Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ugritar

Kommentoidaan täällä sitten me, jotka emme ole kirjoilla DLivessä. Aikookohan Junes palata youtube-lähetyksiin?

IKirouta

Ja ihan hukkaan meni, voiko sen perua?

fatwantarkistaja

Mummot ei osaa kiljua tehdä? Ohjeet ovat paikallaan. Ei vaan, itse en tajunnut lainkaan, mitä ne enkuksi halusivat. Arvasin jotain ja sain kirjauduttua. Chättimätarpeettahan se näkyy ja kuuluu ilmankin.

Jasso

Dliveen voi kirjautua Youtube-tunnuksilla.

Kimpassa kumitellaan

Ihan surkeaa tuo, että ei enää tule Youtubessa skriimejä. D-Livessä tämäkin hieno formaatti näivettyy ja kuolee pikkuhiljaa. Katsojia ollut hädin tuskin 500.

Sensuroimaton Totuus

Jewtube on vihollisen hallinnoima alusta -sieltä poistuminen on välttämätön ratkaisu. Koittakaa nyt hyvänen aika jo pikkuhiljaa ymmärtää miten laajasta kokonaisuudesta tässä taistelussa on kyse.

Acc358

Toivottavasti Junes&Tiina laittavat pystyyn sivun, jonka osoite on helppo muistaa ja jossa on ohjeet, mistä kulloinkin löytää lähetykset ja mihin niitä on arkistoitu. Nyt on mahdollista, että vastustaja onnistuu vaiennustavoitteissaan. BTW, Swebbtv joutui Youtube-sensuurin kohteeksi. Vaihtoivat Vimeoon.
DLivessä hämää se, että näkee vain streamin ja sen loputtua lähetystä ei siellä enää ole. Kirjautumista vältän. Facebookin tai Googlen tunnuksilla ei kirjaudu missään tapauksessa. Voisi myös harkita pellkien äänitallenteiden jakamista netissä. Niin tekee muun muassa Amren ja Nordic Voice. Moni kuuntelee näitä autoa ajaessaan.

Vittuuntunut Stadilainen

”DLivessä hämää se, että näkee vain streamin ja sen loputtua lähetystä ei siellä enää ole…”
Tietty määrä lähetyksiä on kyllä siellä katsottavissa kohdassa: ”REPLAYS”.
Muistakaahan tukea rahallisesti PT-mediaa ja ASYL:ia! Jokaiselta on löydyttävä edes kymppi silloin tällöin!

kiristääkö vanne

heh, kirjaudut kyllä faceen ja googlen youtubeen mutta et dliveen ? ööö ja tänneki kirjaudut jotenki, mut et dliveen, todella folion tarpeessa joku 🙂

fatwantarkistaja

Tällä hetkellä tätä kirjoittaessa näkyy 9.10. öyhötetty lähetys ja sitä tuoreemmat. Nyt kun seuraajia on yli tuhat, pitäisi jossain vaiheessa alkaa näkymään muistaakseni 25 päivän ajalta vanhat.

PolPon verilipun varjossa

Poliisi ei saisi virassaan osoittaa puoluekantaa tai -väriä. Poliisi voi toimia politiikassa, mutta politiikassa poliitikkona, ei poliisina. Suomalainen poliisi ja oikeuslaitos menetti kaiken luotettavuutensa alkaessaan julkisesti osoittaa puolueväriä, eli nk. Punainen PolPo, poliittinen poliisi.
PolPo salli muslimien ja vasemmistoanarkistien ”vastamielenosoituksessaan” häiritä rauhallista Rajat kiinni-tilaisuuttamme ja banderollilla julistaa seksuaaliväkivaltaa Suomea ja sen omaa kansaa vastaan: ”Tunkekaa Suomi perseeseenne”. Etenkin muslimiraiskareiden terminologiaa. (Lelusalakuljettaja: ”Tungen suomalaisille valheen vaikka perseen kautta sisään.”) Kuvassa Narinkkatorilla kaksi PolPoa seisoi lakanabanderollin vierellä.
Mutta hakaristilipun PolPo, vastoin Suomen lakia (lippu ei ollut kriminalisoitu) näyttävästi repi kadulla. Perse-banderolliin tai vasemmiston omaan veri-Punalippuun he eivät puutu. Kommunismin eli Punalipun alla on maailmalla murhattu monin verroin enemmän ihmisiä kuin konsaan Svastikan. Murhataan edelleen. Toisinajattelijoita, kuten kristittyjä vainotaan.
Mutta verinen Punalippu onkin Suomen nykyisen, valtiollisen, poliittisen Puna-PolPon oma lippu.

IKirouta

Junes bännäsi minut lähes heti ja ihan asiallisesta keskustelusta.
Olen seurannu lähes kaikki asyl-, vihapuhe ja monokulttuurifm lähetykset. Ja sitten…
Kiitti vitusti Junes!

fatwantarkistaja

Sama juttu. Mitähän olisi tullut seurattua vaikkapa Monokulttuurin lähetyksiä, ehkä muutamat ekat jäivät näkemättä. Omalla nimelläni kommentoinut kännipäiten ihan rikollisellakin tavalla, ei koskaan mitään ongelmaa, olisiko joskus toppuuteltu vähän. DLivessä yhdestä kysymyksestä näköjään elinikäinen bänni, joku spämmääjä saa 5min jäähyä. Nimimerkillä siellä, koska niin kaikki muutkin ovat. En saa uutta tiliäkään tehtyä, joten mitäpä vittua?
Näköjään ei saa selvänä kommentoida enää mitään kenenkään kanavalla, heti napsahtaa. Mylläri suuttui, kun epäilin Juneksen etnonationaalisuutta, Junes suuttui kysymyksestä ”milloin lähetys alkaa”. Luulin vitsiksi, ei ollut sitä.
”Minun Suomessani” ihmisten ystävyys kestää aikamoisia kolhuja, aikaa ja juttuja. Somessa näköjään eri arvopohja, ellet seuraa kuin sokea koiraa, saat mennä. Pikkutyttömäistä kiukuttelua joka helevatin aiheesta, vaikka olisi oikeitakin asioita puida asti. Näin tämä homma varmasti etenee seuraaviin vaaleihin asti ja ullatus.. tartteeko kertoa mikä se voisi olla?
Ei kait mun tartte katkeroitua tämän enempää? Luonnosta löytyy näköjään rahan arvoista tavaraa vielä kuukausia, sitten täytyy keksiä jotain muuta puuhaa. Jopa netissä on muitakin kuin Juneksia, jos on ihan pakko sisällä olla kyyläämässä näyttöä. Saahan tuo kait jonneista lisää bannattavaa, kunhan vanholle kannattajille on annettu kyytiä.
Ei muuta ku onnea ja menestystä, bannatkaa rahoittajanne ja muut pyyteettömät tukijanne, mikä voisikaan mennä pieleen?
P.S. Kunpa kansallismieliseen kenttään tulisi joku toimija, joka sietää myös muita. Nyt sellaista ei taida olla olemassakaan.

Kansallis- ja yleisen rauhaninnokas Ugritar

Ensi sunnuntaina, 18.8.2019 muuten, jos joku Stadista ei pääse Turkuun, niin suomalaiskansallis-intoilijaa saattaisi kiinnostaa Suomi-Venäjä-seuran tapahtumiin liittyvä,
– Slaavilais-ugrilainen Veretsk-festivaali Linnankoskenpuistossa: Taka-Töölö, Linnankoskenkatu, Helsinki 00250, Suomi.
-Shashlikki -tapahtuma Iisalmessa: elokuu 17 pvä 12:00 – 17:00 Salmenranta, Peltosalmi, Salmerannantie 93 Iisalmi, Suomi.
– Pietarilaiset markkinat Tampereella, elokuu 16 – elokuu 18, Tallipiha, Kuninkaankatu 4, Tampere, 33210 Suomi.
– Ym. jotka löytyvät seuran sivustolta, jonne en laita suoraa linkkiä.

Acc358

Ehkä somejätit tai jonkinlaiset nettivalvontarobotit kohdistavat joihinkin kohteisiin sattumanvaraista sensurointia tai viestien poistamista. Ideana on saada kohteen – esimerkiksi videokanavan – seuraajat pahastumaan. Näin menetellen kanavan omistaja voidaan saada näyttämään epäreilulta syyttä suotta sensuroivalta. Kyse voi siis olla kolmannen osapuolen tarkoituksella kylvämästä epäsovusta.
Olemme infosodassa. Vastustaja on varmasti keksinyt edellisessä kappaleessa esittämäni jo aikoja sitten. Ja koska on, on myös yrittänyt toteuttaa sen ellei ole jo toteuttamassa sitä.

Anonymous

Mikä junekseen on mennyt? Ymmärrän että ottaa päähän vastata toistamiseen samoihin kysymyksiin mutta nämä ovat kuitenkin juneksen kannattajia. Vastustajat nauraa kun junes hepaantuu ja bännää faninsa pois loukkaamalla heitä. Ei pidä näyttää sitä ulospäin jos joku kuittailu menee ihon alle. T:baaripoke

Jasso

Juneksen käytös on välillä todella tökeröä keskustelijoita kohtaan. Ei oikein toimi samalla tavalla miten itse opettaa ja saattaa vetästä ihon alle jostain ihan naurettavan mitättömistä jutuista. Yhden kerran sain herran niskaani kun huomautin chatissa toista vakihäirikköä asiattomasta käytöksestä ja Junes luuli viestin olevan osoitettu hänelle.
Monokulttuurissa ihan hyvää sisältöä, mutta muuten meininki on alkanut vähän kyllästyttämään. Kukaan tietokoneen ulkopuolistakin elämää viettävä ei omaa aikaa joillekin 5 tunnin lähetyksille, jotka koostuu pitkälti jo moneen kertaan kolutuista jankutuksista. Joka kerta kun tulee juttua ”Opetelkaa uimaan”-kyltistä, Auton alle työntämisestä, Pidätyksistä tai Vehkoosta jne, mä lopetan katselun siihen.

Morty

Ilmeisesti lähetystä ei tullut? En ainakaan näe sitä dlivessä.

Spärde

Ei tullut, tämä oli fake news.

Anonymous

Kuvitus on aivan loistava, lallallaa. En tiedä, kuka on tehnyt kuvan, mutta lahjakas on. Terveisiä.