatuet/
  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/01/10/facebookissakin-toimiva-vihapuheryhma-rasmus-saa-valtion-tukea-toimintaansa-katso-jattilista-yhdistyksista/
  Helppo anarkistien huudella kun rahaa tulee tekemättä mitään.

 22. No 60 senttii on loppukuuksi massii, ajattelin ostaa 1.2kg makaronia Lidlistä. Voisin lahjoittaa loput … about 6 senttii, mutta ei taida maksaa vaivaa.

 23. Ei sillä tietenkään rahantarvis, mutta matkaan ruokalähetyksiä ja vaatenyssäköitä. Jotain täytyy panna pataan.

 24. Tajukankaan sivusto on toinen media jota rahoitan Red Ice Radion lisäksi.

 25. Laitoin rahaa. Viimeisten parin kuukauden aikana on tullut paljon hyviä artikkeleita ja kuvituskin on pysynyt asiallisena. Presidenttigallupista tuli mieleen että sivustolla voisi pitää aina silloin tällöin kyselyjä yhteiskunnallisista asioista, mutta mielummin ilman huumorivastauksia. Toimituksen ja lukijakunnan vuorovaikutussuhde on jo syvempi kuin millään muulla medialla.

  1. Kiitos paljon. Pidetään mielessä tuo kyselyjuttu. Tähän pressakyselyyn oli pakko aluksi ottaa mukaan huumoriaspekti, mutta jälkeenpäin ajatellen ei olisi ehkä pitänyt..

 26. Osoitetta kun kysyttiin, laitoin ”En tiedä”

  Toivottavasti vaatimaton 25€ löytää perille 🙂

 27. Pitääkö tiilisiirtoon laittaa äidillinen viesti mukaan: ”Palvelinmaksuihin, ei viinaan.” Ettei vaan kävis niin, että suntio laskee päivän kolehdin lähimmässä juottolassa 😉

 28. Noista työkokeiluista sen verran. Että 90- luvulla ainaki oli mahdollista, tehä työkkärin kautta noita työkokeiluja. Maksimi aika oli yhteensä 2 vuotta. Tein niitä sitten aikani kuluks, kun en tekeväisenä ihmisenä viittiny kotona lonnia. Siitä sai muutaman markan ylläpitokorvauksen. Työkkärin ilmotustaulu oli täys näitä kokeilupaikkoja. Mihinkään ei ollu tarkoituskaan palkata lisää työvoimaa, mutta tulijoita oli aina kun edellinen lähti pois. No tulipahan tehtyä, kokemusta on vaikeavammaisten lasten koulunkäynti avustajasta maatilamatkailu yrityksen eläinhoitajasta ja mielenterveyskuntoutujien päivätoiminta ohjaajaan. Pikkasen kyllä söi naista, kun työkaverit sai samasta hommasta palkkaa. Ite otin takkiin tulemalla töihin, kun halvemmaks ois tullu olla kotona.

 29. Eka vitoseni ( 5 = Laura) nyt pt-medialle ja paypalin kautta. Helposti meni täältä pp- linkin kautta.

  Ilman muuta olisitte olleet lukumaksujen arvoisia kauas taaksepäin uutta islam-ajanlaskuamme jo! Olette kova luu!
  (Sellainen 50-70 /vuosi on ollut tapana pistää eräälle toiselle kriittiselle toimijalle… Silloin kun muistaa/paypalilla katetta).

 30. Laitoin satkun. Toivon, että Tajukangas jatkaa hyvää toimintaa !

 31. Laiton rahankeräys, väittää tämä Paavo Hajukangas mitä tahansa.

  1. Asiasta on keskusteltu poliisin kanssa ja ollaan tultu yhteisymmärrykseen, että kyseinen laki ei koske pt-mediaa, koska sen toimipaikka ei ole Suomessa ja kohderyhmä ovat ulkosuomalaiset.

 32. Kyseessä kuitenkin läpeensä korruptioitunut tyyppi tai siitä haaveileva. Helppo hoitaa rahalla.

 33. Hyvä Paavo! Ei kuule voi millään tykätä näistä tarinoista, jotka on raiskauksia ja mädätyksiä. Verenpaine nousee niin että korvissa vinkuu. Tottakai on kuitenkin hyvä että joku kertoo asioista mistä valtaValhe vaikenee. Nyt en anna rahaa, mutta pojoja 10/10. 🙂

 34. Miksi pankkitilit on poissa käytöstä? Entä saako Paypaliin laitettua automaattisen kuukausilahjoituksen?

  1. Oli vähän ongelmia noiden nettipankkien kanssa, niin toistaiseksi on poissa käytöstä tuo pankkisiirto. EN tiedä saako paypaliin automaattitoimintaa, en ainakaan heti löytänyt..

   1. Koeta saada nuo nettipankit kondikseen koska itselläni ei ole Paypallia ollenkaan, Bitcoineista nyt puhumattakaan.

 35. Ryhdyin pohtimaan näitä tukipyyntöjä. Seuraan monen muun ohessa tätä PT sivua/blogia ja yhtä kädellisten torjujaa (ulkomaalainen) tippaan kohtuullisella kk maksulla. En tiedä miten tämän sanoisi muutoin kuin suoraan: Tämä PT blogi on aivan lapsen kengissä, yhtälailla kuin on monet/kaikki muutkin Suomenkielellä julkaistut isänmaaliset, kädellisten torjuntaan keskittyvät blogit. Muutama juttu, jotka löytyy monesta muustakin blogista, ei ole sen arvoista että maksaisin siitä. Tarkoitukseni ei ole dissata, arvoin vain kokonaisuutta omasta näkövinkkelistä. Jutuissakin olisi hurjasti parantamisen varaa, esim yksikään blogi ei ole vieläkään julkaissut tätä: https://voiceofeurope.com/2018/05/93-of-migrant-sex-crimes-in-finland-are-committed-by-migrants-from-islamic-countries-study/

  Olen valmis maksamaan sellaisesta palvelusta joka tarjoaa jatkuvuutta, merkityksellistä uniikkia infoa sekä mädättäjäpoliisin/mädätysmedian vahvasti sensuroimaa informaatiota _sekä_ _php_ keskustelufoorumin (joka _sisältää_ yksityisviestit + email forward) hyvinkin avokätisesti. Jatkuvuus edellyttää käytännössä ainakn sitä että serveri on esim USA.ssa jossa on rajoittamaton sananvapaus eli ei ole mitään mahdllisuutta että toiminta kaatuisi viranomaisten toimesta.

  Hyvää kesän jatkoa!

  1. ”muutama juttu” piti olla ”muutama juttu päivässä” Tätä messua ei olisi jos kommentointi olisi php foorumilla joissa on muiden muassa korjausmahdollisuus.

   JK: Tälläkin blogilla on ihan valtavasti skriptejä, yhden niistä kun sallii niin siitä poikii läjä uusia. Ymmärrän kyllä että ne jonkun pennin tuottavat … mutta en tiedä yhtäkään menestynyttä sattia jonka menestyksen selkärankana on taiolisi ollut klikkisriptit jotka usein tekevtä sivusta/blogista erittäin raskaan eli valtavan hitaan (ja toisiaan tietoturvariskin).

 36. ”taiolisi” piti olla ”tai olisi”
  ”tekevtä” piti olla ”tekevät”

Comments are closed.